من فکر می کنم اگه یکم بهتر و به آینده تر نگاه کنیم ، قطعا همه ما رای به سردار می دیم !
عضدی هیچ راهی برای تجهیز نداره و آخرین تجهیزی که می شد اعمال بشه همین چمن مصنوعی ( یا طبیعی ) و صندلی زدن بود که به نظرم ظرفیتش رو کمتر هم کرد چون سه یا چهار ردیف پایین که چه با صندلی و چه بی صندلی کاملا بی استفاده هست ... حالا پروژکتور رو هم می تونیم اضافه کنیم بهش که قابلیت ارتقاع داره ! نه سرویس بهداشتی و نه پارکینگ و نه در ورود و خروج !!! البته میشه عکس های بسیار درست و با کلاسی رو از شخصیت ها اونجا گذاشت
تنها راه حل این موضوع اینه که اون بلوک زمینی یعنی از کوچه بعد ورزشگاه تا کوچه قبل ورزشگاه در منظریه رو کاملا خریداری کنن و با تخریب اون ها و شاید استادیوم و تمامی بناهای ساخته شده یک ورزشگاه بسازیم که دارای پارکینگ و .... باشه و از مزیت وسط شهر بودنش هم استفاده کنیم ... فکر می کنم 3000 میلیارد که بچه ها بلند کردند واسه اینجا کافی بود !!!!
مسئله دیگه اینه که این ورزشگاه و پیست دورش هرچند که آسفالت هست یک محیطی برای مردم شهر هست که بیان و ورزش کنند و هیچ نیروی زمینی ای نمی تونه جلوشون رو بگیره که نیان و اونجا ورزش نکنند ...
اما در مورد سردار ؛ به نظرم تمامی پتانسیل ها برای تبدیل شدن به یک ورزشگاه مدرن و یکه تاز در حد ایران و شاید آسیا رو داره و با تجهیز اون میشه راحت مجوزهای حرفه ای شدن رو درو کنیم ....
بر فرض مثال اگه ناظر AFC بیاد و بگه سرویس های بهداشتی کم هست میشه با خرج چند صد میلیونی به راحتی این مشکل را رفع کرد چون زمین های اطراف دارای بنایی نیست و میشه اونا رو به مجموعه ورزشگاه اضافه نمود ... این موضوع در مورد پارکینگ ، مسقف کردن سکوها و یا حتی اضافه نمودن طبقه نیز صادق هست ...
بزرگترین مشکل سردار رفت و آمدش هست ... این مسیر بر فرض که از میدان رازی تا خود سردار 5 کیلومتر باشه . خوشبختانه تا شهرک صنعتی سپیدرود جاده دو LANE مجزا داره و با گاردریل از هم جدا شده و بقیه مسیر تا ورزشگاه هم که در حال زیر سازی و یا اتمام زیر سازی هست و مطمئنا با نامه نگاری توسط عابدینی و کمک جعفرزاده که پیگیر کارهای باشگاه هست و با توجه به حضور شهردار درست و حسابی که نصیبمون شده و خوشبختانه حواسش جمع هست و متخصص شهرسازی هم هست ، این مشکل تا یکسال آینده کاملا حل میشه ...
فقط میمونه برنامه ریزی حمل و نقلی که مثلا یکی از صحبت هایی که یکی از دوستان کرده بود این بود که موقع بازی های داماش مسیر رفت و برگشت رو ببندند و ماشین های شخصی از لاکان برن و این مسیر فقط برای اتوبوس های خط واحد و تاکسی ها و در یک کلام سرویس حمل و نقل عمومی باشه تا هواداران رو جابجا کنند ؛ من فکر می کنم این بک پیشنهاد خوب هست ...
در آخر نظر شخصی من اینه که سردار بشه ورزشگاه اصلی و رسمی داماش برای مسابقات و عضدی بشه محل تمرینات این تیم تا هواداران راحت بتونن به محل تمرین این تیم بیان ولی مسابقات فقط در سردار باشه ...