حالا یه کوچولو از نظرسنجی که گذاشتم میخوام دفاع بکنم..لطفا دلگیر نشین چون یجور نقد هستش
بدرد نخورترین بازیکن تیم یعنی بازیکنی که در نیم فصل به درد تیم ما نخورده و اضافی است ...هرگز قصد توهین به هیچ بازیکنی نبوده و نیست ..
این سوال و نظرسنجی الهام گرفته شده از سایت قدیمی ..................است که ما اون زمان دسته یک بودیم ..برای من جالبه که بازیکنای اون زمان(بازیکن غیر حرفه ای) هرگز اینقد زود رنج نبودند ولی الان (بازیکن حرفه ای)وقتی جزء بدردنخورترین بازیکن قرار میگیره سریع ناراحت میشه و دلش از تیم جدا میشه ؟

من استناد میکنم به مصاحبه کاپیتان مهدوی که واقعا راست گفت :بازیکنایی که پولشون رو گرفتند حالا میخوان برن....(دمت گرم کاپیتان)
یا سلطان امیر عابدینی که میگه فوتبال ما به جایی رسیده که اول فصل گوشه ی چک بازیکن تاخورده باشه قبول نمیکنه بیاد تو تیم ...و غیره
هوادارا خودشون میبینن و تشخیص میدن که اقای x,y دارن کم کاری میکنن و اومدن رشت پول بگیرن و بروند...شاید محیط رشت زیادی واسشون امن شده(منظورم امنیت شغلی هستش) و هیچ انتقادی رو نمیپذیرند..ماشالله به غیرت چاووشی که با وجوده ...اینقدر انتقاد نکردیم و تو ورزشگاه گفتیم اسطوره اسیا اسطوره اسیا که بعد اینکه 4 نفر از یک جایی بهش هوو کردن میاد تو برنامه ی نود میگه من فقط یه ساک بیشتر نداشتم که اونم ورداشتم و با همه خدافظی کردم و با خنده اش به ریش ما میخندید !
مثال زیاد هستش چون خبرها و بازیها رو نه تنها من بلکه خیلی از هواداران دنبال میکنند..
اگه یادتون باشه من اول فصل هم گفتم که باید طوری محیط رو برای بازیکنان ستاره ای داماش فراهم کنیم که بدرخشند برای ما نه اینکه فقط اسمشون برای ما باشه !مثل اولادی در فصل پیش در انزلی ..که در انزلی درخشید..
حالا در این میان خیلی جالب هستش که بعضی افراد یا بهتر بگم خودی ها که با وارش اسپرت کلا مخالفن ..با طرح چنین سوالی از جانب شما خیلی خوشحالند و کم کم دارند در مکان های اجتماعی و جاهای دیگه ساز مخالفت خودشون رو میزنند...از نظر من سایت یا پچ یا وبلاگ هواداری داماش فرقی باهم ندارن چون هدف یکی هست و اونم داماش شهربان هستش .حالا میخواد اسم سایت داماش اسیایی یا وارش اسپرت یا غیره باشه