[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - این صدای هواداران است (نامه ای به ابراهیم قاسم پور) ...

این صدای هواداران است (نامه ای به ابراهیم قاسم پور) ...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 10:21 pm

خیلی عذر می خوام که رک حرف میزنم ولی اونی که میگه فدای سرم رفت که رفت و میگه یکی بهترش میاد و در مجموع خیلی ساده با این قضیه برخورد می کنه به نظرم زیاد با فوتبال آشنا نیست یا از تیمش خبر نداره .
شاید که این نامه دردی دوا نکنه و قاسم پور هم دیگه برگشت ناپذیر شده باشه اما خوبه که بعضی وقت ها منافع تیم رو در نظر گرفت و یک نظر رو از جانب خود ارسال نکرد بلکه با منطق و به عنوان نماینده هوادارای دیگه ارسال کرد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

نامه ای به ابراهیم قاسم پور

پستتوسط monfared » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 11:02 pm

[quote:41771aab30="MEHRDAD"]خیلی عذر می خوام که رک حرف میزنم ولی اونی که میگه فدای سرم رفت که رفت و میگه یکی بهترش میاد و در مجموع خیلی ساده با این قضیه برخورد می کنه به نظرم زیاد با فوتبال آشنا نیست یا از تیمش خبر نداره .
شاید که این نامه دردی دوا نکنه و قاسم پور هم دیگه برگشت ناپذیر شده باشه اما خوبه که بعضی وقت ها منافع تیم رو در نظر گرفت و یک نظر رو از جانب خود ارسال نکرد بلکه با منطق و به عنوان نماینده هوادارای دیگه ارسال کرد.[/quote:41771aab30]

بله، من با شما هم نظرم.
مقصود من هم از نوشتن این نامه نه فقط محض برگشتن قاسم پور، که جلوگیری از زمینه سازی برای تخریب بیش از پیش شهر و مردم رشت است که این اواخر زیر باران بی مهری خودی و غیر خودی قرار گرفته اند ...
ضمن این که یک جور قدردانی از سرمربی هست،
باید یادمان بیاید که با او، چه لحظات غرور انگیزی را پشت سر گذاشتیم، همان لحظاتی که هیچ تیمی قبل از بازی خود را در مقابل داماش برنده نمی دانست ...
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:55 am

ماجرا پیچیده تر از این حرف هاست . امسال دلمون خوش بود که تیم خوبی داریم.اما ماجرا یاختلاس کل قضیه رو عوض کرده . احتمالا گفتند که این تیم با نام این شرکت نباید نتیجه بگیره . با بازیکن و مربی هم صحبت می کنند که بی خیال این تیم بشن . بستگی داره که تماشاگرا و مسئولین گیلان چقد پای تیم باشن
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 6:01 am

افشین ناظمی بهترین گزینه برای مربیگری هست ، قاسمپور هم دوست داره به سرنوشت دست نشان دچار بشه ، بره توی لیگ یک مربیگری کنه ، اشکال نداره توی این دوران نامردی بگذارید اینم بره .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 6:05 am

از آقاي منفرد به خاطر مطلب زيباش تشكر ميكنم و به نظر من اين منت كشي نيست و فقط يه تشكر از ابراهيم قاسمپور هست.
يادتون رفته چه شادي ها را باهاش جشن گرفتيم؟
يادتان رفته همين سرمربي بود كه بازيكنا رو جمع كرد؟
حال يه سوال؟
فكر ميكنيد كي بياد تا تضمين كنه همين نتايج ادامه داشته باشه؟
من گزينه هايي كه خودم دوست دارم:
نادر دست نشان:با شرايطي كه وجود دارد و باشگاه دارد و ايشون هم جز مربي هاي منشوري هست پس اين يه مورد منتفي شد ولي اگه ميشد بياد خيلي شرايط خوب بود
اما خيلي ميگن افشين خان.باشه من هم افشين رو خيلي دوس دارم و به نظرم در اين شرايط يكي از بهترين گزينه ها هست.ولي آيا ميتونه بازيكناي سركشي مثل زنيدپور،جهانگير و ... رو ساكت كنه؟
اگه واقعا اون جذبه رو داره بسم الله
دوستاي عزيز يك مقدار با منطقتر نظر بديد و از روي احساس نگيد.قاسمپور هم روزهاي خوبي مثل نادر برامون درست كرد فرقش توي اين بود كه نادر با دست خالي ولي ابراهيم با دست پر.ولي هيچ موقعي رشت بخ جز دوران اين دو عزيز رنگ خوشي توي فوتبال نديد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shahreman » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 6:11 am

آقای قاسمپور سالها گذشت تا فوتبال ایران قاسمپوری را دید که زمانی درتیم پاس تمامی حریفان را به دلهره میانداخت حالا شما برگشتید با همان صلابت در تیمی که علی رغم نظر شما با همین بضاعت با شما نتایجی را گرفته که همگان را به تحسین واداشته بسیار ناراحتیم ونگران از آینده تیمی که با شما به جایگاه در خور احترامی رسیده این تیم به شما نیاز دارد وشما به تیمی که با آن حقانیت خود را ثابت کنید بیشتر فکر کنید موفقیت چیزی نیست که در هر کجا بشود به آن رسید
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 6:27 am

منم با بخش سرکش بودن و رام کردن بچه ها موافقم .اگه خود افشین خان توانایی رام کرد این بچه های سرکش رو بلده بهترین گزینه هستش حتی با یه آنالیز کار بلد میتونه اسم و رسم خوبی توی لیگ داشته باشه و چند سال تیم رو نگه داره .
الان تمام باشگاه ها دارن رو به بازیکنانش میارن و مربی تیم رو به عهده کسی میدن که 1.جوون باشه 2.ترجیحا" از خو اون باشگاه باشه .
خوب ما قاسمپور چه میدونستیم ؟همین که اومد و با همین بازیکنان نتایج گرفت توی دل ما جا باز کرد .باید این فرصت به افشین خان باید داده بشه هر چی باشه توی این تیم از قدیم بوده و با این محیط بزرگ شده ما امسال نتایجی نمیخایم که جز آسیایی ها باشیم و این بازیکنان هم که هر کدوم انگیزه تیم ملی دارن میشه نصف راه رو رفت .همین میلاد و غلامی برای رسیدن به جام جهانی باید توی تیم ملی باشن و تمام تلاششون هم باید بکنن تا توی چشم کئروش باشن فک نمیکنم اونا بخوان لگد به بختشون بزنن و با حاشیه عمرشون رو هدر بدن .
در ضمن رفاقت مربی با بازیکنان گزینه پیشرفت تیم هستش .کی منکر پپ میتونه باشه ؟یا مورینو؟هر جا بوده رفیق بوده و حتی دروگبا وقت رفتن توی رختکن گریه میکرد حالا فرض کن توی زمین برای اون مربی جون میداده حتما.
اگه افشین خان با بچه ها رفیق هم باشه میتونه پله ها رو 2 تا 2 تا رفت بالا .اما باز ما از تیم دوریم و نظراتمون همه حدس و گمانه .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در پنج شنبه دسامبر 29, 2011 6:57 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 6:49 am

دوستان ابراهیم قاسم پور بخشی از تاریخ باشگاه ماست, خواهش میکنم چند لحظه فقط چند لحظه حال خوشمون بعد از شکست دادن ملوان تو الگیلانو بخاطر بیارید.
ملوان تو اون بازی هیچ کاری نتونست بکنه.
بخش عمده اون موفقیت برمیگرده به ابو .
من دوست دارم برگرده ولی چه برگرده و چه برنگرده حداقل به یک بخش مهم و تارخی باشگاهمون احترام بذاریم در موردش درست صحبت کنیم.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط shayan63 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:10 am

فکرکنم با توجه به نتایجی که تو نیم فصل اول گرفتیم ارزش این نامه رو داشته باشه حالا چه بمونه چه بره مهم این نامه هستش که توی این برهه حساس از تاریخ فوتبال داماش از طرف هواداراش ثبت شده
SHATEL
نماد کاربر
shayan63
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am

افشین ناظمی

پستتوسط monfared » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:40 am

[quote:84d3211297="Aberare_ba_tasob"]از آقاي منفرد به خاطر مطلب زيباش تشكر ميكنم و به نظر من اين منت كشي نيست و فقط يه تشكر از ابراهيم قاسمپور هست.
يادتون رفته چه شادي ها را باهاش جشن گرفتيم؟
يادتان رفته همين سرمربي بود كه بازيكنا رو جمع كرد؟
حال يه سوال؟
فكر ميكنيد كي بياد تا تضمين كنه همين نتايج ادامه داشته باشه؟
من گزينه هايي كه خودم دوست دارم:
نادر دست نشان:با شرايطي كه وجود دارد و باشگاه دارد و ايشون هم جز مربي هاي منشوري هست پس اين يه مورد منتفي شد ولي اگه ميشد بياد خيلي شرايط خوب بود
اما خيلي ميگن افشين خان.باشه من هم افشين رو خيلي دوس دارم و به نظرم در اين شرايط يكي از بهترين گزينه ها هست.ولي آيا ميتونه بازيكناي سركشي مثل زنيدپور،جهانگير و ... رو ساكت كنه؟
اگه واقعا اون جذبه رو داره بسم الله
دوستاي عزيز يك مقدار با منطقتر نظر بديد و از روي احساس نگيد.قاسمپور هم روزهاي خوبي مثل نادر برامون درست كرد فرقش توي اين بود كه نادر با دست خالي ولي ابراهيم با دست پر.ولي هيچ موقعي رشت بخ جز دوران اين دو عزيز رنگ خوشي توي فوتبال نديد[/quote:84d3211297]

با تشکر از Aberare_ba_tasob من هم بسیار مایل هستم یک مربی خوب بومی روی سر تیم باشد.
ما توی این سال ها در زمینه ی بازیکن خوب حرکت کرده ایم، اما خلاء یک مربی کارکشته در فوتبال این شهر اشکار هست، اگر چه بزرگانی مثل مجید جهان پور بوده اند، اما فکر می کنم که دچار نوسان بوده اند و در مقطعی، کار از دست شان خارج شده است.
افشین ناظمی گزینه ی خوبی هست.
هم بومی و متعلق به گذشته ی این شهر، هم آشنا با خواست و تعصبات مردم و هوادران شهر.
اما یک مساله ی مهم هست که ظاهرا دوستان روی آن اجماع نظر دارند و آن به اصطلاح سرکشی بعضی از بازیکنان است که می تواند برای افشین و تیم مشکل ساز باشد.
فکر می کنم قبل از هر چیز یک مربی باید کاریزما و نفوذ و احاطه ی شخصیتی بر بازیکنان تیم داشته باشد.
این همان چیزی بود که دینورزاده خیلی از آن بهره مند نبود، و بعد ها خودِ بازیکنان از آن به عنوان متانت و شخصیت یاد کردند! در حالی که در کسوت مربی گری، گاهی فریاد، عین متانت است، وقتی تیم به ان فریاد نیاز دارد!
نمونه ی بارز و تازه ای این موضوع را در جریان حمید استیلی دیدیدم.
حمید استیلی قربانی همین مساله شد.
استیلی سوخت.
من هوادارِ او و تیم اش نیستم، اما می ترسم، می ترسم افشین ناظمی، که امید آینده ی این شهر است، در این شرایط دشوار دچار همین مشکل شود و افشین را ناخواسته به مهره ای سوخته تبدیل کنیم و همین هواداران رو در روی ناظمی بایستند و شعار بدهند...
البته امیدوارم که این موضوع برداشت و تلقی اشتباه من باشد.
هر چند افشین ناظمی، باید از جایی کار خود را شروع کند تا مرد ِ آب دیده ی میدان های بزرگ شود، اما در شرایط بحرانی فعلی، ممکن است با حرکتی عجولانه، اعتبار و آینده ی او دستخوش اتفاقات ناگوار شود.
فراموش نکنیم که تیم، که باشگاه، عمیقا دچار بحران است و ممکن است تیم در نیم فصل، در نتیجه گیری دچار مشکل شود و آن وقت کسی که در این میان زیان دیده، افشین ناظمی و مردم و هواداران رشت خواهند بود که مهره ی آینده دار خود را در گیر و دار بحران مالی و حواشی باشگاه ... از دست داده اند.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:51 am

من فكر ميكنم بعضي ها به قاسمپور دارند فشار ميارند وگرنه استخاره بهانه است ، اون بنده خدا هم زير فشاره، و فعلا چيزي نميتونه بگه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:20 am

از این دوست عزیزمون بسیار سپاسگذارم بابت نامه ای در وصف اقای قاسمپور:::و اما دوستانی که فکر میکنند این تیم با امثال افشین ناظمی جمع جور شود بسیار در اشتباهند دوستان عزیز هوادار خواهشا" اکر کامنتی گذاشته میشود لطفا روی احساس نباشد فوتبال حرفه ای شده و بومی بودن یا غیر بومی نبودن یک مربی به قران دیگر ملاک نیست بلکه کارنامه یک مربی مورد معیار قرار خواهد گرفت اخه وارشیای گل چرا یادتون رفته تیم ما با اقای قاسمپور در لیگ مطرح شد اخه چرا یادتوم میره ما ملوان تو انزلی خوزستان تو رشت و تیم شگفتی ساز صبا رو تو قم با اقتدار شکست دادیم بخدا من وقتی این نامه ای که دوست عزیزمون نوشت رو خوندم متوچه شدم واقعا افرادی در بین هوادارا هستند که در نوع خود ژورنالیست فوتبال میباشند دوستان مطمئن باشید دلیل رفتن قاسمپور به غیر از مسائل مالی حرمت نداشتن و بی حرمتی شخص اقای عابدینی به او بود یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس در برنامه زنده تلوزیونی سر تعویض ابشک عزیزمون عابدینی سرمربی تیم خورد کرد و یا عابدینی میگه قاسمپور هروقت دوست داشت میتونه بره اینها یعنی چه یعنی اینکه متاسفانه جناب عابدینی با سرمربی خودش همواره مشکل داشته و الان با خواهش از قاسمپور میخواد تا دوباره در تیم بمونه//////////به حرمت تیم محببمون اون عزیزانی که فکر میکنند ما با افشین ناظمی ها به جایی میرسیم سخت در اشتباهند خبرهای موثقی به گوش میرسه احتمالا قاسمپور برای انجام کارهای نهایی گویا شنبه به رشت میاد تا برای همیشه تیم ترک کنه از دوستان عزیز تمنا میکنم اگه دوست دارید تیم شهرمون بیشتز از ان به بحران نره و در لیگ مطرح باشه یه یا علی بگن و با هم پیش قاسمپور بریم و ازش بخوایم که بمونه زمان و ساعت رو بهتون اعلام میکنم دوستان تو رو به قران متوجه عمق قضیه باشید....
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:59 am

دوستان چرا خودتونو گول می زنین قاسمپور نتایج خیلی خوبی تو نیم فصل با داماش گرفت و چون از اوضاع مای با خبره می دونه که اگه به بازیکنا ها(غیر بومی ها) پول نرسه بازی نمیکنن(درست بازی نمی کنن) واینجوری اعتباری که بعد از مدت ها تو این نیم فصل بدست آورده احتمالا خراب میشه وقتی آخر فصل شد و تیم رده پایینو آورد نمیگن اون سال تیم پول نداشت نمی گن مدیر عامل خواسته های مربی رو تامین نکرد می گن قاسمپور با داماش نتیجه نگرفت اگر شما ها در یک تیم شهر دیگه مثل شیراز مربی بودین و این مسئله میشد صدرصد تیمو رها میکردین شما بهتر اول خودتونو جای قاسمپور بزارین شاید هم این نامه دل قاسمپورو نرم کنه ولی من معتقد مربی صاحب نام تو اینجا نمیاد و ما فقط میتونیم به جهان بخش یا ناظمی امید داشته باشیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 10:07 am

[quote:a1e780657b="ashkan0131"]دوستان چرا خودتونو گول می زنین قاسمپور نتایج خیلی خوبی تو نیم فصل با داماش گرفت و چون از اوضاع مای با خبره می دونه که اگه به بازیکنا ها(غیر بومی ها) پول نرسه بازی نمیکنن(درست بازی نمی کنن) واینجوری اعتباری که بعد از مدت ها تو این نیم فصل بدست آورده احتمالا خراب میشه وقتی آخر فصل شد و تیم رده پایینو آورد نمیگن اون سال تیم پول نداشت نمی گن مدیر عامل خواسته های مربی رو تامین نکرد می گن قاسمپور با داماش نتیجه نگرفت اگر شما ها در یک تیم شهر دیگه مثل شیراز مربی بودین و این مسئله میشد صدرصد تیمو رها میکردین شما بهتر اول خودتونو جای قاسمپور بزارین شاید هم این نامه دل قاسمپورو نرم کنه ولی من معتقد مربی صاحب نام تو اینجا نمیاد و ما فقط میتونیم به جهان بخش یا ناظمی امید داشته باشیم[/quote:a1e780657b]اشکان عزیز ممنون از اینکه با منطق کامنت میذاری ولی باور کن هنوزم فرصت برای برگشتن قاسمپور هست در صورتی که همه ما یکدل بشیم و ازش بخوام که بمونه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 10:15 am

دوست عزیز اگه نوشته های قبلی من رو هم دیده باشی منم دوست دارم قاسمپور برگرده یعنی امیدوارم که برگرده خداییش قاسمپور امتحانش رو پس داده اما ...خودتون دیگه بهتر می دونین
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان