[quote:457a154fc2="sepidroudi"][quote:457a154fc2="amir-damashi"][quote:457a154fc2="mehdi_damash"][quote:457a154fc2="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!!
دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:457a154fc2]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.[/quote:457a154fc2]
در پیرو کامنت mehdi_damash باید اضافه کنم که کدوم مدیر فوتبالی تورشت تونست بیش از دوسال تیم های رشتی رو تو لیگ برتر نگه داره؟
پگاه با اون همه پول و عظمت نتونست بیش از دوسال تو هردوره تو لیگ برتر بمونه ،سال اول به زور می موندو سال بعد با فضاحت میفتادن دسته دو!
اما این مرد ،
با دست خالی سه سال تونست با صلابت و با شکستن شاخ بسیاری از غولهای لیگ برتر ! تیم رو تو لیگ برتر نگه داره،
حالا کاری به سپیدرود نداریم که برای همه ما قابل احترامه اما مقایسه اش با تیم اول این سالهای فوتبال رشت مقایسه ای است مع الفارغ و اصلا قابل قیاس نیستند!
یکی دربالاترین سطح کشور و دیگری ....!!
وهمه میدونیم که مشکل این تیم قدیمی از کجاست،
مشکلی که در داماش نه تنها وجود نداره بلکه یک نقطه قوت محسوب میشه ،
عابدینی پدر مدیریت فوتبال رشت محسوب میشه ،این واقعیت رو باید قبول کنیم ،با اینکه بومی نیست اما از بسیاری ازمدیران به اصطلاح فوتبالی این شهر بهتر عمل کرد و کارهای مفید و سودمند انجام داد،(یکیش ترانسفر کردن جهانبخش به اروپا)کدوم مدیرفوتبالی تو رشت و گیلان ویا بهتره بگیم تو ایران تونست طی این سالها این کار رو بکنه؟
اما این رسمش نیست بخاطر مصاحبه یه بازیکن که حقوق یک ماهش بیشتر از اون چیزی است که در مخیله یه کارگر یا کارمند بگنجه ، مدیر فوتبالی شهرمون رو بکوبیم ،
بخدا رسم وفا این نیست...
بعداز گذشت چند سال از حضور عابدینی در رشت واقعاً دلیل این همه دشمنی رو نمیفهمم!!!!!!!!!
پس اون کسی که باید دَوَده ، اشخاص دیگری هستند نه مدیر فوتبالی شهر ما...[/quote:457a154fc2]
mehdi_damash :
1- من همش از عابدینی انتقاد نمیکنم و نگفتم فلانه بساره هر وقت لازم بوده انتقاد کردم هر وقت که لازم بوده حمایت کردم (جهت اطلاع شما به عنوان نمونه در جریان هادی طباطبایی , من همه جا از آقای مدیر حمایت کردم چون حق با ایشون بود و ......)
2- والا سپیدرود 40 سالی هست که تشکیل شده و اون سالها که من یادم نمیاد بله مدیران بسیار لایق و بزرگی هم داشته - وضعیت 10 الی 15 سال اخیر سپیدرود هم داستان خودش رو داره (اگه شرکت پگاه و همین امیر منصور آریا اگه سرمایه گذاریشون رو سپیدرود بود ................)
amir-damashi : من بحثم فقط مصاحبه های بد ایشون تو این برهه بود (2 روز قبل بازی حساسمون مقابل ذوب!!!) وگرنه در مجموع ایشون رو بهترین مدیر این سالهای فوتبال رشت میدونستم ولی حالا که اینجور بحث شد منم جواب میدم .
1- آقای مدیر خودشون رو زخم کردند تیم رو بیش از یک سال در لیگ برتر نگه داشتند!
2- کی تیم نایب قهرمان جام حذفی رو تحویل گرفت و فرستاد لیگ1 با شاهکاری چون عبدی؟!!!!
3- کی باعث باز شدن پای افرادی چون فیروز کریمی به این شهر شد؟؟؟ کی پای انواع و اقسام بازیکنای ...............!
4- کی بهترین بازیکنای این شهر رو کوچ داد به استیل آذین؟؟؟
5- کی نتونست با اون سرمایه دهها میلیاردی (تو لیگ1 همون فصل حضور فیروز کریمی, پولدارترین تیم ایران داماش بود) تیم رو بیاره لیگ برتر که بعدا دوباره با همت همون بازیکنای کوچ کرده برگشتیم لیگ برتر؟؟
6- کی با دهن کجی به هواداران و بر اساس علایق شخصی و بر خلاف عقایدش مبنی بر هویت سازی لباس تیم رو قرمز کرد که مسخره عام و خاص شدیم؟؟
7- در آخر هم ایشون حالا حالا ها کار داره که بشه پدر مدیریت فوتبال رشت یا القابی چون امیر شهر باران!!!!!!!!!
بازم حرف هست دوست عزیز ولی الان وقتش نیست[/quote:457a154fc2]
برای جواب دادن ،مستقیم و بدون هیچ حاشیه ای میرم سر اصل مطلب:
1- ایشون خودشون رو زخم کردن ویک سال بیشتر تیم رو نگه داشتن :
شما همون یه سال رو تشریف بیارین لیگ برتر،نه اصن لیگ یک ...
2-اون سالی که ایشون تیم رو تحویل گرفتن مدیران وقت پگاه ،جناب آقای فاجعه (بیژن ذوالفقار نسب رو آورده بودن که تیم اون سال از همون اول مشکل داشت ویجورایی بیمار شده بود... وعابدینی هرکاری کرد نشد که نشد،
3-خب فیروز کریمی آدم کمی نبود و عقبه خوبی هم تو آوردن تیمها از دسته پایینتر به بالا داشت،حالا اون گند کاری کرد چه ربطی به این بنده خدا داشت،کما اینکه خودش هم در همون برهه باهاش برخورد کرد و اخراجش کرد،راجع به بازیکنها هم تقریباً باهات موافقم اما بازم ربطی به عابدینی نداشت و دست فیروز رو تو انتخاب بازیکناش باز گذاشته بود...
4- کسی بهترین بازیکنای این شهر رو کوچ نداد به استیل آذین ،بلکه خودشون میخواستن برن،به گفته خود عابدینی وبه تایید چاوشی ومهدوی پیشنهاد بیشتری از استیل آذین بهشون داده بود که خودشون قبول نکردن وسودای بازی در تیمهای دیگه به سرشون زده شده بود.
5-این بند رو فک کنم جوابشو تو بندهای دیگه داده باشم... (تیم تا روز آخر بالا اومده بود فقط گند کاری فیروز کار رو خراب کرد)بازیکنای کوچ کرده هم دیدن اینجا هم پول خوبی میدن ،هم بیشتر بهشون بازی می رسه ،هم اینکه تو شهر خودشون هستن ، برگشتن...وگرنه کسی اونا رو بیرون نکرده بود...
6-رنگ پیراهن هم با توجه به اینکه لوگوی باشگاه مخلوطی از قرمز وآبی هست ،این حق مسلمه باشگاهه که هر رنگی که دوس داشته باشه بپوشه،(که البته خودم هم بارنگ قرمز مخالفم ،و با آبی وسرمه ای موافق ترم اون هم به خاطر پیشینه ی این باشگاه)
اما شما فک کنم بخاطر یکی شدن بارنگ لباس تیم محبوبتون ابراز نارضایتی و مخالفت میکنید.
6- باشه ،ایشون پدر مدیریت فوتبال این شهر نه،
شما میتونی بگی کی تو این شهر خوب کار کرد؟
زهرابی ؟
افشاریان؟
شاد؟
یا نه حتما مهندس شعار؟ نه نه مهندیس نجفی؟؟!!
که البته هرکدوم از اینا داستان خاص خودشون رو دارن،
آره آبرار ،
بازهم حرف هست ولی الان وقتش نیست و البته حالش...