عابدینی : شرط بندها می خواهند داماش سقوط کند/ متاسفم برای مسئولان این شهر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه فبريه 22, 2012 3:58 pm

اگه دلیل اخراج جهانگیر از تیم فقط این باشه که توی جلسه خوب حرف نزده با تارتار به نظرم کار خیلی پوچی بوده این اخراج ,, جز ضرر برای تیم هیچی به جا نمیذاره ,, اونم سر بازی با ملوان ! اینکه باید انظباط سفتو سخت رعایت بشه توی تیم خیلی خوبه ولی به شرطی که اوضاع هم مساعد باشه ,,, اگه تیم الان رده 4-5 بودو اوضاع مالی هم عالی بود الان هممون حمایت می کردیم از این تصمیم چون فقط نظمه که یه تیم خوبو میسازه ,,,,, ولی حالا که پولی به این بازیکنا نمیدنو اینا انگیزه ای ندارن , دیگه اخراج کردن یه بازیکنی که هم طرفدار پیدا کرده توی رشت و هم گل حساسی به ملوان زده و 2تا بازیه دیگه هم باز با همین تیم بازی داریم هم خیلی به نظرم تاوان سنگینی میتونه داشته باشه واسه تیم
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه فبريه 22, 2012 4:06 pm

اول قصل این همه بازیکنای خوب جذب کردیم حالا همشونو یکی یکی داریم از دست میدیم...... مهدوی کیا , عسگری ,,,, نفر بعدی هم زنیدپور ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, کاری ندارم که به چه دلایلی از دست دادیمو داریم میدیم ,,, صرفا میخواستم بگم چی فکر میکردیمو چی شد
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » چهارشنبه فبريه 22, 2012 5:12 pm

امیدوارم مسئولین استان و رشت به داد تیم برسن
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه فبريه 22, 2012 5:48 pm

دانلود آهنگ گيلكي{ بئه پا به پا بيشيم} كاري از گروه اوجا
بر اساس آهنگ همراه شو عزيز استاد پرويز مشكاتيان
http://awja.ir/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

salam

پستتوسط majid13 » چهارشنبه فبريه 22, 2012 8:20 pm

[quote:11f49abdfa="meraj130"]من با بیشتر حرفای مهندس عابدینی موافقم / بخدا ما تماشاگرا هم کم مقصر نیستم (البته با همه نیستم ) با اون عده ای هستم که به ابوذر رحیمی ( که واقعا بدون حاشیه و خوب برامون بازی کرده) فحش ناموسی دادن تو بازی با سایپا - با اون عده ای هستم که تو لیگ یک و بازی آخر وقتی بازیکنای فجر اومد و واسه ما گل فرستادن و صعودمون به لیگ برتر رو تبریک گفتن / گل رو پرتاب کردن و بهشون فحش دادن / با اون عده ای هستم که فقط واسه فحش دادن به مردم انزلی و حتی بازیکنای بومی میان ورزشگاه.

بچه ها خودمون جای عابدینی بزاریم که بدون پول و با این همه مشکلات و کار هایی که برای انتقال پیش اومده / ما بودیم چیکار میکردیم؟آیا بازم پشت تیم میموندیم؟

متاسفم برای مسئولین که عابدینی رو تنها گذاشتن / متاسفم برای خودم که ساکت نشستم و اجازه دادم که یه استاندار مازندرانی بیاد اینجا[/quote:11f49abdfa]‎
‏۱۰۰%تایید. ای کاش اون ادمایه استادیوم یه روز درک فوتبالی پیدا کنند.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه فبريه 22, 2012 8:48 pm

اين همفكري چي شد كي بريم سر تمرين روحيه بديم ؟؟؟؟؟ حمايت كنيم مازيار چيزايي گفت جمعه اينا بريم رسانه هارو دعوت كنيم برنامه كنسل شد؟ :x
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه فبريه 22, 2012 8:55 pm

خدایی به هرکی رای میدین به این 3 تا نماینده کنونی رشت رای ندین. هیچ کاری واسه این شهر نکردن تو این مشکلاتم انگار آب رفته تو گوششون خودشون زدن به کری و کوری.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه فبريه 22, 2012 8:58 pm

من مخالف اخراج بازیکنا هستم. مشکل از خود تارتاره.همشون به حق اعتراض کردن. اگه یکی دو نفر بودن یه چیزی ولی همه که بد نیستن! فقط جناب تارتار خوبه؟!
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان