مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 17, 2011 7:50 am
[quote:54a302585e="saravani"]سلام دوستان از همه شما سپاسگزارم اما هر چی مطلب رو خوندم ربطش با تیتر یعنی (حاشیه سازی مدیر روابط عمومی پگاه برای داماش) را متوجه نشدم. مدیر روابط عمومی باشگاه پگاه گیلان از اول تا آخر من بودم و آقای حامدی راد همکار من بوده نه مدیر روابط عمومی . من تیتر رو که خوندم فکر کردم من چیز خاصی گفتم که تیتر رو حامدی راد برای من زده خواهشمندم آقا مهرداد در این مورد توضیح بده ممنون میشم[/quote:54a302585e]
سلام ؛ بله حق با شماست و من متوجه تیتری که دوست ما زده بود نشدم و اصلاح شد . ایشون فکر کردند که در برهه ای آقای حامدی راد مدیر روابط عمومی باشگاه پگاه بوده است اما من تا جایی که اطلاع دارم در طول دوره پگاه و داماش شما روابط عمومی بودید و اگر اشتباه نکنم در اوایل دهه هفتاد هم در برهه ای سرپرست استقلال رشت بودید.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط jamaran-city » دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:36 pm
[quote:c40b88c88d="MEHRDAD"][quote:c40b88c88d="saravani"]سلام دوستان از همه شما سپاسگزارم اما هر چی مطلب رو خوندم ربطش با تیتر یعنی (حاشیه سازی مدیر روابط عمومی پگاه برای داماش) را متوجه نشدم. مدیر روابط عمومی باشگاه پگاه گیلان از اول تا آخر من بودم و آقای حامدی راد همکار من بوده نه مدیر روابط عمومی . من تیتر رو که خوندم فکر کردم من چیز خاصی گفتم که تیتر رو حامدی راد برای من زده خواهشمندم آقا مهرداد در این مورد توضیح بده ممنون میشم[/quote:c40b88c88d]
سلام ؛ بله حق با شماست و من متوجه تیتری که دوست ما زده بود نشدم و اصلاح شد . ایشون فکر کردند که در برهه ای آقای حامدی راد مدیر روابط عمومی باشگاه پگاه بوده است اما من تا جایی که اطلاع دارم در طول دوره پگاه و داماش شما روابط عمومی بودید و اگر اشتباه نکنم در اوایل دهه هفتاد هم در برهه ای سرپرست استقلال رشت بودید.[/quote:c40b88c88d]
مرسی ...منم فکر میکردم که ایشون مدیر روابط عمومی پگاه بودن ..ممنون مهرداد که اصلاحش کردی ...اصل مطلب با تیترش رو بدین دلیل گذاشتم که این اقا مطالبش بیشتر بر ضد داماش هستش و تیترش بخاطره این زدم که دوستانم بدونن که ایشون قبلا جزوی از پگاهی ها بودن و دوستان بدونن که نوشته هایی که از ایشون به چاپ میرسه و در سلیت های معروف زده میشه واسه چی هستش ...چون چندین تا از مطالبشو خود من که نمیدونستم ایشون قبلا کارمند شما بودن تو سایت گذاشته بودم و کلی اما و اگرها برای همه پیش اومد ...یادتونه که : 4 اپوزید گیلان یا داماشی ها در به در بدنبال اسپانسر !شرکت نیوساد فولاد گیلان ووووووووو
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط jamaran-city » دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:45 pm
البته نظر من اینجوری فقط
شاید خیلی ها نظر دیگه ای داشته باشن و حتی شاید مطالبشو قبول داشته باشند فقط جهت اطلاع گفتم ایشون قبلانا تو پگاه بودن و یسری از مطالبشو گذاشتم
زیاد هم نباید بزرگش کرد فقط بدونیم
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط armin5 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 1:45 pm
اشکال ناره .حالا ناراحت نوبو ده بره

یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
-

armin5
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am
توسط ali-kheirkhah » دوشنبه اکتبر 17, 2011 5:06 pm
[quote:490ad3020d="meelad"]خیلی دوست داره اینــجور به نظر بیــاد که خیلی میفهمــه و ادعای فضــل داره .. اما از ســطر سطر نوشــته هــاش میشه بوی غرض و مرض دار بودن مقاله هاش رو حس کرد .. به اصطلاح دایــه مهربان تــر شدن این آقا از اینه که چــرا ایــنو هم تو باشگاه بــازی نمیدن ! حالا حـتما اگه یه پســتی هم براش یه جــا در نظر میگرفتن چون خودش اونجا بود هیچکدوم از این حرفهــا رو نمیزد
حتـــما با یه اردنــــگــی پـــرتش کردن بیـــرون اینجـــوری داره عقـــده گــــشایی میکـــنه ..[/quote:490ad3020d]
کاملا تایید
دقیقا چیزی رو که میخواستم بگم رو گفتی...
چه آدمهایی پیدا میشن ؟؟؟!!
اینادشمنای داخلی اند ، ازاینا بیشتر باید حذر کرد..
-

ali-kheirkhah
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان