عابديني : بازداشت نشده ام
جام جم آنلاين: امیرعابدینی، مدیرعامل باشگاه داماش گیلان، ضمن تکذیب خبر بازداشتش نقش خود در پرونده اختلاس سه هزارمیلیارد تومانی را قویاً رد کرد.
به گزارش جام جم آنلاين، امیرعابدینی در گفتگو با پايگاه خبري رسانه قانون با اشاره به اخباری که روز سه شنبه در برخی از سایتهای خبری و خبرگزاریها، در باره بازداشت وی به دلیل نقش داشتن در پرونده اختلاس سههزار میلیارد تومانی، منتشر شده بود، گفت: مدتهاست راجع به این قضیه سکوت کردهام و قصد جواب دادن نداشتم، چون معتقد بودم که باید این پرونده سیر قانونی خود را طی کند.
وی با تایید اینکه پروندهای درباره اختلاس مالک باشگاه داماش در قوه قضائیه مفتوح است، گفت: مقامات قضائی هنوز هیچ بیانیه یا اعلام موضعی درباره این پرونده نداشتهاند اما من تعجب میکنم که چرا برخی رسانهها در این شرایط از بازداشت امیرعابدینی خبر میدهند.
عابدینی نسبت به آنچه که بیبندوباری خبری در حوزه رسانهها مینامید ابراز تاسف کرد و هشدار داد این شرایط به هیچ وجه مطلوب نیست.
وی در ادامه گفت: کار بنده فوتبال است و دغدغه اصلی من باشگاه داماش و پیشرفت آن است. شایعهای که درباره بنده پخش شده مثل این است که برای وزیر نفت مشکلی پیش بیاید، بعد بیایند بگویند مدیرعامل باشگاه نفت هم مشکل دارد.
وی افزود: بنده متاسفم، برای اینکه تا دیروز برخی سایتها و رسانههای غیر معتبر این اخبار را منتشر میکردند اما امروز برخی خبرگزاریهای معتبر نيز چنین کردند.
وی گفت: من هم اکنون در باشگاه نشستهام و با شما مصاحبه میکنم و مشغول امور باشگاه هستم و اعلام میکنم که تا کنون حتی از بنده به صورت تلفنی هم توضیحی خواسته نشده است.
وی گفت مسائلی که درباره مالک باشگاه داماش هم مطرح است، «اتهام» است، جرم نیست و هنوز چیزی ثابت نشده است. در عین حال بنده نقش خود را در این موضوع قویاً تکذیب میکنم.
عابدینی افزود: بنده اطمینان دارم که اگر نقشی در این موضوع داشتم، دوستان قوه قضائیه با بنده هم تعارف نداشتند.
وی در پایان گفت: از رسانهها خواهشمندم تا خبر موثقی درباره این موضوع ندارند، اخبار کذب منتشر نکنند و به اصول حرفهای و رسالت خود پایبند باشند