[quote:9d272637c9="pedram_1367"]من فکر می کنم چون تا الان بازیکن جدیدی نگرفتیم که گوش های ما رو پوشش بدن و با توجه به جذب نزدیک به واقعیت کاردوست ؛ امسال باید تغییر سیستم بدیم و با هافبک بازی کنیم ... یک چیزایی تو مایه های 4-4-2 لوزی ، یا 4-3-3 به سبک میلان که همون 4-3-2-1 میشه ( عشق برادر ارزان قدر درخشان با چینش عجیب نفرات ) یا سیستم های مشابه ...
البته باز هم فرصت داریم تا پایان نقل و انتقالات و همچنان امیدوار ... برای من به شخصه اینکه حاجی زاده شاخ محبت رو کشید اندازه جذب یک بازیکن خوشحال کننده بود چون می دونم بازی به بازیکنانی میرسه که حقشون هست که لیگ رو به آتیش بکشند ... امسال هم مثل پارسال باز هم نظر شخصیم اینه که اگه درخشان بازی تکرار نشه توی تیم ؛ ما راحت تک رقمی هستیم ... امسال تیم های داغون زیاد هستند و کاملا لیگ نا متعادلی خواهیم داشت ... یک نیمه پرسپولیس ، استقلال ، تراکتور ، سپاهان ؛ یک نیمه نفت تهران ، راه آهن ، فولاد ، مس ، صبا و یک نیمه هم ما ، ملوان و سایر تیم ها هستند ... که من به شخصه جای تیم رو با همین نفرات در بین دو نیمه اول می دونم ...

[/quote:9d272637c9]
تغییر سیستم با توجه به مشکلات گوش چپ و راست، یکی از راه حل ها می تونه باشه و با توجه به ترافیک در خط هافبک، امکان استفاده از سیستم 4-4-2 الماس (لوزی) فراهمه. اما باید توجه داشته باشیم که تغییر سیستم همون قدر که از نظر تئوری مناسبه، همون قدر از نظر عملی می تونه ریسک به حساب بیاد. چون در این صورت باید از تاکتیک های متفاوتی برای حمله استفاده بشه که شاید جاافتادن بازیکنان در سیستم جدید طول بکشه پس اگه قراره این کار انجام بشه باید از همین مدت کنونی در تمرینات انجام بگیره.
از طرفی در صورت استفاده از 4-4-2 لوزی نیاز به یک مهاجم پوششی تکنیکی و دونده داریم که البته باید پاسور خوبی هم باشه. همچنین با آوردن سهرابی به هافبک دفاعی نیاز به یک دفاع راست مطمئن داریم.