[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 9:51 am

به نظر من ممد جونش ومیذاره وحقش هست که تشویق بشه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:00 am

Aberare_ba_tasob من فقط ميگم غلامي هم بايد مثل يه بازيكن بومي و حتي رشتي بهش نگاه كرد. با این حرفت در مورد رشتی نگاه کردن موافق نیستم چون برای شهر ما بازی نمیکنه .من منظورم اینه که مهدوی با این سنش برای شهرش بازی میکنه نه برای تیم ملی.
MEHRDAD :من شناخت دقیق ندارم و به حرف شما که نزدیکترین به تیم هستین اعتقاد دارم اما من میگم چرا باید کاری کنیم که بعدا از کردنش پشیمون بشیم .محمدی هم من بارهای گفتم و الان اکثرا که با منطق هستن حرفمو قبول کردن وپشیمون هستن که محمدی رو این قدر تشویق کردن .
حرف آخرم اینه اگه همون قدر افشین تشویق میشه همون قدر غلامی رو تشویق کنیم .ما بیشتر به اونی که باید بها بدیم بیمعرفتیم .من میگم به اندازه تشویق بشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:09 am

[quote:c8f2fee2de="MEHRDAD"]من بحث های تعصبی کاری ندارم ولی لطفا محمدغلامی رو به لحاظ شخصیتی با شخصی مثل پژمان نوری مقایسه نکنید.
پژمان نوری همون وقتی که تو رشت بود هم من از نوع شخصیت و کارهاش که گفتنی نیست خبر داشتم. نمی خوام به مسئله نوری بپردازم و می دونم بعضی ها رو ممکنه تو رشت تشویق کنی و بعد جور دیگه بشند و به قولی با دو تا مصاحبه أسر او سر... ولی نوع شخصیت غلامی به این شکل نیست و از این لحاظ اطمینان می دم.
محمدغلامی قرار نیست توی مصاحبه هاش مثلا به ملوانی ها حرفی بزنه یا توهین بکنه چون 4 سال اونجا بازی کرده و اگر اینکار رو بکنه شما باید انتظار داشته باشی پس فردا که از رشت رفت هم همین کار رو انجام بده ولی هرگز هم اون چنین مصاحبه ای انجام نداد و نمی ده که بخواد به حساسیت ها دامن بزنه این رو دیگه هر عقل سلیمی هم متوجه میشه. ضمنا غلامی بازیکن تیم ماست و توی زمین هم با تعصب بازی می کنه و هر بازیکنی که با تعصب توی زمین بازی کنه لایق بهترین تشویق هست. می خواد محمد غلامی باشه، محمد آبشک باشه یا هر کس دیگه... به شرط اینکه متعصب بازی بکنه و برای تیم مثمر ثمر باشه[/quote:c8f2fee2de]

موافقم ...
اون زمانی که نوری رشت بود یه جورایی خیلی می دیدمش و از کارهاش تقریبا خبر داشتم و اون دو تا زانتیای سفید و مشکی که همیشه عشوری زاد و میرطرقی هم توش بودن یادمه و خونه اش هم 192 بود ... و واقعا کارهاش گفتنی نیست :idea: :idea:
من همیشه گفتم که محمد غلامی بازیکن با شخصیتی هست و هیچ وقت کم نمی ذاره حتی این رو هم گفتم که آقایی که منفور ترین ( از محمدی و فرزاد محمدی هم بیشتر ) بازیکن داماش برای منه هم کم نمی ذاره و کلا تو این تیم کسی کم نمی ذاره و توانایی هرکس همینه که خدایی تا آخر هستند .... ولی به نظر من ما زیادی از خاصیت رشتی بودمون استفاده کردیم و اینه که مشکل سازه یعنی ما اومدیم و قاسمپور رو کردیم ابوی فرمانروا ، اون یکی رو کردیم جهانگیرشاه و یکی دیگه رو آر پی جی زن و .... بعد تا اینا یه حرکتی یا یه مصاحبه ای می کنن سریع می خوایم سر به تنشون نباشه ... در مورد غلامی به نظر من اگه از ملوان تعریف نکنه باید بهش شک کرد چون اونجا بازی رو شروع کرده و از اونجا مطرح شده ؛ این خیلی ساده هست ... ولی هزاران درود به شرفش که مثل پزمان نوری خودشو نمی چسبونه به انزلی چی ها و نمیگه انزلی چی هستم چون واسه رضوانشهره ... و احترام می ذاره به مردم رشت و انزلی که به نظرم کار درستیه ... شاید یه روزی برگرده به ملوان و با اونا بیاد رشت و شاید هم به ما گل بزنه ولی مهم اینه که تا وقتی اینجاست کم نمی ذاره و واسه ما مفیده ... به همین خاطره که من با mahyarmaya موافقم ! ما نباید به بازیکنانی که می دونیم ماندگار نیستند زیادی بها بدیم یعنی تشویق بشن ولی نه در اندازه بازیکنانی مثل مهدوی و حاجتی و آبشک و نظیفکار و چاووشی .... یعنی اینا باید بیشتر تشویق بشن ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:25 am

ببین برای بعضی بازیکنان باید مایه گذاشت و خوب تشویق کرد چون لایق هستند اما این دلیل نمیشه که نسبت به بقیه بی تفاوت باشیم. شما میگی محمدی ...من به مسائل دیگه کاری ندارم ولی محمدی رو به خاطر چند بازی خوب اخیرش باید تشویق کرد نه اینکه اصلا تشویق نکرد. وقتی تشویق می کنی واگردش به تیم خودت برمیگرده چون اون خوب بازی کنه تیمت خوب بازی میکنه... اما اینکه سر هر توپی که گرفت یا بیش از حد خب نه!
در کل هر بازیکن با دیگری متفاوته شرایطش اما من هم روی روند بعضی از بازیکنان مخالفم. مثلا چرا علی نظیفکار کم تشویق میشه یا شعار دوجانبه محمدرضا مهدوی به قدرت یکی دو شعار دوجانبه دیگه نمیشه؟!
به هر حال این حرف ها به این مبحث محمدغلامی مربوط نمیشه و بهتره اینجا این مسئله رو ادامه ندم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:31 am

منم آخرین کامنتم در رابطه با این موضوع رو میگم چون واقعا اینجا جاش نیست ... منم تاکید دارم باید همه 11 نفری که میان تو زمین تشویق بشن و حتی نیمکت نشینها ولی حد و اندازه ها باید رعایت بشه .. درباره تشویق نظیفکار افتضاح موافقم تو اون بازی ( بازی با فولاد ) که دو تا گل زد خدایی 5 دقیقه تشویق نشد که خیلی دردناکه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:31 am

[quote:816162a45d="mahyarmaya"]Aberare_ba_tasob من فقط ميگم غلامي هم بايد مثل يه بازيكن بومي و حتي رشتي بهش نگاه كرد. با این حرفت در مورد رشتی نگاه کردن موافق نیستم چون برای شهر ما بازی نمیکنه .من منظورم اینه که مهدوی با این سنش برای شهرش بازی میکنه نه برای تیم ملی.
MEHRDAD :من شناخت دقیق ندارم و به حرف شما که نزدیکترین به تیم هستین اعتقاد دارم اما من میگم چرا باید کاری کنیم که بعدا از کردنش پشیمون بشیم .محمدی هم من بارهای گفتم و الان اکثرا که با منطق هستن حرفمو قبول کردن وپشیمون هستن که محمدی رو این قدر تشویق کردن .
حرف آخرم اینه اگه همون قدر افشین تشویق میشه همون قدر غلامی رو تشویق کنیم .ما بیشتر به اونی که باید بها بدیم بیمعرفتیم .من میگم به اندازه تشویق بشه .[/quote:816162a45d] دقیقا به نظر من نه تنها محمد غلامی بلکه بقیه بایکنایی که سال اول اومدن توتیم رونباید زیاد تشویق کرد تادوسال دیگه برن و....محمد غلامی هم باید تشویق بشه چون 90دقیقه اون جلو می جنگه اما باید یادمون باشه که نباید بازیکنایی مثل حاجتی ونظیف کار چوب بی حاشیه بودنشون بخورن.خدایی چند بار حاجتی رو تمام ورزشگاه تشویق کرده؟هیچ بار.یاتاالان من ندیدم مصطفی حاجتی یه مصاحبه باخبرگزاری ها انجامم بده.فقط تحت هرشرایطیباید بازیکنایی که چندساله واسه این شهر زحمت کشیدن ارجحیت داشته باشن
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 10:32 am

من رد نمیکنم حرف رو .یه جوری داریم حرفهامون رو تکرار میکنیم با بیان متفاوت .
در مورد بازی خوب محمدی هم میگم همش تشویق معنا نداره تنبه هم معنی پیدا میکنه این که مردم با من قهر کردن انگیزه میشه برای بازیکن .
منم موافقم و ادامه بحث محمدی رو مختوم میکنم .
من هم از ممد غلامی راضیم اما خواهشا به اندازه .به گفته مهرداد علی خان که اصلا فراموش شده اما 3 بارا اون کسایی دیگه تشویق میشن هر کی گل میزنه خوب نیست نمیگم بد هستش اما علی خانی که یه تنه جلوی مهاجم ها میمونه چزی کم نمیزاره و کارش معدل همون گل زدن مهاجم هستش.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط milad_gh » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 11:23 am

به نظر من هر بازیکنی که واسه تیم زحمت میکشه باید تشویقش کرد فرقی نمیکنه مال کدوم شهر باشه تازمانی که تو داماش باشن باید مثل یه بازیکن رشتی باهاش برخورد کرد اصلا مهم نیست وقتی از تیم رفتن چی میگن چون شخصیت واقعی خودشونو نشون میدن. به هر حال ما به عنوان هوادار وظیفه داریم همه اونایی که واسه تیم زحمت میکشنو تشویق کنیم
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 11:29 am

[quote:e1e3fd3e18="mahyarmaya"]کاش یه کم به همه چیز فکر کنیم .اونی که گل میزنه همیشه خوب نیست .من نمیگم ممد بد اصلا و ما باید تاریخ رو بخونیم و عبرت بشه .کی 90 رو دیدید و عصبانی شدید ؟من میگم و همه شما یقین دارم که مهر تایید به حرفم میزنید.اون 90 که پژمان *# رو آورد بود و گفت من اشتباه کردم رفتم ....آره یادتونه ؟اون موقع هم اون تشویق میکردیم .یادتونه ؟با این فرق که همین پژمان بازی با م ل و ا ن با پگاه بود چه برسه به ممد جان کارت گرفته .انتظار باید داشت که ممد هم چند سال دیکه توی 90 بره بگه من تیمه اصلیم ... بوده و اشتباه کردم که ....
یادتون باشه پژمان نوری توی رختکن برای افتادن ما (پگاه)داشت گریه میکرد و اومد اون حرف رو زد .
حالا شما دم به دم از همه دم فریاد بر بیآورید واویلا ممد غلامی.
احساسی نشید ما باهوشیم .همیشه بودیم و الانم هستیم پس توی تشویقهامون یادمون باشه .من نمیگم ممد رو اصلا تشویق نکنیما اما جو گیر همنشیم راه به راه بگیم ممد غلامی.آخه تا ممد فرار میکنه حتی توپ میره اوت میگن ممد غلامی.من میگم ممد غلامی رو به اندازه تشویق کنیم .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت[/quote:e1e3fd3e18]

من با اکثر قسمتها موافقم . اما یه حس درونی بهم میگه غلامی چنین آدمی نیست ، به هر حال حرفه ای هست و چنتا تیم دیگه غیر ملوان بازی کرده و بعد اومده داماش . اما همینکه تو بازیهاش از تمام وجود مایه میزاره و همه کار میکنه ، ما باید به خاطر زحمتش تشویقش کنیم ..... به قول دوستان آینده همه چیزو معلوم میکنه. در مورد اون تارزان هم باید گفت که بچه رضوانشهر هست و ممکنه براش فرقی نمیکرد ، اما چندین بار شنیدم همسرش انزلیچی هست و چون اون موقع کاپیان ملوان هم بود ، تو 90 اون حرفو زد .
وطـــــــــــــــــــن تا ابـــــــــــــــــــــــــد رشـــــــــــــــــــــــــــت :lol: /23/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 11:34 am

[quote:0eb5283da6="MEHRDAD"]من بحث های تعصبی کاری ندارم ولی لطفا محمدغلامی رو به لحاظ شخصیتی با شخصی مثل پژمان نوری مقایسه نکنید.
پژمان نوری همون وقتی که تو رشت بود هم من از نوع شخصیت و کارهاش که گفتنی نیست خبر داشتم. نمی خوام به مسئله نوری بپردازم و می دونم بعضی ها رو ممکنه تو رشت تشویق کنی و بعد جور دیگه بشند و به قولی با دو تا مصاحبه أسر او سر... ولی نوع شخصیت غلامی به این شکل نیست و از این لحاظ اطمینان می دم.
محمدغلامی قرار نیست توی مصاحبه هاش مثلا به ملوانی ها حرفی بزنه یا توهین بکنه چون 4 سال اونجا بازی کرده و اگر اینکار رو بکنه شما باید انتظار داشته باشی پس فردا که از رشت رفت هم همین کار رو انجام بده ولی هرگز هم اون چنین مصاحبه ای انجام نداد و نمی ده که بخواد به حساسیت ها دامن بزنه این رو دیگه هر عقل سلیمی هم متوجه میشه. ضمنا غلامی بازیکن تیم ماست و توی زمین هم با تعصب بازی می کنه و هر بازیکنی که با تعصب توی زمین بازی کنه لایق بهترین تشویق هست. می خواد محمد غلامی باشه، محمد آبشک باشه یا هر کس دیگه... به شرط اینکه متعصب بازی بکنه و برای تیم مثمر ثمر باشه[/quote:0eb5283da6]

تایید 100% . بدجور موافقم باهات.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 11:41 am

[quote:a8cb0d48af="MEHRDAD"]مثلا چرا علی نظیفکار کم تشویق میشه یا شعار دوجانبه محمدرضا مهدوی به قدرت یکی دو شعار دوجانبه دیگه نمیشه؟! [/quote:a8cb0d48af]

واقعا" چرا امثال نظیفکار و مهدوی و حاجتی و آبشک و ابراهیمی و چاووشی که دست پرورده خودمونن و زحمت میکشن کم تشویق میشن ؟ حتی اگه ماها این عزیزان رو مساوی بقیه ( زنیدپور - محمدی - عسگری - کیا ...... ) تشویق کنیم ، بازم بی معرفنی کردیم . باید این بچه ها بیشتر از جدیدها و غیر بومیا تشویق بشن.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 11:51 am

[quote:7ec22e75fe="MEHRDAD"]من بحث های تعصبی کاری ندارم ولی لطفا محمدغلامی رو به لحاظ شخصیتی با شخصی مثل پژمان نوری مقایسه نکنید.
محمدغلامی قرار نیست توی مصاحبه هاش مثلا به ملوانی ها حرفی بزنه یا توهین بکنه چون 4 سال اونجا بازی کرده و اگر اینکار رو بکنه شما باید انتظار داشته باشی پس فردا که از رشت رفت هم همین کار رو انجام بده ولی هرگز هم اون چنین مصاحبه ای انجام نداد و نمی ده که بخواد به حساسیت ها دامن بزنه این رو دیگه هر عقل سلیمی هم متوجه میشه. ضمنا غلامی بازیکن تیم ماست و توی زمین هم با تعصب بازی می کنه و هر بازیکنی که با تعصب توی زمین بازی کنه لایق بهترین تشویق هست. می خواد محمد غلامی باشه، محمد آبشک باشه یا هر کس دیگه... به شرط اینکه متعصب بازی بکنه و برای تیم مثمر ثمر باشه[/quote:7ec22e75fe]

کاملا باهات موافقم
به نظر من واقعا از لحاظ شخصیتی بازیکن خوبیه . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:07 pm

میگم چه خــوب شد اون مصاحبه کذایی و دروغ از غلامی بیرون اومد تا هــوادارها یه مرور به گــذشته های نه چندان دور کنن ، یه نهــیب " هوشیار " باش به همه بود ! ..
منم فکر میکنم جدا از بــت سازی و لقبهای آن چنانی دادن به کسی، هرکی که برای تیم خوب بازی کنه باید تشویق بشه .. حالا چه بومی و یا غیر بومی که چه بهتر این تشویقها به بچه های بومی تیم باشه ..
دوستان ! الان دیگه بحث تعصب داشتن به تیم و این حرفها تو فوتبال ( حرفه ای که نمیشه گفت ) اما پـــولــکی الان دیگه به نظرم نخ نمــا شده و کلیشه ای هست .. فکر هم نمیکنم ساده ترین هوادار هم باور کنه ..با چند میلیون اینــور اونــور همه این تعصبها جا به جا میشه !..
دیگه از نادر دست نشان تو چند سال اخیر تو فوتبال این شهر ما محبوب تر داشتیم ؟دیدین بعد از اینکه به هر دلیلی با داماش به توافق نرسید چه دهن کجـی به ما کرد..
فوتبال هم جزی از بدنه اجتماع ما هست وقتی همه ارزشها و راحتی های زندگی در داشتن کاغذ های رنگی پـــول خلاصه میشه..
عمر ورزشی فوتبالیست ها هم کوتاهــه .. اونا باید از الان خودشون رو تا آخر عمر از نظر مالی ببندن ..
شاید خیلی از بازیکنهای الان داماش که تو هر بازی تشویق میشن قبل از این حتی رشــت هم نیومده باشن ..اما الان هر کدوم لقبی دارن ..
همه این تشویق ها باید باشه اما به نظرم نباید تبدیل به اسطوره سازی کسی بشه که بعد خودمون ضربه بخوریم ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:11 pm

[quote:63ef7d3d89="meelad"]میگم چه خــوب شد اون مصاحبه کذایی و دروغ از غلامی بیرون اومد تا هــوادارها یه مرور به گــذشته های نه چندان دور کنن ، یه نهــیب " هوشیار " باش به همه بود ! ..
منم فکر میکنم جدا از بــت سازی و لقبهای آن چنانی دادن به کسی، هرکی که برای تیم خوب بازی کنه باید تشویق بشه .. حالا چه بومی و یا غیر بومی که چه بهتر این تشویقها به بچه های بومی تیم باشه ..
دوستان ! الان دیگه بحث تعصب داشتن به تیم و این حرفها تو فوتبال ( حرفه ای که نمیشه گفت ) اما پـــولــکی الان دیگه به نظرم نخ نمــا شده و کلیشه ای هست .. فکر هم نمیکنم ساده ترین هوادار هم باور کنه ..با چند میلیون اینــور اونــور همه این تعصبها جا به جا میشه !..
دیگه از نادر دست نشان تو چند سال اخیر تو فوتبال این شهر ما محبوب تر داشتیم ؟دیدین بعد از اینکه به هر دلیلی با داماش به توافق نرسید چه دهن کجـی به ما کرد..
فوتبال هم جزی از بدنه اجتماع ما هست وقتی همه ارزشها و راحتی های زندگی در داشتن کاغذ های رنگی پـــول خلاصه میشه..
عمر ورزشی فوتبالیست ها هم کوتاهــه .. اونا باید از الان خودشون رو تا آخر عمر از نظر مالی ببندن ..
شاید خیلی از بازیکنهای الان داماش که تو هر بازی تشویق میشن قبل از این حتی رشــت هم نیومده باشن ..اما الان هر کدوم لقبی دارن ..
همه این تشویق ها باید باشه اما به نظرم نباید تبدیل به اسطوره سازی کسی بشه که بعد خودمون ضربه بخوریم ..[/quote:63ef7d3d89]

دقیقا این جمله آخریت همینی بود که نظر منه .... :
[size=24:63ef7d3d89][color=red:63ef7d3d89]همه این تشویق ها باید باشه اما به نظرم نباید تبدیل به اسطوره سازی کسی بشه که بعد خودمون ضربه بخوریم ...[/color:63ef7d3d89][/size:63ef7d3d89]
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:27 pm

يه دوستي گفت كه چرا مصاحبه اي از حاجتي نيست كه بايد خدمتش عرض كنم كه بعضي از بازيكنا از جمله مصطفي حاجتي هستند كه مصاحبه انجام نميدم. /5/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان