[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و ...

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و ...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 30, 2013 2:27 pm

دهقاني ، نظيف كار، مختاري ، رحيمي ، محمدي ، حاجي زاده ، كاردوست ، متوسل زاده ، حسن زاده‌، هادي سهرابي ، حاجتي .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه آگوست 30, 2013 2:29 pm

[quote:48f3806f66="MEHRDAD"]دهقاني ، نظيف كار، مختاري ، رحيمي ، محمدي ، حاجي زاده ، كاردوست ، متوسل زاده ، حسن زاده‌، هادي سهرابي ، حاجتي .[/quote:48f3806f66]

یا ابوالفضل حاجی زاده !!! :o :o :o :o :o
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه آگوست 30, 2013 2:30 pm

ترکیب بسیار خوبی هست
انشالا میبریم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه آگوست 30, 2013 6:27 pm

ناظمی: حقمان پیروزی بود/ امیدوارم این استرس را از بین ببریم

سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: در هفته‌ی آینده روی نقاط ضعف تیمم کار می‌کنم تا بتوانیم در دیدار بعدی جبران کنیم.
به گزارش اوج، افشین ناظمی در نشست خبری بعد از بازی با سپاهان اظهار داشت: از نباختن راضی هستم. از تلاش بازیکنانم به خصوص در نیمه‌ دوم راضی هستم. تمام تلاشمان را می‌کنیم تا نقاط ضعفمان را بپوشانیم و بتوانیم در جدول موقعیت بهتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: نیمه‌ اول برعکس جریان بازی گل خوردیم. این ضعف من است. باید با تیمم کار کنم. تیمی که چند موقعیت گل به دست می‌آورد این را نشان می‌دهد که می‌تواند گل بزند. ما باید روی ضربات آخر کار کنیم. من فکر می‌کنم نیمه‌ دوم سپاهان موقعیت آنچنانی نداشت. ما به دنبال سه امتیاز این بازی بودیم و حق ما بود که این بازی را ببریم. در هفته‌ آینده روی نقاط ضعف تیمم کار می‌کنم تا بتوانیم در دیدار بعدی جبران کنیم.
ناظمی در پایان افزود: من فکر می‌کنم تیمم کمی استرس داشت؛ چون تا الان در رشت نبرده‌ایم و این امر روی بازیکنانم تاثیر منفی گذاشت. وقتی که ما گل می‌خوریم از آن به بعد بازی خودمان را انجام می‌دهیم. نباید طوری باشد که ابتدا گل بخوریم و بعد فوتبال خودمان را بازی کنیم. امیدوارم که این استرس را بتوانیم از بازیکنان دور کنیم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه آگوست 30, 2013 6:28 pm

کرانچار:هواداران داماش کلمه زشتی به کار نبردند

سرمربی تیم سپاهان گفت:می‌دانستیم داماش از طریق ضربه ایستگاهی به گل می‌رسد.
به گزارش اوج،زلاتکو کرانچار پس از تساوی تیمش مقابل داماش عنوان کرد: من فکر کنم که با این‌که دو هافبک دفاعی خود را در اختیار نداشتیم در نیمه‌ی دوم خوب بازی کردیم. به نظر من علی احمدی، امین جهان‌آلیان و احسان حاج‌صفی خوب بازی کردند. ما دو شانس خوب در نیمه‌ اول داشتیم و گل برتری را در نیمه‌ی اول زدیم. در نیمه‌ دوم هم با پاسکاری می‌خواستیم بازی را حفظ کنیم. نمی‌دانم چرا تیم من با انجام اشتباه‌های زیاد بازی را به تیم میزبان واگذار کرد. با این‌که می‌دانستیم آنها روی ضربات ایستگاهی خطرناک هستند و در این زمینه تخصص دارند باز هم این موقعیت را در اختیارشان قرار دادیم.
وی ادامه داد: به دلیل افت تمرکز و حفظ نتیجه بازی را با مساوی تمام کردیم. آن‌طور که پیش‌بینی می‌کردم بازی جالبی بود و برخلاف بازی با فجر که یک بر صفر جلو بودیم و با دو گل بازی را واگذار کرده بودیم در این بازی نتیجه را واگذار نکردیم. مطمئنا روی آنالیز این بازی کار خواهیم کرد. به تیم داماش تبریک می‌گویم بابت بازی جوانمردانه‌ای که مقابل ما انجام دادند.
کرانچار ادامه داد: ما در واقع مجتبی جباری را برای جایگزینی نویدکیا آورده بودیم تا بار تیمی ما را بر دوش بکشد ولی چون تمرکزش با ما نبود به او اجازه دادم تا فکر کند و تا الان هم جوابی از وی نشنیده‌ایم.
سرمربی سپاهان در پایان گفت: من آن چه که از بازیکنانم خواسته بودم این بود که گل دوم را به ثمر برسانند ولی داماش روی ضربه ایستگاهی به گل رسید. می‌دانستیم داماش از طریق ضربه ایستگاهی به گل می‌رسد. طبیعی بود که دو تیم روی اشتباه یکدیگر به گل رسیدند.
کرانچار درباره جو ورزشگاه رشت گفت: البته کلماتی که آنها به کار می‌بردند را من نمی‌فهمیدم، ولی جو ورزشی که برای حمایت از داماش به راه انداخته بودند نشان می‌داد که بازیکنانشان را به برد فرامی‌خواندند.با این وجود من متوجه کلمه زشتی از سوی طرفداران داماش نشدم.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mirzarashti » جمعه آگوست 30, 2013 6:29 pm

تیم فوق العاده بازی کرد حقمون برد بود دم هوادارام گرم عالی بودن ایشالا فجر میبریم داماش شهر باران :twisted:
به امید اون روزی که داماش و سپیدرود تو لیگ برتر دربی الرشتینو رو انجام بدن
نماد کاربر
mirzarashti
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 21, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه آگوست 30, 2013 6:30 pm

جباری را با تفکراتش تنها گذاشتیم
کرانچار: می‌خواستیم از جباری در دو جبهه استفاده کنیم و او را جایگزین نویدکیا کنیم
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: ما می‌خواستیم از جباری در دو جبهه استفاده کنیم اما او را با یکسری اخلاق و رفتاری که از خود بروز داد، با تفکراتش تنها گذاشتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار سرمربی تیم فولاد سپاهان پس از تساوی یک بر یک مقابل تیم داماش گیلان اظهار داشت: دو نیمه متفاوت داشتیم، نیمه اول خیلی خوب بودیم، موقعیت‌های زیادی هم داشتیم، نمی‌دانم نیمه دوم چرا بازیکنان بازی را ول کردند و عقب کشیدند البته داماش با ارسال توپ‌های بلند و بازیکنان بلند قد به تیم ما فشار وارد می‌کرد.

وی افزود: بازیکنان داماش با ارسال توپ‌های بلند از اشتباهات ما استفاده کردند اما ما تمام تلاشمان را کردیم تا از گل زدن آنها جلوگیری کنیم.

سرمربی تیم فولاد سپاهان گفت: ما جباری را آورده بودیم تا جایگزین محرم نویدکیا کنیم تا مسئولیت تیم را بر عهده بگیرد، جباری یکسری اخلاق و رفتار از خود بروز داد و نشان داد انگیزه لازم برای بازی کردن در تیم سپاهان را ندارد. او مصاحبه کرد که از فوتبال می‌خواهد خداحافظی کند، ما جباری را با تفکراتش تنها گذاشتیم تا تصمیم بگیرد.

وی افزود: ما از جباری انتظارات زیادی داشتیم و می‌خواستیم در دو جبهه از او کمک بگیریم، هم در لیگ برتر و هم در آسیا اما متأسفانه نشد و باید هفته آینده با او صحبت کنیم.
[size=24:21145e75ba]
کرانچار در مورد جو ورزشگاه گفت: جو ورزشگاه عالی بود، هرچند که من متوجه نمی‌شدم هواداران چه شعارهایی می‌دهند اما از رفتار آنها متوجه شدم که تیم خود را تشویق می‌کنند، من این صحنه‌ها را در هیچ جای دنیا ندیده بودم.[/size:21145e75ba]

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » جمعه آگوست 30, 2013 6:35 pm

بازم رو گلی که خوردیم دروازه بان و دفاع اشتباه کردن گل که خوردیم بچگانه بود :(
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه آگوست 30, 2013 6:40 pm

[b:77e145e4f3]من فعلا در مورد مسائل فنی حرفی نمیزنم اما فقط به این نکته اشاره میکنم که جدا از بازی که مساوی شد ما یه برد بزرگ بدست اوردیم!
اونم اینه که برای دومین بار متوالی سرمربیه تیم مهمان از جو ورزشگاه تعریف کرد و این یه پیروزیه ارزشمند محسوب میشه و همچنین یه تو دهنیه محکم به حسن زاده ی ضد انسان و ضد رشتی.[/b:77e145e4f3]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه آگوست 30, 2013 6:45 pm

تو رو خدا تو رو به هر کی که می پرستی افشین خان از لایقی فر استفاده کن! دیگه حرفی ندارم!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » جمعه آگوست 30, 2013 6:47 pm

دیگه نایی واسم نمونده به خدا ..... اینقدر داد زدیم تمام صدام گرفته ... اونایی که تواستادیوم بودن دیدند تمام یک ربع تیمو با صدای بلند بدونه توقف تشویق کردیم ...یه گله کوچیک از آبرار های جایگاه H دارم که امروز خودشون نبودن ... خداییش خودم امروز تعجب کردم من همش پشت دروازه میشینم ولی هیچ وقت اینطوری تیم یادم نمی یاد تشویق کرده باشیم /3/ /3/ /3/ /13/ /13/ /13/ /13/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 30, 2013 6:51 pm

[color=darkblue:aa4e4a6869]در خصوص بازی امشب :
1- دهقانی خیلی شیت تشریف دارند و خروج های بدون برنامه اش بعلاوه شاهکار ابوذر رحیمی کار دست ما داد ، طبق معمول معدود حملات حریف ، یکی تبدیل به گل شد !!!!
2- از میدان دادن به جوانانی چون هادی محمدی و حسن زاده بسیار خرسندم ، بهتر است بجای بازیکنانی نظیر کبه، داسیلوا و ابوذر رحیمی ، باز هم به جوانان میدان دهیم ، تاکنون که ضرر نکرده ایم .
3- باز هم در بازی خانگی پیروز نشدیم !!!!!!
4-بسیار مایلم تعداد خطاهای نظیفکار را در یک بازی بشمارم ، و با تعداد کل خطاهای تیم مقایسه کنم .
5- حسن زاده در چند مورد بی دلیل خودش را به زمین زد ، و در دفعه سوم کارت زرد گرفت ، آخه پسر خوب چند بار تمارض ؟!
6- در نیمه اول و قبل از گل سپاهان ، دو بار توسط متوسل زاده و یکبار توسط حسن زاده صاحب موقعیت گل شدیم که . . . در نیمه دوم هم پاس زیبای کبه به سیف الهی را این بازیکن با بی دقتی خراب کرد !!!!امروز اگر بازیکنی نظیر رضا عنایتی را در تیم داشتیم ، نتیجه بازی حداقل 4-1 به نفع ما می شد .
ضربات ایستگاهی زیادی نصیب ما شد که می توانستیم بهتر از اینها استفاده کنیم ، جای کاپیتان خالی بود .
7- علاوه بر آنکه فاصله هافبک ها با مهاجمان زیاد می باشد ، فاصله نفرات خط حمله نیز از یکدیگر زیاد بوده و اصل حمایت رعایت نمی گردد ، اگر زمین بازی را به 9 قسمت مساوی تقسیم نماییم ، اکثر اوقات ، حسن زاده در یک نهم این تقسیم بندی تنها بود .
8- بازیکنان گلزن داماش بهتر است بجای خود شیرینی ! به سمت ناظمی بروند !
9- باز هم طبق معمول بهترین میدان ، هوادارن خوب ما بودند که تیم خود را تنها نگذاشته و از آن حمایت کردند ، درود بر هواداران فهیم شهر باران ، درود بر افشین ناظمی و تیم داماش /3/[/color:aa4e4a6869]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » جمعه آگوست 30, 2013 6:54 pm

یه سوال از بچه هایی که درباره ی مسائل فنی تیم نظر میدن دارم ....
من خودم خیلی افشین خانو دوست دارم بعد بازیم تشویقش کردیم ولی من موندم چرا این بنده خدا سیف اللهی رو بازی نمیده از اول من هر هفته این واسم سواله حتی دو هفته پیش بعد بازی استقلال همین حرفو زدم ، بعد بازی با ملوانم اینو گفتم من واسم جدی سوال شد یعنی چی چرا این بنده خدارو فیکس نمی ذاره ... خدایی این می تونه جهان بخش بعدی ما باشه کاملا پتانسیلشو داره
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط shahin_darknight در جمعه آگوست 30, 2013 7:01 pm .
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آگوست 30, 2013 6:55 pm

[color=black:de45b64604]دوستانی که در ورزشگاه حاضر بودند و یا از منزل تماشا کردند،[/color:de45b64604][color=blue:de45b64604] یک صحنه مشکوک بر روی
حسن زاده که خطا گرفته شد اما بیرون محوطه، داخل نبود؟ پنالتی نبود؟[/color:de45b64604]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 30, 2013 6:58 pm

[quote:1d2e8eca67="miladcivil"][color=black:1d2e8eca67]دوستانی که در ورزشگاه حاضر بودند و یا از منزل تماشا کردند،[/color:1d2e8eca67][color=blue:1d2e8eca67] یک صحنه مشکوک بر روی
حسن زاده که خطا گرفته شد اما بیرون محوطه، داخل نبود؟ پنالتی نبود؟[/color:1d2e8eca67][/quote:1d2e8eca67]

[color=darkblue:1d2e8eca67] نه میلاد جان ، بیرون محوطه جریمه خطا انجام شد و پنالتی نبود .[/color:1d2e8eca67]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان