الان ساعت 23:55
سرم درد ميكنه و چشمام خسته است
تازه خبر خوش بچه ها يكم خيالم را راحت كرده
ولي همش دارم فكر ميكنم تو غفلت و بي خبري ما تو اين چند سال چقدر حق تيماي رشت رو خوردن شايد بيشتر از همه تيماي شهرستاني!!!! خيلي برام عجيبه!!! چرا اين همه دشمني بارشت وجود داره؛ ؟؟؟؟
الان اين اسما دارن تو مغزم رژه ميرن: غياثي -قلعه نوعي- ابراهيم تقي پور- مسعود مرادي- احمد صالحي داور- مظفري زاده داور- فيروز كريمي- حسن زاده رئيس كميته انضباطي- دادكان - كفاشيان -داريوش مصطفوي-حتي فردوسي پور- تاج - هاشمي - سردار جعفري- و....چند ده نفر ديگه كه يادم رفته
تازه ميفهمم چقدر حق تيم ما رو خوردن؛
آبراران فقط تو فوتبال نيست ؛ فكرشو ميكنم انگار كل يك ملت جلوي يه شهر و استان وايستادن؛ نميدونم چرا؟؟؟؟
دم همه شما گرم تا همديگرو داريم ؛ تا اتحادمون رو داريم با همه بي عدالتي ها زنده هستيم با اينكه بارها از صعود تيم ما به ليگ برتر جلوگيري كردند ، بارها منجر به سقوط تيم ما شدند ؛ نمونه كاملا بارزش همين امسال كه به راحتي تيم ما رو از جام حذفي كنار زدند ؛ يا در ليگ اگر داوري ها به ضرر ما نميشد در حالت طبيعي بايد بجاي 22 امتياز الان 30 امتياز مي داشتيم ، عجيبه چرا اشتباهات داوري 9 بار به ضرر ماست 1 بار به نفع ماست؟؟

؟؟!!
قانون احتمال هم ميگه كه اگه يه سكه رو 10 بار بندازيم بالا ؛ احتمال آمدن پشت يا رو 5-5 هستش. نميدونم اين همه بي عدالتي با تمام مضراتش براي ما فقط يه سود داره كه خيلي گرانبهاست و اون اينه كه ما رو آگاه ميكنه ؛ متحدمون ميكنه ؛ دشمنامون رو ميشناسيم
دوستان نكنه تو بازيهاي بعدي مافيا از ترس ما براي اين كه بگه همه اين حوادث اتفاقي بوده الكي به نفع ما داوري كنند؟؟؟!! اونجا عكس العمل ما چي بايد باشه ؟؟؟من كه اون پنالتي رو كه به ناحق به نفعمون بگيرند نميخوام ؛ و توپي كه از دروازمون رد ميشه و داور بگه گل نيست رو قبول ندارم چون اون گل شده
دوستان هميشه با حق باشيم اينجوي بيشتر مافيا رو رسوا ميكنيم
پيامبر اسلام صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمود: "حق را بگوييد، هر چند به ضرر شما باشد"
الان ساعت نوزده دقيقه بامداده اينا رو كه نوشتم يكم دلم آروم گرفت