[quote:8ffb3f10fc="naader_sayad"]دیدید آقایان . به حرف من رسیدید ؟ من کی گفتم با این رفتارعابدینی دیگه کسی جرات نمی کنه بیاد داماش رو بخره . اونموقع جدی نگرفتید . اما حالا میبینید که راست می گفتم . اینم لینکش
http://varesh-sport.com/ftopicp-82463.html#82463
تازه شما گفتید که ما خوشحالیم تو چرا ناراحتی !!!! واقعا می تونید تو این اوضاع خوشحال باشید ؟ البته بعضی ها اینجا برای مسخره بازی میان و دقیقا همون رفتاری که تو استادیوم دارن رو اینجا تکرار می کنن .
اما:
عابدینی باید دو ماه پیش استعفا میداد تا با یادی خوش از داماش بره . عابدینی مدیر خوبیه.ما هم دوسش داریم . همه جوره هم به تیم رسید . اما نذاشتن کار کنه . خودشم گفته و میدونید که وزارت ورزش نمیذاره موفق بشه . چون عامل اصلی ابقای کفاشیان بود . وقتی وزارت ورزش نمیذاره هیچ اسپانسری به کمک داماش بیاد دیگه چه کار میشه کرد ؟ ؟ ؟
به تنها تیمی هم که فعلا گفتن حق شرکت نداری برای نداشتن امکانات گهر زاگرسه .در صورتی که یک ماه وقت هست برای تکمیل نواقص .
مهندس ما قدردان زحماتت هستیم . اگر می خوای به داماش کمک کنی برو .[/quote:8ffb3f10fc]
تو که استفا نامه رو نوشتی پس خودت هم امضاش کن !!!!!! از وقتی من عضو این سایت شدم جنابعالی فقط ضدحال بودی و هستی کلا آدم رو یاد اون یارو توی کارتون گالیور می اندازی(من میدونستم همه میمیریم...............)فقط لفظ شوم میزنی اگه دو ماه پیش استفا می داد کی پیدا میشد مدیریت کنه ؟اگه الان داماش رو رها کنه کی باید مدیر یه تیم بی صاحب بشه .عابدینی مدیر منتخب ماه آفرید خسروی هست و استفا نامه اش رو خسروی باید تائید کنه پس اینقدر چرت و پرت ننویس مجبوری نظر بدی یا اگه اینقدر نظر بدی به عنوان مرد پیش بینی ها بهت جایزه میدن؟؟؟؟آخه آدم این قدر بدبین نمیشه!!!!فقط داری نیمه خالی رو میبینی ؟؟؟البته میدونم الان بحث بازی با فجر رو پیش میکشی چون مطمئن هستم تنها بازی ای که داخل استادیوم بودی همون بازیه !!!!!!!نظرات گهر بار خودت رو واسه خودت نگه دار و این قدر اعصاب همه رو بهم نریز به اندازه کافی اعصابمون خورد هست.