[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عضدی یا سردارجنگل؟+نظرسنجی

عضدی یا سردارجنگل؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

به نظر شما بهتر است کدام استادیوم در اختیار داماش گیلان قرار بگیرد؟

استادیوم شهید دکتر عضدی
105
91%
استادیوم سردار جنگل
11
9%

کل آرا : 116

پستتوسط armin8651 » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:04 pm

این نظر سنجی یک مقدار زود زده شد، به نظر من اول باید ذهن هوادارها آماده باشه و به صورت علمی بهشون گفته بشه که متاسفانه با عضدی هیچ کاری نمیشه کرد، شاید دلیل این که مالکین این ورزشگاه رو انتخاب میکنن اینه که هزینه کمتری برای بازسازی نیاز داره، چون اضلاً بازسازی خاصی نمیشه روش انجام بشه!
به همه کسایی که نظرشون عضدی هستش خوندن این کتاب رو پیشنهاد می کنم (البته فقط مقدمه های هر فصل چون بقیه تخصصی میشه):

http://www.memarchitect.com/blog/1387/1 ... %B2%D8%B4/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed131 » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:09 pm

عضدی بهتره هم وسط شهره دیگه مشکل حمل ونقل نداره ولی از ی لحاظ عضودی بافتش فرسودست و دیگه جایی برای گسترش جایگاه تماشاگران وجود نداره مگر اینکه تخریب بشه که بعید میدونم ولی سردارجنگل راحت میشه این کارو انجام داد وجایگاه تماشاگران رو 2 طبقه کرد ولی باز مشکل حمل ونقل داره که هر تماشاگر ی اینو میدونه ولی عضدی همچین مشکلی نداره خودم به شخصه عضدی رو ترجیح میدم
نماد کاربر
saeed131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 27, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:09 pm

فکر کنم استادیوم شهید دکتر عضدی یکی از محدود استادیوم هایی باشید که نام یک دکتر شهید روی آن است واین نام یعنی میزان تحصیلات و میزان فرهنگ مردم رشت و از لحاظ جغرافیایی یک از بهترین نقطه های رشت قرار دارد، من یادم نمیاد که در این استادیوم تاحال مشکلی پیش آمد باشد مثل دعوا و آسیب رساندن به شخصی حتی در حساس ترین بازی های لیگ برتر مثل بازی ملوان،اگر شما یادتون میاد بهم بگید؟
نظر من این هست که این ورزشگاه میتونه یکی از استاندارد ترین ورزشگاهای ایران بشه حتی میتونه جایگاهای دیگه ای ساخته بشه و ظرفیت استادیوم بالاتر بره یا اینکه 2 طبقه بشه و سرپوشیده،این پتانسیل هایی هست که این استادیوم داره ولی مسئولین دلیل های الکی میارند که سردارجنگل بهتر،سردار جنگل باید فقط مخصوص تیم های پایه باشه و تیم های جوانان و امیدهای رشت که در مسابقات کشوری هستند مسابقاتشون در اونجا میزبانی کنند

استادیوم دکتر شهید عضدی
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:24 pm

دوستان عزیز باور کنید امتیازی که عضدی داره کمتر استادیومی تو کشور داره به شما قول میدم اگه عضدی رو بسپارن به دست یک مهندس طراح خلاق که خوشبختانه ما توکشورمون کم نداریم عضدی تبدیل به یک استادیوم زیبا و لوکس میشه...ببینید امتیاز بزرگی که عضدی داره قرار گرفتن عضدی در بهترین جای شهر هستش و دسترسی راحت هوادار برای رفتن ورزشگاه...به خاطر همین عضدی محبوبه و یه نوع دهن کجی به مسئولان با اینکه سردار تازه ساخته ولی باز مردم عضدی زو بیشتر دوست دارن
عضدی مگه مشکلش چیه؟
پارکینگ: اگه هیئیت های که تو عضدی هستن رو به مجموعه 6000 نفری انتقال بدن که اتفاقا"تصمیم این کار هم دارن مشکل جا برای اسکان اتومبیل به راحتی حل میشه
دوم:سرویس بهداشتی:بله من هم قبول دارم چرا ما از پشت یکی از سکو ها برای این مساله استفاده نکنیم:::سکوی سبز رنگ:::
رستوران یا بوفه:در این مورد هم میتونن با یه مهندسی عالی از فضای خالی پایین سکوه ها مخصوصا"ما بین سکو T و سکوی بعدی زرد رنگ استفاده کرد
خب حالا میرسیم به استادیوم سردار که به جرات میتونم بگم که طراح این استادیوم برای طراحی افتضاح که داشته و خیانتی که به شهر رشت کرده اون دنیا باید جواب پس بده چرا؟
نکته اول این اقای طراح هنوز نفهمیده که یک ابنیه یا یک بنا و یا یک مجتمع تجاری فرهنگی و ورزشی رو باید اول بر اساس اقلیم اون منطقه در نظر گرفت که از این نظر استادیوم سردار یک فاجعه است شما دقت کنید دقیقآ همون پلان رو برای استان کرمان همدان کرج و قم هم استفاده کرده
نکته دوم:::استادیوم بسیار زشت طراحی شده یعنی شما این طور در نظر بگیرید که طراح اومده به اصطلاح یک کار فسنجان بکنه پولش بگیره بره و اصلا"نیاز مردم در استادیوم در نظر نگرفته
نکته سوم:::دوستان اشاره کردن استادیوم خارج از شهره اگه حمل نقلش حل بشه مشکلی نداره برادرای خوب من شما خودتون دارید میگید:::اگه:::این اگه یعنی مجوز شهرداری رو میخواد مجوز اداره راه میخواد مجوز اداره برق میخواد:و ... یادمه یکی از دوستان همین سایت که دانشجوی رشته عمران بود و در دانشگاه یزد درس میخوند حرف جالبی بهم زد اون گفت:فرق بین گیلان و یزد اینکه تو یزد زمین بایر و ازاد زیاد هست و راحت میشه یک زمین تصرف کرد و عرض خیابونها رو زیاد کرد چون تو حاشیه خیابوناش هیچ خونه یا مغازه ای وجود نداره و بیابون محضه ولی تو گیلان حالا شما بیا همین جاده رازی به استادیوم نگاه کن تا خود نزدیکی این استادیوم پر از خونه و مغازه هست خب حالا شما انصافآ فکر میکنید خرید اون همه خونه و مغازه برای تخریب اونها و تعریض جاده و خرج میلیاردی در توان شهرداری اونم شهرداری رشت هست من که میگم نه!
فقط یه نکته رو بگم اگه واقعا"جناب قویدل میخواد برای استادیوم عضدی سنگ تموم بزاره یه راه دیگه هم هست میشه سکوهای عضدی ریخت غیر از اون سکوهایی که پایین شون رختکن تیم هاست و دوباره سکوها رو از نوع ساخت حتی دو طبقه حتی میشه با استفاده ار حریم خیابون نامجو سکوها رو به هم نزدیک کرد قسم میخورم برای عضدی از ایده های زیادی میشه اضافه کرد چون ارزششو داره و در مکان فوق العاده از لحاظ شهری قرار گرفته...
آخرين ويرايش توسط Mordab on يکشنبه جولاي 29, 2012 3:39 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:28 pm

[quote="JUSTiran46"]به نظر من عضدی بهتره...البته در شرایطی که بخوان تخریب کنن و مجددآ بسازن...وگرنه خرج کردن برای عضدی فایده ای نداره

تخریب دیگه چیه آبره !!!!!!!!!!!!!!!!مثله اینکه یادت نیست اینجا ایرانه هااااااااااااا. یه چی رو بریزن 100 سال دیگه آماده نمیشه
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:38 pm

[quote="payam_baran"][quote:2975ec379a="JUSTiran46"]به نظر من عضدی بهتره...البته در شرایطی که بخوان تخریب کنن و مجددآ بسازن...وگرنه خرج کردن برای عضدی فایده ای نداره

تخریب دیگه چیه آبره !!!!!!!!!!!!!!!!مثله اینکه یادت نیست اینجا ایرانه هااااااااااااا. یه چی رو بریزن 100 سال دیگه آماده نمیشه[/quote:2975ec379a]

آبرار...اون چیزی رو که میریزن و 100 سال بعد آماده میکنن دولت توش نقش داره....وقتی سرمایه گذار خصوصی باشه دیگه این مشکل رو نداره :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:41 pm

من فکر می کنم اگه یکم بهتر و به آینده تر نگاه کنیم ، قطعا همه ما رای به سردار می دیم !
عضدی هیچ راهی برای تجهیز نداره و آخرین تجهیزی که می شد اعمال بشه همین چمن مصنوعی ( یا طبیعی ) و صندلی زدن بود که به نظرم ظرفیتش رو کمتر هم کرد چون سه یا چهار ردیف پایین که چه با صندلی و چه بی صندلی کاملا بی استفاده هست ... حالا پروژکتور رو هم می تونیم اضافه کنیم بهش که قابلیت ارتقاع داره ! نه سرویس بهداشتی و نه پارکینگ و نه در ورود و خروج !!! البته میشه عکس های بسیار درست و با کلاسی رو از شخصیت ها اونجا گذاشت /7/ /7/ /7/
تنها راه حل این موضوع اینه که اون بلوک زمینی یعنی از کوچه بعد ورزشگاه تا کوچه قبل ورزشگاه در منظریه رو کاملا خریداری کنن و با تخریب اون ها و شاید استادیوم و تمامی بناهای ساخته شده یک ورزشگاه بسازیم که دارای پارکینگ و .... باشه و از مزیت وسط شهر بودنش هم استفاده کنیم ... فکر می کنم 3000 میلیارد که بچه ها بلند کردند واسه اینجا کافی بود !!!!
مسئله دیگه اینه که این ورزشگاه و پیست دورش هرچند که آسفالت هست یک محیطی برای مردم شهر هست که بیان و ورزش کنند و هیچ نیروی زمینی ای نمی تونه جلوشون رو بگیره که نیان و اونجا ورزش نکنند ...

اما در مورد سردار ؛ به نظرم تمامی پتانسیل ها برای تبدیل شدن به یک ورزشگاه مدرن و یکه تاز در حد ایران و شاید آسیا رو داره و با تجهیز اون میشه راحت مجوزهای حرفه ای شدن رو درو کنیم ....
بر فرض مثال اگه ناظر AFC بیاد و بگه سرویس های بهداشتی کم هست میشه با خرج چند صد میلیونی به راحتی این مشکل را رفع کرد چون زمین های اطراف دارای بنایی نیست و میشه اونا رو به مجموعه ورزشگاه اضافه نمود ... این موضوع در مورد پارکینگ ، مسقف کردن سکوها و یا حتی اضافه نمودن طبقه نیز صادق هست ...
بزرگترین مشکل سردار رفت و آمدش هست ... این مسیر بر فرض که از میدان رازی تا خود سردار 5 کیلومتر باشه . خوشبختانه تا شهرک صنعتی سپیدرود جاده دو LANE مجزا داره و با گاردریل از هم جدا شده و بقیه مسیر تا ورزشگاه هم که در حال زیر سازی و یا اتمام زیر سازی هست و مطمئنا با نامه نگاری توسط عابدینی و کمک جعفرزاده که پیگیر کارهای باشگاه هست و با توجه به حضور شهردار درست و حسابی که نصیبمون شده و خوشبختانه حواسش جمع هست و متخصص شهرسازی هم هست ، این مشکل تا یکسال آینده کاملا حل میشه ...
فقط میمونه برنامه ریزی حمل و نقلی که مثلا یکی از صحبت هایی که یکی از دوستان کرده بود این بود که موقع بازی های داماش مسیر رفت و برگشت رو ببندند و ماشین های شخصی از لاکان برن و این مسیر فقط برای اتوبوس های خط واحد و تاکسی ها و در یک کلام سرویس حمل و نقل عمومی باشه تا هواداران رو جابجا کنند ؛ من فکر می کنم این بک پیشنهاد خوب هست ...

در آخر نظر شخصی من اینه که سردار بشه ورزشگاه اصلی و رسمی داماش برای مسابقات و عضدی بشه محل تمرینات این تیم تا هواداران راحت بتونن به محل تمرین این تیم بیان ولی مسابقات فقط در سردار باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:42 pm

دوست عزیزم Mordab نمیدونم شما در چه زمینه و رشته ای تحصیل کردین اما من تحصیلکرده مهندسی عمران هستم .
بعضی از چیزایی که شما فرمودید درست اما بعضی مسائول کلا" از لحاظ علم مهندسی سازه زیر سئوال میره ، مثلا" سکوهای ما یک سازه بتن آرمه هست و اتصال اینا با هم ممکنه و در صورت تخریب مقاومت کلی خودشو از دست میده و اصطلاحا" ناکارا میشه .
در مورد مشکل راه ، الان تا شهرک صنعتی سپیدرود راه دوبانده هست و یه تکه بعدش هم شانه خاکی ایجاد شده تو حریم راه قرار گرفته و معلومه داره کار میشه که یک لایم به جاده اضافه بشه .
همچنین چون جاده در مسیر خارج شهر هست (طبق اطلاعات من) فقط احتیاج به مجوز وزارت راه هست و در صورتیکه راه در محدوده شهری باشه احتیاج به مجوز شهرداری هست .
در کل ::: پیشنهاد خوب شما مبنی بر انتقال هیئت ها به جایی دیگه هم احتیاج به کلّی مجوز داره و همچنین جای آنچنانی باز نمیشه که یه پارکینگ اصولی و درست درمون درست کنن .
اما شکل بزرگ خروجی ورزشگاه و تخلیه هواداراست .....
یکی از بزرگتریم مشکلات عضدی استقرار جهتی ورزشگاه هست که کج جانمایی شده و همچنین عمر بالای ورزشگاه هست ، چون سازه ورزشگاه یک عمر خاص و مفیدی برای سرویس دهی داره .
از دیگر نکات منفی زمین کوچک ورزشگاه هست ................
در هر صورت امیدوارم هرچی خیره و در کل مفید هست و مورد تایید کارشناسان تمام زمینه هاست پیش بیاد .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:49 pm

با عضدی موافقم که یکی از اصلی ترین دلیلاش نزدیکی به شهر برای جذب بیشتر هواداراس و با اونایی که میگن راه دور باعث میشه هوادارای واقعی بیان موافق نیستم و اینکه به قول یکی از بچه ها مردم سطح شهر بیشتر در جریان اوضاع تیم قرار می گیرن و شادی بردای تیم هم بهشون منتقل می شه و با باختای تیم هم کل شهر در جریان قرار می گیره. اما مشکل عضدی سکوهای کمشه. که اگه قابل افزایش نباشه برای تیمی مثل داماش در آینده کم خواهد بود.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:56 pm

حالا شاید خود آقای قویدل یک استادیوم به نام rain city ساخت خدار چی دیدی /12/ :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:58 pm

من به عضدی رای دادم با اینکه به نظرم سردار جنگل بهتره چون پتانسیل خیلی خیلی بهتری برای حرفه ای شدن داره.به این دلیل به عضدی رای دادم که مطمئنم اگه ورزشگاه عوض بشه به دلیل مسیر طولانی مسلما با استقبال خیلی کمتری مواجه میشه.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 29, 2012 4:05 pm

طرح هاي زيادي واسه بازسازي عضدي هست نظر شخصي من اينه 1-تمام جايگاهارو تخريب كنن 2-پيست دو ميداني رو خراب كنن جايگاه هاي جديد رو به چمن بچسبونند دقيقا مثل ورزشگاهاي انگليس چون تنها جايي كه ضرفيت داره تو ايران رشته ، حساب كنين با اين كار چقد فضا براي داشتن ورزشگاه بيش از 50 هزار نفر هست ! و خيال پردازي هاي ديگه !
تا گوساله گاو شود دل صاحب اب شود
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه جولاي 29, 2012 4:22 pm

هم عضدی یکسری اشکلات وخوبی داره وهم سردار یکسری مشکل وخوبی
اشکالات عضدی اینه که فرسوده وکمی کوچک زمینش ومهمتراینکه چمنش مصنوعی یعنی برای بازسازیش وبهترکردنش بایدچمن مصنوعی روخراب کنن وچمن طبیعی درست کنن واین که این ورزشگاه کمی ازنظرجایگاه تماشاگرکمه نمیدونم حالا میشه جایگاه به پشت دروازه اضافه کردیانه وپارکینگم نداره وخوبیشم اینه که مرکزشهر ومحبوب وبعدازهربازی بدلیل داخل شهربودن براحتی مردم میتون کارناوال شادی راه بیاندازن وداخل استادیم زیبا تره نسبت به سردار ورختکنهامجهزتره
وشیک تره ازابخوری وسرویس بهداشتی میشه براحتی بین دونیمه استفاده کرد
مشکلات سردارمسافتش طولانیه وشلیدهمهی هوادارا همه ی بازیارو نیان واین یعنی تماشاگرکشی ساخت معماریش افتضاح تابلویه وخیلی اززمین دوره یعنی برایه استاندارد کردنش باید اون جایگاه روبریزن ودوباره یک جایگاه شیک برایه تماشاگران درست کنن واصلا تاحالا من یک ابخوری وسرویس بهداشتی ندیدم
خوبیهاشم اینه که جایگاه تماشاگراش زیاده خوبه وزمینش نسبت به عضدی استاندارتروچمنشم طبیعیه ومیشه بهترشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه جولاي 29, 2012 4:31 pm

[quote:8e0e15e319="ali_damashi"]طرح هاي زيادي واسه بازسازي عضدي هست نظر شخصي من اينه 1-تمام جايگاهارو تخريب كنن 2-پيست دو ميداني رو خراب كنن جايگاه هاي جديد رو به چمن بچسبونند دقيقا مثل ورزشگاهاي انگليس چون تنها جايي كه ضرفيت داره تو ايران رشته ، حساب كنين با اين كار چقد فضا براي داشتن ورزشگاه بيش از 50 هزار نفر هست ! و خيال پردازي هاي ديگه !
تا گوساله گاو شود دل صاحب اب شود[/quote:8e0e15e319]
واقعا واسه رشت ورزشگاه 50 هزار نفری زیاد نیست؟حداکثرش 20 هزار نفره.بازم میگم حد اکثر.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 29, 2012 4:37 pm

[quote:36612ad765="armin_punisher6"][quote:36612ad765="ali_damashi"]طرح هاي زيادي واسه بازسازي عضدي هست نظر شخصي من اينه 1-تمام جايگاهارو تخريب كنن 2-پيست دو ميداني رو خراب كنن جايگاه هاي جديد رو به چمن بچسبونند دقيقا مثل ورزشگاهاي انگليس چون تنها جايي كه ضرفيت داره تو ايران رشته ، حساب كنين با اين كار چقد فضا براي داشتن ورزشگاه بيش از 50 هزار نفر هست ! و خيال پردازي هاي ديگه !
تا گوساله گاو شود دل صاحب اب شود[/quote:36612ad765]
واقعا واسه رشت ورزشگاه 50 هزار نفری زیاد نیست؟حداکثرش 20 هزار نفره.بازم میگم حد اکثر.[/quote:36612ad765]

رشت 800 هزارنفر جمعیت ثابت داره ارگ یک تیمی در حد آسیا میخوایم داشته باشیم مطمئن باشید از کل گیلان برای تماشای بازی میان استادیوم پس 50هزارنفر زیادهم بالا نیست مگه چی از تبریز کم داریم؟ ولی امیدوارم یک ورزشگاه کاملا خصوصی و کاملا مجهز شرکت صدرا بسازه یا اینکه استادیوم دکتر شهید عضدی مجهز کنه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان