[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تیم داماش در نیم فصل چه بازیکنانی و در چه پست هایی جذب نماید ؟

تیم داماش در نیم فصل چه بازیکنانی و در چه پست هایی جذب نماید ؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 3:57 pm

فقط دروازه بان و یه دفاع راست خوب(معمارزاده و سید محمد حسینیه ذوب آهن خوبه که البته بعیده بیاد)
یه مهاجم نرمال هم میخوایم واسه نیمکت که اگه خدایی نکرده غلامی نبود از اون استفاده کنیم(مثلا نوروزی خوبه)
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:00 pm

مشکل اصلی گلره. باصحبت هایی که نظرمحمدی بعداز جداشدن ازداماش علیه عابدینی انجام داد فکر نکنم تاموقعی که عابدینی اینجا هست نظر محمدی جایی توتیم داشته باشه.

طالب لو معمارزاده کشته مرده استقلال پرسپولیس هستن هیچ بعید نیست توبازی بااین تیما به تیم خودشون خیانت کنن.بهترین گزینه عباس محمدی که گفته میخوام از تراکتور جدابشم واتفاقا سرلک هم میخوادبره تراکتور میشه این دوتارو معاوضه کرد.

تودفاع راست سید علی حسینی اگه کمتر تو تمرینات لاس بزنه وبه فکر فوتبال باشه وچند تابازی بهش بدن تااماده بشه میتونه مشکلو حل کنه.هادی محمدی هم توبازی حذفی بانفت بد نبود ارزششو داره یه باردیگه امتحان بشه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:00 pm

به نظر من فقط تو دفاع احتیاج مبرم به جذب بازیکن داریم. هم دفاع گوش و هم دفاع وسط. البته آلوز داره عالی بازی میکنه محمد مختاری هم هست با این همه اگه یه دفاع وسط دیگه هم داشته باشیم بد نیست چون پستی هست که زیاد محرومیت یا مصدومیت ممکنه پیش بیاد که خداروشکر نیم فصل اول این اتفاق نیفتاد. واسه دفاع گوش ابوذر که خوب بوده و من حتی بازی علی حسینی رو هم خیلی قبول دارم ولی باز یه بازیکن دیگه تو این پست باید جذب کنیم.
تو بقیه پستها با این وضعیت مالی من احتیاج چندانی به بازیکن جدید نمیبینم.
در ضمن با طالبلو و معمارزاده هم [b:04d5e54f75]شدیدا[/b:04d5e54f75] مخالفم
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:29 pm

در درجه اول گلر.بعد دفاع راست اگه هم باز تونستیم توی پستهای دیگه تجدید قوا کنیم.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:47 pm

شدیدا با طالبلو و معمار زاده مخالفم اولا که طالبلو کسی نیست که در صورت بروز مشکلات احتمالی تیمو همراهی کنه(همون طور که الان دیگه شاهینو نمی خواد همراهی کنه)معمارزاده هم که خیلی وقته بازی نکرده و همچنین بیشتر عشق نمایش دادن خودشه تا بازی کردنه کاش میشد نظر محمدی رو برگردوند نیم فصل لیگ یک چه زمانیه؟ ولی به نظرم گرفتن ی خط حمله دیگه اشتباست چون با توجه به داشتن چند مهاجم اگه مهاجم دیگه ای اضافه بشه در تیم مشکل بوجود خواهد آمد اما ما در دفاع ضعف کامل داریم همینجور در خط میانی
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 7:05 pm

یه دفاع وسط و یه دفاع راست و یه مهاجم نوک.به اینا خیلی نیاز داریم
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 9:59 pm

فقط مدافع برزیلی داماش برمیگردد: دو بازیکن برزیلی داماش با پایان نیم فصل اول لیگ فوتبال ایران به کشور خود بازگشتند.مگنو باتیستا و جونیورالوز تهران را به مقصد سائوپائولو ترک کردند.گفته میشود داماشی ها مگنوباتیستا هافبک لاغر اندام خود را که در هفته های اخیر روی نیمکت ذخیره ها قرار داشته نمی خواهند و قرارداد او فسخ میشود اما جونیورالوز پس از یک هفته به ایران برمیگردد...///منبع:خبرورزشی///
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:12 pm

این سوال زمانی صحیح هست که ما بدونیم چنتا یار الان داریم و برای تقویت اینا باید چنتا جدید بیاد . همین چند لحظه پیش دوستی خبری رو از خبر ورزشی نقل کرد که قراره مگنو قراردادش فسخ بشه ، محمدی و کیا هم رفتن در جمع لنگیا ....... احتمال رفتن غلامی و زنیدپور هم هست . حتی پرسپولیس میخواد دفاع چپ بگیره ، که اگه پولادی جور نشه احتمالش هست بیان دنبال ابوذر !!! کلا" اوضاع در نیم فصل دوم از نظر من OK نیست !!!!!!! مگر اینکه مهندس دست بجمبونه و بعضیا رو ساکت کنه ....... یهنی چی پرسپولیس داماش رو به عنوان * مارکت میبینه و هرچی کم داره میاد اینجا /4/ اما در حالت کلی بر فرض جدایی محمدی و کیا و مگنو .......... ما یه مهاجم نوک که خاصیت بازی در پشت فوروارد رو داشته باشه مثل نوروزی یا افشین ...... میخوایم . حتما" یه دروازه بان که ترجیحا" بومی باشه مثل فروزان یا طباطبایی هم میخوایم .
به نظرم اگه چنتا بازی از جهانبخش در دفاع راست استفاده کنیم خوب جا میوفته و احتیاج به یار در این پست نداریم /7/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:17 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:28 pm

miladcivil :من اینبار فکر کنم مخالف حس تو هستم اما منطقت شبیه منه دوست گل .
من حس میکنم عابدینی نگه میداره بازیکنان رو همجهانگیر میلاد و غلامی و حتی شاید ابو رو .
این کار از عابدینی بر نیاد باید بهش شک کرد به سابقش به این همه تجربه و غیرو ...
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:31 pm

ما بازیکنایی رو که داریم حداقل تا اخر فصل بتونیم نگه داریم خیلی عالیه حالا چه برسه بخوایم بازیکن جذب کنیم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:35 pm

[quote:f6be1bec55="mahyarmaya"]miladcivil :من اینبار فکر کنم مخالف حس تو هستم اما منطقت شبیه منه دوست گل .
من حس میکنم عابدینی نگه میداره بازیکنان رو همجهانگیر میلاد و غلامی و حتی شاید ابو رو .
این کار از عابدینی بر نیاد باید بهش شک کرد به سابقش به این همه تجربه و غیرو ...[/quote:f6be1bec55]

دوست عزیزم mahyarmaya من فقط حالتهای محمتل رو گفتم .......... چون از زمان مصدومیت محمدی در زمان دینورزاده یه حسی بهم میگفت این بابا قصد رفتن داره . اون که 100% موافقم و همچنین امیدوار که عابدینی مدیریت به خرج بده و چنتا از بازیکنان تاثیرگذار رو نگه داره .
اما یه دوستی دارم که عضو همین سایت هم هست و همیشه میگه که از کیا و محمدی و زنیدپور و غلامی و جهانگیر به دلیل اینه پیشنهاد بهتری نداشتن اومدن داماش ........ من همیشه آروز میکردم حرفش به حقیقت نپیونده ، اما متاسفانه مثل اینکه داره چنین میشه و تا هر کی از راه میرسه و مسپیگه میای تیمم ، این بچه ها هم تا حرف مرده تموم نشده میگن بللللله
( به قول ما گیلکا : آبا نیده خو تومانا بکانده !!!! )
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:53 pm

[quote:d09351ba40="miladcivil"]این سوال زمانی صحیح هست که ما بدونیم چنتا یار الان داغریم و برای تقویت اینا باید چنتا جدید بیاد . همین چند لحظه پیش دوستی خبری رو از خبر ورزشی نقل کرد که قراره مگنو قراردادش فسخ بشه ، محمدی و کیا هم رفتن در جمع لنگیا ....... احتمال رفتن غلامی و زنیدپور هم هست . حتی پرسپولیس میخواد دفاع چپ بگیره ، که اگه پولادی جور نشه احتمالش هست بیان دنبال ابوذر !!! کلا" اوضاع در نیم فصل دوم از نظر من OK نیست !!!!!!! مگر اینکه مهندس دست بجمبونه و بعضیا رو ساکت کنه ....... یهنی چی پرسپولیس داماش رو به عنوان * مارکت میبینه و هرچی کم داره میاد اینجا /4/ اما در حالت کلی بر فرض جدایی محمدی و کیا و مگنو .......... ما یه مهاجم نوک که خاصیت بازی در پشت فوروارد رو داشته باشه مثل نوروزی یا افشین ...... میخوایم . حتما" یه دروازه بان که ترجیحا" بومی باشه مثل فروزان یا طباطبایی هم میخوایم .
به نظرم اگه چنتا بازی از جهانبخش در دفاع راست استفاده کنیم خوب جا میوفته و احتیاج به یار در این پست نداریم /7/[/quote:d09351ba40]

با احترام به نظرتون بگید قراره تما بازیکنهای داماش برن پرسپولیس دیگه؟فقط 2تا بازیکن جدا میشن محمدی و مهدوی کیا بجای این 2 تاهم بازیکن جذب میشه مگنو هم خودمون نخواستیم تا بتونیم بازیکن خارجی بگیریم احتمالا،تمام بازیکنها با داماش قرارداد دارن یعنی تا رضایت نامه نده هیچ جا نمیتونن برن پس انقدر شایعه ها دامن نزنید

حضور وحید طالبلو جدی تر از همست به نظر منم میتونه کمک کنه محمدی هم دروازبان خیلی خوبی بود فقط دلش با تیم نبود یعنی از تمام وجود نمیزاشت
ابراهیم قاسمپور خودش تاکید داشت تا یک مهاجم و یک مدافع باید نیم فصل اضافه بشه پس فکر کنم مشکلات مالی حل بشه میتونیم 2تا بازیکن خوب بگیریم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:56 pm

منم خدا وکیلی شک کرده بودم آخه ما بازی با شاهین اون همه طالبلو رو مسخره کردیم آخرش اومد برا ما دست تکون داد.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:57 pm

میلاد جان منو شما باید وظیفه خودمون که هواداریم رو به نحو احسنت انجام بدیم اگه ما حل باشیم رفتن اونا با مدیریته و عوام (که خیلی برای من مهمه چون حیثیت شهرمه )مقصر نمیدونن ما رو .
ما یه شانس بزرگ داریم که عابددینی ماله ماست شاید از ته دل نیست اما خلاصه با ماست و ما باید سعی کنیم عابدینی روزی کاملا ماله خود کنیم اگه بشه همه بازیکنان ایرانی با هر شگردی هست توی داماش هست .اما اگه اون شرط سخت بشه که خیلی سخته .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:12 pm

ایــنو من الان از سایت شبکه خبر تلویــزیون دیدم .. نمیدونم چــقدر صحت داره..

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان اعلام کرد: اگر پرسپولیسی ها محمدی و مهدوی کیا را می خواهند باید پولی که محمدی تاکنون از داماش گرفته است را پس بدهند و به جای مهدوی کیا نیز، مازیار زارع را به داماش بازگردانند.
امیر عابدینی با اشاره به اینکه مسئولان پرسپولیس برخلاف عرف و مقررات حرفه ای، با دو بازیکن این تیم تماس گرفته اند، گفت: اشکالی ندارد و آنها می توانند با همه بازیکنان ما صحبت کنند؛ ما نیز حاضریم آن دو بازیکنی را که آنها می خواهند در اختیارشان بگذاریم.
عابدینی اضافه کرد: پرسپولیس برای به خدمت گرفتن محمدی باید پولی را که این بازیکن از داماش گرفته است، پرداخت کند و به جای مهدوی کیا نیز، مازیار زارع را به داماش بدهد.
باشگاه پرسپولیس قصد دارد، محمد محمدی دروازه بان داماش و مهدی مهدوی کیا مدافع این تیم را به خدمت بگیرد و مدیران آن با این بازیکنان مذاکره کرده اند.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان