[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبر فوري فوري قابل توجه تمامي وطن دوستان و وطن پرستاني که حاضرن براي خاک ايران جان خويش را فدا کنند

خبر فوري فوري قابل توجه تمامي وطن دوستان و وطن پرستاني که حاضرن براي خاک ايران جان خويش را فدا کنند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aliabed » يکشنبه مه 06, 2012 9:37 am

دیگه واقعاً مسخرست! تا صفحه اینترنت رو باز میکنی همه چی خلیج فارس خلیج فارس!!!
آخه مگه به این مسخره بازیاست؟ 3 ساله هی ملت دارن رای میدن خلیج فارس! دیگه تبدیل به یه بازی و تفریح شده واسه یه عده!
جای این حرکات باید سیاست خارجه و قدرت نفوذ سیاسی رو افزایش داد! با این جور حرکات نه اسم خلیج عوض میشه نه کسی بهش بر میخوره!
واقعاً جای تاسف داره جای این همه بدبختی و گرونی و .... همه حواسمون صرف چیزی کنیم که اصلاً به ما ربطی نداره!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 06, 2012 9:48 am

[quote:12cc8cf614="aliabed"]دیگه واقعاً مسخرست! تا صفحه اینترنت رو باز میکنی همه چی خلیج فارس خلیج فارس!!!
آخه مگه به این مسخره بازیاست؟ 3 ساله هی ملت دارن رای میدن خلیج فارس! دیگه تبدیل به یه بازی و تفریح شده واسه یه عده!
جای این حرکات باید سیاست خارجه و قدرت نفوذ سیاسی رو افزایش داد! با این جور حرکات نه اسم خلیج عوض میشه نه کسی بهش بر میخوره!
واقعاً جای تاسف داره جای این همه بدبختی و گرونی و .... همه حواسمون صرف چیزی کنیم که اصلاً به ما ربطی نداره![/quote:12cc8cf614]

دوستان اشتباه نکنند. این یه قضیه دیگس...علی جان مربوط به سه جزیزه ایرانی و ادعای مالکیت امارات هست ( ابوموسی، تنب کوچک و بزرگ) و با قضیه خلیج فارس که کل اعراب می گن فرق داره.
البته من هم معتقدم که به این نظرسنجی ها نیست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه مه 06, 2012 10:09 am

[quote:184117e100="MEHRDAD"]همه ما به عنوان يك ايراني شناخته ميشيم و اين قضيه هيچ منافاتي با قضيه درياي كاسپي نداره . من نمي دونم چرا اينقدر علاقه داريد مسائل رو بهم گره بزنيد.
اين سه جزيره شرايط استرات‍يكي براي ايران دارند . شما فكر مي كنيد مردم عادي تو اين جزاير زندگي مي كنند؟! نه... تو اين سه جزيره اكثرا نظامي ها و خونواده هاشون هستند تا جلوي نفوذ از طريق دريايي به خاك ايران گرفته بشه و تنب كوچك و بزرگ هم كه به شاهراه استرات‍يكي تنگه هرمز مربوط هست.
ببخشيد اگر حمله اي بخواد صورت بگيره چه از شمال چه از جنوب نمي پرسند بقيه ملت براتون جك درست كردند يا نكردند و اسم درياتون رو به خزر يا مازندران تغيير دادند و آخي شما بريد كنار مي خوايم بقيه رو بزنيم .
هر چند اين جزاير با اين نظرسنجي ها به دست كسي سپرده نميشه.[/quote:184117e100]
مرگ یبار شیون یبار.خوب بزنن.مگه الان کم داریم میخوریم!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » يکشنبه مه 06, 2012 10:22 am

متاسفانه تحصیل کرده های ما در دنیا هم میگن دریای خزر و خیلی دیگه مغزشون بکار بندازن میگن دریای مازندران.

سوسمار خور بودن عرب ها نشانه ی بد بودنشون نیست.البته الآن کمتر کسی اونجا سوسمار میخوره! بعضی از مردم کره هم سوسک میخورن!
ذائقه ها با هم فرق میکنه. 8)

الآن ما زیر نفوذ شرقیم نه غرب!

دریا فقط کاسپی دریا-خلیج فقط خلیج فارس-
سه جزیره همیشه ایرانی
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 06, 2012 10:23 am

[quote:6e84de66d8="only_abarar"][quote:6e84de66d8="MEHRDAD"]همه ما به عنوان يك ايراني شناخته ميشيم و اين قضيه هيچ منافاتي با قضيه درياي كاسپي نداره . من نمي دونم چرا اينقدر علاقه داريد مسائل رو بهم گره بزنيد.
اين سه جزيره شرايط استرات‍يكي براي ايران دارند . شما فكر مي كنيد مردم عادي تو اين جزاير زندگي مي كنند؟! نه... تو اين سه جزيره اكثرا نظامي ها و خونواده هاشون هستند تا جلوي نفوذ از طريق دريايي به خاك ايران گرفته بشه و تنب كوچك و بزرگ هم كه به شاهراه استرات‍يكي تنگه هرمز مربوط هست.
ببخشيد اگر حمله اي بخواد صورت بگيره چه از شمال چه از جنوب نمي پرسند بقيه ملت براتون جك درست كردند يا نكردند و اسم درياتون رو به خزر يا مازندران تغيير دادند و آخي شما بريد كنار مي خوايم بقيه رو بزنيم .
هر چند اين جزاير با اين نظرسنجي ها به دست كسي سپرده نميشه.[/quote:6e84de66d8]
مرگ یبار شیون یبار.خوب بزنن.مگه الان کم داریم میخوریم!!![/quote:6e84de66d8]

همه که مثل تو فکر نمی کنند... نمونش مازیار میگه من رای نمی دم ، بعد می خوای جونش رو به همین راحتی بده؟! :D
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه مه 06, 2012 10:24 am

مسئله چيز ديگريست ؛ غرب ما رو بازي داده ؛تمام اين سايت ها و نقشه از طرف موسسات آمريكايي هدايت ميشوند؛ در حالي كه مسئله ما مردم ايران چيزهاي بسيار مهم و حيات است و حتي مردم عرب؛ دارند ما رو مشغول احتلافات و چيزهاي پيش و پا افتاده ميكنند تا ما احساسي با اين موضوع برخورد كنيم و هركدام از ما با چند كليك راي خليج فارس رو بالا ببريم ؛ اونوقت غرب داره خاورميانه رو چپاول ميكنه ؛ اقوام رو به جون هم ميندازه؛ مذاهب رو به جون هم ميندازه؛ نفع انگليس و امريكا اينه كه در خاورميانه دموكراسي مستقل و نيرومند وجود نداشته باشه؛ غرب حداكثر يه دموكراسي نيم بند و وابسته از نوع كره جنوبي را در خاورميانه تحمل ميكنه؛ هيچ وقت دوست نداره دموكراسي قوي ايراني در اينن منطقه شكل بگيره،چون پديد آمدن ايراني پر قدرت همانا و از دست داده منافع عظي غرب در خاورميانه همانا.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » يکشنبه مه 06, 2012 11:01 am

مسئله ی مهمتر از ظاهر باطن ماجراست. که کشورهای حاشیه کاسپی دریا و کشورهای حاشیه خلیج فارس دارن سهم مارو هم بالا میکشن مثل قطر و .....
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 06, 2012 11:09 am

مهرداد جان ماجرا این نیست که بگیم نمیخوام یا 2 دست بدن به اونا یا هر چیز دیگه . ممن و امثال من منظورمون اینه که به ما ربطی نداره اگه قرار سیاست امور خاره عوض بشه ما سعی نمیکنیم اگه قرار کار مدنی بشه ما سعی نمیکنیم و الی آخر .ماشالله این همه مردم غیور ایرانی هستش سینه سپر کنن این همه ایرانی غیور هست بسم الله .
همیشه میگم الانم تکرار میکنم برای کسی تب میکنم که برای من بمیره .برای گیلان و گیلانی ارزش قایل نشدن و همین طور من نیــــــــز.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » يکشنبه مه 06, 2012 12:29 pm

[quote:31ce8be833="rashti_sarvar"]تو فیس بوک همه جا تبلیق کردم /3/ برن رای بدن به خلیج همیشه فارس[/quote:31ce8be833]
[size=18:31ce8be833][color=red:31ce8be833]تبلیغ[/color:31ce8be833][/size:31ce8be833]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » يکشنبه مه 06, 2012 10:16 pm

اگر یکم تاریخ ایران و گیلان رو مطالعه میکردید می دیدید که هیچ قومی به اندازه فارس ها بر ما ستمگری نکردند! سیاه ترین و تاریک ترین سال های زندگی مردم سرزیمن کاسپی از زمان الحاق گیلان به سرزمین فارس ها اتفاق افتاد! این تاریخ 300 ساله بقدی سیاه بود که بسیاری از خاندان های بزرگ گیلان از این سرزمین مهاجرت و به هند و عراق و تاجیکستان و ترکیه مهاجرت کردند!
امروز خانواده گیلانی در پاکستان(که از هند جدا شده) و طایفه جیلانی(معرب شده گیلانی) در عراق،قوم زیلمی ها(دیلمی ها) در ترکیه و ایالت رشت در تاجیکستان و ... گوشه ای از تاریخ این سرزمین هست!
گیلانی ها به طور مداوم تحت نژاد پرستی و توهین و تحقیر اقوام فارسی زبان بودند!
استثمار و استعمار و فقر و بیکاری و تفرقه اندازی و ... روش دیگر حکومت بر گیلان بود!
من دلم برای هر چیزی که اسم فارس روشه نمیسوزه!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مه 06, 2012 10:17 pm

سهم 57 درصدی دریای کاسپین رو دو دستی تقدیم انزلیچی کردن مگه کسی حرف زد و حالا من بیام و از اون سه جزیره دفاع کنم؟هرچی میخواد بشه بذار بشه
در ضمن مگه جونمو از سر راه آوردم که در راه اهداف دیگران فدا کنم؟
عشق است گیلان،عشق است دریای همیشگی کاسپی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه مه 07, 2012 5:43 am

[quote:194e36b2f9="MAZIYAR"]سهم 57 درصدی دریای کاسپین رو دو دستی تقدیم انزلیچی کردن مگه کسی حرف زد و حالا من بیام و از اون سه جزیره دفاع کنم؟هرچی میخواد بشه بذار بشه
در ضمن مگه جونمو از سر راه آوردم که در راه اهداف دیگران فدا کنم؟
عشق است گیلان،عشق است دریای همیشگی کاسپی[/quote:194e36b2f9] اون جریانش فرق داره مازیار عزیز انزلیچی نگفت که دریا کاسپین ماله ماست ما خودمون دادیم بهشون و تقدیم کردیم. پس این دلیل نمیشه که چون خودمون دریای کاسپین رو درصدی به #* تقدیم کردیم نباید تو نظر سنجی ابوموسی شرکت کنیم. هممون ایرانی هستیم و نباید بزاریم عربهای تازه به دوران رسیده به وطن 7 هزار ساله ی ما بی احترامی کنن. خلیج همیشه فارس...دریای همیشه کاسپین
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » دوشنبه مه 07, 2012 2:18 pm

همه ی این بدبختیا از اونجایی اب مییخوره که ما بجای تلفظ خلیج پارس میگیم خلیج فارس إ منم با مهرداد موافقم ابره تو ورزشگاه میتونیم شعار بدیم؛
از رشت تا خلیج پارس ابوموسی هم مال ماست
/13/ /11/ /11/ /11/
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » دوشنبه مه 07, 2012 2:22 pm

از رشت تا خلیج پارس ابوموسی هم مال ماست
دنیا فقط سه کلمه؛گیلان،رشت،داماش /11/ /11/ /11/
/13/ /13/
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال