توسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 2:38 pm
[size=18:4b3a4c894c][color=black:4b3a4c894c]دوستان عزیز نمیدونم چرا حرص میخورید به خدا طبق اخبار موثق دارم صحبت میکنم شما اصلا نگران نباشید چند تا نکته مهم وجود داره که تا حدودی رو میتونم بهتون بگم:
1-امیرعابدینی و حسین هدایتی از ساعت 11در جلسه رفتن و بعد از اتمام علی سراوانی بلافاصله اعلام میکنه.
2-تمام بازیکنان از خود گذشتگی کردند و در جلسه با عابدینی گفتند حاضریم بخشی از بدهی پارسالمون رو ببخشیم و با این شرایط هدایتی فقط سر دو میلیارد برای اومدن به داماش مشکل داره که مهندس گفته من جورش میکنم.
3-اسم داماش به هیچ عنوان عوض نمیشه و حتی در توافق نامه اولیه که امضا هدایتی پایش هست اومده که عابدینی فته در مورد نام تیم باید از هواداران پرسید و نظرسنجی میگذاریم.در ضمن اخبار موثق دارم که هیئت فوتبال استان گیلان به هیچ وج اجازه تغییر نام نمیده پس نگران نباشید.
4-نکته مهم این هست که این تیم با هدایتی و بی هدایتی باقی میمونه و راهش را امیرعابدینی ادامه میده و در حال انجام کارهای اولیه برای فروش سهام باشگاه به مردم هم هستند.و خبرهای خوب دیگر
کاربران عزیز من دلیلی نداره بیام اینجا از خودم حرف در بیارم و این نکاتی هم که بالا گفتم همه واقعیت هست و من مذاکره هدایتی با ملوان رو میزنم به پای اینکه فکر کرده شاید خسروی و یا قوه قضاییه موافقت نکنه و به همین دلیل جلسه با ملوان رو گذاشت روز پنجشنبه یعنی بعد از جلسه اش با داماش.[/color:4b3a4c894c][/size:4b3a4c894c]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"