[quote:9b4ecbcde4="raincityboy"][quote:9b4ecbcde4="pedram_1367"][quote:9b4ecbcde4="mahyarmaya"]من حاضرم 3 جلسه محروم بشیم اما 3 امتیاز کم نشه.بچه های ما هم که همه وابسته به جو هستن.پخ میکنن شروع میکنن به فحش و اینا .اصلا من میگم ما فحش نمیدیم حالا که روی ما زوم کردن چرا باید آتو بدیم ؟
بازی های دیگه اصلا نباید فحاشی بشه حتی پژمان نوری بیاد رشت این جوری خاک رو توی چشم خودمون ریختیم .
در ضمن مربی تیم ها رو اول بازی باید همیشه تشویق کرد تا جای حرف برای عابدینی و مسولین داشته باشه تا دفاع کنن .ما رشتی هستشم باید از کلک رشتی استفاده کنیم دیگه.[/quote:9b4ecbcde4]
با تشویق مربی ها موافقم مثلا میشه از واژه های گیلکی مثل خوج و گمج استفاده کرد ... کی میفهمه !؟!!
مثلا بازی با ذوب آهن می تونیم به دروازه بانشون بگیم : شهابه سوما پلان ....
یا به قراضی میشه گفت ممد کردخاله ... باور کنین هم خنده اش براهه هم فکر میکنن تشویق میشن ... البته باید با قیافه های جدی و بدون خنده بگیم البته اگه بشه جلوی خنده رو گرفت ولی خدایی فکر کنین کل ورزشگاه بگن ممد کردخاله ....

[/quote:9b4ecbcde4]
[color=black:9b4ecbcde4]صحبت من اینجاست چرا باید صدامونو تمرکزمون بزاریم برای بازیکن های حریف اصلا چرا باید به دروازبان یا بازیکنشون توهین یا مسخره کنیم؟؟؟
نمیدونم چند نفر از کاربرا در جایی فوتبال بازی کردن که تماشگرا بهشون توهین کردن ولی باور کنید با توهین بازیکن بیشتر روحیه میگیره تنها موقعی این روحیه از بین میره که ببینه کل استادیوم داره تیم حریف تشویق میکنه باور کنید تشویق کردن تیم داماش هم به بازیکنهای خودمون روحیه میده هم باعث میشه روحیه تیم حریف پایین بیاد
بیشتر از بازی ها ارزش نداره که ما بخوایم شعار هایی بدیم که محروممون کنن مثلا در خیلی از بازی ها نسبت به شهر بغلی شعارهایی داده میشه بهتر نیست شعاری که میخوایم بدیم توش توهین نباشه مثلا داماش سرور ملوان/رشتی سروز انزلیچی با این شعارها هم کری سر جاش میمونه هم باشگاه هر بازی به کمیته انضباطی جریمه نمیده[/color:9b4ecbcde4][/quote:9b4ecbcde4]
من هم نگفتم باید اونا رو تشویق کنیم بلکه گفتم اگه قرار هست به کسی توهین بشه ، بهتره از همون کلک رشتی استفاده بشه و از واژه های گیلکی استفاده بشه تا حداقل محروم نشیم ... تو همین ورزشگاه ما وقتی محمد غلامی رو تشویق می کنیم خیلی ها اعتراض می کنن که چرا تشویقش میکنین !!! البته دلیلش رو نمی دونم و همیشه هم در حال بحث با اونا هستم و مطمئنا خواهم بود ولی این چیز ها رو نمیشه کتمان کرد ... منظورم اینه که ما تو تشویق بازیکنان خودیمون هم مشکل داریم ...
تو همه بازی هایی که تو رشت بوده یه سری فحاشی کردند که جریمه هم شدیم ! البته من کاملا مخالف جریمه شدنمون بودم چون شهرهای دیگه بدتر هستند ... حداقل تو رشت هر چی پیش میاد تو ورزشگاه هست و بیرون کسی با هیچ کس کاری نداره نه مثل انزلی چی ها هستیم که تا رشت دنبال طرف کنیم و نه مثل ترکها تو پمپ بنزین و خارج شهر میریزیم سر یکی ...
من یکبار گفتم و دوباره تکرار میکنم به نظرم باید یه تاپیک جداگانه واسه شعار ایجاد بشه و هرکی نظرش رو بگه تا چند تا شعار درست و حسابی داشته باشیم و همش همونا رو بگیم و اینطوری نشه که برای اینکه جمعیت یکم شلوغ کنن مجبور بشیم از شعارهایی با فحاشی استفاده کنیم ...