[quote:45e55ea57a="pedram_1367"][quote:45e55ea57a="mahyarmaya"][quote:45e55ea57a="pedram_1367"][quote:45e55ea57a="mahyarmaya"]منم به آبرار علی نظیف کار رای دادم .
آقایان من نمیدونم این یه فرم تشویقی هستش ؟داش علی نظیف کار؟
آبرار چرا نمیگید ؟اوووووووووو
اینا گفتن نداره که آبراران با غیرت[/quote:45e55ea57a]
این دقیقا همون چیزی هست که توی ورزشگاه آدم رو اذیت می کنه ... عزیز من حالا چه ابرار چه داش چه آقا چه بهترین و موأدب ترین کلمه .... مهم تشویق بازیکنانمونه ... در ضمن من فکر می کنم ابرار علی نظیفکار زیاد ریتم نداره ...

[/quote:45e55ea57a]
پدرام جان من برام خیلی مهم که اصالت حفظ بشه شما دوست داری اگه ادب راعایت بشه صحیح اما اصالت رو من ترجیح میدم که توش بی ادبی هم نیست .حالا ریتم نداره اما دوستان هستن که در ثانیه شعار درست میکنن

.
در ضمن شما تهران میری شعار یه سبک چه استقلال چه پیروزی.بوشهر فرق داره .آبادان فرق داره.چرا ما متفاوت نباشیم و منتظر باشیم تهرانی ها بگن واویلا میلاد میداوددی ما یاد بیریم ؟بیشتر شعار ها از تهرانی هاست . سبک هر جا باید خاص اونجا باشه .ما گیلکیم باید گیلکی باه تشویقها .مثل آبادان وبوشهر که حال میکنه .تراکتور که دیگه ترکونده .

.[/quote:45e55ea57a]
تقریبا با همه صحبت هات موافقم به جز تیکه تراکتورش ... چون اونا وقتی یک بازیکن ترک ندارند ، میان و ترکی تشویق می کنند و کسی چیزی نمی فهمه و اگه یک خط در میون عادل فردوسی پور رو به فحش نگیرند ، اونم اینقدر نمیگه پر شور و ... یادمه اول هایی که محمدی زانوش خوب بود و تو عضدی بازی می کرد وقتی گل می خورد همه با هم تی ... می گفتیم که تا نمی فهمید سریع فارسیش رو هم تکرار می کردیم تا بفهمه منظور چیه ولی این ترک ها ؟!؟ یک نکته دیگه هم اینه که تراکتوری ها از زمان قلعه نوعی دارای سازمان شدند و امیر خان لیدر آورد و ورزشگاه رو تو دست گرفت ...
در آخر منم موافقم که باید به زبان خودمون تشویق کنیم بازیکنانمون رو و الان هم بهترین زمان هست چون دو ماه تقریبا وقت داریم و می تونیم شعار بسازیم ...[/quote:45e55ea57a]
آره منم کاملا موافثم .اما سبکش ماله خودشون هستش ما سرود برد نداریم سرود طولانی نداریم سبک خاصی نداریم .نیاز نیست که ب زوردی یا دستی دستی یه سبک بیرون بیاریم مثل ماجرای آرژانتین که اصلا به تیم شباهتی نداره (باز ایتالیا بهتر بود و از قدیم به ایتالیا معروف بودیم ).این پست جاش نیست برای این حرفها اما به حرفت اعتقاد دارم که بهترین فرصت الان هستش .خدا کنه پست زده شد دستان یه کلمه ای جواب ندن و الکی هم بی اهمیت جلوو ندن ماجرا رو .