توسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:22 am
مهدوی واسه ما از ژاوی هم بزرگتره ... نظیف کار واسه من از پیکه هم بزرگتره ... ابشک واسه من از فابرگاس هم بزرگتره ... چاوشی واسه من از مسی هم بزرگتره ... همه بازیکنایه ما از کل اونایی که فکر میکنی بزرگترند ... ما به فکر موفقیت تیم هستیم ....الکی زود قضاوت نکن ... شاید دینورزاده یکی کاری کرده که من و تو بیخبریم ...اولین بازی بود که میدیدیم دینورزاده داره سرپا بازی رو نگاه میکنه ... اولین باری بود که دیدم داره حس میکنه باید خودش هم تو جریان بازی کمک بکنه ... این چرا از اول اینکارو نمیکرد ... از اول اینقدر حساسیت نشون نمیداد .....وقتی تو ببینی تو بازی دوستانه بهترین بازی رو میکنی .. تو تمرینات بهترین انرژیتو میذاری ...بعد تو ترکیب قرا نمیگیری فکر میکنی دارن بهت ظلم میکنن ...وقتی ابشک از همه لحاظ عالیه چرا مربی یه دفعه این کارو میکنه ... تو شک نکن بازیکنا هم باهاش لج میکنن ... ایشک امید همین رشته .. هوادارا دوست ندارند ابشک بازیش نابود بشه .. همونطوری هم بازیکنا دوست ندارند .البته بومی هامون. کلا بازیکنایه بومی همیشه به خودشون میگن چرا این باتیستا تو ترکیب میذاره ... باتیستا همه بازیها حوله .. این بازی هم حول بود .. فقط شاید یه ذره جنگنده بود .. بی هوا رو توپ میره ... اگه توپو بگیره و یه بازی کن جلوش باشه حول میکنه .... امیدوارم مشکلات حل بشه ... بازیکنا از لحاظ رو حی روانی باید کار بشن ... باید یه رفاقت بین بازیکنو مربی بوجود بیاد .. حالا ببینیم چی میشه ... خدایا به امید تو
ا
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس