[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آخرین صحبت های ابوذر رحیمی-محمدرضا مهدوی و جهانگیر عسگری

آخرین صحبت های ابوذر رحیمی-محمدرضا مهدوی و جهانگیر عسگری

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط juventufan » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:54 pm

فقط یه مربی باشه به اینا فشار بیاره
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 1:18 pm

/15/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 6:08 pm

[quote:12e3b8978b="MEHRDAD"][quote:12e3b8978b="pedram_1367"][quote:12e3b8978b="MEHRDAD"][quote:12e3b8978b="pedram_1367"]مهدوی عزیز شما اگه بعد دو فصل نتونستی با تفکرات یک مربی چه خوب و چه بعد وقف پیدا کنی مشکل از خودت هست ... در ضمن خط بالاییش خودت میگی ما نمیتونیم 2 تا پاس به هم بدیم باز هم مشکل مربیه ؟؟؟ اشکال نداره دینورزاده هم رفت ان شاالله خودتونو با قاسمپور و بعدیا وقف میدین[/quote:12e3b8978b]

فقط میگم بله اشکال از مربیه و حرف های مهدوی رو هم تائید میکنم![/quote:12e3b8978b]

باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قاسمپور شما هم اومد که خیلی ازش تعریف میکردی ... فقط اگه نتونستند با این مربی هم کار کنن باز هم مربی بده ؟؟؟[/quote:12e3b8978b]

یه بار قبلا شبیه همچین کامنتی رو بهت دادم دوباره مثل اینکه نیازه بگم...
شما حالت خوبه؟!
بد نیست مطالب و کامنت های من رو دنبال کنی و بعد اظهار نظر داشته باشی.
ضمنا بنده احساسی اظهار نظر نمیکنم بلکه از مسائل داخلی تیم تا حدی اطلاع دارم ...من کجا تو حرف هام مثل بعضی از دوستان شعار دادم که این حرف ها رو میزنی؟!
از هیچ شخصی تعریف نمیکنم اما اگر با دید منطقی برای تیمم کارایی نداشته باشه همون دو سه بازی اول هم باشه ازش انتقاد میکنم.. البته نه به خاطر نتیجه یا مسائل جزئی فنی.[/quote:12e3b8978b]

این کامنت رو چندبار بخوان تا خوب بگیری و نیای رو هوا جواب ندی ....
باز هم اظهار فضل شما شروع شد که از همه چیز و همه کس اطلاع داری اگه شما هم دقتت بالا بود تو کامنتهای قبلی من متوجه میشدی که تاکید اصلی من بر اینه که همه ادعا دارن خیلی می دونن !!! شما در جواب یکی از کامنت های من که چند هفته پیش بود به شدت از قاسمور و کربکندی دفاع کرده بودی که البته نظر شخصی شما بوده وبرای خودتون قابل احترام ...
در ضمن یک مدیر سایت باید بی طرف باشه مخصوصا وقتیکه اینقدر ادعا در داشتن اطلاعات داشته باشه ... شما اگه خیلی واردی باید اینقدر بدونی که باید به یه مربی فرصت داد . الان میگی 2 بازی نتیجه نگیره من میام انتقاد میکنم !؟!؟
حرف آخر ؛ ما اینجا تو یه چیز اشتراک داریم و اونم طرفداری از تیم شهرمونه .... پس بهتره به زور نظرمون رو به کسی دیکته نکنیم . ما میتونیم با هم بحث کنیم و تبادل دیدگاهها ولی نمیتونیم بگیم من درست میگم یا یکی دیگه نادرست میگه این نکته خیلی مهمه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 6:38 pm

جنابعالی یه چیزی شنیدی و دویدی ... هی هم میای تکرار میکنی.
بله من از کربکندی و میثاقیان دفاع کردم نه آقای قاسمپور...!! گفتم اون دو نفر بر عکس نظر خیلی ها به درد تیم میخورند .
دوست گرامی شما که نمیتونید بگید من چی بگم یا چی نگم یا بگی چطور رفتار بکنم بلکه میتونی پاسخ من رو در چارچوب قوانین سایت بدی... چون در کنار مدیر سایت بودن یک هوادارم.
شمای نوعی میای نظر میدی و خیلی ها ممکنه با نظرت به یه سمت برند و تفکرات اشتباه باشه... و من هم میام پاسخ میدم حالا این دیگران هستند که باید معلوم کنند چه نظری درسته. میگی دینورزاده بمونه و یه چیزایی رو هی تکرار میکنی...
من یه چیزی میگم... اصلا جنابعالی میدونید توی تیم چه خبره و جو بازیکنان و رفتارشون به چه شکله که میگی فرصت بدیم طرف هر تفکری رو بیاد جا بندازه...
اما من اگر در یه موردی گفتم که مثلا خبر دارم چون واقعا میدونم و خبر دارم یه سری حرفها رو که هی تکرار نمیکنم...!! یه جا میگم دینورزاده آدم کثیف نیست و ازش دفاع میکنم و یه جا میگم دیگه به درد این تیم نمی خوره چون نمیخوره و همش رو دلیله که شاید بعضیاش رو بگم و شاید بعضیاش رو نتونم نگم ولی مطمئن باش بیشتر از خیلی ها سرنوشت این تیم برام مهمه .
بنده به این علت به قول شما در بعضی موارد اظهار فضل میکنم چون از روی سکو فقط تمرین رو نگاه نمیکنم و به خاطر این سایت با بازیکنان مربیان و تمام عوامل حرف میزنم و مصاحبه میکنم به همراه دوستان دیگه که این خودش باعث میشه یه چیزهای رو بفهمم و هیچ وقت هم تحت تاثیر حرف کسی قرار نمیگیرم...
بارها هم اعلام کردم که هر کس با نظرات ، مقالات و حرف های من مشکل داره و میگه اشتباهه و قانع نمیشه و دلیل داره میتونه بیاد و با هم حرف بزنیم و تو محیط سایت نمیشه هر چیزی رو گفت.
امیدوارم متوجه بشی ایندفعه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:19 am

باز هم ... من نوشتم کامنت رو یکم با دقت تر بخوان ! هر کدوم از ما نظری داره و واسه خودش محترمه ... ما میتونیم با هم بحث کنیم و تبادل نظر ولی نمیتونیم بگیم من بیشتر می دونم اینو بالا هم گفتم ... اینطوری که شما میای صحبت میکنی انگار مدیر عامل تیمی ... مثلا چه اطلاعاتی شما داری که یه نفری که رو سکو هست نداره ؟ شما اگه خیلی هم به تیم نزدیک باشی ۀخرش اینه که بری تو رختکن تیم ... دیگه مربی تیم با شما مشورت نمیکنه که شاید هم بکنه که به ما مربوط نیست ... خوبی شهرهایی مثل رشت اینه که به هر حال چون بازیکن بومی زیاد داره از طریق فامیل و دوست و آشنا هر کسی با بازیکنان تیم ارتباط داره حالا یکی میاد اعلام میکنه و یکی نمیگه ! این دلیل بر بیشتر دونستن یکی و نداستن کس دیگه ای نیست ... هر چند که به نظر من ادعا داشتن تو هر چیزی ... !؟! هواداری که با نظر من یا نظر شما بخواد نتیجه گیری کنه باید یکم بیشتر دقت کنه ( این با ادبانه ترین کلمه بود ) چون هرکسی عقل داره و داره فعل و انفعالات تیم رو میبینه و باید خودش به جمع بندی درباره تیم برسه ... به هر حال تو صحبت آخرمم گفتم ما هر چه قدر با هم اختلاف نظر داشته باشیم باز هم در طرفداری از تیم شهرمون یکی هستیم و میتونیم نظرات خودمون رو بگیم ولی نباید از نظرات دیگران جلوگیری یا جبهه گیری کنیم ... به امید موفقیت داماش
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 6:23 am

به قول کاپیتانمون که میگه :تیم به شوک احتیاج داشت،شکی نیست!اما امیدوارم این شوک مثبت باشه و مثل بعضی تیمها مربی سوم و چهارم از پس اینا در نیاد!با توجه به حرفای بالا و گفته های مدیر سایت که از ماها به تیم نزدیکتره،میشه نتیجه گیری کرد مشکل تیم داماش مربی تیم بود.در مورد دینورزاده هم باید گفت انسان موجه و با شخصیت و از معدود افراد سالم تو فوتبال ایرانه،به نظر من جا داشت بیشتر بهش وقت داد،هرچند که بازیکنای تیم نمیخواستن؟!؟تیمی هم که مدیر نداره،عاقبتش همینه!من چشمم به قاسمپور آب نمیخوره،مخصوصا" با اون ننه من غریبم بازیی که تو 90 در آورد و گفت: (* که سالمم چرا باید پشت خط بمونم و ....... ) بفرما آقای سالم،این هم تیم،خدا کنه جمعش کنی.هرچند تو آبادان هم محلیات تورو هو کردن و بیرونت کردن.در آخر هم به امید موفقیت داماش شهر باران /23/ /16/ /23/ /16/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:03 am

pedram_1367 : با توجه به مجموع کامنت های شما و اینکه اصلا متوجه حرف های من نمیشی یا خودت رو زدی به کوچه علی چپ اونم وقتی که من توی کامنت آخرم در لفافه حرف هایی رو هم زدم ، بنده باید بگم هیچ اشتراکی با شما تا این لحظه نمی بینم و برای اولین بار دارم فکر میکنم اون حرف های دروغی که پشت سر من میزنند در مورد شما صدق میکنه!
چون یا واقعا متوجه نمیشی که چرا میگفتم دینورزاده بره و فکرت رو توی یه منطقه ای بستی یا به یه علت هایی که خودت میدونی داری هی یه حرف هایی رو طوطی وار تکرار میکنی و برام جالب شد که ببینمت و بفهمم کدوم تفکرم در موردت درسته.
البته من تا نظر قبلی خودم راجع به تفکراتت احترام قائل بودم ولی الان به یه چیزهایی کلا مشکوک شدم که امیدوارم اشتباه باشه.
باید بگم که خیلی ها با من اختلاف نظر تو موضوعات دیگه دارند و ربطی به اختلاف نظر نداره...
به هر حال من با تمام این تفکرات باز هم این احتمال رو میدم که شاید این تفکرات اشتباه باشه یه جمله چند کلمه ای توی پیغام خصوصی Pm برات مینویسم که دلیل حرف هام چیه انشالله که متوجه میشی ...
این آخرین کامنت من در پاسخ این موضوع بود و اونی که باید حرف ها رو متوجه بشه از روی مطلب هفته پنجم من و کامنت ها متوجه میشه که چه منظوری داشتم .
موفق باشید
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط only_abarar » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:00 am

با حرفای مهدوی کاملا موافقم.واقعا جای تعجب داره که بعضی ها میگن باید بازم به دینورزاده فرصت داد!!!مربی که چنین تعویض هایی میکنه که اصلا ادم فکر میکنه تاحالا فوتبال ندیده و تیم حدود 20 دقیقه بدون پاسور و توپ پخش کن بازی میکنه هر دقیقه حظورش در تیم واسه تیم ضرره.من خودم با قاسمپور اصلا موافق نیستم و بعید میدونم بتونه کمک چندانی بکنه هرچند خیلی دوست دارم که کاملا نظرم اشتباه باشه و قاسمپور با تیم موفق بشه ولی بازم بنظرم در شرایط کنونی هرکی بیاد از دینورزاده بهتره چون بدجوری اوضاع تیم رو بهم ریخته و هیچ جوره نمی تونه تیمو جمع کنه و حظورش فقط باعث اختلافات بیشتر در تیم میشه و کسایی که موافق موندن دینورزاده در تیم هستن بعید می دونم چیز زیادی از فوتبال بفهمن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:03 am

[quote:1fcfa06b8c="MEHRDAD"]pedram_1367 : با توجه به مجموع کامنت های شما و اینکه اصلا متوجه حرف های من نمیشی یا خودت رو زدی به کوچه علی چپ اونم وقتی که من توی کامنت آخرم در لفافه حرف هایی رو هم زدم ، بنده باید بگم هیچ اشتراکی با شما تا این لحظه نمی بینم و برای اولین بار دارم فکر میکنم اون حرف های دروغی که پشت سر من میزنند در مورد شما صدق میکنه!
چون یا واقعا متوجه نمیشی که چرا میگفتم دینورزاده بره و فکرت رو توی یه منطقه ای بستی یا به یه علت هایی که خودت میدونی داری هی یه حرف هایی رو طوطی وار تکرار میکنی و برام جالب شد که ببینمت و بفهمم کدوم تفکرم در موردت درسته.
البته من تا نظر قبلی خودم راجع به تفکراتت احترام قائل بودم ولی الان به یه چیزهایی کلا مشکوک شدم که امیدوارم اشتباه باشه.
باید بگم که خیلی ها با من اختلاف نظر تو موضوعات دیگه دارند و ربطی به اختلاف نظر نداره...
به هر حال من با تمام این تفکرات باز هم این احتمال رو میدم که شاید این تفکرات اشتباه باشه یه جمله چند کلمه ای توی پیغام خصوصی Pm برات مینویسم که دلیل حرف هام چیه انشالله که متوجه میشی ...
این آخرین کامنت من در پاسخ این موضوع بود و اونی که باید حرف ها رو متوجه بشه از روی مطلب هفته پنجم من و کامنت ها متوجه میشه که چه منظوری داشتم .
موفق باشید[/quote:1fcfa06b8c]

این توهینات رو میذارم به همون حساب شناختی که با توجه از کامنتهات بدست آوردم ... در ضمن اون پیغامت رو هم خواندم و همینی که من هم دارم میگم !!! شما صفحه اول این مطلب رو بخوان که من چی نوشتم واسه مهدوی ... الان به نظرت قاسمپور اینجا رو بهشت میکنه ؟؟ آیا بازیکنان ما نباید بفهمن که مهم موفقیت تیمشونه و مربی هر کی که باشه یه روزی میره ؟؟؟ وقتی مهدوی میگه من 2 سال نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم باز اشکال از مربی هست !؟ البته نمیگم نربی بی تقصیره ولی بازیکن هرکی که باشه باید تابع مربی باشه هیچ حرفی هم دراین باره قابل قبول نیست اینا هرکی باشن از علی کریمی بزرگتر نیستند که هرجایی مربی میخواد از دفاع گرفته تا حمله داره بازی میکنه خواهشن اینو بفهم که اینجا موضوع دفاع از دینورزاده نیست بلکه تغییر تفکر بازیکنان بومیمونه که الکی دارن تیم و خودشونو خراب میکنن ... من نگفتم ما با هم اشتراک نظر داریم بلکه میگم هر دو طرفدار تیم شهرمون هستیم ، همین ... نکته مهم اینکه من چرا باید پشت سر شما حرف بزنم ؟؟ اصلا دیدمت ؟ میشناسمت ؟ شما تاریخ عضویت من تو این سایت رو ببین .... خلاصه نگرفتم چی شد .... حرفهای من در محدوده فوتبال و نظرات شخصی من هست و شما یا هرکس دیگه ای می تونین باهاش مخالف یا موافق باشین ... همونطوری که من هم با نظرهای دیگران موافق یا مخالفم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:04 am

با حرفای مهدوی کاملا موافقم.واقعا جای تعجب داره که بعضی ها میگن باید بازم به دینورزاده فرصت داد!!!مربی که چنین تعویض هایی میکنه که اصلا ادم فکر میکنه تاحالا فوتبال ندیده و تیم حدود 20 دقیقه بدون پاسور و توپ پخش کن بازی میکنه هر دقیقه حظورش در تیم واسه تیم ضرره.من خودم با قاسمپور اصلا موافق نیستم و بعید میدونم بتونه کمک چندانی بکنه هرچند خیلی دوست دارم که کاملا نظرم اشتباه باشه و قاسمپور با تیم موفق بشه ولی بازم بنظرم در شرایط کنونی هرکی بیاد از دینورزاده بهتره چون بدجوری اوضاع تیم رو بهم ریخته و هیچ جوره نمی تونه تیمو جمع کنه و حظورش فقط باعث اختلافات بیشتر در تیم میشه و کسایی که موافق موندن دینورزاده در تیم هستن بعید می دونم چیز زیادی از فوتبال بفهمن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:22 am

مهدوی واسه ما از ژاوی هم بزرگتره ... نظیف کار واسه من از پیکه هم بزرگتره ... ابشک واسه من از فابرگاس هم بزرگتره ... چاوشی واسه من از مسی هم بزرگتره ... همه بازیکنایه ما از کل اونایی که فکر میکنی بزرگترند ... ما به فکر موفقیت تیم هستیم ....الکی زود قضاوت نکن ... شاید دینورزاده یکی کاری کرده که من و تو بیخبریم ...اولین بازی بود که میدیدیم دینورزاده داره سرپا بازی رو نگاه میکنه ... اولین باری بود که دیدم داره حس میکنه باید خودش هم تو جریان بازی کمک بکنه ... این چرا از اول اینکارو نمیکرد ... از اول اینقدر حساسیت نشون نمیداد .....وقتی تو ببینی تو بازی دوستانه بهترین بازی رو میکنی .. تو تمرینات بهترین انرژیتو میذاری ...بعد تو ترکیب قرا نمیگیری فکر میکنی دارن بهت ظلم میکنن ...وقتی ابشک از همه لحاظ عالیه چرا مربی یه دفعه این کارو میکنه ... تو شک نکن بازیکنا هم باهاش لج میکنن ... ایشک امید همین رشته .. هوادارا دوست ندارند ابشک بازیش نابود بشه .. همونطوری هم بازیکنا دوست ندارند .البته بومی هامون. کلا بازیکنایه بومی همیشه به خودشون میگن چرا این باتیستا تو ترکیب میذاره ... باتیستا همه بازیها حوله .. این بازی هم حول بود .. فقط شاید یه ذره جنگنده بود .. بی هوا رو توپ میره ... اگه توپو بگیره و یه بازی کن جلوش باشه حول میکنه .... امیدوارم مشکلات حل بشه ... بازیکنا از لحاظ رو حی روانی باید کار بشن ... باید یه رفاقت بین بازیکنو مربی بوجود بیاد .. حالا ببینیم چی میشه ... خدایا به امید تو
ا
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:32 am

میخواستم آخرین کامنت باشه ولی نشد مثل اینکه...
من هم نمیشناسمت به تاریخ عضویتت چیکار دارم.هرگز نگفتم تو حرفی در مورد من زدی و اصلا خب بزنی برام اهمیت نداره من که اصلا نمیشناسمت! منظورم کسانی هست که انجا هستند و همدیگه رو شاید بشناسیم...
هر چی میخوای بدست بیار اینکه چه طرز فکری در مورد من داری هم برای من فرقی نمیکنه و اهمیتی هم نداره اونایی که من رو میشناسند میشناسند.
البته وقتی من گفتم هیچ اشتراکی نداریم شامل هواداری تیم شهر هم میشد... درکمون از هواداری فرق میکنه..
من یه جا ایراد میگیرم و یه جا تعریف میکنم و در مجموع مصلحت تیم رو در نظر میگیرم...برعکس بعضی از افراد نه از شخصیتی حمایت صرف دارم و نه از شخصیتی انتقاد صرف.
ضمنا اون موردی هم که تو پیغام خصوصی گفتم مربوط به کلیه افراد بود نه طیف خاصی از همون افراد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 1:24 pm

واقعا سر و کله زدن با شما سر درد آوره !!! این جمله شما تو کامنت قبلیت : < برای اولین بار دارم فکر میکنم اون حرف های دروغی که پشت سر من میزنند در مورد شما صدق میکنه! >
شما منظورت اینه که همه چیز رو می دونی و هیچکسی هیچی نمی دونه دیگه ... دلیلت هم اینه که می تونی بری کنار زمین !!! یا نزدیک به تیم هستی حتما * !!! به هر حال اینم یه جورشه ...
درک شما از هواداری یعنی هرچی بازیکن تیم بگه ؟؟؟؟ یعنی آبشک بیاد و بزنه تو گوش مربی ( بر فرض مثال ) و اون چون بازیکن خوبی و صد البته بومیه باید فیکس باشه ... همینطور مختاری بیاد و سوتی بده اما چون ممد سیم خارداره باید فیکس باشه .... اما آلوز چون سیاهه و غیر بومی اگه تو 90 دقیقه 3 تا اشتباه بکنه باید بندازنش بیرون ... همینطور درباره باقی بازیکنان بومی و غیر بومی ! یه بار دیگه هم گفته بودم که ما تو بازی با مس میایم یهو زنیدپور و مهدوی کیا رو تشویق میکنیم تا جایی که خودشون هاج و واج میمونن و تا گل میخوریم میبندیمشون به بی غیرت و ...
تو این سایت همه فکر میکنن خیلی می دونن و اصلا حاضر به شنیدن دیگر نظرات چه درست و غلط نیستند و سریع شمشیر رو از رو میبندند !!! نکته مهم واسه من موفقیت تیم شهرمه و اصلا اهمیتی نداره که شما منو طرفدار بدونی یا ندونی چون طرز تفکرت واسه من مهم نیست البته واسه خودت بسیار محترم و شاید خیلی ها باهات موافق یا مخالف باشن که به کسی ربط نداره ...
اون دوستمون هم میاد میگه بازیکنان تیم من از بازیکنان بارسلونا واسه من مهمترن که نظرشه و کسی نمیتونه بهش بگه داری اشتباه میگی ...
اگه از این کامنتهای من دفاع از دینورزاده رو برداشت میکنین ؛ دیگه من نمیتونم بیشتر توضیح بدم یا شیر فهم کنم ... من از دینورزاده طرفداری نمیکنم ولی اگه قرار باشه بازیکنان ما اینطوری با مربی برخورد کنن قاسمپور که هیچ از اون بزرگتر هم نمی تونن موفق بشن و تیم نابود میشه ...

اینم آخرین کامنت من در این بحث هست و به نظرم داریم خودمونو خسته میکنیم چون همونطوری گفتم شما نمیتونی به زور نظر منو عوض کنی همچنین من نظر شما رو ... شما تیم بازیکن سالار دوست داری و علاقه به بازی کردن بازیکنان بومیت داری ولی من میگم بازیکن باید گوش به فرمان مربی باشه حالا چه بومی و چه غیر بومی چون همه این بازیکنان و مربیانی که اینجا میان یه روزی میرن و این تیم هست که میمونه ...
ان شاالله تا مطالب بعدی ... به امید موفقیت تیم شهر رشت
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:35 pm

pedram_1367 حالت خوبه؟!!!!!!!!!!!!!
احساس میکنم خودتم نمیدونی چی داری میگی!!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:58 pm

نمیخوام تو بحث شرکت کنم ولی pedram_1367 خیلی رک میگم داری هپرا میگی
وسلام
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه