[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دینورزاده:بضاعت تيم داماش همين قدر است

دینورزاده:بضاعت تيم داماش همين قدر است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط only_abarar » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:12 am

مردیکه* عقل خودشو خورده همه میگن داماش پتانسیل اسیایی شدن رو داره این* میگه پتانسیل ما ته جدوله!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:20 am

اول فصل گفتیم آسیایریم.بعد شد رتبه تک رقمی.بعدش گفتیم حتما تو لیگ میمونیم.الان خیلیها میگن داماش سقوط میکنه.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:21 am

دست دینورزاده درد نکنه.باز خوبیش این بود تو این بازی تک مهاجمهع بازی نکرد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:23 am

عاقبت بازی ندادن به بومیا این میشه که همه یک صدا میگن:دینورزاده حیا کن تیم مارو رها کن
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:25 am

اگر عقل داشته باشه خودش میره .منکه دوست ندارم تو ورزشگاه بهش توهین بشه چون ادم با شخصیتی هستش ولی دیگه باید شاخو بکش بره
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:51 am

جناب دینورزاده. بضاعت داماش همین نیست. بضاعت شما همینه. در مورد ترکیب تیم گفتنی ها رو دوستان گفتن. فقط در مورد تشویق دست نشان بگم الان دیگه برای تشویق نادر خیلی دیره. دیگه نمیشه نادر رو آورد. باید همون 3 هفته قبل که لیک تعطیل شد با نادر مذاکره می کردن. درسته که عابدینی تیم رو سرپا حفظ کرده اما اگه این تیم دوباره سقوط کنه دیگه چیزی از ارزش هاش باقی نمی مونه. درسته که عابدینی تیم رو خوب بست (به غیر از4 بازیکن) اما از لحاظ دیگه تا حالا کارنامش کاملا ضعیف بوده در رشت.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 11:14 am

[quote:aace487480="only_abarar"]مردیکه * عقل خودشو خورده همه میگن داماش پتانسیل اسیایی شدن رو داره این * میگه پتانسیل ما ته جدوله!!!![/quote:aace487480]
دوست من،شما که کاربر حرفه ای هستین،این طرز انتقاد اشتباه هست.منم به اشتباه کلید تشکر رو زدم.حق ماها هست از تیم و مربی و بازی و نتیجه نگرفتن و .... انتقاد بکنیم،اما به سبک رشتی و حفظ فرهنگمون!مدیریت سایت همیشه اینطور نظرات رو فیلتر میکرد!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه سپتامبر 10, 2011 11:49 am

[quote:21456ac787="miladcivil"][quote:21456ac787="only_abarar"]مردیکه * عقل خودشو خورده همه میگن داماش پتانسیل اسیایی شدن رو داره این * میگه پتانسیل ما ته جدوله!!!![/quote:21456ac787]
دوست من،شما که کاربر حرفه ای هستین،این طرز انتقاد اشتباه هست.منم به اشتباه کلید تشکر رو زدم.حق ماها هست از تیم و مربی و بازی و نتیجه نگرفتن و .... انتقاد بکنیم،اما به سبک رشتی و حفظ فرهنگمون!مدیریت سایت همیشه اینطور نظرات رو فیلتر میکرد![/quote:21456ac787]
بعد از 13/14 سال تک تکه بازیهارو ورزشگاه امدن و با تیم این شهر اون شهر رفتن دیگه نیازی نیست کسی به من بگه چطور اعتراض بکنم چطور نکنم.بعد از گل خیلی ها می خواستن اعتراض کنن ولی من نذاشتم گفتم بزار از وقت باقی مونده استفاده کنیم و اگه قراره اعتراضی بشه 2/3 دقیقه اخر بشه کهبه تیم لطمه نخوره و این مردیکه نیاد نگه که هوادارا باعث عدم نتیجه گیری شدن. و فقط دو سه دقیقه اخر اعتراض کردیم و بدون توهین.پس من کاره خودم رو بلدم.شما ظاهرا نمیدونی وقت اعتراض و تشویق کیه.مطمعن باش اگه شهره دیگه ای بود و مربی که تیمو برده ته جدول دوتا از بهترین و محبوب ترین بازیکنا که بومی هم هستن رو نیمکت مینشوند کل جدو اباد مربی رو میاوردن جلو چشمش همینکه هودارای ما اینکارو نکردن میشه فرهنگ رشت ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن.هودارای پیروزی دقیقه چهلو پنجه ب=اولین بازی به مربیشون فحش میدادن بعد این اقا که اصلا معلوم نیست تو عمرش چنتا بازی امده ورزشگاه به من میگه بعد از شش بازی اگه گفتی * باید حرفت فیلتر بشه!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه سپتامبر 10, 2011 11:51 am

((نياز به هماهنگي بيشتري در خط مياني تيممان داريم)) خوب همون خط میانی پارسالت(مهدوی-حاجتی-ابشک)که باهم هماهنگ بودن می ذاشتی
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 10, 2011 12:14 pm

هر شهر ديگه اي بود تا الان دهن مربي رو سرويس ميكردن. نمونش همين نفت آبادان كه تو هفته ي اول مربي با اون سابقه رو فحش دادن يا همين پرسپوليس. هواداراش 45 دقيقه هم صبر نميكنن.
واقعا تا اينجا هم فرهنگ رشتو نشون داديم ولي صبرم حدي داره. مربي اي كه مياد ميگه نظر هوادارا برام مهم نيست, لياقت حمايت كردنو نداره. تا الان هرچي بخاطر تيم كوتاه اومديم بسه. بايد اون روي خودمونم به بعضيا نشون بديم. بايد بدونن كه اين تيم صاحاب داره و صاحابشم مردم اين شهرن و نظرشون بايد برات مهم باشه آقاي سرِ مربي.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط farshadgil » شنبه سپتامبر 10, 2011 12:53 pm

این چه طرز حرف زدنه یک مربی به اصطلاح حرفه ایه؟؟؟
اینو ولش کنی میگه من دلم میخواد تیمی رو که به لیگ برتر آوردمو خودم به دسته یک ببرم. یعنی بالا آوردن ب خودم پایین بردن هم با خودم
تعجبم از اینه که مهندس عابدینی با اون بلند پروازیاش، چه جوری حاضر میشه چنین مربی در تیمش کار کنه
نماد کاربر
farshadgil
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه سپتامبر 10, 2011 1:07 pm

دوستان مشكل از عابدينيه؛ اين همه حرص نخورين ؛ وقتي مالك داماش دزد باشه؛ از بقيه چه انتظاري ميشه داشت ؟ كلا تيمو جمع كنن برن بهتره همه چيز تيم مشكوكه \ فوتبال ايران هم كه كلا كثيفه \ چرا آبشك بازي نكرد؟چرا مختاري تازه ديروز اومد تو بازي؟
چرا آلوز به درد نخور فيكسه؟
چرا بومي ها رو اخراج كردند؟
مشكوك ترين آدم همين عابدينيه \ راستش من ديگه نميام ورزشگاه، ميترسم هر لحظه تيمو جمع كنه مرتيكه عابديني؛ بعد ضايع بشيم،
اون از دسته گلايي كه تيم واليبال و بسكتبال به اب دادند.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه سپتامبر 10, 2011 1:34 pm

عشقست افشین ناظمی
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 3:56 pm

[quote:5df543527a="only_abarar"][quote:5df543527a="miladcivil"][quote:5df543527a="only_abarar"]مردیکه * عقل خودشو خورده همه میگن داماش پتانسیل اسیایی شدن رو داره این * میگه پتانسیل ما ته جدوله!!!![/quote:5df543527a]
دوست من،شما که کاربر حرفه ای هستین،این طرز انتقاد اشتباه هست.منم به اشتباه کلید تشکر رو زدم.حق ماها هست از تیم و مربی و بازی و نتیجه نگرفتن و .... انتقاد بکنیم،اما به سبک رشتی و حفظ فرهنگمون!مدیریت سایت همیشه اینطور نظرات رو فیلتر میکرد![/quote:5df543527a]
بعد از 13/14 سال تک تکه بازیهارو ورزشگاه امدن و با تیم این شهر اون شهر رفتن دیگه نیازی نیست کسی به من بگه چطور اعتراض بکنم چطور نکنم.بعد از گل خیلی ها می خواستن اعتراض کنن ولی من نذاشتم گفتم بزار از وقت باقی مونده استفاده کنیم و اگه قراره اعتراضی بشه 2/3 دقیقه اخر بشه کهبه تیم لطمه نخوره و این مردیکه نیاد نگه که هوادارا باعث عدم نتیجه گیری شدن. و فقط دو سه دقیقه اخر اعتراض کردیم و بدون توهین.پس من کاره خودم رو بلدم.شما ظاهرا نمیدونی وقت اعتراض و تشویق کیه.مطمعن باش اگه شهره دیگه ای بود و مربی که تیمو برده ته جدول دوتا از بهترین و محبوب ترین بازیکنا که بومی هم هستن رو نیمکت مینشوند کل جدو اباد مربی رو میاوردن جلو چشمش همینکه هودارای ما اینکارو نکردن میشه فرهنگ رشت ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن.هودارای پیروزی دقیقه چهلو پنجه ب=اولین بازی به مربیشون فحش میدادن بعد این اقا که اصلا معلوم نیست تو عمرش چنتا بازی امده ورزشگاه به من میگه بعد از شش بازی اگه گفتی * باید حرفت فیلتر بشه!!![/quote:5df543527a]
دوست عزیز از اینکه به یه انسان فحش و بد و بیراه میگی احساس خوبی داری؟بعد یکی هم بهت گوشزد میکنه کارت اشتباس طلبکار میشی؟دستت درد نکنه که یک تنه ورزشگاه رو مجاب کردی فحش ندن و کار درستی هم کردی،ولی متاسفانه ما اعتراضو فحش ناموس و کمر به پایین میدونیم،درسته به خانواده دینورزاده فحش ندادن اما شما به قول خودت طرفدار قدیمی و باتعصب و کاربلد و باتجربه و .... شنیدی که چی میگفتن؟مربی بی ..... نمیخایم و یا مربی ....مشنگ نمیخایم.حالا شما میگی اینا درسته،باشه درسته.دینورزاده بره کی بیاد؟دست نشان؟اکبر اوتی؟کمالوند؟همون گزینه هایی که مطرح شده بود؟تو کدوم بازی دینورزاده بعد نتیجه نگرفتن اومد گفت هواداران تیم ال و بل کردن و انداخت گردن هواداران که این بار دوم باشه؟من مثل شما 13،14 سال استادیوم و استادیومها نرفتم،اما میدونم وقت اعتراض دقیقه 90+..... که بازی تموم شد.یه قسمت حرفت رو متوجه نشدم که گفتی(ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن)
در مورد هوادارای پیروزی هم یکم به اندازه سر سوزن فکر کنیم میبینیم از مردم کوفه نامردتر هستن.همینا بدترین فحش به علی دایی دادن،دایی که ننگ بارترین رکوردها رو برای پرسپولیس رقم زد،آخر میان بعد تعویضش تشویقش میکنن.همین پرسپولیسیها استیلی رو بی غیرت کردن،بعد سر بازی نفت تا تیم برد یه دفعه شد گواردیولا و باغیرت و ........ منظور شما هوادار قدیمی که سالهاست داری طرفداری میکنی اینه که ماهم حزب باد باشیم؟اگه فردا نتیجه گرفت بگیم دینورزاده کاپلو،امروز که نتیجه نگرفت بگیم مربی بی غیرت و بی.......؟در پایان هم بگم ادعا تنها چیزیه که آدم رو زمین میزنه و باعث ناکامی میشه(.همین خود شما که یه انتقاد ساده بهت بر مبخوره و آتیشی میشی،از مربی انتقاد میکنی که حرف تماشاگر رو گوش نمیده و ....... خب اون هم میگه من مربی هستم و فلان قدر کار کردم و ........ از این حرفا.حالا شما 1000 بازی رفتی ورزشگاه ما یه دونه هم نرفتیم،فوتبال رو هم ندیدیم و بلد هم نیستیم لغت فوتبال با کدوم ( ت ط )هست!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » شنبه سپتامبر 10, 2011 4:44 pm

خدایی ده ایته باید ترا دکش دیم
مرتیکه د....... گ......تمام طرفدارا تو اعتقادت
برو گمشو دیگه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای