[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه مهدی مهدوی کیا با پانا

مصاحبه مهدی مهدوی کیا با پانا

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه نوامبر 11, 2011 3:10 pm

[quote:2df2008c51="miladcivil"]قطعا" همه موافقن که از تیم حمایت کنیم . اما امیدوارم همیشه چه بچه ها و چه کادر فنی از اشتباهات گذشته درس بگیرن.
نه اینتر ، نه میلان ، فقط داماش گیلان /23/ /23/ /23/[/quote:2df2008c51]

آفرین :wink:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 12, 2011 10:31 am

[quote:e152523f21="miladcivil"]دوست عزیزم abara1989 شما کمی با عجله نظراتو خوندی ، کسی نگفت نباید بازی کنه یا پاس گل نداد و یا ...... اما وقتی سید علی حسینی و جهانبخش رو بر روی نیمکت داریم ، میتونیم تو بازی بارانی و سنگین کیا رو تعویض کنیم . درسته ؟[/quote:e152523f21]
100%% با نظر شما موافقم ، نمی دونم کی می خواهیم به جوان ها بهاء بدیم ، بعد بعضی از دوستان میل دارند ، بازیکنی که پس پس اونو جذب نکرده رو بال و پر بدیم ، اگه همین دو سه تا سانتر هم نمی کرد ، چی می خواست انجام بده ؟ بله مهدوی کیا بازیکن خوبی بود ، پله و مارادونا هم خوب بودند . گذشته ها گذشت . توی بازی با پس پس اون سوتی توی بازی با سپاهان سه تا سوتی ، نکنه می خواهید یک تنه تیم رو ببره رده هجدهم ؟؟!!
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 12, 2011 12:59 pm

[quote:1628cb9940="ali126"][quote:1628cb9940="miladcivil"]قطعا" همه موافقن که از تیم حمایت کنیم . اما امیدوارم همیشه چه بچه ها و چه کادر فنی از اشتباهات گذشته درس بگیرن.
نه اینتر ، نه میلان ، فقط داماش گیلان /23/ /23/ /23/[/quote:1628cb9940]

آفرین :wink:[/quote:1628cb9940]

صد آفرین بر شما ..... اصلا" نه هزار و سیصد آفرین ، بچه خوب و نازنین :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 12, 2011 1:17 pm

به نظر من مهدوی کیا نباید بازی کنه ... ما یه بازیکن جوان داریم مثل هادی ( فامیلیش یادم رفت :x ) که می تونه دفاع راست باشه و اگه اشتباه نکنم جزو امیدهاست ... تو بازی با نفت تو حذفی بازی کرده بود و خدایی عالی بود چون قدش هم بلنده میتونه خیلی کمک کنه . اگه بازیکنان جوون رو بازی ندیم کی میخوایم بازی بدیم ؟؟ اون از آقایی که به زور میندازنش تو تیمی که آبشک رو داره این هم از مهدوی کیا !!! یا اگه نه دیگه باید علی حسینی راست بازی کنه ولی آقای فرمانروا !!! اصلا اهل ریسک کردن نیست و حتی تو تمرین هم یه بار علی حسینی رو راست بازی نمیده !!!! کلا فرمانروا جان اهل ریسک کردن نیست و فقط اهل * هست !!!
مهدوی کیا بازیکن بزرگی بود و هست و من دوستش دارم ولی خدایی اگه عابدینی نبود الان مهدوی کیا هم اینجا نبود ... ولقعا جذبش با درخواست سرمربی بود ؟!؟! الله و اعلم /5/ /5/ /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه نوامبر 12, 2011 4:06 pm

pedram_1367 : شما دیگه بدجور شمشیر رو از رو بستی :D
دوست عزیز بهتر نیست به فکر تیم باشیم؟ تیم به اندازه کافی دچار مشکلات هست... به هر حال دینورزاده رفت و قاسمپور شده سرمربی و انصافا هم اگر در یکی دو بحث سلیقه ای اشتباه کرده که برای همه وجود داره اما تیم رو جمع و جور کرده و تا الان خوب کار کرده.
الان اگر با بازیکنان صحبت کنی هیچ کس نارضایتی تو این بحث نداره و شاید فقط چند نفری از بازی نکردنشون ناراحت باشند که خب این طبیعی هست ولی اونها هم کارش رو زیر سوال نمی برند. حرف من نه ، خودتون با بازیکنان حرف بزنید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه نوامبر 12, 2011 4:15 pm

سید علی50-50
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه نوامبر 12, 2011 4:38 pm

[quote:236e97548f="MEHRDAD"]pedram_1367 : شما دیگه بدجور شمشیر رو از رو بستی :D
دوست عزیز بهتر نیست به فکر تیم باشیم؟ تیم به اندازه کافی دچار مشکلات هست... به هر حال دینورزاده رفت و قاسمپور شده سرمربی و انصافا هم اگر در یکی دو بحث سلیقه ای اشتباه کرده که برای همه وجود داره اما تیم رو جمع و جور کرده و تا الان خوب کار کرده.
الان اگر با بازیکنان صحبت کنی هیچ کس نارضایتی تو این بحث نداره و شاید فقط چند نفری از بازی نکردنشون ناراحت باشند که خب این طبیعی هست ولی اونها هم کارش رو زیر سوال نمی برند. حرف من نه ، خودتون با بازیکنان حرف بزنید.[/quote:236e97548f]

من چون به فکر تیم هستم میگم ... به نظر من مهدوی کیا باید ذخیره باشه تا فیکس ... البته این نظر منه و اگر هم قرار هست بازی کنه باید بره جلو چون دفاع باید هم توپ گیر باشه و هم نفس داشته باشه این پست ( دفاع کناری ) به نظر من از جمله پست هایی هست که اصلا به تجربه ربطی نداره و نیرو و نفس توش مهمه ...
من چندین بار خدمت دوستان گفتم اگه یه نفر یه بار اشتباه کنه اشکالی نداره و میشه بهش گفت ولی اگه یه نفر هی اشتباه میکنه و بر اشتباهش هم پافشاری میکنه ؛ دیگه اون طبیعی نیست و باید ریشه یابی بشه البته دست ما از همه جا کوتاهه ...
در ضمن من حرف شما رو قبول دارم ... ولی وقتی سر تمرین میرم و میبینم بازیکنانی مثل علی حسینی و هادی ... و آبشک جزو بهترین ها هستند و حداقل تو تمرین هم نمیان جزو تیم فیکس یکم اعصاب خوردی واسم میمونه ...!!!!
درباره دینورزاده هم ان شاالله خیلی موفق باشه ... وقتی اون تیم رو داشت از لحاظ ترکیب چیدن خیلی بهتر بود و هر کی سر جای خودش بود ... مهدوی کیا جلو ، آبشک فیکس ، مهدوی پشت مهاجم ، زنیدپور چپ .....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 13, 2011 12:28 am

[quote:d1f4229722="pedram_1367"][quote:d1f4229722="MEHRDAD"]pedram_1367 : شما دیگه بدجور شمشیر رو از رو بستی :D
الان اگر با بازیکنان صحبت کنی هیچ کس نارضایتی تو این بحث نداره و شاید فقط چند نفری از بازی نکردنشون ناراحت باشند که خب این طبیعی هست ولی اونها هم کارش رو زیر سوال نمی برند. حرف من نه ، خودتون با بازیکنان حرف بزنید.[/quote:d1f4229722]

من چون به فکر تیم هستم میگم ... به نظر من مهدوی کیا باید ذخیره باشه تا فیکس ... البته این نظر منه و اگر هم قرار هست بازی کنه باید بره جلو چون دفاع باید هم توپ گیر باشه و هم نفس داشته باشه این پست ( دفاع کناری ) به نظر من از جمله پست هایی هست که اصلا به تجربه ربطی نداره و نیرو و نفس توش مهمه ...
من چندین بار خدمت دوستان گفتم اگه یه نفر یه بار اشتباه کنه اشکالی نداره و میشه بهش گفت ولی اگه یه نفر هی اشتباه میکنه و بر اشتباهش هم پافشاری میکنه ؛ دیگه اون طبیعی نیست و باید ریشه یابی بشه البته دست ما از همه جا کوتاهه ...
در ضمن من حرف شما رو قبول دارم ... ولی وقتی سر تمرین میرم و میبینم بازیکنانی مثل علی حسینی و هادی ... و آبشک جزو بهترین ها هستند و حداقل تو تمرین هم نمیان جزو تیم فیکس یکم اعصاب خوردی واسم میمونه ...!!!!
درباره دینورزاده هم ان شاالله خیلی موفق باشه ... وقتی اون تیم رو داشت از لحاظ ترکیب چیدن خیلی بهتر بود و هر کی سر جای خودش بود ... مهدوی کیا جلو ، آبشک فیکس ، مهدوی پشت مهاجم ، زنیدپور چپ .....[/quote:d1f4229722]

خب من منظورم بحث های فنی نبود چون به هر حال اختلاف نظر وجود داره و مثلا به نظر من بازیکنی که به قول شما سرعت نداشته باشه تو پیستون که دائم باید رفت و برگشت داشته باشه که اصلا نمی تونه جواب بده . من از مهدوی کیا دفاعی نمی کنم و به نظر من هم حداقل دیگه 90 دقیقه ای نباید بازی کنه ولی خب صد درصد مطمئنم برخلاف حرف های دوستان بازیکنی کم تعصبی نیست و اشتباهاتش مخصوصا تو بازی با سپاهان و پرسپولیس از روی قصد نبوده .
علی حسینی از دوره دینورزاده بازی نکردنش کلید خورد که به خاطر یه سری مشکلات بود ، اما در مورد آبشک یک مدتی رو که بهرحال از تمرینات دور بود اما اینکه بعد از آماده شدنش چرا مخصوصا در بازی با پرسپولیس بازی نکرد خب باید دنبال یه سری دلایل بود. حالا یه عده می گفتند مربی باهاش مشکل داره و بعد یه مصاحبه بعد بازی رو هم مدنظر قرار داده بودند اما من میگفتم اینطور نبوده چون قاسمپور خارج از مصاحبه ها خودش همیشه این مبحث آبشک رو مطرح می کرد و دوست داشت آماده شه اما حالا چه اتفاقی میفته رو شما باید در جای دیگه ای جستجو کنی که برای اونایی که دیدم توضیح دادم...
در مورد دینورزاده هم از نظر شخصیتی شاید از دید من و خیلی ها آدم بدی نبود اما وقتی یک تیم با یک مربی راحت نباشه به هر نحوی اون مربی کارایی نداره و همون موقع هم گفتم و به لحاظ تاکتیکی من به دید شخصی خودم و جدای از نتایج خوبی که تا الان بدست آورده (چون قرار نیست همیشه نتایج استمرار داشته باشه) قاسمپور رو بهتر دیدم به غیر از یکی دو پست که معتقدم اونجا رو اشتباه می کنه.
یه چیزی بگم که قبلا هم فکر کنم گفتم الان اگر با هر بازیکنی صحبت کنی شاید چند نفری در بعضی از موارد به لحاظ تاکتیکی اختلاف سلیقه داشته باشند با قاسمپور اما مشکلی باهاش ندارند و شاید چند نفری هم از بازی نکردنشون ناراحت باشند که طبیعیه همه دوست دارند بازی کنند اما خوشبختانه اون حواشی که قبلا در دوره مربی قبلی وجود داشت دیگه دیده نمیشه.

اول حرفمم گفتم منظورم به این مباحث نیست ، هر مربی یه روزی میاد و یه روزی میره و شاید یه روزی در آینده یه سری مشکلات پیش بیاد اما فکر می کنم بهتر این مشکلات رو خود ما و از اینجا و یا سکوها شروع نکنیم. اختلاف نظر وجود داره و میشه انتقاد کرد ولی خب اونجا که گفتم شمشیر رو از رو بستی ( :wink: ) به این علت بود که می دونم از مربی خوشت نمی آد و خودتم یه بار گفتی و به این علت گفتم باید به فکر تیم بود . فکر می کنم درست نیست با یک یا چند نتیجه نامطلوب یا چند اختلاف سلیقه همه چیز رو زیر سوال برد که اگر قرار باشه اینکار رو بکنیم که باید یه بازی در میون مربی عوض کنیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 5:15 am

[quote:bdf982dbe9="MEHRDAD"][quote:bdf982dbe9="pedram_1367"][quote:bdf982dbe9="MEHRDAD"]pedram_1367 : شما دیگه بدجور شمشیر رو از رو بستی :D
الان اگر با بازیکنان صحبت کنی هیچ کس نارضایتی تو این بحث نداره و شاید فقط چند نفری از بازی نکردنشون ناراحت باشند که خب این طبیعی هست ولی اونها هم کارش رو زیر سوال نمی برند. حرف من نه ، خودتون با بازیکنان حرف بزنید.[/quote:bdf982dbe9]

درباره دینورزاده هم ان شاالله خیلی موفق باشه ... وقتی اون تیم رو داشت از لحاظ ترکیب چیدن خیلی بهتر بود و هر کی سر جای خودش بود ... مهدوی کیا جلو ، آبشک فیکس ، مهدوی پشت مهاجم ، زنیدپور چپ .....[/quote:bdf982dbe9]

خب من منظورم بحث های فنی نبود چون به هر حال اختلاف نظر وجود داره و مثلا به نظر من بازیکنی که به قول شما سرعت نداشته باشه تو پیستون که دائم باید رفت و برگشت داشته باشه که اصلا نمی تونه جواب بده . من از مهدوی کیا دفاعی نمی کنم و به نظر من هم حداقل دیگه 90 دقیقه ای نباید بازی کنه ولی خب صد درصد مطمئنم برخلاف حرف های دوستان بازیکنی کم تعصبی نیست و اشتباهاتش مخصوصا تو بازی با سپاهان و پرسپولیس از روی قصد نبوده .
علی حسینی از دوره دینورزاده بازی نکردنش کلید خورد که به خاطر یه سری مشکلات بود ، اما در مورد آبشک یک مدتی رو که بهرحال از تمرینات دور بود اما اینکه بعد از آماده شدنش چرا مخصوصا در بازی با پرسپولیس بازی نکرد خب باید دنبال یه سری دلایل بود. حالا یه عده می گفتند مربی باهاش مشکل داره و بعد یه مصاحبه بعد بازی رو هم مدنظر قرار داده بودند اما من میگفتم اینطور نبوده چون قاسمپور خارج از مصاحبه ها خودش همیشه این مبحث آبشک رو مطرح می کرد و دوست داشت آماده شه اما حالا چه اتفاقی میفته رو شما باید در جای دیگه ای جستجو کنی که برای اونایی که دیدم توضیح دادم...
در مورد دینورزاده هم از نظر شخصیتی شاید از دید من و خیلی ها آدم بدی نبود اما وقتی یک تیم با یک مربی راحت نباشه به هر نحوی اون مربی کارایی نداره و همون موقع هم گفتم و به لحاظ تاکتیکی من به دید شخصی خودم و جدای از نتایج خوبی که تا الان بدست آورده (چون قرار نیست همیشه نتایج استمرار داشته باشه) قاسمپور رو بهتر دیدم به غیر از یکی دو پست که معتقدم اونجا رو اشتباه می کنه.
یه چیزی بگم که قبلا هم فکر کنم گفتم الان اگر با هر بازیکنی صحبت کنی شاید چند نفری در بعضی از موارد به لحاظ تاکتیکی اختلاف سلیقه داشته باشند با قاسمپور اما مشکلی باهاش ندارند و شاید چند نفری هم از بازی نکردنشون ناراحت باشند که طبیعیه همه دوست دارند بازی کنند اما خوشبختانه اون حواشی که قبلا در دوره مربی قبلی وجود داشت دیگه دیده نمیشه.

اول حرفمم گفتم منظورم به این مباحث نیست ، هر مربی یه روزی میاد و یه روزی میره و شاید یه روزی در آینده یه سری مشکلات پیش بیاد اما فکر می کنم بهتر این مشکلات رو خود ما و از اینجا و یا سکوها شروع نکنیم. اختلاف نظر وجود داره و میشه انتقاد کرد ولی خب اونجا که گفتم شمشیر رو از رو بستی ( :wink: ) به این علت بود که می دونم از مربی خوشت نمی آد و خودتم یه بار گفتی و به این علت گفتم باید به فکر تیم بود . فکر می کنم درست نیست با یک یا چند نتیجه نامطلوب یا چند اختلاف سلیقه همه چیز رو زیر سوال برد که اگر قرار باشه اینکار رو بکنیم که باید یه بازی در میون مربی عوض کنیم .[/quote:bdf982dbe9]

با یه سری از حرفات موافقم ... در ضمن درست میگی من مخالف 100% قاسمپور هستم و یک دلیلش هم مظلوم نمائی در برنامه 90 در رابطه با فوتبال پاک و اینجور چیزها ....
من هم اصلا به تعصب و غیرت بازیکنانمون شک ندارم و کم فروشی تو هیچ کس حتی آقایی نمیبینم و اگه مشکلی هست در تواناییشونه و مطمئن هستم کم نمی ذارن و اونجاهایی هم کم میارن مربی باید به دادشون برسه ... اشتباهات مهدوی کیا هم کاملا سهوی بوده و در آینده هم خواهد بود و من به شخصه این فکر رو به سرم راه نمی دم که بخواد عمدا اشتباه کنه چون شخصیتش اینطوری نیست ...
درباره آبشک هم من هیچ چیز رو کار ندارم به جز مصاحبه ای که تو برنامه زنده بعد بازی با پرسپولیس کرد که معلوم شد قاسمپور میخواد یه چیزهایی تو مایه های ادب کردن و اقتدار و ... پیاده کنه ...
ما کم و بیش از اخلاقات بازیکنانمون اطلاع داریم و همونطوری که خیلی قبل گفتم چون خوشبختانه بازیکنان بومی زیاد داریم ، به هر حال از طریق دوستان و آشنایان یه طوری خبرهایی به آدم می رسه .... به نظر من دو تا بازیکنی که ما داریم تو هافبک بازی میدیم ( حاجتی و مهدوی ) نه از روی توانایی ( منظورم پست تخصصی هست ) بلکه فقط از روی غیرتشون و تعصبشون به تیم شهرشون دارن تلاش می کنن وگرنه هیچ کدوم واسه اون پست نیستند این در حالی هست که آبشک تو تمرین هر روز بهتر و بهتر میشه ... پس چرا بازیش نمیده !؟ اینطوری نمیشه که مربی همش بگه من آبشک رو دوست دارم بازیکن بزرگی هست و ... و آخرش هم بازیش نده ... این یکم آدم رو به شک میندازه ...
سخن آخر ... من اصلا به خاطر نتایج تیم این صحبت ها رو نکردم و از همون اول که قاسمپور اومد و بازی ها رو میبردیم هم همین ها رو میگفتم ... ما تو همه بازی ها به مشکل خوردیم و دلیلش هم نداشتن هافبک دفاعی هست ... تو بازی با شاهین بوشهر هم گل به همین دلیل بود ... یه نکته دیگه نباید از جو ورزشگاهی که ما تو رشت درست میکنیم و تاثیرش در نتایج تیم غافل شد چون خدایی جو رشت بخصوص عضدی از جهنم هم واسه تیم های مهمان بدتره و مفید برای تیم ما ... این بازی هایی رو هم که نتیجه گرفتیم بیشترش تو رشت بوده ... راه آهن و فولاد و نفت ...
ولی در کل من به شخصه کاری نمیتونم بکنم به جز حمایت و سعی میکنم همین کار رو بکنم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 10:27 am

وا بدید برا.الان تیم به آرامش نیاز داره.منفعت مهدی بیشتر ازضررشه
ایشالا تیم موفق باشه /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه