[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظرسنجی/بهترین بازیکن داماش در فصل 91-1390 کیست؟

نظرسنجی/بهترین بازیکن داماش در فصل 91-1390 کیست؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظرسنجی/بهترین بازیکن داماش در فصل 91-1390 کیست؟

محمد آبشک
6
5%
حسین ابراهیمی
5
4%
عباس آقایی
0
بدون راي
جونیور آلوز
0
بدون راي
علیرضا جهانبخش
6
5%
سید رضا چاوشی
11
9%
مصطفی حاجتی
1
1%
سید علی حسینی
0
بدون راي
مگنو باتیستا داسیلوا
0
بدون راي
ابوذر رحیمی
7
6%
میلاد زنیدپور
1
1%
جهانگیر عسگری
1
1%
محمد غلامی
19
15%
میلاد اسفینی فراهانی
0
بدون راي
محمد محمدی
0
بدون راي
محمد مختاری
2
2%
محمد رضا مهدوی
15
12%
علیرضا نظیف کار
50
40%

کل آرا : 124

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه مه 16, 2012 1:51 pm

[quote:0a6ffec877="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
آقایان من نمیدونم این یه فرم تشویقی هستش ؟داش علی نظیف کار؟ /18/
آبرار چرا نمیگید ؟اوووووووووو
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:0a6ffec877]

امان ایته چیز بوگوفتیم .. هونه رو کلید بوکودی..
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مه 16, 2012 2:05 pm

[quote:34efbe8242="onlyrasht"][quote:34efbe8242="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:34efbe8242]

امان ایته چیز بوگوفتیم .. هونه رو کلید بوکودی..[/quote:34efbe8242]
توو کی سالاری آبرار .تاکید بوکودم تا زاکان استادیوم دورون د اش جور تشویق تهرانی نوکونید .داش چیسه آخه .آبرار آخر مردانگیه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه مه 16, 2012 2:08 pm

[quote:c5a9fffd0d="mahyarmaya"][quote:c5a9fffd0d="onlyrasht"][quote:c5a9fffd0d="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:c5a9fffd0d]

امان ایته چیز بوگوفتیم .. هونه رو کلید بوکودی..[/quote:c5a9fffd0d]
توو کی سالاری آبرار .تاکید بوکودم تا زاکان استادیوم دورون د اش جور تشویق تهرانی نوکونید .داش چیسه آخه .آبرار آخر مردانگیه[/quote:c5a9fffd0d]

تی نوکرم .. ابرار علی نظیف کار
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه مه 16, 2012 2:11 pm

نظر من محمد غلامیه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه مه 16, 2012 2:51 pm

کاملا مشخص که بهترینمون تو این فصل علی ابرار بود ... بعدشم رضا ابرار ... و بعدشم ممد غلامی و حسین ابراهیمی هم تونست خوب خودشو نیم فصل دوم نشون بده
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه مه 16, 2012 2:54 pm

[quote:defd1228d0="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:defd1228d0]

این دقیقا همون چیزی هست که توی ورزشگاه آدم رو اذیت می کنه ... عزیز من حالا چه ابرار چه داش چه آقا چه بهترین و موأدب ترین کلمه .... مهم تشویق بازیکنانمونه ... در ضمن من فکر می کنم ابرار علی نظیفکار زیاد ریتم نداره ... :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مه 16, 2012 3:02 pm

[quote:4b2d59e2d5="pedram_1367"][quote:4b2d59e2d5="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:4b2d59e2d5]

این دقیقا همون چیزی هست که توی ورزشگاه آدم رو اذیت می کنه ... عزیز من حالا چه ابرار چه داش چه آقا چه بهترین و موأدب ترین کلمه .... مهم تشویق بازیکنانمونه ... در ضمن من فکر می کنم ابرار علی نظیفکار زیاد ریتم نداره ... :arrow: :arrow:[/quote:4b2d59e2d5]
پدرام جان من برام خیلی مهم که اصالت حفظ بشه شما دوست داری اگه ادب راعایت بشه صحیح اما اصالت رو من ترجیح میدم که توش بی ادبی هم نیست .حالا ریتم نداره اما دوستان هستن که در ثانیه شعار درست میکنن :).
در ضمن شما تهران میری شعار یه سبک چه استقلال چه پیروزی.بوشهر فرق داره .آبادان فرق داره.چرا ما متفاوت نباشیم و منتظر باشیم تهرانی ها بگن واویلا میلاد میداوددی ما یاد بیریم ؟بیشتر شعار ها از تهرانی هاست . سبک هر جا باید خاص اونجا باشه .ما گیلکیم باید گیلکی باه تشویقها .مثل آبادان وبوشهر که حال میکنه .تراکتور که دیگه ترکونده . :).
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه مه 16, 2012 3:10 pm

[quote:3b7fab106b="mahyarmaya"][quote:3b7fab106b="pedram_1367"][quote:3b7fab106b="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:3b7fab106b]

این دقیقا همون چیزی هست که توی ورزشگاه آدم رو اذیت می کنه ... عزیز من حالا چه ابرار چه داش چه آقا چه بهترین و موأدب ترین کلمه .... مهم تشویق بازیکنانمونه ... در ضمن من فکر می کنم ابرار علی نظیفکار زیاد ریتم نداره ... :arrow: :arrow:[/quote:3b7fab106b]
پدرام جان من برام خیلی مهم که اصالت حفظ بشه شما دوست داری اگه ادب راعایت بشه صحیح اما اصالت رو من ترجیح میدم که توش بی ادبی هم نیست .حالا ریتم نداره اما دوستان هستن که در ثانیه شعار درست میکنن :).
در ضمن شما تهران میری شعار یه سبک چه استقلال چه پیروزی.بوشهر فرق داره .آبادان فرق داره.چرا ما متفاوت نباشیم و منتظر باشیم تهرانی ها بگن واویلا میلاد میداوددی ما یاد بیریم ؟بیشتر شعار ها از تهرانی هاست . سبک هر جا باید خاص اونجا باشه .ما گیلکیم باید گیلکی باه تشویقها .مثل آبادان وبوشهر که حال میکنه .تراکتور که دیگه ترکونده . :).[/quote:3b7fab106b]

تقریبا با همه صحبت هات موافقم به جز تیکه تراکتورش ... چون اونا وقتی یک بازیکن ترک ندارند ، میان و ترکی تشویق می کنند و کسی چیزی نمی فهمه و اگه یک خط در میون عادل فردوسی پور رو به فحش نگیرند ، اونم اینقدر نمیگه پر شور و ... یادمه اول هایی که محمدی زانوش خوب بود و تو عضدی بازی می کرد وقتی گل می خورد همه با هم تی ... می گفتیم که تا نمی فهمید سریع فارسیش رو هم تکرار می کردیم تا بفهمه منظور چیه ولی این ترک ها ؟!؟ یک نکته دیگه هم اینه که تراکتوری ها از زمان قلعه نوعی دارای سازمان شدند و امیر خان لیدر آورد و ورزشگاه رو تو دست گرفت ...
در آخر منم موافقم که باید به زبان خودمون تشویق کنیم بازیکنانمون رو و الان هم بهترین زمان هست چون دو ماه تقریبا وقت داریم و می تونیم شعار بسازیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مه 16, 2012 3:17 pm

[quote:45e55ea57a="pedram_1367"][quote:45e55ea57a="mahyarmaya"][quote:45e55ea57a="pedram_1367"][quote:45e55ea57a="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:45e55ea57a]

این دقیقا همون چیزی هست که توی ورزشگاه آدم رو اذیت می کنه ... عزیز من حالا چه ابرار چه داش چه آقا چه بهترین و موأدب ترین کلمه .... مهم تشویق بازیکنانمونه ... در ضمن من فکر می کنم ابرار علی نظیفکار زیاد ریتم نداره ... :arrow: :arrow:[/quote:45e55ea57a]
در ضمن شما تهران میری شعار یه سبک چه استقلال چه پیروزی.بوشهر فرق داره .آبادان فرق داره.چرا ما متفاوت نباشیم و منتظر باشیم تهرانی ها بگن واویلا میلاد میداوددی ما یاد بیریم ؟بیشتر شعار ها از تهرانی هاست . سبک هر جا باید خاص اونجا باشه .ما گیلکیم باید گیلکی باه تشویقها .مثل آبادان وبوشهر که حال میکنه .تراکتور که دیگه ترکونده . :).[/quote:45e55ea57a]

تقریبا با همه صحبت هات موافقم به جز تیکه تراکتورش ... چون اونا وقتی یک بازیکن ترک ندارند ، میان و ترکی تشویق می کنند و کسی چیزی نمی فهمه و اگه یک خط در میون عادل فردوسی پور رو به فحش نگیرند ، اونم اینقدر نمیگه پر شور و ... یادمه اول هایی که محمدی زانوش خوب بود و تو عضدی بازی می کرد وقتی گل می خورد همه با هم تی ... می گفتیم که تا نمی فهمید سریع فارسیش رو هم تکرار می کردیم تا بفهمه منظور چیه ولی این ترک ها ؟!؟ یک نکته دیگه هم اینه که تراکتوری ها از زمان قلعه نوعی دارای سازمان شدند و امیر خان لیدر آورد و ورزشگاه رو تو دست گرفت ...
در آخر منم موافقم که باید به زبان خودمون تشویق کنیم بازیکنانمون رو و الان هم بهترین زمان هست چون دو ماه تقریبا وقت داریم و می تونیم شعار بسازیم ...[/quote:45e55ea57a]
آره منم کاملا موافثم .اما سبکش ماله خودشون هستش ما سرود برد نداریم سرود طولانی نداریم سبک خاصی نداریم .نیاز نیست که ب زوردی یا دستی دستی یه سبک بیرون بیاریم مثل ماجرای آرژانتین که اصلا به تیم شباهتی نداره (باز ایتالیا بهتر بود و از قدیم به ایتالیا معروف بودیم ).این پست جاش نیست برای این حرفها اما به حرفت اعتقاد دارم که بهترین فرصت الان هستش .خدا کنه پست زده شد دستان یه کلمه ای جواب ندن و الکی هم بی اهمیت جلوو ندن ماجرا رو .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط navid_rasht » چهارشنبه مه 16, 2012 3:34 pm

داماش احتیاجی نداره با آرژانتین و ایتالیا مقایسه بشه. روند صعودیمونو حفظ کنیم جام باشگاه های جهان هم میریم.
رشت سرور کل ایران
گیلان سرور کل جهان
داماش فقط داماش شهر باران
داماش فقط داماش گیلان
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه مه 16, 2012 3:38 pm

مهدوی با توجه به سنش عالی بود من که به کاپیتان مهدوی رای دادم /11/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » چهارشنبه مه 16, 2012 4:27 pm

1--افشین
2--ممد غلامی
3--نظیف کار
4--ابوذز
5--ابراهیمی و مهدوی
6--بقیه بومی ها . . .
من به افشین آقای گل رای دادم . شمّ گلزنیش فوق العادس /7/
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 16, 2012 4:33 pm

اين انتخاب نيز مانند انتخاب محبوبترين بازيكن ، مشكل هست ، مهدوي هميشه مهدوي بود ولي نه مثل گذشته ، افشين گلهاي حساسي براي ما زد و نماد تعصب داماش بود ، نظيفكار به نظر من در ابتدا و انتهاي فصل عالي بود ، ابراهيمي و جهانبخش اين اواخرخوب بودند ، بعضي ها خوب بودند اما تو دوتا بازي دست به حركاتي زدند كه نبايد مي زدند !!!
اما به نظر من يك بازيكن محجوب و مودب وجود داشته كه نمودار تاثيرگذاريش همواره و در تمام طول فصل يكنواخت و ثابت بود و من شخصاً از بازيش خيلي لذت مي برم ، كارشناسان عنوان مي كنند : يك بازيكن فوتبال بايد ساده ترين راه ها رو براي پاس دادن انتخاب كنه و اين خصوصيت رو من فقط در [b:15179c64a0]حاجتي[/b:15179c64a0] ديدم نقطه مقابل چنين بازيكناني افرادي هستند مثل آرش برهاني چنان گل زدن رو براي خودش بغرنج مي كنه كه 90% تك به تك هاش تو اوته .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » چهارشنبه مه 16, 2012 4:33 pm

بخدا دلم نمیاد به یکی از این بازیکنا رای بدم.ای کاش این نظرسنجی وجود نداشت.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه مه 16, 2012 4:33 pm

من شماره 10داماشو انتخاب کردم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت