[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - برای طرفداران پرشور داماش

برای طرفداران پرشور داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط SoHeiL-MusicIroni » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:03 pm

antiros من فحاشی کردم مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم تو ورزشگاه خواهم داد اینجا چیزی نگفتم
نماد کاربر
SoHeiL-MusicIroni
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 12, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:14 pm

SoHeiL-MusicIroni :هر ادم عاقلی نظرتو خونده باشه متوجه میشه که داشتی مستقیم یا غیر مستقیم فوش می دادی , پس می طرف جعبه میوه تئانود . دوما امیدوارم از اون دسته افراد که هر موقع دارن فوش می دن بلند می شی به فوش دادن و بقیه بازی فقط در حال تماشا کردن بازی هستند نباشی ابرار
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط SoHeiL-MusicIroni » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:17 pm

/15/

چرا دروغ بکم اتفاقا فحش میدم به انزلی ولی بازی رو نگاه میکنم
نماد کاربر
SoHeiL-MusicIroni
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abere » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:19 pm

[quote:9b4a5dc67b="20tak"][quote:9b4a5dc67b="SoHeiL-MusicIroni"]واقعا به قول onlyrasht ما تو شهره خودمونم غریب هستیم وقتی مازیار با این همه تعصب میاد این حرفا رو میزنه انتظاری نمیشه از این 20tak داشت

بعدش من فرهنگ سعدی رو پایین نیاوردم غیرت خودمون رو نشون دادیم در مقابل چرتای اینا ساکت نمیشیم.تا هستم هستیم رشت جاودانه

اخرین تذکر هم نخواستیم حاضرم به خاطر این ابای دو رو حذف بشم

غیرتمون رو تو ورزشگاه نشون میدیم نه جایی که ادم هایی هستند به رشت توهین می کنند و مدیران ازشون حمایت میکنند و منو بی فرهنگ جلوه می دن باشه ما بی فرهنگ

onlyrasht کاملا تلیید[/quote:9b4a5dc67b]

نمیخواستم جواب بدم اما مثل اینکه زبان شما زبان خشونت و توهین و فحاشی هستش

اگه فحاشی کردن غیرت میاره تبریزی ها از هر باغیرتی با غیرت ترن، آقای پویا موزیک ایراونی یکم فهم و شعور داشته باش، چقدر بی فرهنگی ، آخه جوجه من خودم یه رشتی هستم ، یعنی با شعار یه مشت پست فطرت عوضی به رشتی ها ناراحت نمیشم ، خجالت بشک ، اگه تو ادعای رشتی بودن داری من خودم خیلی از تو رشتی ترم ، میخوای اسکن شناسنامه خودم رو واست بذارم ؟ خجالت بکش ، اگه تو تو رشت و سعدی زندگی میکنی من اصل و نصبم رشتین ، و اصالت رشتی دارم و افتخار میکنم ، اگه میبینی عاشق انزلی و ملوانم به خاطره اینه که تو این شهر به دنیا اومدم و بزرگ شدم ، و عاشقانه ملوان رو دوست دارم ، ملوان عشق منه ، و عشق همه گیلانی های اصیل ، همونطور که سپید رود رو دوست دارم ، آقای موزیک ایرونی اینجا مارموز بازی درنیار ، من تاحالا به کی تو این سایت فحاشی و بی احترامی کردم ؟ تو سایت طرفداران ملوان که خودم یکی از بنیانگذراان اون سایتم کی بهتون توهین کردم ، آقای اونلی رشت شما یه مشکل شخصی با رضا مدیر تالار گفتمان داشتی، به من چه ربطی داره، من به رضا گفتم اشتباه بعضی از دوستان رو انجام نده و وارد فاز حمایت از گروه و شخص خواصی نشو، اونم حرفمو تائید کرد، چرا بعضی ها دوست ندارن یه اتحاد نصفه و نیمه ایجاد بشه .

آقای موزیک ایرونی با شخص توام :

اگه خیلی رگ غیرتت باد کرده و رو دلت مونده برو استادیوم و به دشمنات نشون بده که چقدر فرهنگ داری، نه اینکه بیای اینجا واسه من یه مشت حرف مفت تحویل بدی.
اگه احساس میکنی خیلی باغیرتی و رشتی هستی شناسنامه خودت رو رو کن ببینم اصلتت مال کجاست ، مرد هستی این کار رو انجام بدی ، من حاظرم ، اونقد مرد هستم که فقط حرف نزنم ، پدرم رشتی ، 2 تا از خواهرام و 2 تا از برادرام رشتی هستن ، خودم متولد انزلی هستم ، حالا فهمیدی کی رشتی هستش،.

واقعا تاسف میخورم که بعضی از افراد تو این سایت دارن شخصیت آدمهای با اراده و با تعصب دیگه رو زیر سوال میبرن ، تویی که خیلی ادعا داری رگ غیرتت باد کرده ، بهم بگو ببینم حاظری مثل مهرداد و مازیار از وقت و هزینه شخصی خودت واسه تیمت بذاری ؟ نه نمیتونی ، تو و امثال تو فقط تو حرف رشتی هستن و تو حرف ادعای داماش دارن ،

واقعا واست متاسفم.[/quote:9b4a5dc67b]
اقای انزلی مواظب حرف زدنت باش زبونمون هر چه قدرم بد باشه میتونیم جلوی خودمونو بگیریم توی تهران به هم شهریامون فش ندیم .. خودت یکی از بنیانگذران اون سایتی بعد نمیتونی جلوی بی احترامی به ما رو بگیری ..افتخار میکنی یه رشتی هستی بعد هیچ عکس العملی نشون نمیدی حتی یه کامنتتم برای حمایت از ما توئ سایتتون نزاشتی بعد ادعای رشتی بودن میکنی
انزلیچی جان درباره سهیل اشتباه فکر میکنی
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:21 pm

[quote:8fc41f1b52="antiros"]SoHeiL-MusicIroni :هر ادم عاقلی نظرتو خونده باشه متوجه میشه که داشتی مستقیم یا غیر مستقیم فوش می دادی , پس می طرف جعبه میوه تئانود . دوما امیدوارم از اون دسته افراد که هر موقع دارن فوش می دن بلند می شی به فوش دادن و بقیه بازی فقط در حال تماشا کردن بازی هستند نباشی ابرار[/quote:8fc41f1b52]

آبرار جوابش رو مثل خودش دادم ، مثل اینکه هنوز ندیده ،

آقای موزیک ایرونی برو تو انتهای صفحه اول جوابت رو دادم ، با تو و امثال تو باید مثل خودشون حرف شد.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:22 pm

[quote:381a89b7da="SoHeiL-MusicIroni"]/15/

چرا دروغ بکم اتفاقا فحش میدم به انزلی ولی بازی رو نگاه میکنم[/quote:381a89b7da] منظورم این بود که از اون دسته افرادی نباشی فقط موقع فحاشی با جماعت همراهمی شن و تیمو به هیچ وجه تشویق نمی کنند و می شینند تخمه و ایسکمو می خورن و فقط بازی رو تماشا می کنند
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:24 pm

[quote:721f655154="abere"][quote:721f655154="20tak"][quote:721f655154="SoHeiL-MusicIroni"]واقعا به قول onlyrasht ما تو شهره خودمونم غریب هستیم وقتی مازیار با این همه تعصب میاد این حرفا رو میزنه انتظاری نمیشه از این 20tak داشت

بعدش من فرهنگ سعدی رو پایین نیاوردم غیرت خودمون رو نشون دادیم در مقابل چرتای اینا ساکت نمیشیم.تا هستم هستیم رشت جاودانه

اخرین تذکر هم نخواستیم حاضرم به خاطر این ابای دو رو حذف بشم

غیرتمون رو تو ورزشگاه نشون میدیم نه جایی که ادم هایی هستند به رشت توهین می کنند و مدیران ازشون حمایت میکنند و منو بی فرهنگ جلوه می دن باشه ما بی فرهنگ

onlyrasht کاملا تلیید[/quote:721f655154]

نمیخواستم جواب بدم اما مثل اینکه زبان شما زبان خشونت و توهین و فحاشی هستش

اگه فحاشی کردن غیرت میاره تبریزی ها از هر باغیرتی با غیرت ترن، آقای پویا موزیک ایراونی یکم فهم و شعور داشته باش، چقدر بی فرهنگی ، آخه جوجه من خودم یه رشتی هستم ، یعنی با شعار یه مشت پست فطرت عوضی به رشتی ها ناراحت نمیشم ، خجالت بشک ، اگه تو ادعای رشتی بودن داری من خودم خیلی از تو رشتی ترم ، میخوای اسکن شناسنامه خودم رو واست بذارم ؟ خجالت بکش ، اگه تو تو رشت و سعدی زندگی میکنی من اصل و نصبم رشتین ، و اصالت رشتی دارم و افتخار میکنم ، اگه میبینی عاشق انزلی و ملوانم به خاطره اینه که تو این شهر به دنیا اومدم و بزرگ شدم ، و عاشقانه ملوان رو دوست دارم ، ملوان عشق منه ، و عشق همه گیلانی های اصیل ، همونطور که سپید رود رو دوست دارم ، آقای موزیک ایرونی اینجا مارموز بازی درنیار ، من تاحالا به کی تو این سایت فحاشی و بی احترامی کردم ؟ تو سایت طرفداران ملوان که خودم یکی از بنیانگذراان اون سایتم کی بهتون توهین کردم ، آقای اونلی رشت شما یه مشکل شخصی با رضا مدیر تالار گفتمان داشتی، به من چه ربطی داره، من به رضا گفتم اشتباه بعضی از دوستان رو انجام نده و وارد فاز حمایت از گروه و شخص خواصی نشو، اونم حرفمو تائید کرد، چرا بعضی ها دوست ندارن یه اتحاد نصفه و نیمه ایجاد بشه .

آقای موزیک ایرونی با شخص توام :

اگه خیلی رگ غیرتت باد کرده و رو دلت مونده برو استادیوم و به دشمنات نشون بده که چقدر فرهنگ داری، نه اینکه بیای اینجا واسه من یه مشت حرف مفت تحویل بدی.
اگه احساس میکنی خیلی باغیرتی و رشتی هستی شناسنامه خودت رو رو کن ببینم اصلتت مال کجاست ، مرد هستی این کار رو انجام بدی ، من حاظرم ، اونقد مرد هستم که فقط حرف نزنم ، پدرم رشتی ، 2 تا از خواهرام و 2 تا از برادرام رشتی هستن ، خودم متولد انزلی هستم ، حالا فهمیدی کی رشتی هستش،.

واقعا تاسف میخورم که بعضی از افراد تو این سایت دارن شخصیت آدمهای با اراده و با تعصب دیگه رو زیر سوال میبرن ، تویی که خیلی ادعا داری رگ غیرتت باد کرده ، بهم بگو ببینم حاظری مثل مهرداد و مازیار از وقت و هزینه شخصی خودت واسه تیمت بذاری ؟ نه نمیتونی ، تو و امثال تو فقط تو حرف رشتی هستن و تو حرف ادعای داماش دارن ،

واقعا واست متاسفم.[/quote:721f655154]
اقای انزلی مواظب حرف زدنت باش زبونمون هر چه قدرم بد باشه میتونیم جلوی خودمونو بگیریم توی تهران به هم شهریامون فش ندیم .. خودت یکی از بنیانگذران اون سایتی بعد نمیتونی جلوی بی احترامی به ما رو بگیری ..افتخار میکنی یه رشتی هستی بعد هیچ عکس العملی نشون نمیدی حتی یه کامنتتم برای حمایت از ما توئ سایتتون نزاشتی بعد ادعای رشتی بودن میکنی
انزلیچی جان درباره سهیل اشتباه فکر میکنی[/quote:721f655154]

شما اگه تو سایت ملوان اف سی یه کلمه فحش * دقت کن ( فحش ) پیدا کردی بیا انجا واسم با لینک بذار ، تو هر سایتی یه مشت نوخاله وجود داره ، مثل همین سهیل موزیک ایرونی ، اما من به شخصه هیچ وقت اجازه نمیدم که یه آدم لائوبالی بی خانواده بیاد به یه شهر توهین کنه ، حالا برو بگرد لینک صفحه ای که توش به رشتی فحش دادن رو واسم پیدا کن

من خیلی از اونایی که ادعای رشتی بودن میکنن رشتی ترم ، آبرار عزیز
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:27 pm

این پست قفل میشه.

دوستان یه مقدار خودتون رو کنترل کنید. اختلاف سلیقه تو همه جا وجود داره و یکی موافق یه مسئله ای هست و یکی مخالف. من به شخصه سعی کردم همیشه محیط سایت ب یک شکل باشه و به خیلی چیزا از جبهه های مختلف متهم شدم. یکی کارم رو درست میدونه و یکی دیگه همون کارم رو اشتباه و شاید برعکس این قضیه سر مسئله ای دیگه اتفاق بیفته به هر حال من به شخصه سعی کردم اصل بی طرفی رو همیشه در کارم داشته باشم و اگر پاسخ شخصی رو میدم دلیل بر این نیست که باهاش موافق یا مخالفم و فقط یه پاسخه...
اما در مورد این مسئله و سایت ما و سایت های دیگه... دوستان این سایت برعکس خیلی از سایت های جدید و قدیم همیشه یک سیاست رو دنبال کرده و هرگز اینطور نبوده که امروز بگم آقا بیاید اینکار رو بکنیم و فرداش بگم نه اینکار اشتباست.
آقایون سیاست سایت وارش اسپرت همیشه بر این پایه بوده و هست که شما اعتراض داشته باشید، حرف بزنید ، پیشنهاد بکنید و... اما همیشه رعایت ادب وجود داشته باشه و حرف سیاسی یا نژادپرستانه زده نشه. مطمئن باشید اگر قوانین زیر سوال بره مدارا نمیشه... آقای سهیل نمیدونم چرا حالیت نمیشه... من کامنتت رو ندیدم اما این همه بچه ها اومدن و نظرشون رو گفتن که حتی خطاب به شرایط سایت هم بوده و تندترین انتقاد رو داشتند اما حرفشون حذف نشده چون فقط نظرشون رو ارائه کردند .
من نوعی هرگز نمیخوام نظرم رو بهت تحمیل کنم چون اینجا همه هوادار داماشیم اما نمیتونم این اجازه رو بدم که با زیر سوال بردن قوانین سایت ، سایت رو به حاشیه بکشی. یه بار هم بهت گفتم اگر هر یوزری غیر از یه یوزر قدیمی باشه اینقدر بهش تذکر داده نمیشه همونطوری که خیلی از کاربران از شهرهای دیگه یا حتی شهر خودمون اومدن و بعد از چند ارسال یوزرشون حذف شد و شما دیگه نمیبینیشون.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط SoHeiL-MusicIroni » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:27 pm

اخه 20tak ... من میذارم اسکن شناسمه خودمو تو هم بذار تو یه دورویی اینجا دستمال مهرداد اینا رو میزنی اونجا معلوم نیست 100 سال هم بشه من فحش میدم

بی فرهنگی میکنم ولی به انزلی فحش میدم

بی غیرت ما اومدیم بازی فینال جام خذفی طرفه شما کله ورزشگاه فحش داد رشت این فرهنگ توی بی غیرت

بعدشم مهرداد و مازیار مدیرن دمشون گرم

من هر روز از صبح تا سحر تو این سایتم
نماد کاربر
SoHeiL-MusicIroni
کاربر فعال
کاربر فعال

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان