[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهمترین دلیل در نتایج ضعیف اخیر داماش گیلان چیست؟+نظرسنجی

مهمترین دلیل در نتایج ضعیف اخیر داماش گیلان چیست؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مهمترین دلیل در نتایج ضعیف اخیر داماش گیلان چیست؟

کادرفنی
12
14%
بازیکنان
1
1%
داوری
4
5%
هواداران
0
بدون راي
مدیریت
1
1%
مسئولین به علت عدم رفع مشکلات باشگاه
66
79%

کل آرا : 84

پستتوسط eparsi » جمعه ژانويه 27, 2012 10:12 am

[quote:25195662ee="Mordab"]اول از همه از مدیریت سایت تشکر میکنم که بالاخره بعد از مدتها حاضر شد همچین ریسکی بکنه و چنین نظرسنجی رو بذاره بهرحال از کسی که عاشق داماش غیر از این هم انتظار نمیره...دوم اینکه من فکر میکنم درسته که مسائل مالی تاثیر گذاره ولی تنها عامل نیست همینطور که ما دوره قاسمپور هم خوب بازی میکردیم و هم خیره کننده نتیجه میگرفتیم ولی مهمترین عامل نتایج ضعیف داماش عواملی هستند که متاسفانه چند سال که دور این تیمند و در داماش منفعت دارند اینها همونایی هستند که بارها امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...و...خیلی دیگه از خاک خورده های فوتبال رشت بهش اشاره کردن و متاسفانه به خاطر منفعتی که دارن تیم رها نمیکنن...من مطمئنم که مهرداد عزیز هم از این مساله واقفه و متوجه منظور من هست ولی یه روزی یه روزی یه روزی دست تمام این دوستان رو خواهد شدو ساک خودشونو برای همیشه از این تیم باید ببندن تا فوتبال رشت یه نفس تازه بکشه...البته تمام این عوامل به غیر از هواداران به یک نوعی تاثیر گذار هستند ولی من به کادر فنی رای میدم همون کادر فنی که تو هر دوره پای ثابت این تیمند وقتی به تیم نزدیک میشن تیم ضربه میخوره ولی وقتی که تو تیم هستن ولی قدرت ندارن تیممون تو اوج میره...مثله دوره قاسمپور...[/quote:25195662ee]
خوب نظورت کیا هستند؟ عبدالله مرغوب هست که از موقعی که عابدینی بوده در تیم بوده حالا نمیدونم منظورت کی هست :roll:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه ژانويه 27, 2012 10:14 am

قطعا مسئولین گردن کلفت
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه ژانويه 27, 2012 10:18 am

شوک منفی که بعد از تعویض سرمربی شد و اومدن تارتار تاثیرش از همه بیشتر بود اگه قاسمپور توی تیم میموند مشکلات اینقدر پر رنگ نمیشدن زمان قاسمپور هم این مشکلات بود چرا اونموقع نتایج خوب بود حالا اینطوری شده از پنج بازی فقط دو گل توی نیم فصل دوم ضعیف ترین خط حمله و دفاع داره گزینه دوم هم مسولین که سهم زیادی یعنی به جز حرف زدن هیچ کاری نکردن دارن حالا ترکیبب تارتار + مسولین = نابودی داماش
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط payam_baran » جمعه ژانويه 27, 2012 10:55 am

به نظرم کادر فنی و هوادار و مسولین بیشترین تقصیرو دارن.
کادر فنی که با ارنج و تعویضای اشتباه
درباره ی مسولین نگم بهتره.اصلا به فکر داماش نیستن.
هوادار هم که نیم ساعت تا پایان بازی مونده. تو نیم ساعت هم خیلی کار میشه کرد. به جای اینکه حمایت کنن همه رو به فحش گرفتن. تو بازی با سایپا انقد فحش دادن که چند تا فحش جدید هم یاد گرفتم. بخدا عیبه 8O
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه ژانويه 27, 2012 10:58 am

[quote:fc24e322ab="Mordab"]اول از همه از مدیریت سایت تشکر میکنم که بالاخره بعد از مدتها حاضر شد همچین ریسکی بکنه و چنین نظرسنجی رو بذاره بهرحال از کسی که عاشق داماش غیر از این هم انتظار نمیره...دوم اینکه من فکر میکنم درسته که مسائل مالی تاثیر گذاره ولی تنها عامل نیست همینطور که ما دوره قاسمپور هم خوب بازی میکردیم و هم خیره کننده نتیجه میگرفتیم ولی مهمترین عامل نتایج ضعیف داماش عواملی هستند که متاسفانه چند سال که دور این تیمند و در داماش منفعت دارند اینها همونایی هستند که بارها امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...و...خیلی دیگه از خاک خورده های فوتبال رشت بهش اشاره کردن و متاسفانه به خاطر منفعتی که دارن تیم رها نمیکنن...من مطمئنم که مهرداد عزیز هم از این مساله واقفه و متوجه منظور من هست ولی یه روزی یه روزی یه روزی دست تمام این دوستان رو خواهد شدو ساک خودشونو برای همیشه از این تیم باید ببندن تا فوتبال رشت یه نفس تازه بکشه...البته تمام این عوامل به غیر از هواداران به یک نوعی تاثیر گذار هستند ولی من به کادر فنی رای میدم همون کادر فنی که تو هر دوره پای ثابت این تیمند وقتی به تیم نزدیک میشن تیم ضربه میخوره ولی وقتی که تو تیم هستن ولی قدرت ندارن تیممون تو اوج میره...مثله دوره قاسمپور...[/quote:fc24e322ab]
به نظر من باز هم ریشه مشکلات فعلی تیم بر میگرده به عدم همکاری مسئولین چون اگه به تیم کمک میشد قاسمپور میموند بعد هم این افراد در تیم قدرت نداشتند والان تیم روزهای خوب خودش رو پشت سر میذاشت
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه ژانويه 27, 2012 11:19 am

به نظر من همه گزینه ها به نحوی مقصرا ولی میشه اولویت بندی کرد
داوری
مسولین
کادرفنی
بازیکن
مدیریت
هواداران
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 27, 2012 11:29 am

ای کاش میشد به دو گزینه رای داد :wink: اما به نظر من دلیل ینکه در 7 بازی اخیر (2 بازی با قاسمپور) ما نتیجه نگرفتیم این بود که بچه ها روحیه خوی نداشتن و نتونستن مثل همیشه ظاهر بشن ....... * که هوادارم با این مشکلات تمرکم بهم میخوره ، حالا بازیکن که در بازی فشار تیم حریف ، هواداران حریف ، اشتباهات داوری ، خودخواهی ........... روش هست .
اما من به اشتباهات داوی رای دادم . ما 3 بازی (نفت تهران - نفت آبادان - تراکتور) رو به دلیل اشتباهات تاثیرگذار داوری باختیم که اگه اونا حداقل مساوی میشدن ما الان 3 امتیاز بیشتر داشتیم و هم روحیه تیم بالاتر بود ، هم انقدر هوادارا ناراحت نبودن (که همین ناراحتی یه حس منفی رو به تیم منتقل میکنه) و هم الان تو جدول حداقل 2 تا 3 رده بالاتر بودیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 27, 2012 11:40 am

دوستانی که میگن دلیل نتیجه نگرفتن ضعف داوریه تو بازی با سایپا هم ضعف داوری وجود داشت که 3 تا خوردیم؟؟؟
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 27, 2012 12:10 pm

دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
من به شخصه به دلایلی که نوشتم (در کامنت ماقبل شما) به داوری رای دادم ،
شما یه لطفی کن و مجددا" بخون (مخصوصا" پاراگراف اولشو) ..... نه در بازی با
سایپا ما به خودمون باختیم ............ مربی هیچی بلد نیست ، اصلا" مربی خوووج
اما انصافا" (به دور از تعصب و اعصاب خردی) ما 3 گلی که خوردیم فیا غیر از اشتباه فردی بود ؟
من منکر اشتباهات تارتار نمیشم ، مثلا" باید حاجتی فیکس میموند ، زنیدپور پشت فوروارد آمادگی ذهنی بازتری داره و راحتتر مانور میکنه و بازی میکنه ........
اما گل اول نظیفکار (که عاشقشم) با آلوز (کلا" تو این فصل برای ما متوسط رو به بالا بوده) با هم قاطی کردن و تمپ جلو پای انصاریفرد افتاد و زد تو گل !!! (کاری که محمد غلامی تو بازی با استقلال دوبار انجام نداد) .........
گل دومم که متاسفانه ابوذر بد جا لو داد و تکل نظیفکار نگرفت و رفت تو گل .....
گل سومم که مهدوی توپو از جلو آبشک برداشت و وسط زمین لو داد و اونا به سرعت رسیدن پشت محوطه و زوج دفاعیمون خوب آفسلیدگیری کرد اما باز متاسفانه ابوذر تکی در سمت چپ آفسایدو پر کرد و گل !!!!!!!!
حالا همه اینا تقصیر تارتار و یا مسئولین یا اصلا" من ...................... چیکار کنیم ؟؟؟ ابوذری که تا الان جز خوبهای ما بوده و تمام بازیا بود ، اونروز روز بدش بود ، باید فحش میخورد (چون غیر بومی بود) اما نظیفکار نه !!!!!!
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Mordab » جمعه ژانويه 27, 2012 12:16 pm

از دوستان خواهش میکنم فعلا"از بردن اسم خودداری کنند تا این مساله به صورت ریشه ای برای همیشه ریشه کن بشه...ولی من سالهاست از موقعی که هوادار استقلال رشت بودم این سوال در ذهن من بود که ایا ما در شهرمون مگه قحطی پیشکسوت داریم یا قحطی بازیکن قدیمی داریم دوستان چرا امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...هادی طباطبایی...بهزاد داداش زاده...مجتبی قربانی و...کلی اسم دیگه که اگه بخوام ازشون اسم ببرم یک طومار میشه با این تیم غریبه اند چرا داماش از خودشون نمیدونند؟ به خاطر اینکه این افراد که مدتهاست توی این تیمند و معلوم نیست از کجا سر اوردن: نمیخوان این گنجینه ها تو داماش باشند و هدفشون پر کردن جیب خودشون تو این تیمه....خطاب من اینجا به مهرداد عزیز:::ایا ما نباید تکلیف خودمونو با این افراد مشخص کنیم ایا روزی نباید اسم این افراد رو افشا کنیم چرا پای صحبت هر پیشکسوت میشینیم اسم این شخص یا اشخاص نام میبرنند چرا امید هرندی ها دلش از دست این تیم خونه...چرا هادی حاضر نیست برگرده به رشت...چرا عابدینی تازه باید بفهمه و تو برنامه نود دیشب بگه من این افراد شناختم...مگه فوتبال رشت تازه به دوران رسیده که جای خاک خورده های فوتبال رشت توی این تیم خالی باشه...دوست دارید صدتا مثه هرندی ها /خبازها/حق دوستها رو نام ببرم تا به همه مون ثابت بشه فوتبال رشت ریشه ای تره یا اون شهرک همسایه...اقا ما هواداریم هوادار میدونید یعنی چه؟یعنی تیمی که ماله هواداره هوادار حق داره اعتراض کنه حق داره فریاد بزنه اخه تا کی سکوت هوادار؟تا کی باند بازی این افراد؟
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » جمعه ژانويه 27, 2012 12:31 pm

نماینده های رشت تو مجلس چی کاره ان؟؟؟؟؟
فقط بلدن رای جمع کنن و تبلیغ کنن دیگه /9/
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 27, 2012 12:36 pm

[quote:44f763b617="Mordab"]از دوستان خواهش میکنم فعلا"از بردن اسم خودداری کنند تا این مساله به صورت ریشه ای برای همیشه ریشه کن بشه...ولی من سالهاست از موقعی که هوادار استقلال رشت بودم این سوال در ذهن من بود که ایا ما در شهرمون مگه قحطی پیشکسوت داریم یا قحطی بازیکن قدیمی داریم دوستان چرا امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...هادی طباطبایی...بهزاد داداش زاده...مجتبی قربانی و...کلی اسم دیگه که اگه بخوام ازشون اسم ببرم یک طومار میشه با این تیم غریبه اند چرا داماش از خودشون نمیدونند؟ به خاطر اینکه این افراد که مدتهاست توی این تیمند و معلوم نیست از کجا سر اوردن: نمیخوان این گنجینه ها تو داماش باشند و هدفشون پر کردن جیب خودشون تو این تیمه....خطاب من اینجا به مهرداد عزیز:::ایا ما نباید تکلیف خودمونو با این افراد مشخص کنیم ایا روزی نباید اسم این افراد رو افشا کنیم چرا پای صحبت هر پیشکسوت میشینیم اسم این شخص یا اشخاص نام میبرنند چرا امید هرندی ها دلش از دست این تیم خونه...چرا هادی حاضر نیست برگرده به رشت...چرا عابدینی تازه باید بفهمه و تو برنامه نود دیشب بگه من این افراد شناختم...مگه فوتبال رشت تازه به دوران رسیده که جای خاک خورده های فوتبال رشت توی این تیم خالی باشه...دوست دارید صدتا مثه هرندی ها /خبازها/حق دوستها رو نام ببرم تا به همه مون ثابت بشه فوتبال رشت ریشه ای تره یا اون شهرک همسایه...اقا ما هواداریم هوادار میدونید یعنی چه؟یعنی تیمی که ماله هواداره هوادار حق داره اعتراض کنه حق داره فریاد بزنه اخه تا کی سکوت هوادار؟تا کی باند بازی این افراد؟[/quote:44f763b617]

من دیشب متوجه منظور عابدینی نشدم ؟ منظورش کیا بودن ؟ شما گفتی اسمی بصورت علنی برده نشه ، اما خب برای روشن شدن یه سر نخهایی باید داده بشه
که مردم بدونن طرفشون کی و کیا هستن ؟ اگه مناسب نمیدونی لطف کن و خصوصی ، حداقل یه چیز مختصری بگو .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » جمعه ژانويه 27, 2012 12:41 pm

[b:193aa35a11] اول مسئولین نامرد
بعدش کادر فنی [/b:193aa35a11] :?:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه ژانويه 27, 2012 4:18 pm

اگر مسئولین مشکل داماش زودتر حل میکردن داماش همچنان یکی از تیم های بالای جدولی بود و در نیم فصل تیمشو تقویت می کرد الانم دیر نشده از مسئولین میخواهیم که به داماش کمک کنن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه ژانويه 27, 2012 4:22 pm

[quote:3cf995f725="Mordab"]از دوستان خواهش میکنم فعلا"از بردن اسم خودداری کنند تا این مساله به صورت ریشه ای برای همیشه ریشه کن بشه...ولی من سالهاست از موقعی که هوادار استقلال رشت بودم این سوال در ذهن من بود که ایا ما در شهرمون مگه قحطی پیشکسوت داریم یا قحطی بازیکن قدیمی داریم دوستان چرا امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...هادی طباطبایی...بهزاد داداش زاده...مجتبی قربانی و...کلی اسم دیگه که اگه بخوام ازشون اسم ببرم یک طومار میشه با این تیم غریبه اند چرا داماش از خودشون نمیدونند؟ به خاطر اینکه این افراد که مدتهاست توی این تیمند و معلوم نیست از کجا سر اوردن: نمیخوان این گنجینه ها تو داماش باشند و هدفشون پر کردن جیب خودشون تو این تیمه....خطاب من اینجا به مهرداد عزیز:::ایا ما نباید تکلیف خودمونو با این افراد مشخص کنیم ایا روزی نباید اسم این افراد رو افشا کنیم چرا پای صحبت هر پیشکسوت میشینیم اسم این شخص یا اشخاص نام میبرنند چرا امید هرندی ها دلش از دست این تیم خونه...چرا هادی حاضر نیست برگرده به رشت...چرا عابدینی تازه باید بفهمه و تو برنامه نود دیشب بگه من این افراد شناختم...مگه فوتبال رشت تازه به دوران رسیده که جای خاک خورده های فوتبال رشت توی این تیم خالی باشه...دوست دارید صدتا مثه هرندی ها /خبازها/حق دوستها رو نام ببرم تا به همه مون ثابت بشه فوتبال رشت ریشه ای تره یا اون شهرک همسایه...اقا ما هواداریم هوادار میدونید یعنی چه؟یعنی تیمی که ماله هواداره هوادار حق داره اعتراض کنه حق داره فریاد بزنه اخه تا کی سکوت هوادار؟تا کی باند بازی این افراد؟[/quote:3cf995f725]

[color=black:3cf995f725]کاملا با نظراتت موافق هستم حتی من هم با مهرداد درباره چنین مشکلی در فوتبال رشت صحبت کردم ولی یکی یکی الان داماش داره منحل میشه و به نظر من بعد حل مشکل مالی داماش میشه اقداماتی کرد[/color:3cf995f725]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان