[quote:7f0f040fae="mehdigholami"][quote:7f0f040fae="pedram_1367"]دیروز تو تمرین همه توپها رو درست و حسابی میزد ولی تا میرسه تو بازی ، دروازه خالی مثل بازی با استقلال رو میزنه به تیر !!!!!!!!! ولی من فکر میکنم این مصاحبه رو انجام داده چون دو جا چاپ شده .... باید بره رو سکو تا آدم شه . زنیدپور یکم اونور تر بشین که غلامی داره میاد ...[/quote:7f0f040fae]
اقا پدرام شما انگار فوتبال نگاه نمیکنید بهترین بازیکن داماش تو این چند بازی زنیتپور بوده ضمن اینکه میشه سیستم داماش رو تو بازی برام توضیح بدی من که چیزی از سیستم و تعویضهای آقای دینورزاده نفهمیدم ضمنا هر بازیکنی جای غلامی بود هیچ کاری نمیتونست برای تیم بکنه با یک مهاجم هیچ کاری نمیشه کرد در پایان هم باید بگم که غلامی هیچ مصاحبه ای با هیچ شخصی انجام نداده به جای زیاد کردن اختلافات به فکر این باش که به بازیکنای تیم مورد علاقت روحیه بدی

[/quote:7f0f040fae]
عزیزم از 4 تا بازی زنید پور یکیش رو نبود ( سایپا ) و یکیش رو هم ذخیره اومد تو ( نفت ) ... چجوری بهترین بازیکن تیم شده ؟؟؟ بهترین بازیکنان تیم آبشک و مهدوی و نظیفکار هستند که بهترین بازی ها رو تا الان انجان دادن . من هم نگفتم مصاحبه کرده گفتم چون دو جا چاپ شده حتما یه چیزی بوده !! غلامی هم بازی با تراکتور زیاد موقعیت خراب کرد و هم بازی با استقلال ! حتی بازی با فجر هم چند تا موقعیت رو خراب کرد وقتی نیمه دوم اومد تو ... تک مهاجم باید از تک فرصت گل بسازه .... حالا شما به من بگو مهاجمی که توپ خراب میکنه ، چجوری باید یقه مربی رو گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا دینورزاده نه گواردیولا ! اگه مسی توپ خراب کنه باید گواردیولا رو عوض کنن ؟؟!! غلامی و زنیدپور بازیکنان خوبی هستند ولی وقتی می خوان جو تیم رو خراب کنن هر دوشون باید برن هواخوری حتی اگه تیم بره دسته 5 ! سیستم داماش هم 1_3_2_4 هست که چهارتا دفاع نظیفکار ، آلوز ، حسینی و رحیمی ؛ دوتا هافبک : آبشک و مگنا ( اسموشو احتمالا اشتباه نوشتم ) ؛ سه تا هافبک : مهدوی وسط ، مهدوی کیا یا عسگری راست ، زنیدپور یا حاجتی هم چپ ؛ و تک فوروارد هم غلامی هستند .تعویض هاش هم درست بوده تا الان مثلا تو بازی با سایپا حاجتی رو چپ گذاشت و اونجا رو اتوبان کرد ولی اشتباهاتی که آلوز و محمدی کردند تیم رو فنا کرد ... در مورد همه تعویض هاش هم میشه بیشتر صحبت کرد ... تورو خدا یه مربی که داره با نظم کار میکنه و بازیکن بی انضباظ رو تنبیه میکنه ، سنگ نندازیم جلوش و کمکش کنیم که موفق بشه ...