[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 22, 2013 5:21 am

[b:10d1c8c467][color=black:10d1c8c467]عابدینی: اگر به داماش رسیدگی نشود تبدیل به یک ناهنجاری سیاسی می‌شود | مبلغ قرارداد پنج بازیکن داماش منتشر شد![/color:10d1c8c467][/b:10d1c8c467]

http://www.varesh-sport.com/article1669.html
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه اکتبر 22, 2013 5:29 am

http://www.varesh-sport.com/1669-%D8%B9 ... 8%B4%D8%AF!

عابدینی: اگر به داماش رسیدگی نشود تبدیل به یک ناهنجاری سیاسی می‌شود مبلغ قرارداد پنج بازیکن داماش منتشر شد!

*مدیرعامل داماش مبلغ قرارداد 5 بازيکن داماش را منتشر کرد:

امير عابديني مبلغ قرارداد پنج بازيکن داماش را در اين فصل فاش کرد، مبالغ اين بازيکنان به شرح زير است:‌

محمدرضا مهدوي 550 ميليون تومان

افشين چاووشي 250 ميليون تومان

روح‌الله سيف‌اللهي 80 ميليون تومان

محمد مختاري 480 ميليون تومان

و مجيد خدابنده‌لو 20 ميليون تومان

** وقتی رقم قرارداد این بازیکنای فوتبالو می بینم از هرچی فوتباله زده میشم،
کل حقوق سالیانه یه کارمند یا کارگر رو حساب کنی سرجمع به زور به ده دوازده میلیون میرسه،
بعد اونوقت آقای مهدوی کاپیتان تیممون(با تمام احترامی که براش قائلم ) میاد مصاحبه میکنه میگه: آقای عابدینی هرماه 15 میلیون به ما میده،آخه این رقم در مقابل قرارداد ما چیزی به حساب نمیاد!!

آقای مهدوی به خدا 15 میلیون برای خیلی از جوونا و کارگرها و....این شهر که از سپیده دم صبح تا بوق سگ جون میکنن (همونایی که میان شماها رو تشویق میکنن) یه آرزو و رویاست ،اونوقت شما خیلی راحت میای تو رسانه ها اینجوری میگی...

بخدا که حق خیلی از بازیکنها این پول نیست یا اگه میگیرین حداقل واسه این مردم طاقچه بالا نذارین!!
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 22, 2013 5:45 am

[color=black:406a54a442]عابديني : مهدوي تاکنون 700 میلیون تومان دریافت کرده است

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره استعفایش از مدیرعاملی باشگاه داماش اظهار داشت: با هیئت مدیره باشگاه داماش به شدت برای تامین بودجه مشکل داشتم چرا که آنها هیچ اقدامی برای این مسئله انجام نداده بودند.

وی افزود: هیئت مدیره باشگاه حرف و حدیث‌هایی بوجود آورد که به عدم شناختشان از فوتبال بر می‌گردد. با استعفا به آنها تفهیم کردم که با کسی تعارف ندارم وقتی آنها متوجه شرایط تیم نیستند باید خداحافظی کرد بنابراین این نوع رفتار من طبیعی است چون باید در جایی کار کنی که با یکدیگر تعامل داشته باشی.

مدیرعامل داماش تصریح کرد: هیئت مدیره یا نتوانست و یا نخواست برای حل مشکلات داماش کاری کند. این واکنش من در مقابل رفتار هیئت مدیره و مسئولان بود. البته همیشه از آنان تشکر کرده بودم چون بضاعتشان همین بود.

عابدینی در خصوص اظهارات افشین چاوشی مهاجم تیم داماش مبنی بر اینکه رفتن عابدینی از این تیم در این شرایط کار درستی نیست، عنوان کرد: این یک نظر است ولی من چه کاری می‌توانم انجام دهم؟ وقتی تا اتفاقی می‌افتد صدایشان در می‌آید، ناراحت و عصبانی می‌شوند چه رفتاری انجام دهم؟

وی گفت: به نظر می‌رسد آسمان سوراخ شده و تنها فوتبالیستی به نام محمد آبشک بوجود آمده است. آبشک در دیدار مقابل پرسپولیس پاس اشتباه می‌دهد و برای گرفتن توپ تلاشی انجام نمی‌دهد. این نوع رفتار از یک بازیکن حرفه‌ای نیست؛ من نمی‌گویم نوع بازی کردن آبشک عمدی بود اما نشان از بی‌تفاوتی این بازیکن داشت.

مدیرعامل داماش در مورد اظهارات محمدرضا مهدوی که گفته بود چطور آن موقع که برخی از مسائل را در تیم داماش جمع کردیم عابدینی حرفی نزد گفت: من نگفتم مهدوی آدم بدی است اما او در این سه فصل قرداد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی بست که تاکنون 700 میلیون تومان دریافت کرده است. مهدوی هیچ چیزی را جمع نکرده و همه چیز را پهن کرده است! ما نمی‌گوییم برای تیم زحمت نکشیده ولی پولش را نیز دریافت کرده است. مهدوی از گرفتن یک تی‌شرت تا حق و حقوقش اعتراض کرده است.

وی درباره مخالفت احتمالی هیئت مدیره با استعفایش تصریح کرد: من قراردادی دارم که هیئت مدیره نمی‌تواند نه بگوید. اگر تا دو ماه تامین اعتبار انجام دادند می‌توانم به باشگاه برگردم.

مدیر عامل داماش اضافه کرد: 3 سال است از این باشگاه دریافتی نداشتم و یک و نیم میلیارد تومان از آنها طلب دارم. تاکنون نیز صدایم در نیامده است. در زمان شهرام قویدل (مالک سابق داماش) 600 میلیون تومان پول به حساب باشگاه واریز کردم. چه کسی خانه‌اش را رهن می‌گذارد تا پول به حساب داماش واریز شود؟

عابدینی عنوان کرد: سخت تحت فشار هستم. چهار موضوع باعث شد نتوانم در فوتبال کار کنم. با شمشیری که کمیته انضباطی برای تیم‌ها بسته نمی‌شود تیمی را اداره کرد. آنها به هیچ چیز نگاه نمی‌کنند و برای خودشان حکم می‌دهند. دلیل این مسئله هم این است که آقایان فوتبالی نیستند. دوم اینکه فوتبال به شکلی شده که اکنون بگویم مدیرعامل هستم خجالت می‌کشم. توقعاتی در سطح فوتبال بوجود آمده و هزینه‌ها وحشتناک است و درآمدی در آن وجود ندارد. سومین موضوع عدم حمایت از سیستم باشگاه است و چهارمین موضوع نیز عدم برنامه‌ریزی مناسب. نمی‌توانم بدون داشتن برنامه ادامه دهم.

وی در خصوص استعفای محمد رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس به تسنیم گفت: باید به رویانیان بگویم که روزی فدراسیون فوتبال 6 بازیکن پرسپولیس را به همراه من محروم کرد اما ما سال پس از آن پرسپولیس را قهرمان کردیم. رویانیان بداند که این مسائل در فوتبال پیش می‌آید.

مدیر عامل داماش ادامه داد: از رویانیان می‌خواهم استعفا ندهد و با قدرت به کارش ادامه دهد چون او شرایط پرسپولیس را بهینه کرده است. حیف است که از پرسپولیس برود. اگر رویانیان با من مشورت می‌کرد مطمئنا به او می‌گفتم از پرسپولیس نرود.

عابدینی در مورد شایعه مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس عنوان کرد: اصلا از این خبرها نیست. بدبختی فوتبال ما این است که من از داماش استعفا می‌دهم و رویانیان از پرسپولیس و سپس می‌بینیم که این صحبت‌ها مطرح می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رویانیان پس از استعفایم از مدیرعاملی داماش با من تماس گرفت و گفت به پرسپولیس بیا چون این تیم خانه تو است. با این حال من با رویانیان تماس می‌گیرم که از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس استعفا ندهد. خیلی از دوستان ممکن است از حرف من دلخور شوند ولی از مدیرعاملی چون رویانیان چه توقعی باید داشت؟ او شرایط خوبی را در پرسپولیس بوجود آورده است.[/color:406a54a442]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 22, 2013 5:59 am

آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه اکتبر 22, 2013 6:11 am

[quote:7bec99a095="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:7bec99a095]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 22, 2013 6:24 am

[quote:08a87d93a5="mehdi_damash"][quote:08a87d93a5="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:08a87d93a5]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.[/quote:08a87d93a5]

اومدم سیستمم رو خاموش کنم که پیامتون رو دیدم الان دارم میرم تا برم بازی سپیدرود رو ببینم.

چون جواب شما مفصله وقتی برگشتم جواب سوالتون رو میدم!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه اکتبر 22, 2013 6:30 am

[quote:8b09db58aa="mehdi_damash"][quote:8b09db58aa="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:8b09db58aa]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.[/quote:8b09db58aa]

در پیرو کامنت mehdi_damash باید اضافه کنم که کدوم مدیر فوتبالی تورشت تونست بیش از دوسال تیم های رشتی رو تو لیگ برتر نگه داره؟
پگاه با اون همه پول و عظمت نتونست بیش از دوسال تو هردوره تو لیگ برتر بمونه ،سال اول به زور می موندو سال بعد با فضاحت میفتادن دسته دو!
اما این مرد ،
با دست خالی سه سال تونست با صلابت و با شکستن شاخ بسیاری از غولهای لیگ برتر ! تیم رو تو لیگ برتر نگه داره،
حالا کاری به سپیدرود نداریم که برای همه ما قابل احترامه اما مقایسه اش با تیم اول این سالهای فوتبال رشت مقایسه ای است مع الفارغ و اصلا قابل قیاس نیستند!
یکی دربالاترین سطح کشور و دیگری ....!!
وهمه میدونیم که مشکل این تیم قدیمی از کجاست،
مشکلی که در داماش نه تنها وجود نداره بلکه یک نقطه قوت محسوب میشه ،
عابدینی پدر مدیریت فوتبال رشت محسوب میشه ،این واقعیت رو باید قبول کنیم ،با اینکه بومی نیست اما از بسیاری ازمدیران به اصطلاح فوتبالی این شهر بهتر عمل کرد و کارهای مفید و سودمند انجام داد،(یکیش ترانسفر کردن جهانبخش به اروپا)کدوم مدیرفوتبالی تو رشت و گیلان ویا بهتره بگیم تو ایران تونست طی این سالها این کار رو بکنه؟
اما این رسمش نیست بخاطر مصاحبه یه بازیکن که حقوق یک ماهش بیشتر از اون چیزی است که در مخیله یه کارگر یا کارمند بگنجه ، مدیر فوتبالی شهرمون رو بکوبیم ،
بخدا رسم وفا این نیست...
بعداز گذشت چند سال از حضور عابدینی در رشت واقعاً دلیل این همه دشمنی رو نمیفهمم!!!!!!!!!

پس اون کسی که باید دَوَده ، اشخاص دیگری هستند نه مدیر فوتبالی شهر ما...
آخرين ويرايش توسط amir-damashi on سه شنبه اکتبر 22, 2013 6:39 am, ويرايش شده در 3.
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 22, 2013 6:34 am

[quote:90cc6eb3a3="mehdi_damash"][quote:90cc6eb3a3="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:90cc6eb3a3]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.[/quote:90cc6eb3a3]

[color=brown:90cc6eb3a3]دوست عزیزم (mehdi_damash) ؛ منم در این مورد حق به معین میدم.[/color:90cc6eb3a3]
[color=black:90cc6eb3a3]الان معنی این مصاحبه عابدینی چیه؟ مگه 1 نفر پیدا میشه منکر توانا و زحمات عابدینی برای داماش ما بشه؟
اما اتفاقا چون همه بعنوان فردی کاربلد قبولش داریم، اشتباهات آماتورانش بسیار برای ما تلخ جلوه میده، غیر از اینه ؟
الان همین مصاحبش: خوبه مهدوی مصاحبه کنه و جواشو بده؟ یعنی میشه عابدینی 3 سال فی سبیل الله بدون 1 ریال
کار کنه؟[/color:90cc6eb3a3] [color=red:90cc6eb3a3]والله یه زن با این شرایط برای شوهرش همسری نمیکنه ...[/color:90cc6eb3a3]
[color=blue:90cc6eb3a3]خود عابدینی میگه مهدوی سه سال 1.2 میلارد قرارداد بسته که تا الان 700 میلیون گرفته یعنی کمی بیش از نصف ! پس
حرف کاپیتان ما درسته که میگه از سال قبل هنوز طلب دارم.[/color:90cc6eb3a3]
[color=indigo:90cc6eb3a3]دوستان و هواداران ما با مناعت طبع بالا در فکر جمع حواشی از تیم هستند اما آدمی که همه قبولش دارند اینطور خراب میکنه.
اگه درودگر بود یه چیزی ولی وقتی ما یه حساب دیگه رو عابدینی وا میکنیم، دلیل نمیشه اینچنین خراب کنه ...[/color:90cc6eb3a3]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 22, 2013 6:49 am

عابدینی میگه عکس 3 نفر توو دفتر کارم زده ام "1.نوه ام 2.ناصـر حجازی 3.مهدوی
مهدوی 100 بار میگه عابدینی نبوده نابود میشدیم و الان سرگذشته پگاه رو داشتیم .
الان برای یه سری مسایل دارن چی میکنن!
آقای عابدینی اگه رویانیان بودی که نطامی بودی این طور لج میکردین و یا فوتبالی نبودی تعجب نمیکردیم .
آقای مهدوی اگه بومی نبودی و اگه کم سن و سال بودی تعجب نمکردیم.
1% امیدوار بودم که بی عابدینی و مهدوی میشه ادامه داد قید هر جفت رو میزم.اما فکر که میکنم که کی میخواد این باشگاه بی سرو سامان را اداره کنه؟!
یا مهدوی اگه با این شرایط کنار گذاشته بشه "تیم بدون حاشیه ادامه میده !؟
این هوادار که برای یه سـری ماجرای مـالی دارن نابود میشن .
آقای عابدینی برای آرزوی و آرمانی که برای این هوادار رقم زدی احترام قائل باشید و با خاطره خوش از این شهر برید "وقتی قول آسیایی شدن دادید دوست داشتم وقتی چنین روزی رسید خدا حافظی کنید تا حسرت امیر داماش تا ابد برایمان باقی بماند نه زمانی که در باتلاق گند اختلاس و بی پولی گیر کرده ایم.
آقا رضا مهدوی "از متوسل زاده غیر بومی باید خجالت کشید که توی 90 با خنده شوخی میگذره از سوال گزارشگر تا از حواشی دور باشه "از یک غیر بومی چنین حرکتی میبینیم از شمـا خیلی انتظار داریم آقا رضـا .تا الان دندون روی جیگر گذاشتین "دم غیرتتون گـرم "چند وقت دیگه هم تحمل کنید تا شاید اتفاقی افتاد .بحث شما سر چندین میلیون است در صورتی که هوادارن برای 5000تومن بیلیط از دو روز قبل صرفه جویی میکنن تا هزنیه دیدن عشق شان را داشته باشن.این هوادار چه گناهی داره که برای خوش زندگی کردن شما باید غرورش خدشه وارد شود.باور کنید شک نداریم که برای بقیه بازیکنان سینه سپر کردی "امـا این سو تفاهم تیم و روزهای نسبت بد مـا را بدتر میکند
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 22, 2013 7:05 am

[quote:f7e3dca45e="mahyarmaya"]عابدینی میگه عکس 3 نفر توو دفتر کارم زده ام "1.نوه ام 2.ناصـر حجازی 3.مهدوی
آقای عابدینی اگه رویانیان بودی که نطامی بودی این طور لج میکردین و یا فوتبالی نبودی تعجب نمیکردیم .
1% امیدوار بودم که بی عابدینی و مهدوی میشه ادامه داد قید هر جفت رو میزم.اما فکر که میکنم که کی میخواد این باشگاه بی سرو سامان را اداره کنه؟!
آقای عابدینی برای آرزوی و آرمانی که برای این هوادار رقم زدی احترام قائل باشید و با خاطره خوش از این شهر برید "وقتی قول آسیایی شدن دادید دوست داشتم وقتی چنین روزی رسید خدا حافظی کنید تا حسرت امیر داماش تا ابد برایمان باقی بماند نه زمانی که در باتلاق گند اختلاس و بی پولی گیر کرده ایم.
آقا رضا مهدوی "از متوسل زاده غیر بومی باید خجالت کشید که توی 90 با خنده شوخی میگذره از سوال گزارشگر تا از حواشی دور باشه "از یک غیر بومی چنین حرکتی میبینیم از شمـا خیلی انتظار داریم آقا رضـا .تا الان دندون روی جیگر گذاشتین "دم غیرتتون گـرم "چند وقت دیگه هم تحمل کنید تا شاید اتفاقی افتاد .بحث شما سر چندین میلیون است در صورتی که هوادارن برای 5000تومن بیلیط از دو روز قبل صرفه جویی میکنن تا هزنیه دیدن عشق شان را داشته باشن.این هوادار چه گناهی داره که برای خوش زندگی کردن شما باید غرورش خدشه وارد شود.باور کنید شک نداریم که برای بقیه بازیکنان سینه سپر کردی "امـا این سو تفاهم تیم و روزهای نسبت بد مـا را بدتر میکند[/quote:f7e3dca45e]

[color=red:f7e3dca45e][size=18:f7e3dca45e]مهیار جان؛ شمام اونطرفی غش کردی[/size:f7e3dca45e][/color:f7e3dca45e] :wink: :lol: :wink: :lol:
[color=black:f7e3dca45e]پس مهدی باید از امین و اخلاقش خجالت بکشه ؟! در خوبیت امین که شکی نیست اما آیا جایگاه کاپیتان اول
با یه بازیکن عادی یکی هست؟[/color:f7e3dca45e]
[color=blue:f7e3dca45e]بقول معروف:[/color:f7e3dca45e] /15/ /6/ /15/ /6/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 22, 2013 7:51 am

[quote:a2cf43532a="miladcivil"][quote:a2cf43532a="mahyarmaya"]عابدینی میگه عکس 3 نفر توو دفتر کارم زده ام "1.نوه ام 2.ناصـر حجازی 3.مهدوی
آقا رضا مهدوی "از متوسل زاده غیر بومی باید خجالت کشید که توی 90 با خنده شوخی میگذره از سوال گزارشگر تا از حواشی دور باشه "از یک غیر بومی چنین حرکتی میبینیم از شمـا خیلی انتظار داریم آقا رضـا .تا الان دندون روی جیگر گذاشتین "دم غیرتتون گـرم "چند وقت دیگه هم تحمل کنید تا شاید اتفاقی افتاد .بحث شما سر چندین میلیون است در صورتی که هوادارن برای 5000تومن بیلیط از دو روز قبل صرفه جویی میکنن تا هزنیه دیدن عشق شان را داشته باشن.این هوادار چه گناهی داره که برای خوش زندگی کردن شما باید غرورش خدشه وارد شود.باور کنید شک نداریم که برای بقیه بازیکنان سینه سپر کردی "امـا این سو تفاهم تیم و روزهای نسبت بد مـا را بدتر میکند[/quote:a2cf43532a]

[color=red:a2cf43532a][size=18:a2cf43532a]مهیار جان؛ شمام اونطرفی غش کردی[/size:a2cf43532a][/color:a2cf43532a] :wink: :lol: :wink: :lol:
[color=black:a2cf43532a]پس مهدی باید از امین و اخلاقش خجالت بکشه ؟! در خوبیت امین که شکی نیست اما آیا جایگاه کاپیتان اول
با یه بازیکن عادی یکی هست؟[/color:a2cf43532a]
[color=blue:a2cf43532a]بقول معروف:[/color:a2cf43532a] /15/ /6/ /15/ /6/[/quote:a2cf43532a]
میلاد عزیز اون روزها که جوون تر بودیم(! :) ) من و امثال شما توی این سایت ثانیه به ثانیه کامنت میذاشتیم و بومــی هامون رو با خدا عوض نمیکردیم.الانم هم رسالت همونه "نه به قدم کمتر نه یه قدم بیشتر.
الان هم مهدوی رو با با عابدینی کنار هم بذارن من همشهری و هم زبانمو ترجیح میدم و برایشان ارزش قائل هستم "من از پای شکستن "آمپول "بی حسی و... خبر دارم "امـا کف دست مـو داره که عابدینی بکنه؟!
عابدینی تا مرز وریز ورزش پیشرفت (حتی در عرف و سر زبان)استاندار فعلی جواب نامه باشگاه رو نمیده !یعنی این باشگاه حکم مـو رو داره که منحل بشه!
حالا سر انگشتی حساب کنیم "یکی میاد مدیر عامل میشه "یکی که خیلی فوق العاده باشه "مثلا هر کی که مد نظر داری "میتونه این ماجرا اداره کنه ؟
عابدینی از اول با تیم بود و از نداریش و ...خبر داریم باز یه عده موافقن بعضی ها مخالف!
بازیکنان پول نگرفتن "نم نم دارن زخم به استخون میرسه و سر شکایت رو باز کردن !
قوه قضایی که تقریبا با عابدینی رابطه خوبی داره این وضع پول هفتگی هستش.
من میگم هیچ کس اندازه هوادار متضرر نمیشه "منو شمـا باید ماجرا جمع کنیم (در حد خودمون)نه اینکه توی دعوا نرخ تعیین کنیم.
این کارهای اخیر عابدینی خیلی اشتباه بود و از روی عصبانیت بوده" چون هر کس عزیز تر باشه زخم زبونش تلخ تر هستش.
در واقع مهدوی تنها امید عابدینی بود که از اون نا امید شد و ....
حالا میلاد جان "شما یه مدیر عامل قابل معرفی کن "که این ماجرا رو جمع کنه؟!یا اینکه بتونه پول فراهم کنه.
من نه مدیر عامل بهتری میتونم پیدا کنم نه کاپیتان محجوب و محبوبی مثل مهدوی رو.ترجیح میدم این سو تفاهم رو از بین ببرم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه اکتبر 22, 2013 8:43 am

عابدینی با این مصاحبه هایی که داره میکنه هم روحیه تیم رو بهم میریزه هم دو دستگی رو بین هوادارا بوجودمیاره /15/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 22, 2013 8:45 am

[quote:b8164e4b51="mahyarmaya"][quote:b8164e4b51="miladcivil"][quote:b8164e4b51="mahyarmaya"]عابدینی میگه عکس 3 نفر توو دفتر کارم زده ام "1.نوه ام 2.ناصـر حجازی 3.مهدوی
آقا رضا مهدوی "از متوسل زاده غیر بومی باید خجالت کشید که توی 90 با خنده شوخی میگذره از سوال گزارشگر تا از حواشی دور باشه "از یک غیر بومی چنین حرکتی میبینیم از شمـا خیلی انتظار داریم آقا رضـا .تا الان دندون روی جیگر گذاشتین "دم غیرتتون گـرم "چند وقت دیگه هم تحمل کنید تا شاید اتفاقی افتاد .بحث شما سر چندین میلیون است در صورتی که هوادارن برای 5000تومن بیلیط از دو روز قبل صرفه جویی میکنن تا هزنیه دیدن عشق شان را داشته باشن.این هوادار چه گناهی داره که برای خوش زندگی کردن شما باید غرورش خدشه وارد شود.باور کنید شک نداریم که برای بقیه بازیکنان سینه سپر کردی "امـا این سو تفاهم تیم و روزهای نسبت بد مـا را بدتر میکند[/quote:b8164e4b51]

[color=red:b8164e4b51][size=18:b8164e4b51]مهیار جان؛ شمام اونطرفی غش کردی[/size:b8164e4b51][/color:b8164e4b51] :wink: :lol: :wink: :lol:
[color=black:b8164e4b51]پس مهدی باید از امین و اخلاقش خجالت بکشه ؟! در خوبیت امین که شکی نیست اما آیا جایگاه کاپیتان اول
با یه بازیکن عادی یکی هست؟[/color:b8164e4b51]
[color=blue:b8164e4b51]بقول معروف:[/color:b8164e4b51] /15/ /6/ /15/ /6/[/quote:b8164e4b51]
میلاد عزیز اون روزها که جوون تر بودیم(! :) ) من و امثال شما توی این سایت ثانیه به ثانیه کامنت میذاشتیم و بومــی هامون رو با خدا عوض نمیکردیم.الانم هم رسالت همونه "نه به قدم کمتر نه یه قدم بیشتر.
الان هم مهدوی رو با با عابدینی کنار هم بذارن من همشهری و هم زبانمو ترجیح میدم و برایشان ارزش قائل هستم "من از پای شکستن "آمپول "بی حسی و... خبر دارم "امـا کف دست مـو داره که عابدینی بکنه؟!
عابدینی تا مرز وریز ورزش پیشرفت (حتی در عرف و سر زبان)استاندار فعلی جواب نامه باشگاه رو نمیده !یعنی این باشگاه حکم مـو رو داره که منحل بشه!
حالا سر انگشتی حساب کنیم "یکی میاد مدیر عامل میشه "یکی که خیلی فوق العاده باشه "مثلا هر کی که مد نظر داری "میتونه این ماجرا اداره کنه ؟
عابدینی از اول با تیم بود و از نداریش و ...خبر داریم باز یه عده موافقن بعضی ها مخالف!
بازیکنان پول نگرفتن "نم نم دارن زخم به استخون میرسه و سر شکایت رو باز کردن !
قوه قضایی که تقریبا با عابدینی رابطه خوبی داره این وضع پول هفتگی هستش.
من میگم هیچ کس اندازه هوادار متضرر نمیشه "منو شمـا باید ماجرا جمع کنیم (در حد خودمون)نه اینکه توی دعوا نرخ تعیین کنیم.
این کارهای اخیر عابدینی خیلی اشتباه بود و از روی عصبانیت بوده" چون هر کس عزیز تر باشه زخم زبونش تلخ تر هستش.
در واقع مهدوی تنها امید عابدینی بود که از اون نا امید شد و ....
حالا میلاد جان "شما یه مدیر عامل قابل معرفی کن "که این ماجرا رو جمع کنه؟!یا اینکه بتونه پول فراهم کنه.
من نه مدیر عامل بهتری میتونم پیدا کنم نه کاپیتان محجوب و محبوبی مثل مهدوی رو.ترجیح میدم این سو تفاهم رو از بین ببرم[/quote:b8164e4b51]

[color=red:b8164e4b51][size=18:b8164e4b51]مهیار جان، هون خط اول برای من کافیه و قشنگ منظور شما درک کردم ...[/size:b8164e4b51][/color:b8164e4b51]
[color=blue:b8164e4b51]بقیه هم جهت تکمیل بسیار عالی بود[/color:b8164e4b51] /3/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 22, 2013 1:38 pm

[quote:aa946d6bd2="amir-damashi"][quote:aa946d6bd2="mehdi_damash"][quote:aa946d6bd2="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:aa946d6bd2]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.[/quote:aa946d6bd2]

در پیرو کامنت mehdi_damash باید اضافه کنم که کدوم مدیر فوتبالی تورشت تونست بیش از دوسال تیم های رشتی رو تو لیگ برتر نگه داره؟
پگاه با اون همه پول و عظمت نتونست بیش از دوسال تو هردوره تو لیگ برتر بمونه ،سال اول به زور می موندو سال بعد با فضاحت میفتادن دسته دو!
اما این مرد ،
با دست خالی سه سال تونست با صلابت و با شکستن شاخ بسیاری از غولهای لیگ برتر ! تیم رو تو لیگ برتر نگه داره،
حالا کاری به سپیدرود نداریم که برای همه ما قابل احترامه اما مقایسه اش با تیم اول این سالهای فوتبال رشت مقایسه ای است مع الفارغ و اصلا قابل قیاس نیستند!
عابدینی پدر مدیریت فوتبال رشت محسوب میشه ،این واقعیت رو باید قبول کنیم ،با اینکه بومی نیست اما از بسیاری ازمدیران به اصطلاح فوتبالی این شهر بهتر عمل کرد و کارهای مفید و سودمند انجام داد،(یکیش ترانسفر کردن جهانبخش به اروپا)کدوم مدیرفوتبالی تو رشت و گیلان ویا بهتره بگیم تو ایران تونست طی این سالها این کار رو بکنه؟
اما این رسمش نیست بخاطر مصاحبه یه بازیکن که حقوق یک ماهش بیشتر از اون چیزی است که در مخیله یه کارگر یا کارمند بگنجه ، مدیر فوتبالی شهرمون رو بکوبیم ،
بخدا رسم وفا این نیست...
بعداز گذشت چند سال از حضور عابدینی در رشت واقعاً دلیل این همه دشمنی رو نمیفهمم!!!!!!!!!

پس اون کسی که باید دَوَده ، اشخاص دیگری هستند نه مدیر فوتبالی شهر ما...[/quote:aa946d6bd2]

mehdi_damash :
1- من همش از عابدینی انتقاد نمیکنم و نگفتم فلانه بساره هر وقت لازم بوده انتقاد کردم هر وقت که لازم بوده حمایت کردم (جهت اطلاع شما به عنوان نمونه در جریان هادی طباطبایی , من همه جا از آقای مدیر حمایت کردم چون حق با ایشون بود و ......)
2- والا سپیدرود 40 سالی هست که تشکیل شده و اون سالها که من یادم نمیاد بله مدیران بسیار لایق و بزرگی هم داشته - وضعیت 10 الی 15 سال اخیر سپیدرود هم داستان خودش رو داره (اگه شرکت پگاه و همین امیر منصور آریا اگه سرمایه گذاریشون رو سپیدرود بود ................)

amir-damashi : من بحثم فقط مصاحبه های بد ایشون تو این برهه بود (2 روز قبل بازی حساسمون مقابل ذوب!!!) وگرنه در مجموع ایشون رو بهترین مدیر این سالهای فوتبال رشت میدونستم ولی حالا که اینجور بحث شد منم جواب میدم .
1- آقای مدیر خودشون رو زخم کردند تیم رو بیش از یک سال در لیگ برتر نگه داشتند!
2- کی تیم نایب قهرمان جام حذفی رو تحویل گرفت و فرستاد لیگ1 با شاهکاری چون عبدی؟!!!!
3- کی باعث باز شدن پای افرادی چون فیروز کریمی به این شهر شد؟؟؟ کی پای انواع و اقسام بازیکنای ...............!
4- کی بهترین بازیکنای این شهر رو کوچ داد به استیل آذین؟؟؟
5- کی نتونست با اون سرمایه دهها میلیاردی (تو لیگ1 همون فصل حضور فیروز کریمی, پولدارترین تیم ایران داماش بود) تیم رو بیاره لیگ برتر که بعدا دوباره با همت همون بازیکنای کوچ کرده برگشتیم لیگ برتر؟؟
6- کی با دهن کجی به هواداران و بر اساس علایق شخصی و بر خلاف عقایدش مبنی بر هویت سازی لباس تیم رو قرمز کرد که مسخره عام و خاص شدیم؟؟
7- در آخر هم ایشون حالا حالا ها کار داره که بشه پدر مدیریت فوتبال رشت یا القابی چون امیر شهر باران!!!!!!!!!

بازم حرف هست دوست عزیز ولی الان وقتش نیست
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه اکتبر 22, 2013 2:52 pm

[quote:457a154fc2="sepidroudi"][quote:457a154fc2="amir-damashi"][quote:457a154fc2="mehdi_damash"][quote:457a154fc2="sepidroudi"]آقای مدیر دَوَد تی چانه ی بلا می سر دَوَد......!!! :(

دو روز دیگر بازی دَریم ویشتر از حلافی حاشیه سازی کودن دره امره!!![/quote:457a154fc2]
دوست عزیز آقا معین بزرگوار شما که همش از آقای عابدینی انتقاد میکنی به من بگو میخوام بدونم سپیدرود در این چند سال تشکیلش آیا مدیر موفق داشته؟همه ما اینو دیگه میدونیم که یکی از دلایل افت سپیدرود بی ثباتی مدیریت بوده ولا غیر.واسم جای سوال بوده هربار بحثی بین تیم پیش میاد که یک سرش عابدینی هست شما میای انتقاد میکنی عابدینی فلانه عابدینی بساره.دوست عزیز حالا خوب یا بد این فرد زحمات زیادی برای ما کشیده و با همین زحماتم بوده که داماش نه تنها تیم اول رشت بلکه پرچمدار اول استان گیلان بوده هست و خواهد بود.[/quote:457a154fc2]

اما این مرد ،
بخدا رسم وفا این نیست...

پس اون کسی که باید دَوَده ، اشخاص دیگری هستند نه مدیر فوتبالی شهر ما...[/quote:457a154fc2]

mehdi_damash :
1- من همش از عابدینی انتقاد نمیکنم و نگفتم فلانه بساره هر وقت لازم بوده انتقاد کردم هر وقت که لازم بوده حمایت کردم (جهت اطلاع شما به عنوان نمونه در جریان هادی طباطبایی , من همه جا از آقای مدیر حمایت کردم چون حق با ایشون بود و ......)
2- والا سپیدرود 40 سالی هست که تشکیل شده و اون سالها که من یادم نمیاد بله مدیران بسیار لایق و بزرگی هم داشته - وضعیت 10 الی 15 سال اخیر سپیدرود هم داستان خودش رو داره (اگه شرکت پگاه و همین امیر منصور آریا اگه سرمایه گذاریشون رو سپیدرود بود ................)

amir-damashi : من بحثم فقط مصاحبه های بد ایشون تو این برهه بود (2 روز قبل بازی حساسمون مقابل ذوب!!!) وگرنه در مجموع ایشون رو بهترین مدیر این سالهای فوتبال رشت میدونستم ولی حالا که اینجور بحث شد منم جواب میدم .
1- آقای مدیر خودشون رو زخم کردند تیم رو بیش از یک سال در لیگ برتر نگه داشتند!
2- کی تیم نایب قهرمان جام حذفی رو تحویل گرفت و فرستاد لیگ1 با شاهکاری چون عبدی؟!!!!
3- کی باعث باز شدن پای افرادی چون فیروز کریمی به این شهر شد؟؟؟ کی پای انواع و اقسام بازیکنای ...............!
4- کی بهترین بازیکنای این شهر رو کوچ داد به استیل آذین؟؟؟
5- کی نتونست با اون سرمایه دهها میلیاردی (تو لیگ1 همون فصل حضور فیروز کریمی, پولدارترین تیم ایران داماش بود) تیم رو بیاره لیگ برتر که بعدا دوباره با همت همون بازیکنای کوچ کرده برگشتیم لیگ برتر؟؟
6- کی با دهن کجی به هواداران و بر اساس علایق شخصی و بر خلاف عقایدش مبنی بر هویت سازی لباس تیم رو قرمز کرد که مسخره عام و خاص شدیم؟؟
7- در آخر هم ایشون حالا حالا ها کار داره که بشه پدر مدیریت فوتبال رشت یا القابی چون امیر شهر باران!!!!!!!!!

بازم حرف هست دوست عزیز ولی الان وقتش نیست[/quote:457a154fc2]

برای جواب دادن ،مستقیم و بدون هیچ حاشیه ای میرم سر اصل مطلب:

1- ایشون خودشون رو زخم کردن ویک سال بیشتر تیم رو نگه داشتن :
شما همون یه سال رو تشریف بیارین لیگ برتر،نه اصن لیگ یک ...
2-اون سالی که ایشون تیم رو تحویل گرفتن مدیران وقت پگاه ،جناب آقای فاجعه (بیژن ذوالفقار نسب رو آورده بودن که تیم اون سال از همون اول مشکل داشت ویجورایی بیمار شده بود... وعابدینی هرکاری کرد نشد که نشد،
3-خب فیروز کریمی آدم کمی نبود و عقبه خوبی هم تو آوردن تیمها از دسته پایینتر به بالا داشت،حالا اون گند کاری کرد چه ربطی به این بنده خدا داشت،کما اینکه خودش هم در همون برهه باهاش برخورد کرد و اخراجش کرد،راجع به بازیکنها هم تقریباً باهات موافقم اما بازم ربطی به عابدینی نداشت و دست فیروز رو تو انتخاب بازیکناش باز گذاشته بود...
4- کسی بهترین بازیکنای این شهر رو کوچ نداد به استیل آذین ،بلکه خودشون میخواستن برن،به گفته خود عابدینی وبه تایید چاوشی ومهدوی پیشنهاد بیشتری از استیل آذین بهشون داده بود که خودشون قبول نکردن وسودای بازی در تیمهای دیگه به سرشون زده شده بود.
5-این بند رو فک کنم جوابشو تو بندهای دیگه داده باشم... (تیم تا روز آخر بالا اومده بود فقط گند کاری فیروز کار رو خراب کرد)بازیکنای کوچ کرده هم دیدن اینجا هم پول خوبی میدن ،هم بیشتر بهشون بازی می رسه ،هم اینکه تو شهر خودشون هستن ، برگشتن...وگرنه کسی اونا رو بیرون نکرده بود...
6-رنگ پیراهن هم با توجه به اینکه لوگوی باشگاه مخلوطی از قرمز وآبی هست ،این حق مسلمه باشگاهه که هر رنگی که دوس داشته باشه بپوشه،(که البته خودم هم بارنگ قرمز مخالفم ،و با آبی وسرمه ای موافق ترم اون هم به خاطر پیشینه ی این باشگاه)
اما شما فک کنم بخاطر یکی شدن بارنگ لباس تیم محبوبتون ابراز نارضایتی و مخالفت میکنید.
6- باشه ،ایشون پدر مدیریت فوتبال این شهر نه،
شما میتونی بگی کی تو این شهر خوب کار کرد؟
زهرابی ؟
افشاریان؟
شاد؟
یا نه حتما مهندس شعار؟ نه نه مهندیس نجفی؟؟!! :D
که البته هرکدوم از اینا داستان خاص خودشون رو دارن،

آره آبرار ،
بازهم حرف هست ولی الان وقتش نیست و البته حالش...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان