[quote:ed7c55ba01="abarar1989"][quote:ed7c55ba01="mehran2010"][quote:ed7c55ba01="ARYANST122"]میدونید چیه رو دمش مونده که دیگه مثل سابق تشویق نمیشه من حاضر هستم لایقی فر دروازه بان اول تیمم باشه تا این یارو خیلی از بازیامونم بخاطر این باختیم.[/quote:ed7c55ba01]
به نظرم بهتره که زیاد این قضیه رو بزرگ نکنیم تا خدای نکرده تیم دچار حاشیه نشه. من رفتارش رو تایید نمیکنم اما هر چی باشه سنگربان تیم داماش هست و موفقیت و آرامش داشتنش به سود تیم ما هست.[/quote:ed7c55ba01]
این آقا گفته تو رشت دیگه بازی نمیکنم.بازی با فولاد،پرسپولیس،نفت هتران و ذوب آهن بازی هاییه که قراره تو دروازه قرار بگیره.آخره فصل هم گفته هرگز تو رشت نمیمونم.ما این قضیه رو بزرگ نکردیم،خودش به اندازه کافی بزرگ هست.آخرو زمان شده یره.بازیکن به تماشاگری که 300 کیلومتر راهو کوبیده رفته تیمو تشویق کنه میگه ساکت باشین،چیزی نگین.اگه میخواستیم ساکت بشینیم دیوانه نبودیم تو این برف بریم تهران که

[/quote:ed7c55ba01]
در نیم فصل دل این آقا هوای پرسپولیس و تهران و ....... کرده بود و دید حساب باشگاه بسته هست ، پس بیخیال رشت و داماش و هوادارا و ..........
بعد که دید دنیزلی نخواستش و اون هوشیار گمج تر از محمدی رو گرفت و دید هیچ تیم دیگه نمیخوادش ، شد از این جا مونده و از اونجا رونده !!! مجبور
شد برگرده تا عابدینی جریمش نکنه . بعد یه ناز کرد که زانوم فلانه و عابدینی به اشتباه اجازه داد تهران تمرین کنه ! همون شد که آقا واسه ما دم درآورده
و نسبت به هوادارا پرخاشگری میکنه . بنده خدا عابدینی گفت محمدی و فراهانی رو اول فصل میگیرم و خیالمو راحت میکنم ، نگو یکی گندتر از دیگری !