[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اکباتان زیر پای یاران میرزا

اکباتان زیر پای یاران میرزا

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin_punisher6 » جمعه فبريه 10, 2012 10:08 am

بچه ها شمایی که رفتین بگین شعاری هم علیه رشتیها میدادن؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه فبريه 10, 2012 10:09 am

میدونید چیه رو دمش مونده که دیگه مثل سابق تشویق نمیشه من حاضر هستم لایقی فر دروازه بان اول تیمم باشه تا این یارو خیلی از بازیامونم بخاطر این باختیم.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 10, 2012 11:01 am

دقیقا چه کار کرد محمدی تهرانی؟ /9/
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه فبريه 10, 2012 11:12 am

[color=black:b3fe3f0d5c]جا داره اینجا از بچه هایی که اومدن تهران تشکر کنم
1.only rasht
2.siakalach
3.king of rasht
4.tifusi(morteza
5.arman0131
6.masud449
7.koli(hesam
8.ali damashi
9.cesk13
10.farzin0131
وخیلی از بچه هایی که تو سایت عضو نبودن و تشکر ویژه میکنم از رشتی های مقیم تهران که اونجا هم رشتی بودنشونو ثابت کردن و راننده های با غیرتمون که عینه یه تیفوسی تشویق کردن.خیلی بچه ها هم بودن که نتونستن بیان (به دلیل انتخاب واحد ومشغله های کاری)ولی دلشون باتیم بود وهمش زنگ میزدن خبر تیمو میگرفتم.دمه همشون گرم[/color:b3fe3f0d5c]
[color=red:b3fe3f0d5c][size=24:b3fe3f0d5c]به خودم میبالم که بچه ی شهری هستم که چنین مردم باغیرتی داره[/size:b3fe3f0d5c][/color:b3fe3f0d5c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nniimmaa » جمعه فبريه 10, 2012 11:21 am

/23/ دم همه شما تیفوسی ها گرم. جای ما خالی بود. کاش چند روز قبل اطلاع رسانی میکردین
افشین آتیش پاره
نماد کاربر
nniimmaa
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه فبريه 10, 2012 11:23 am

[color=blue:e276d8fcfc][size=24:e276d8fcfc]در و دیوار خانه جا ،درو دیوار خانه جا / بینویشتم تی اسما ،ا ی داماش ،ای داماش[/size:e276d8fcfc][/color:e276d8fcfc]
آخرين ويرايش توسط abarar1989 on جمعه فبريه 10, 2012 11:36 am, ويرايش شده در 4.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه فبريه 10, 2012 11:24 am

[quote:0b04c1faa7="mahyarmaya"]دقیقا چه کار کرد محمدی تهرانی؟ /9/[/quote:0b04c1faa7]
دیروز وقتی اومدیم داخل ورزشگاه سجادی داشت محمدیو گرم میکرد.یه توپ افتاد سمت کرنر محمدی اومد برداره که مارو دید از رشت اومدیم،بهمون گفت ((اومدین اینجا حرف نزنین،ساکت بشینین)).،siakelachبهش گفت تو چی کاره ای این حرفو میزنی گفت همه کاره.ما هم گفتیم تیم بزرگتر داره و بعد از اون هم یه خورده بحث طرفین منشوری شد :wink: .مهدوی که این قضیه رو دید اومد پیشمون گفت فقط فحش ندید و تیمو تشویق کنید.ما هم به احترام کاپیتانمون چیزی بهش نگفتیم وحتی چند بار تشویقش کردیم تاروحیه بگیره.ولی نامرد نه اول نه آخره بازی که گفتیم کاپیتان تیمتو بردارو بیا نیومد سمت تماشاگرها.همین...
در مورد راه آهنی ها هم فقط چند بار داد زدن داما ش عربستان که ما هو کردیم.آخرشم لیدرشون اومد سمت ما ویه حرکتی کرد ما هم نامردیو لا نکردیم و مادرشو به عذاش نشوندیم.در طول 90 دقیقه هم هیچ توهینی به کسی نکردیم و فقط تیمو تشویق کردیم :D
البته ما هم چند بار ((راه آهن مهد کودک)) رو گفتیم ها :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 10, 2012 11:24 am

رضا جان دم شما و همه بچه هایی که رفتن و تیمو حمایت کردن گررررررم . عالی بود حرکتتون . جریان محمدی چی بود ؟ بازم امره گول قهر * بوبوسته ؟ /4/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه فبريه 10, 2012 11:29 am

واقعا دم همه بچه های با غیرتی که رفتن گرم /23/ /23/ /23/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-kheirkhah » جمعه فبريه 10, 2012 11:32 am

با تشکراز هوادارانی که برای حمایت از تیم محبوب استان *داماش گیلان* به تهران رفته بودند.
... و یک تشکر ویژه از آقا رضا
داماش ابرطوفانی است ، خدایا کاری کن همیشه ببارد ،
ما می مانیم تا خیس بارانش شویم ...
نماد کاربر
ali-kheirkhah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه فبريه 10, 2012 11:39 am

[quote:170617b3aa="ARYANST122"]میدونید چیه رو دمش مونده که دیگه مثل سابق تشویق نمیشه من حاضر هستم لایقی فر دروازه بان اول تیمم باشه تا این یارو خیلی از بازیامونم بخاطر این باختیم.[/quote:170617b3aa]

به نظرم بهتره که زیاد این قضیه رو بزرگ نکنیم تا خدای نکرده تیم دچار حاشیه نشه. من رفتارش رو تایید نمیکنم اما هر چی باشه سنگربان تیم داماش هست و موفقیت و آرامش داشتنش به سود تیم ما هست.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 10, 2012 11:45 am

نکته دیگه قابل توجه ی این بازی اینه که برادر جهانگیر عسگری در بین هواداران داماش حضور داشت و مثل بقیه تا دقیقه نود تیم رو تشویق کرد.
البته امروز از بازیکن ها شنیدم که محمدی در رختکن گفته که اینها به من فحش دادند و من دیگه رشت نمیام که آقای سجادی همون جا داخل رختکن گفت که من شاهدم که کسی فحش نداده!البته چاوشی دیشب داخل اتوبوس زنگ زد به بچه ها و گفت شما به محمدی چی گفتین که شاکی هستش؟ما هم گفتیم که اصلا هیچ حرفی زده نشده.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه فبريه 10, 2012 11:46 am

[quote:3c38ac3c8d="mehran2010"][quote:3c38ac3c8d="ARYANST122"]میدونید چیه رو دمش مونده که دیگه مثل سابق تشویق نمیشه من حاضر هستم لایقی فر دروازه بان اول تیمم باشه تا این یارو خیلی از بازیامونم بخاطر این باختیم.[/quote:3c38ac3c8d]

به نظرم بهتره که زیاد این قضیه رو بزرگ نکنیم تا خدای نکرده تیم دچار حاشیه نشه. من رفتارش رو تایید نمیکنم اما هر چی باشه سنگربان تیم داماش هست و موفقیت و آرامش داشتنش به سود تیم ما هست.[/quote:3c38ac3c8d]
این آقا گفته تو رشت دیگه بازی نمیکنم.بازی با فولاد،پرسپولیس،نفت هتران و ذوب آهن بازی هاییه که قراره تو دروازه قرار بگیره.آخره فصل هم گفته هرگز تو رشت نمیمونم.ما این قضیه رو بزرگ نکردیم،خودش به اندازه کافی بزرگ هست.آخرو زمان شده یره.بازیکن به تماشاگری که 300 کیلومتر راهو کوبیده رفته تیمو تشویق کنه میگه ساکت باشین،چیزی نگین.اگه میخواستیم ساکت بشینیم دیوانه نبودیم تو این برف بریم تهران که :wink:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 10, 2012 12:12 pm

[quote:ed7c55ba01="abarar1989"][quote:ed7c55ba01="mehran2010"][quote:ed7c55ba01="ARYANST122"]میدونید چیه رو دمش مونده که دیگه مثل سابق تشویق نمیشه من حاضر هستم لایقی فر دروازه بان اول تیمم باشه تا این یارو خیلی از بازیامونم بخاطر این باختیم.[/quote:ed7c55ba01]

به نظرم بهتره که زیاد این قضیه رو بزرگ نکنیم تا خدای نکرده تیم دچار حاشیه نشه. من رفتارش رو تایید نمیکنم اما هر چی باشه سنگربان تیم داماش هست و موفقیت و آرامش داشتنش به سود تیم ما هست.[/quote:ed7c55ba01]
این آقا گفته تو رشت دیگه بازی نمیکنم.بازی با فولاد،پرسپولیس،نفت هتران و ذوب آهن بازی هاییه که قراره تو دروازه قرار بگیره.آخره فصل هم گفته هرگز تو رشت نمیمونم.ما این قضیه رو بزرگ نکردیم،خودش به اندازه کافی بزرگ هست.آخرو زمان شده یره.بازیکن به تماشاگری که 300 کیلومتر راهو کوبیده رفته تیمو تشویق کنه میگه ساکت باشین،چیزی نگین.اگه میخواستیم ساکت بشینیم دیوانه نبودیم تو این برف بریم تهران که :wink:[/quote:ed7c55ba01]

در نیم فصل دل این آقا هوای پرسپولیس و تهران و ....... کرده بود و دید حساب باشگاه بسته هست ، پس بیخیال رشت و داماش و هوادارا و ..........
بعد که دید دنیزلی نخواستش و اون هوشیار گمج تر از محمدی رو گرفت و دید هیچ تیم دیگه نمیخوادش ، شد از این جا مونده و از اونجا رونده !!! مجبور
شد برگرده تا عابدینی جریمش نکنه . بعد یه ناز کرد که زانوم فلانه و عابدینی به اشتباه اجازه داد تهران تمرین کنه ! همون شد که آقا واسه ما دم درآورده
و نسبت به هوادارا پرخاشگری میکنه . بنده خدا عابدینی گفت محمدی و فراهانی رو اول فصل میگیرم و خیالمو راحت میکنم ، نگو یکی گندتر از دیگری !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 10, 2012 12:21 pm

آقا میلاد!جالب میدونی چیه ؟محمدی به یکی از بچه ها(tifusi..مرتضی) گفت آخر بازی حالیت میکنم.دقیقا آخر بازی یه مامور اومد و گفت دستور دادند که کسی که کاپشن قرمز پوشیده(همون مرتضی) رو بگیرند که دوست ما رو هم گرفتند و نیم ساعت بازداشت بود.امروز یکی از بازیکن ها به خود من گفت که محمدی اول فصل بهش گفته"یکی از فامیل های من توی اداره اطلاعات کار میکنه و خیلی دم کلفته"!جمله اولش که گفت :حالیت میکنم " و این حرف این بازیکنمون رو کنار هم بگذاریم همه چیز مشخص میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان