مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 3:52 pm
[color=black:5867942526]پورخسروانی: گفتم امسال گل می زنم یا پاس گل می دهم.
بازیکن تیم شاهین بوشهر که با پنج پاس گل جزو بهترین پاسورهای لیگ برتر قرار دارد و روز گذشته یک گل برای تیمش زد گفت: امسال یا گل می زنم یا پاس گل می دهم.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، عباس پورخسروانی گفت: بازی در نیمه اول برای هر دو تیم شرایط یکسان داشت و با دو گل تمام شد. وی افزود: در نیمه دوم هر دو تیم تلاش زیاد کردند که به گل برسند اما هر دو تیم توپهایشان به گل تبدیل نشد. عباس پورخسروانی تصریح کرد: ما در این بازی به فکر یک امتیاز نبودیم و می دانستیم که تیم شهرداری تبریز در خانه خوب نتیجه می گیرد. وی خاطر نشان کرد: ما چند موقعیت تک به تک به دست آوردیم که با عکس العمل های خوب ابراهیم میرزاپور از دست دادیم و هر چند باید به این یک امتیاز هم قانع بود.
همچنین مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر در خصوص بازی تیمش مقابل شهرداری تبریز در هفته هشتم لیگ یازدهم گفت: تیم ما موقعیت های خوبی برای گلزنی داشت اما تنها در یک صحنه توانستیم یک گل به ثمر برسانیم و شهرداری تبریز هم از غفلت خط دفاعی ما نهایت استفاده را کرد و بازی را به تساوی کشاند. هادی شکوری افزود: با توجه به حضور شهرداری تبریز در پائین جدول آن ها برای کسب سه امتیاز به مصاف تیم ما آمده بودند اما با تمام احترام به این تیم ما بهتر بازی کردیم و فقط نتوانستیم بازی را به نفع خود به پایان ببریم. وی در مورد اعلام لیست تیم ملی بزرگسالان توسط کارلوس کی روش خاطر نشان کرد: تیم ما تاکنون به خاطر کمترین گل خورده دارای بهترین خط دفاع لیگ یازدهم بوده و ما انتظار داشتیم حداقل یک تا دو نفر از تیم ما توسط کارلوس کی روش به تیم ملی دعوت می شد اما تابع نظرات سرمربی تیم ملی هستیم و می خواهم تمام سعی خود را انجام دهم تا یکبار دیگر به تیم ملی دعوت شوم. وی درباره بازی بعدی تیمش مقابل داماش گیلان خاطر نشان کرد: با اجرای تاکتیک های حمید درخشان سرمربی تیم، داماش گیلان را در بوشهر متوقف می کنیم تا وضعیت تیم ما در جدول رتبه بندی بهتر شود[/color:5867942526]
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط meraj130 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 8:24 pm
وضعیت شاهین مبهم میشود
خبرگزاری ها خبر از عزل جهرمی مدیرعامل بانک صادرات داده اند. بانکی که اسپانسر شاهین بوشهر در این فصل است و بندری ها به حضورش خوش بین بودند. رابطه خوب افراشته وجهرمی عامل این پیوند بود وحالا اگر دومی رفتنی شده باشد شاهین می ماند وحوضش.
این برای بوشهری ها خبر خوبی نیست. باید منتظر اتفاقات بعدی نشست ودید تیمی که بازیکنانش 40درصد قراردادهای فصل قبلشان را طلبکارند ره به کجا خواهد برد.
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 8:31 pm
صادق كرمي يكي از بازيكنان شاهين است كه به انجام حركت غيراخلاقي متهم شده. كرمي در اين باره مي گويد:« از دست عكاس هايي كه اين كار را با ما كردند واقعا ناراحتم. آنها آبروي ما را بردند و مطمئن باشند خدا يك روزي آبرويشان را مي برد.من كه در اين چند سال بدون حاشيه بازي مي كردم مثل آب خوردن آبرويم رفت. آنها به خاطر لجبازي اين كار را كردند و مي خواستند ما را نقره داغ كنند در حالي كه من اصلا حركت غيراخلاقي انجام ندادم»
كرمي صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« من نمي دانم و متوجه نشدم كه آيا ميثم منيعي اين حركت زشت را انجام داد يا نه اما من به هيچ عنوان حركتي نكردم. من تازه ازبند مصدوميت خارج شده ام و براي حضور در زمين بايد كشاله ام را گرم مي كردم. از داخل با پماد كشاله ام را گرم مي كردم و ماساژ مي دادم كه با اين اتهام زشت روبرو شدم. از دست اين عده از عكاس ها واقعا ناراحتم و دارم ديوانه مي شوم. فعلا آبرويم را همه جا برده اند و رويم نمي شود حتي جواب تلفن خانواده ام را بدهم. »
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 11:28 pm
ولی خودمونیم تبریزی ها جنجال هستن بعیدم نمیاد بنده خدا اینکار نکرده باشه و تبریزی ها توی رسانه ها نوشتن ادرار کرده یجورایی دلم براش سوخت اگه اینکار نکرده باشه البته
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:33 am
نکته جالب اینجاست که این بازیکنان ایرانی هستند.و تبریزی ها رو هم خوب میشناسند.کلشون خراب نیست که همچین کاری کنند که آبرا.اونم وسط بازی جلوی 1000تا خبرنگار آماده.این قضیه خیلی بوداره
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط 888 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:27 am
نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر به شرح زیر است:
*جمعه 8/7/90- هفته نهم
تراکتورسازی تبریز – مس کرمان – ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز – ساعت17:45
علیرضا فغانی-داوود رفعتی-حسین طالقانی-رضا کرمانشاهی-ناظر:سعید بطحائی
راه آهن – نفت آبادان – ورزشگاه اکباتان تهران – ساعت 17:30
شاهین حاج بابایی-رضا سخندان-غلام آموزگار-منصور نوری-ناظر:جواد تقی پور
فولاد خوزستان – مقاومت شهید سپاسی – ورزشگاه تختی اهواز – ساعت 18:30
محسن قهرمانی-آرمان اسعدی-سعید قاسمی-ایرج ساعدی-ناظر:اسماعیل صفیری
پرسپولیس – صبای قم – ورزشگاه آزادی تهران – ساعت 18:15
احمد صالحی-حسین کامرانی فر-علی میرزا بیگی-اشکان خورشیدی-ناظر:محمد فلاح
شاهین – داماش – ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر – ساعت 18:30محمود رفیعی-محمدرضا منصوری-سجاد طوری-پیمان فرخی مهر-ناظر:زاهد بحرینی
*شنبه 9/7/90- هفته نهم
مس سرچشمه – شهرداری – ورزشگاه شهید باهنر کرمان – ساعت 18
جمشید دانش مهر-محمدرضا امینی-محمدرضا غنو-رحیم مهر پیشه-ناظر:ایرج نظری
ملوان – استقلال – ورزشگاه تختی انزلی – ساعت 18:15
سعید مظفری زاده-رسول فروغی-محسن فریمانی-محمد ملکی-ناظر:غلامرضا بهروان
یکشنبه 10/7/90- هفته نهم
سایپا – سپاهان – ورزشگاه انقلاب کرج – ساعت 17:15
سعید بخشی زاده-مجید شمس-حمید غمزه-فرشید افشار-ناظر:سیامک بخشی
ذوب آهن – نفت تهران – فولاد شهر – ساعت 18:30
حسن ترکی-تورج عیوض محمدی-حسن یوسفی-البرز حاجی پور-ناظر:مسعود عنایت
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:29 am
مرسی888
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط keyvan » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 11:10 am
امیدوارم پای افشین به گلزنی باز شه تو این بازی.... راستی افشین مصدومیتش برطرف شد دوستان؟؟؟
-

keyvan
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:55 pm
خداروشکر.فقط یه موردی.این آبشک چش شده؟چرا چند وقته تمرین هم نمیکنه؟مگه یه سرما خوردگی 2 هفته میشه
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط raincityboy » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:59 pm
محمد ابشک بیماریش انزلیچی هست دکترا گفتن اگه تمرین کنه ممکن تهالش پاره بشه
باشگاه محمد تهران فرستاده تا اونجا هرچه زودتر خوب بشه و بتون به تیم کمک کنه
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 1:03 pm
[quote:e43945ba1f="raincityboy"]محمد ابشک بیماریش انزلیچی هست دکترا گفتن اگه تمرین کنه ممکن تهالش پاره بشه
باشگاه محمد تهران فرستاده تا اونجا هرچه زودتر خوب بشه و بتون به تیم کمک کنه[/quote:e43945ba1f]
مرسی آبرار که خبر دادی.خیلی نگران آبشک بودم.خیلی بازار شایعات هم در موردش داغ شده.نمیدونی از کی به تمرینات برمیگرده؟
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان