مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 14, 2011 10:55 pm
[quote:d5306f7e98="se7en"][quote:d5306f7e98="arvand"][quote:d5306f7e98="se7en"]میدی... میدی..
فریادی که یه مشت آلمانی برای هموطن ما سر میدادن..
به پاس 8 سال وفاداری و تعصب..
به نظر شما تو بندر هامبورگ کسی هست که بدونه ما توی ورزشگاه عضدی بدترین فحش ها رو نثار یکی از با شخصیت ترین بازیکنان تاریخ فوتبالمون میکنیم؟
به نظر شما کسی توی دیار جرمن ها میدونه ما قدر ستاره خودمون رو نمیدونیم؟
مهدی مهدوی کیا درسته که سنش بالا رفته و توانایی گذشته رو نداره اما باز هم همون مهدیه که سالها برامون افتخار آفرید و خوشحالمون کرد...
الان اون بچه ای که پا میشه و بهش فحش میده اون وقتی که داشت برای نام ایران میجنگید کجا بود؟
اصلا یادش میاد؟
امیدوارم مهدی دوباره بلند شه و برای رشتی ها که حالا هوادارشن آبرو جمع کنه..[/quote:d5306f7e98]
کی فحش داد آخه؟چرا جو میدین؟[/quote:d5306f7e98]
آقا مهرداد فحش میدادن یا نمیدادن؟[/quote:d5306f7e98]
دوست عزیزم فحاشی در کار نبود . یه عده میگفتن مهدی برو بیرون برو بیرون ...... که بقیه بچه ها مانع از ادامه شعار اون گروه اولی شدن . کسی نمیگه کیا افتخار ما نیست و یا بازیکن بزرگی نبود ........ مطمئن باشید اگه مهدی این اشتباهات داماش رو تو تیم هامبورگ انجام میداد الان خیللللی بدتر میشد . باید قبول کرد که مهدوی کیا چند بازیه که متاسفانه خیللللی داره ضعیف کار میکنه و ما فقط دلمونو به کرنرها و سانترهاش خوش کردیم که اونم تعریفی نداره . دقیقا" شده نقطه ضعف دفاعمون ، تمام تیمها میان و یه بازیکن سرعتی نزدیکش قرار میدن و نفوذ میکنن . از راه آهن گرفته که با شاه علیدوست تا فولاد که افشین و پرسپولیس و نفت و تهران ......... اینو ازم قبول کن دوست عزیزم .
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 14, 2011 11:00 pm
[quote:a12a723c3c="neye_kabir"]تو آلمان یکسره تشویقش میکردن آرمین عزیز.اینجا یکسره اعتراض.تو آلمان دفاع راست نبود.من نمیگم اینجا خوب بازی میکنه.اما یه ذره کلاه خودت رو قاضی کن.مهدوی کیا آدمیه که بخواد کم فروشی کنه؟[/quote:a12a723c3c]
دقیقا" نکته کلیدی هم همینجاست . کیا حتی بیش از 90 دقیقه میتونه تو پست هافبک بازی کنه و پاس گل بده ، مثل بازی با ماشین سازی . متاسفانه مربی ما این موضوع رو لحاظ نمیکنه . یکی از چیزایی که میگم در زمان مربی قبلی خوب بود ، همین بود . کیا هافبک بود ، علی حسینی دفاع راست و بعد اون جریان شایعه دوپینگ علی حسینی ، جهانبخش شده بود دفاع راست . اما قاسمپور کیا رو میزاره دفاع و از جهانگیر در جلو استفاده میکنه ، درسته جهانگیر تهاجمی تره و نتیجه داده اما از اینطرف دفاع ماهم اوضاع متزلزل شده .............
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 4:38 am
[quote:ed878c8b88="armin5"]دیشب وقتی بازی مهدوی کیا رو دیدم هم ناراحت شدم (بیشتر ) وهم خوشحال.ناراحت شدم که متوجه شدم داره برای داماش کم فروشی می کنه.تو بازی هی استارت می زد وسانتر های با دقت عالی می کرد. و خوشحال شدم که بازم یه چیز هایی داره که به نفع داماش باشه.
تو رشت که سانتر می کنه ارتفاع سانترش همش کوتاه هستش مخصوصا در چند هفته اخیر.تک و توک هم سانتر های خوب می کنه.اگه بخواد همین بازی با منتخب جهان تو داماش بکنه که دیگه عالی میشه.[/quote:ed878c8b88]
یه نکته رو من اضافه کنم مهدوی کیا اگه تو دوران اوجش که تو هامبورگ بود میومد اینجا و اینطوری بازی میکرد ، اونموقع میشد کم فروشی ... اما الان کم فروشی نمیکنه بلکه تواناییش همین قدره ... به خدا دفاع راست و چپ پستهایی هستند که خیلی نفس و قدرت می خواد که مهدوی کیا تو کل دوران بازیش قدرت دفاعی نداشته ! و این بر میگرده به هنر مربی ... مثالی که الان یادمه زمان قطبی تو پرسپولیس بود که چجوری کریم باقری شده بود بهترین بازیکن ایران چون مربی ازش درست بازی میگرفت اگه اشتباه نکنم یه گل با پای چپ هم به پگاه زده بود که از بهترین گلهای لیگ بود ...
یه نکته دیگه ما نباید بازی تشریفاتی هامبورگ رو مهم جلوه بدیم چون هرکسی هم بود به هر حال تمام تلاش خودش رو میکرد که بهترین بازیش رو بکنه به هر حال بحث حیثیت و ... هست دیگه
در اینکه مهدوی کیا باید جلو بازی کنه و اون هم یک نیمه افتضاح موافقم
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان