مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط Milad_7 » دوشنبه نوامبر 21, 2011 7:40 pm
من فکر میکنم که بازیهایی که تو سردار جنگل بازی میشه نقش مهمی دارند !
چون:
1- تمرینات تو عضدی برگزار میشه ! فضا و چمن سردار جنگل تقریبا آشنا نیست برای بازیکن ها !
2- از لحاظ روانی تاثیر زیادی داره که ورزشگاه عوض میشه ! چون استرس برای بازیکن ها بیشتر میشه ! این بازی های تو اونجا رو بازیهای خیلی خاص تلقی میکنند !
-

Milad_7
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 22, 2011 6:25 am
[quote:7643fad057="raincityboy"]من یکی از دلایل مهم این میانگین امتیازی 2بازی در سردارجنگل میدونم تیمی که اکثر تمریناتش در عضدی هست و از لحاظ روحی و تعداد تماشاگر در این ورزشگاه بیشتر است مظمئنن در استادیوم سردار جنگل فرقی با مهمان ندارد[/quote:7643fad057]
تایید
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » سه شنبه نوامبر 22, 2011 7:10 am
این سوال شما چند دلیل می تونه داشته باشه :
1- در هیچ نقطه ای در جهان و برای هیچ باشگاه کاملاً حرفه ای در دنیا دو زمین و ورزشگاه خانگی تعریف نشده است . اگر اینطور بود باشگاه های عربی هر روز توی یک ورزشگاه بازی می کردند . که این حق خوری ما رو باید به حساب عدم پیگیری مسئولین باشگاه داماش باید گذاشت. به نظر شما ت را ک ت و ر ی ها اجازه می دند بعضی بازیهای اونا توی ورزشگاه باغ شمال برگزار بشه ؟ همینطور اصفهانی ها !
2- بازی های خانگی ما سنگین تر از بازیهای خارج از خانه بوده است .
3- داوری ها در زمین خودی بسیار به ضرر ما سوت زده شد .
4- بازی ما و پس پس من که ابو رو مسئول باخت و مسائل . . . می دونم .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط havadarehamishegi » سه شنبه نوامبر 22, 2011 7:18 am
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
-

havadarehamishegi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am
توسط MEHRDAD » سه شنبه نوامبر 22, 2011 9:15 am
خب من دوست داشتم و دارم تو این مبحث خودتون نظرات تون رو بگید و نتیجه بگیرید. اکثر مواردی که دوستان گفتند با نظر من هم همخوانی داشته و به عنوان مثال من هم به استادیوم دوم خانگی به عنوان یکی از دلایل معتقدم اما اینکه گفته میشه تلاشی در این زمینه نشده باید بگم شده ،اما یه سری دلایل داره که نمی خوام وارد این مبحث بشیم و بحث منحرف بشه. فقط میگم که در لیگ حرفه ای ما باشگاه مسئول برگزاری نیست اما بله حق تصمیم گیری در استادیوم رو داره ولی وقتی مسئول امنیت بگه من تامین رو تو اون بازی ها قبول نمی کنم و یا اگر اتفاقی افتاد به پای شما و هیات(آقای الماسخاله هم در بخشی از مصاحبه با ما غیر مستقیم گفت) چه باید کرد؟ یا بازی داماش-پرسپولیس سال قبل رو به یاد بیارید که گفتید چرا بیش از 10 درصد داده شد! اگر سردار جنگل می بود بهانه ای وجود نداشت برای آقایان... امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید اما باز هم می گم وارد نشیم چون قبلا هم بحث شده و اکثر دوستان هم میدونند.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط Rashti0131 » چهارشنبه نوامبر 23, 2011 7:45 pm
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان