[quote:69286fee81="MEHRDAD"][quote:69286fee81="rashti_sarvar"]اقای جعفر زاده موقع انتخابات خوب به باشگاه سر میزد و با عابدینی ملاقات میکرد الان ازش خبری نیست

تا به منافشون میرسن همه چیز رو فراموش میکنن[/quote:69286fee81]
اتفاقا آقای جعفرزاده تلاش های خیلی زیادی داشته اما قرار نیست بیاد رسانه ای کنه و برای اسپانسر هم با چندین گزینه مکاتبه کرده اما بحث مالکیت ساده نیست . ملاقات ها هم بعد از انتخاب شدنش بوده ... ضمنا این تاپیک برای پیشنهادات هست و برای غیر تاپیک های دیگه ای وجود داره .[/quote:69286fee81]
در تایید و ادامه حرفهای دوستمون MEHRDAD از یه منبع موثق خبر دارم که شب قبل اعلام خبر خرید م/ل/و/ا/ن توسط هدایتی
مهندس جعفرزاده با مهندس عابدینی تماس گرفتند و گفتن جریان مذاکره هدایتی و م/ل/و/ا/ن چیه ، بیام که باهم بریم پیش
هدایتی و کارو تموم بکنیم که عابدینی در جواب گفت نه ، خودم حلش میکنم ! فردا که خبر امضای هدایتی با م/ل/و/ا/ن رسانه ای
شد بازم با عابدینی تماس گرفت و گفت چی شده و باید چی کنیم که عابدینی گفت میخوام برم پیش اژه ای و جلسه دارم .....
باز جعفرزده که رشت بود گفت بیام تهران باهم بریم و مجددا" عابدینی درجواب گفت نه ، نمیخواد ، اگه لازم شد هماهنگ میکنم .
نکته مهم : اینکه مهندس عابدینی چه برنامه ای داره نمیدونم اما قطعا" بیکار ننشسته ، تا ببینیم خدا چی میخواد !
ولی روزبه جان خدا پدر جعفرزاده رو بیامرزه که ما بین روزای انتخاباتی اول و دوم یه بیانیه نسبت به داماش نوشت و از روز بعد انتخاب
شدنش راه افتاد دنبال کارای تیم ، رشت برو و تهران برو و با عابدینی تماس بگیر و جلسه بذار و دنبال اسپانسر باشه و با شورای
شهر هماهنگ بکن و ........ اگه نگیم نمایندگان دیگر گیلان ، نمایندگان دیگر رشت که فقط و فقط از همین یکی دو ماه اخیر به فکر
پر کردن چاله چوله های شخصی هستن و حتی دریغ از یه تلفن جهت مسخره کردن مردم و مدیریت باشگاه !!!!!!