[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظرسنجی: رتبه داماش گیلان؟

نظرسنجی: رتبه داماش گیلان؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

به نظر شما رتبه تیم فوتبال داماش گیلان در پایان فصل کدام گزینه خواهد بود؟

چهارم
21
28%
پنجم
7
9%
ششم
15
20%
هفتم
13
17%
هشتم
10
13%
نهم
7
9%
دورقمی
3
4%

کل آرا : 76

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 15, 2012 9:31 am

[quote:960f2c24f8="mohamad"]من میگم هفتم اما چهارم بشیم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /16/ /16/ :!:[/quote:960f2c24f8]

میریم آسیااااااااااااااااا
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 15, 2012 9:40 am

[quote="pedram_1367"]بهتر نبود گزینه هاش رو اینطوری می ذاشتین ؟
1. اول تا چهارم
2. پنجم تا دهم
3.یازدهم تا پانزدهم
4.شانزدهم تا هجدهم

یا
1. تک رقمی
2. دورقمی[/quote]

تا اونجا که یادم میاد یک نظر سنجی مشابه نظر آقا پدرام در انتهای دور رفت ، کاربران ایجاد کرده بودند
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه آپريل 15, 2012 12:03 pm

[quote:319c24bd4f="RASHTBOY"][quote:319c24bd4f="pedram_1367"]بهتر نبود گزینه هاش رو اینطوری می ذاشتین ؟
1. اول تا چهارم
2. پنجم تا دهم
3.یازدهم تا پانزدهم
4.شانزدهم تا هجدهم

یا
1. تک رقمی
2. دورقمی[/quote:319c24bd4f]

تا اونجا که یادم میاد یک نظر سنجی مشابه نظر آقا پدرام در انتهای دور رفت ، کاربران ایجاد کرده بودند[/quote:319c24bd4f]

آخه برادر گرامی امکان اول تا سوم شدن و پانزدهم تا هجدهم شدن هست؟! ضمنا این گستردگی بهتر نظر هواداران رو نمایش میده. اونجور که شما میگی یه جوری جنگ نابرابر بین یکسری از گزینه ها میشد. مقصود ما هم این نیست که اینجا اختراع به ثبت برسونیم مقصود بالا بردن روحیه بازیکنا و هوادارانی هست که به این سایت سر میزنن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آپريل 15, 2012 12:23 pm

[quote:11b26357ba="Inja-Rasht"][quote:11b26357ba="RASHTBOY"][quote:11b26357ba="pedram_1367"]بهتر نبود گزینه هاش رو اینطوری می ذاشتین ؟
1. اول تا چهارم
2. پنجم تا دهم
3.یازدهم تا پانزدهم
4.شانزدهم تا هجدهم

یا
1. تک رقمی
2. دورقمی[/quote:11b26357ba]

تا اونجا که یادم میاد یک نظر سنجی مشابه نظر آقا پدرام در انتهای دور رفت ، کاربران ایجاد کرده بودند[/quote:11b26357ba]

آخه برادر گرامی امکان اول تا سوم شدن و پانزدهم تا هجدهم شدن هست؟! ضمنا این گستردگی بهتر نظر هواداران رو نمایش میده. اونجور که شما میگی یه جوری جنگ نابرابر بین یکسری از گزینه ها میشد. مقصود ما هم این نیست که اینجا اختراع به ثبت برسونیم مقصود بالا بردن روحیه بازیکنا و هوادارانی هست که به این سایت سر میزنن.[/quote:11b26357ba]

یه جور نوشتی برادر من که کسی ندونه فکر می کنه من گفتم تیم میشه 18 !!!! عزیز من گزینه هایی که نوشتم رو نگاه کن !!! جنگ نا برابر و ثبت اختراع و بالا بردن روحیه کاربران و هواداران و بازیکنان رو هم تمام قد نگرفتم !!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه آپريل 15, 2012 12:54 pm

[quote:1e9ef563d5="pedram_1367"][quote:1e9ef563d5="Inja-Rasht"][quote:1e9ef563d5="RASHTBOY"][quote:1e9ef563d5="pedram_1367"]بهتر نبود گزینه هاش رو اینطوری می ذاشتین ؟
1. اول تا چهارم
2. پنجم تا دهم
3.یازدهم تا پانزدهم
4.شانزدهم تا هجدهم

یا
1. تک رقمی
2. دورقمی[/quote:1e9ef563d5]

تا اونجا که یادم میاد یک نظر سنجی مشابه نظر آقا پدرام در انتهای دور رفت ، کاربران ایجاد کرده بودند[/quote:1e9ef563d5]

آخه برادر گرامی امکان اول تا سوم شدن و پانزدهم تا هجدهم شدن هست؟! ضمنا این گستردگی بهتر نظر هواداران رو نمایش میده. اونجور که شما میگی یه جوری جنگ نابرابر بین یکسری از گزینه ها میشد. مقصود ما هم این نیست که اینجا اختراع به ثبت برسونیم مقصود بالا بردن روحیه بازیکنا و هوادارانی هست که به این سایت سر میزنن.[/quote:1e9ef563d5]

یه جور نوشتی برادر من که کسی ندونه فکر می کنه من گفتم تیم میشه 18 !!!! عزیز من گزینه هایی که نوشتم رو نگاه کن !!! جنگ نا برابر و ثبت اختراع و بالا بردن روحیه کاربران و هواداران و بازیکنان رو هم تمام قد نگرفتم !!!![/quote:1e9ef563d5]

اگه از برادر گرامی ناراحت شدی ببخشید این تکیه کلامم هست زمانی که تو محیط اینترنت با اشخاصی صحبت میکنم که شاید نام کاربریشون با نام واقعیشون متفاوت باشه وقصد بدی نداشتم. از اون بخشی هم که نگرفتی فقط جنگ نابرابر بین گزینه ها مربوط به شما میشه که ذیلا عرض میکنم اگرم بدت نمیاد جناب برادی گرامی :wink:
کسی به اول تا سوم شدن فکر نمیکنه پس عملا گزینه اول میشه چهارم. خیلی ها هم به 5،6،7 و بالاتر فکر میکنن. حالا اگر اونجور که شما گفتی نظرسنجی میذاشتیم مجموع آراء پنجم، ششم و هفتم علیه رای چهارم میشد واین یعنی جنگ نابرابر. قصد منم از این نظرسنجی ایجاد یک موج امید به چهارم شدن بود و اگر راه داشت خودم 100 بار به گزینه 1 رای میدادم :wink:
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه آپريل 15, 2012 1:00 pm

یا نهم میشیم یا دهم
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آپريل 15, 2012 1:07 pm

آخه دلیلی نداره با هم دارین جرح و بحث میکنید.نظرسنجی خوبی بود و یه بار تنوع ایجاد شد.
نتیجه نظرسنجی اینجوری میتونه جالب باشه ودقیقتر هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه آپريل 15, 2012 1:13 pm

[quote:8ff7c86949="MAZIYAR"]آخه دلیلی نداره با هم دارین جرح و بحث میکنید.نظرسنجی خوبی بود و یه بار تنوع ایجاد شد.
نتیجه نظرسنجی اینجوری میتونه جالب باشه ودقیقتر هست[/quote:8ff7c86949]

جر و بحث نبود داش مازیار. من معمولا یکم معما گونه حرف میزنم این باعث سوء تفاهم شد. ازین به بعد هم بجای برادر میگم داش :wink:
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 15, 2012 1:59 pm

اینجور موقع ها تو ورزشگاه همه با هم ....

داماش شهر باران/23/ /23/ /23/ داماش شهر باران/23/ /23/ /23/ داماش شهر باران /23/ /23/ /23/ /23/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آپريل 15, 2012 2:05 pm

[quote:2fe266a39f="Inja-Rasht"][quote:2fe266a39f="pedram_1367"][quote:2fe266a39f="Inja-Rasht"][quote:2fe266a39f="RASHTBOY"][quote:2fe266a39f="pedram_1367"]بهتر نبود گزینه هاش رو اینطوری می ذاشتین ؟
1. اول تا چهارم
2. پنجم تا دهم
3.یازدهم تا پانزدهم
4.شانزدهم تا هجدهم

یا
1. تک رقمی
2. دورقمی[/quote:2fe266a39f]

تا اونجا که یادم میاد یک نظر سنجی مشابه نظر آقا پدرام در انتهای دور رفت ، کاربران ایجاد کرده بودند[/quote:2fe266a39f]

آخه برادر گرامی امکان اول تا سوم شدن و پانزدهم تا هجدهم شدن هست؟! ضمنا این گستردگی بهتر نظر هواداران رو نمایش میده. اونجور که شما میگی یه جوری جنگ نابرابر بین یکسری از گزینه ها میشد. مقصود ما هم این نیست که اینجا اختراع به ثبت برسونیم مقصود بالا بردن روحیه بازیکنا و هوادارانی هست که به این سایت سر میزنن.[/quote:2fe266a39f]

یه جور نوشتی برادر من که کسی ندونه فکر می کنه من گفتم تیم میشه 18 !!!! عزیز من گزینه هایی که نوشتم رو نگاه کن !!! جنگ نا برابر و ثبت اختراع و بالا بردن روحیه کاربران و هواداران و بازیکنان رو هم تمام قد نگرفتم !!!![/quote:2fe266a39f]

اگه از برادر گرامی ناراحت شدی ببخشید این تکیه کلامم هست زمانی که تو محیط اینترنت با اشخاصی صحبت میکنم که شاید نام کاربریشون با نام واقعیشون متفاوت باشه وقصد بدی نداشتم. از اون بخشی هم که نگرفتی فقط جنگ نابرابر بین گزینه ها مربوط به شما میشه که ذیلا عرض میکنم اگرم بدت نمیاد جناب برادی گرامی :wink:
کسی به اول تا سوم شدن فکر نمیکنه پس عملا گزینه اول میشه چهارم. خیلی ها هم به 5،6،7 و بالاتر فکر میکنن. حالا اگر اونجور که شما گفتی نظرسنجی میذاشتیم مجموع آراء پنجم، ششم و هفتم علیه رای چهارم میشد واین یعنی جنگ نابرابر. قصد منم از این نظرسنجی ایجاد یک موج امید به چهارم شدن بود و اگر راه داشت خودم 100 بار به گزینه 1 رای میدادم :wink:[/quote:2fe266a39f]:

دوست عزیز اصلا بحث ناراحتی و چیز دیگه ای نیست و دلیلی هم برای ناراحتی نمی بینم ... من گزینه ها رو پیشنهاد دادم و اصلا در نفی گزینه های شما نبود و نیست و کاملا سوءتفاهم شد از کامنتم ! و دلیلش هم این بود که چون گزینه ها زیاد بود یکم باحال نبود از نظر من ... در ضمن اگه کسی ایمان داشته باشه یا بهتره بگم اعتقاد داشته باشه که این تیم چهارم میشه 100% گزینه ای رو انتخاب می کنه که مد نظرشه حالا چه تک تک باشه چه جفت جفت :lol: :lol: :lol: فکر می کنم جر و بحث هم نبود !! و چون باید بنویسیم نمی تونیم با کلمات عطف بیانمون رو نشون بدیم که باعث سوءتفاهم میشه ... :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arya86 » يکشنبه آپريل 15, 2012 2:55 pm

اگه همه بازي ها رو پيروز بشيم چهارم ميشيم /5/
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 15, 2012 3:03 pm

امیدوارم از لنگ ها هم 2 امتیاز کم کنن
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arminaberar » يکشنبه آپريل 15, 2012 5:07 pm

به یاریه خدا انشاالله هر چهار بازی رو ببریم و نتایج دیگه طوری رقم بوخوره که ما چهارم بشیم و بریم آسیا
ولی فکر کنم ما ششم بشیم
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه آپريل 15, 2012 6:00 pm

من میگم اگه 6 بشیم با این همه مشکل تو این فصل خوبه :P
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه آپريل 15, 2012 6:19 pm

[color=blue:cc54415fb4][size=24:cc54415fb4]یک مساله فنی:
از اونجایی که در فصل آینده ایران دارای یک سهمیه AFC cup کاپ و 2+2 سهمیه لیگ قهرمانان هست و با توجه به این که استقلال تهران قهرمان جام حذفی شده و تقریبا در پایان فصل اول تا سوم خواهد شد در نتیجه چهار تیم اول لیگ به جام قهرمانان و تیم پنجم AFC cup به خواهد رفت.[/color:cc54415fb4]
[color=red:cc54415fb4](AFC cup معادل یورو لیگ در آسیا است و ویژه تیم های درجه دو آسیا می باشد.)[/size:cc54415fb4][/color:cc54415fb4]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان