[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جواب این همه محبت این نبود آقای مهدوی کیه!!!/بگو می خوام برم پرسپولیس چرا ...

جواب این همه محبت این نبود آقای مهدوی کیه!!!/بگو می خوام برم پرسپولیس چرا ...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 10:20 am

تو همچنن مواقعی هست که افراد شخصیت واقعی خودشونو نشون میدن بخاطر همینه که من میگم فقط بازیکن بومی ی سوال داشتم می خواستم بدون متوسل زاده الان کجا بازی میکنه ؟یادتون هست که با اخلاق ترین بازیکن دنیا بازیکن سابق پگاه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:01 am

خوب یه جورایی موافق هستم که تقصیر خودمون است چون مهدوی کیا هیچوقت اسطوره اسیا نبود ونیست واگر هم بود برای ما کاری نکرده بود که انجورزی تیمودرحساسترین شرایط بازی ول می کردیم اینو تشویق می کردیم .مافقط یا افراط می کنیم یا تفریط وقتی انجوری تشویق می شد بایدبا کوچکترین انتقاد سر گل دوم که از نظر من هم تقصیر اصلی را محمدرضامهدوی وبعد دروازهبان داشت بایدناراحت می شد.یادمون باشه سربازیهای داماش بیشترازبازیکنان تیم داماش را تشویق کنیم الان وقتی یه بازیکن حرکت خاصی را میکنه ما درجا چند دقیقه انو تشویق می کنیم درحالی که باید به جای بازیکن تیمو تشویق کنیم .ان زمان حتی تو ورزشگاه هم من هیچوقت با این شعار اسطوره اسیا همنوایی نکردم با شعار توتی شهر باران هم هیچوقت همراهی نکردم ونمی کنم چون از نظر من مزخرفه. ادم بازی رو ول کنه یه شعار دو طرفه بده این شعارها وقتی بدرد میخوره که تیم 2تا3تا گل جلو باشه نه بازی مساوی است ما داریم شعار میدیم وحواسمون به بازی وحمله حریف نیست درحالی که با هوکردن وسوت زدن بیشتر به تیم کمک می کنیم.مثل تشویق تیمهای مطرح خارجی که تشویقشون درجریان بازیست وباتوجه به شرایط بازی . ما در مورد مهدوی کیا هم یه بازیکن معمولی را از دست دادیم نه اسطوره اسیا را.من هم با این تشویق مضحک مخالف بودم وهم با توهین بهش .چون اندازه یه بازیکن معمولی مثل حسینی با تجربه بیشتر برای ما بود. اما بعضی ها با این شعار اسطوره اسیا خودشون هم باورشون شده بود که اسطوره اسیا تو تیمشون بازی میکنه وانتظار خیلی زیادی از این پیرمرد دنیای فقوتبال داشتند.مسلما" اینها به مهدوی هم توهین خواهند کرد اگه بد باشه چون اندازه توتی ازش انتظار دارند درحالی که باید انتظاراتمون تعدیل کنیم و زحمات چند ساله را نادیده نگیریموهم زیاد ببزرگش نکنیم
چه خوب گفت :خیر الامور اوسط فی الامور
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:11 am

واقعا خیلی نامرده.بخاطر رفتن به پرسپولیس این همه دروغ گفت و همه عالم به ما فحش دادن.
اسطوره آسیا...مهدی مهدوی کیا /4/ /15/ :( /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:24 am

فکر کرده بود چون بازیکن اسم داری بود اینجا مثل خر سرمون رو میندازیم پایین.
خدا رو شکر که رفت.
شرش کم بابا
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:41 am

اقا مهدی امثال تو زیاد تو فوتبال این شهر اومدن رفتن"""بزرگترینشون خدابیامرز ناصر حجازی بود:::اگه واقعا میخوای بری پرسپولیس امیدوارم اونجا بهت حسابی خوش بگذره///درود بر بازیکنان رشتی و بومی داماش شهر باران...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:53 am

درسته که اشتباه داشت ولی نباید نیمه پر لیوان رو نبینیم. خداییش کلی پاس گل میداد.منم ازش ممنونم ولی حرکتش اصلا حرفه ای نبود. دیگه از کریس رونالدو که سرتر نیست , بدبخت یه بازی خوب نبود 40000 نفر از هوادارای رئال ریدن بهش , چی شد؟؟!! گذاشت رفت؟؟!! نه چون بازیکن حرفه ای بازی بعدی 3 تا گل زد جواب اعتراضات هوادارارو داد. همون بهتر که رفت چون هم این آخرین سال فوتبالش بود و هم آنچنان انگیزه ای نداشت و به نظر من اگه میموند بازیکنای جوونمون مثل سید علی حسینی و هم جهانبخش پشت خط میموندن و هم آمادگیشونو از دست میدادن(همون طورکه دیدیم اون سید علی حسینی آماده با اومدن مهدویکیا عملا داغون شد) ولی بازم میگم بهتر که الان رفت و باعث شد به جوونامون میدون برسه و برای فصل بعد دستمون تو حنا نمونه.حالا ونوبت ما هواداراست که از این حوونا که گفتم حمایت کنیم چون "امثال مهدویکیا . زنیدپور . عسگری و...میان و میرن ولی بومیا و جوونای تیمن که میمونن"
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » سه شنبه دسامبر 20, 2011 12:03 pm

[quote:229e283649="aslanadigozal"]درسته که اشتباه داشت ولی نباید نیمه پر لیوان رو نبینیم. خداییش کلی پاس گل میداد.منم ازش ممنونم ولی حرکتش اصلا حرفه ای نبود. دیگه از کریس رونالدو که سرتر نیست , بدبخت یه بازی خوب نبود 40000 نفر از هوادارای رئال ریدن بهش , چی شد؟؟!! گذاشت رفت؟؟!! نه چون بازیکن حرفه ای بازی بعدی 3 تا گل زد جواب اعتراضات هوادارارو داد. همون بهتر که رفت چون هم این آخرین سال فوتبالش بود و هم آنچنان انگیزه ای نداشت و به نظر من اگه میموند بازیکنای جوونمون مثل سید علی حسینی و هم جهانبخش پشت خط میموندن و هم آمادگیشونو از دست میدادن(همون طورکه دیدیم اون سید علی حسینی آماده با اومدن مهدویکیا عملا داغون شد) ولی بازم میگم بهتر که الان رفت و باعث شد به جوونامون میدون برسه و برای فصل بعد دستمون تو حنا نمونه.حالا ونوبت ما هواداراست که از این حوونا که گفتم حمایت کنیم چون "امثال مهدویکیا . زنیدپور . عسگری و...میان و میرن ولی بومیا و جوونای تیمن که میمونن"[/quote:229e283649]

3تا پاس گل وبا خوشبینی4تا پاس گل داده ان هم از روی کرنر ونه اورلپ ونه نفوذ . ضربه کاشته را پاشوبه توپ زده ومیلاد کوبیده تو گل تو بازی با راه آهن از زاویه بسته همه سایتها نوشتندپاس گل داده 2تا به زنیدپور.آخه فوتبال ایران همش بازیکگن سالاری است پارسال با استیا اذین سقوط کرد امسال پرسپولیس اینو نخواست امد اینجا.خیلی دوست دارم نیم فصل دوم بره پرسپولیس وهمه ضعفشو ببینندونگه تواوج از فوتبال رفت کنار.اینجا هرچی سوتی میداد کسی نمی دیداینهمه سانتر کرد کرنر وخطا تو تمام بازیها از چپ وراست چندتا رفت تو گل گفتند مهدوی کیا فلان وپسان .راحت شدیم از دستش
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه دسامبر 20, 2011 1:29 pm

مثل اینکه یادش رفته بازی دوستانه قبل از آغاز فصل وقتی مهدوی کیا اولین بازیشو میخواست واسه داماش بکنه بعد از سوت پایان تو عضدی تماشا گرا رفتن در رختکن رو شکوندن تا این آقا رو از نزدیک ببینن و باهاش عکس بگیرن اشکال نداره ما ازت میگذریم ولی یادت باشه این رسمش نبود...
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط rezay_paskiyabi » سه شنبه دسامبر 20, 2011 2:21 pm

این از مهدوی کیا که همه ازش طرفداری می کردیم . واقعا که...............
ایران، گیلان،« پاسکیاب»
نماد کاربر
rezay_paskiyabi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 3:44 pm

مهدی مهدوی کیا بازیکنی که 9فکر کنم پاس گل برای داماش داد و به جرات قسم میخورم تمام بازی های داخل خانه یک صدا مورد تشویق هوادار قرار گرفت خواهش میکنم بچه ها توهین نکنین چون این اقا الان مدعی که فقط بخاطر توهین هوادارا دارم میرم نباید بهونه بهش بدیم ایشون شاکی هست که چرا بعد از محمدرضا مهدوی و محمد ابشک،علی نظیف کار تشویق می شد؟ولی امیدوارم یادشون باشه که میلاد زنید پور،جهانگیر عسگری،حتی محمد غلامی که همه فکرشو میکردن در رشت بدترین توهین ها بهش بشه به محبوب ترین بازیکنها در رشت معروف شدن و در بازی با شاهین وقتی میلاد زنید پور وارد زمین شد13هزار هوادار یک صدا میلاد ارپیچی زن را تشویق کردن
اقای مهدی مهدوی کیا بازی با پرسپولیس یادتون هست؟که تماشاگرا شعار میدادن اسطوره اسیا مهدی مهدوی کیا میدونین چرا؟چون اون بازی فکر می کردن خیلی براتون مهم بود چون مقابل حمید استیلی قرار گرفته بودین و در نهایت بایک اشتباه شما تیم باخت ایا شما از تماشاگرا عذر خواهی کردین؟؟
نه اقا مهدی ما از شما انتظار عذر خواهی نداریم ما از شما انتظار داشتیم که حرکت 10نفر بی تعصب که ما حرکتشون محکوم می کنیم به مردم خوب و با فرهنگ رشت نسبت ندید اگر کسی می خواست به شما توهین کنه بعد بازی با پرسپولیس توهین می کرد
من فکر می کردم خیلی حرفه ای باشید ولی متاسفانه حرفه ای بودنتون نشون ندادین و بهانه ای اوردین که من هوادار داماش هیچ وقت قبول نمی کنم
نه به شما توهین می کنم و نه تعریف ولی شما را به وجدانتان واگذار می کنم که مردم رشت برای مهدی مهدوی کیا هیچ کم نگذاشتن و با تمام وجودشان تشویقتان کردن ولی مهدی مهدوی کیا به سادگی بخاطر 10هوادار بی تعصب کل هوادار داماش را عامل فحاشی دانست البته اگر مهدی برو بیرون را جزئ فحاشی حساب کنیم
در اخر هم انشالله موفق باشید در هرجایی که توپ می زنید و مربی گری می کنید ولی بدانید که مردم رشت هیچگاه به بازیکن خودی توهین نمی کنن و مهمان نوازیشان را به همه نشان داده اند
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه دسامبر 20, 2011 4:07 pm

اون دفع موقع تمرین می خواستم اعتراض کنم بهش رفیقم نذاشت حالا که این طوری شد باید یه حرف بخوره بعدا بره مرتیکه تیکه تیکه رفته المان تحویلش گرفتن فکر می کنه غولیه واسه خودش اقا خونه ویلایی میخواد... بازیکن چوس دماغ
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 4:55 pm

من اول فصل هم به همه میگفتم خرید مهدوی کیا با احترامی که براش قائلم اشتباه بود.بجاش باید یه دفاع راست حوون و سرعتی میگرفتیم.مهدی دیگه فوتبالش تموم شده بود.به درد همون پرسپولیس میخورد.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه دسامبر 20, 2011 4:57 pm

[quote:88a9f251c7="raincityboy"]مهدی مهدوی کیا بازیکنی که 9فکر کنم پاس گل برای داماش داد و به جرات قسم میخورم تمام بازی های داخل خانه یک صدا مورد تشویق هوادار قرار گرفت خواهش میکنم بچه ها توهین نکنین چون این اقا الان مدعی که فقط بخاطر توهین هوادارا دارم میرم نباید بهونه بهش بدیم ایشون شاکی هست که چرا بعد از محمدرضا مهدوی و محمد ابشک،علی نظیف کار تشویق می شد؟ولی امیدوارم یادشون باشه که میلاد زنید پور،جهانگیر عسگری،حتی محمد غلامی که همه فکرشو میکردن در رشت بدترین توهین ها بهش بشه به محبوب ترین بازیکنها در رشت معروف شدن و در بازی با شاهین وقتی میلاد زنید پور وارد زمین شد13هزار هوادار یک صدا میلاد ارپیچی زن را تشویق کردن
اقای مهدی مهدوی کیا بازی با پرسپولیس یادتون هست؟که تماشاگرا شعار میدادن اسطوره اسیا مهدی مهدوی کیا میدونین چرا؟چون اون بازی فکر می کردن خیلی براتون مهم بود چون مقابل حمید استیلی قرار گرفته بودین و در نهایت بایک اشتباه شما تیم باخت ایا شما از تماشاگرا عذر خواهی کردین؟؟
نه اقا مهدی ما از شما انتظار عذر خواهی نداریم ما از شما انتظار داشتیم که حرکت 10نفر بی تعصب که ما حرکتشون محکوم می کنیم به مردم خوب و با فرهنگ رشت نسبت ندید اگر کسی می خواست به شما توهین کنه بعد بازی با پرسپولیس توهین می کرد
من فکر می کردم خیلی حرفه ای باشید ولی متاسفانه حرفه ای بودنتون نشون ندادین و بهانه ای اوردین که من هوادار داماش هیچ وقت قبول نمی کنم
نه به شما توهین می کنم و نه تعریف ولی شما را به وجدانتان واگذار می کنم که مردم رشت برای مهدی مهدوی کیا هیچ کم نگذاشتن و با تمام وجودشان تشویقتان کردن ولی مهدی مهدوی کیا به سادگی بخاطر 10هوادار بی تعصب کل هوادار داماش را عامل فحاشی دانست البته اگر مهدی برو بیرون را جزئ فحاشی حساب کنیم
در اخر هم انشالله موفق باشید در هرجایی که توپ می زنید و مربی گری می کنید ولی بدانید که مردم رشت هیچگاه به بازیکن خودی توهین نمی کنن و مهمان نوازیشان را به همه نشان داده اند[/quote:88a9f251c7]

تایید ...... فقط دو نکته .
1.مردم رشت امثال مهدی مهدوی کیا هااااااا رو زیاد تحویل گرفتن و تشویق کردن !!!!
2.شما مطمئنی 9 تا پاس گل داد ؟ نکنه اون دوتا استگاهی زنیدپور به راه آهن که این پاشو به توپ زد جز پاس گل محسوب میشه ؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه دسامبر 20, 2011 4:57 pm

بهترین کار نوشتن یه پرده اعتراض آمیز به حرفای این نمک نشناس و بردن به ورزشگاه هست. اینجوری حداقل همه میفهمن دروغ میگه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:01 pm

به نظر من یه پرده با این مضامین خیلی خوبه:

آقای مهدویکیا، نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند.
یا
اگه میخواستیم فحش بدیم بعد لایی خوردنت میدادیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان