[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قویدل عابدینی را برکنار کرد

قویدل عابدینی را برکنار کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه مارس 16, 2013 9:20 am

[quote:d47232e2de="samblack"]سرپرست کمیته قوانین فدراسیون فوتبال:اگر مالکیت قویدل بر داماش احراز شود برکناری عابدینی قانونی است

سرپرست کمیته قوانین فدراسیون فوتبال گفت:مالک باشگاه در صورتی که مالکیتش احراز شود می تواند مدیرعامل را برکنار کند.

به گزارش اوج نیوز،هوشنگ نصیرزاده در خصوص اختلافات به وجود امده میان قویدل و عابدینی،مالک و مدیرعامل باشگاه دامش و حکم مالک مبنی بر برکناری عابدینی اظهار داشت:در صورتی که طبق کمیسیون ماده 5 تربیت بدنی که در استان ها واقع شده و نیز قانون تجارت،مالکیت کسی احراز شود فرد مالک می تواند مدیرعامل را برکنار کند.

وی افزود:در مورد برکناری آقای عابدینی توسط آقای قویدل باید دید که آیا مالکیت وی بر باشگاه داماش احراز می شود یا نه.اگر احراز شود برکناری وی قانونی است.[/quote:d47232e2de]

هوشنگ چقدر گیجی تو,خسته نباشی,خوب اگه احراز بشه که ما همه میدونیم اینجوری میشه,چی میگی تو,حرف نزنی میگن لالی؟!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه مارس 16, 2013 9:54 am

سراوانی : عابدینی در صورت رفع مشکلات تیم داماش حاضر به کناره گیری است / عابدینی مدیرعامل باشگاه صدرا نیست که او را برکنار کنند بلکه مدیرعامل باشگاه داماش ایرانیان است
علی احمدی سراوانیˈ روز شنبه در مورد برکناری عابدینی از مدیرعاملی باشگاه داماش گیلان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عابدینی مدیرعامل باشگاه صدرا نیست که او را برکنار کنند بلکه مدیرعامل باشگاه داماش ایرانیان است.
وی اظهار کرد: شرکت صدرا ثبت نشده و هیات مدیره قانونی ندارد که بخواهد کسی را برکنار کند و به همین منظور عابدینی مدیرعامل قانونی باشگاه داماش است.
مسوول روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ادامه داد: طبق قانون، باید چک های ارایه شده از سوی شرکت صدرا وصول شود تا مالکیت این شرکت، قانونی باشد و در صورت عدم وصول، قرارداد یک طرفه فسخ می شود.
به گفته احمدی سراوانی؛ با توجه به صحبت هایی که شده، قرار است طی هفته جاری چک ها وصول شود و در این صورت اگر مشکلات بازیکنان حل شود، خود عابدینی استعفاء خواهد داد در غیر این صورت، کسی نمی تواند او را برکنار کند چون پروانه باشگاه به نام عابدینی است.
وی با بیان اینکه عابدینی نماینده قوه قضاییه در باشگاه نیز هست، گفت: بر اساس صورتجلسه متمم قرارداد باشگاه ورزشی داماش و بر اساس ماده دوم آن؛ در صورت وصول نشدن هریک از چک های صادر شده توسط آقای قویدل به دادستانی در تاریخ اعلام شده، فروشنده اختیار فسخ یک طرفه معامله را دارد و مجاز است با اختیار کامل و با حمایت دادستانی نسبت به استرداد و باز پس گیری امتیاز تیم فوتبال به شرکت فرهنگی - ورزشی داماش ایرانیان اقدام نماید بنابراین به استناد این قرارداد، ایشان تا کلیه وجوه خرید را پرداخت نکنند، مالکیت شان محرز نیست.
وی به تماس تلفنی حمید درخشان با بازیکنان تیم اشاره و اضافه کرد: از نظر مدیریت این باشگاه، درخشان در تیم سمتی ندارد.
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 16, 2013 10:01 am

دوستان اطلاع رساني كنيد
امروز ساعت 6 روبه روي هيت فوتبال
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 16, 2013 10:04 am

[quote:6d1a95d92b="ali_damashi"]دوستان اطلاع رساني كنيد
امروز ساعت 6 روبه روي هيت فوتبال[/quote:6d1a95d92b]

آبرار منم میام . فقط مدیرای سایت تایید میکنن ؟
اگه میریم با اتحاد بریم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 16, 2013 10:05 am

طباطبایی:وضعیت حضور من در داماش بعد از ظهر مشخص می شود
فوتبال ایران/هادی طباطبایی گفت:وضعیت حضور من در داماش بعد از ظهر امروز مشخص می شود.
به گزارش اوج نیوز،هادی طباطبایی در خصوص حکم سرپرتی باشگاه داماش که از سوی قویدل صادر شده اظهار داشت:وضعیت من بعد از ظهر امروز مشخص می شود.
وی افزود:تا آن زمان ترجیح می دهم حرفی نزنم.
قویدل،مالک باشگاه داماش اعلام کرده که عابدینی از سمت مدیرعاملی برکنار شده و طباطبایی به عنوان سرپرست این باشگاه فعالیت می کند.
عابدینی در واکنش به این حکم اعلام کرده که قویدل نمی تواند او را برکنار کند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » شنبه مارس 16, 2013 10:09 am

"همچنین شنیده های ما حاکیست شب گذشته دست اندرکاران گیلانی برنامه نود در هتل کادوس رشت حاضر شدند و با شهرام قویدل مصاحبه ای را انجام دادند ."

این وهابی و حمیدی تمام سعی شونو میکنن تا حاشیه های داماش زیاد بشه.حتی حاضرند بدون پول اضافه کاری هم بکنن.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 16, 2013 10:11 am

[quote:8c970890de="pouryaR-damash"][quote:8c970890de="ali_damashi"]دوستان اطلاع رساني كنيد
امروز ساعت 6 روبه روي هيت فوتبال[/quote:8c970890de]

آبرار منم میام . فقط مدیرای سایت تایید میکنن ؟
اگه میریم با اتحاد بریم .[/quote:8c970890de]
با اتحاد داريم ميريم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط cabana » شنبه مارس 16, 2013 10:16 am

بنطرم هدف قویدل فقط ضربه زدن به داماش و باخت در برابر پرسپولیس در جام حذفیه و تنها مانع اون عابدینی هستش و تصمیم داره با هر امکانی فعلا از دست عابدینی خلاص شه شاید با پرداخت مقداری پول و قول و قرار بخواد سره الماس خاله و هوادارارو شیره بماله باید به طریقی واکنش و درخواست هوادارها رو قبل جلسه مهم دوشنبه بهش یفهمونیم و متوجه بشه که اینجا جایی نیست که بخواد با اون درخشان حال به هم زن تیمو نابود کنه اگه بشه همزمان با جلسه هوادارها جلوی هیات فوتبال تجمع داشته و خیلی محترمانه به قویدل اعتراض و از عابدینی حمایت کنن عالی میشه
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 16, 2013 10:20 am

آقا دیگه پول هم بخواد بیاره اصلا مورینیو مسی رونالدو هم بیاره فایده ای نداره باید از شهر ما گمشه بیرون . این آدم * از اونیه که فکرشو میکردم یه کلام ختم کلام این مردک باید بره از رشت . حتی اگه قراره داماش منحل هم بشه این مردک باید بره . به مردم رشت توهین میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » شنبه مارس 16, 2013 10:29 am

آبراران منم میام تا حق این مرتیکه رو بذاریم کفه دستش /9/ /9/ /9/ /9/ ....
چند نفرم با خودم میارم /9/ /9/ /9/ /9/

[size=24:104b2f0bd4][color=red:104b2f0bd4]خواهشا همه حتما بیاین[/color:104b2f0bd4][/size:104b2f0bd4]

[size=18:104b2f0bd4][color=blue:104b2f0bd4]ایران آسیا امیر عابدینی[/color:104b2f0bd4][/size:104b2f0bd4]
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه مارس 16, 2013 10:33 am

آبراران با حرف زدن مشکلی حل نمیشه همه تشریف بیارید درخشان داره بر میگرده رو نیمکت داره به شهرمون خیانت میشه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه مارس 16, 2013 10:53 am

[quote:67360f78b8="pouryaR-damash"]آقا دیگه پول هم بخواد بیاره اصلا مورینیو مسی رونالدو هم بیاره فایده ای نداره باید از شهر ما گمشه بیرون . این آدم * از اونیه که فکرشو میکردم یه کلام ختم کلام این مردک باید بره از رشت . حتی اگه قراره داماش منحل هم بشه این مردک باید بره . به مردم رشت توهین میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:67360f78b8]

[color=black:67360f78b8]چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مورینیو رو میخواد بیاره ؟[/color:67360f78b8]

[color=red:67360f78b8][size=18:67360f78b8]کِی میخواد بیاد بگو من شمشیرمو بردارم بیام [/size:67360f78b8][/color:67360f78b8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه مارس 16, 2013 11:41 am

عابدینی در گفتگو با تسنیم: قویدل به دلیل عدم انجام تعهدات مالک باشگاه نیست که بخواهد من را برکنار کند
شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۵۶

[align=center:6138c1a56c][img:6138c1a56c]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1391-12/7-12/1tasnim.jpg[/img:6138c1a56c][/align:6138c1a56c]

عابدینی: مالک شرکت صدرا بهرام قویدل است و نه شهرام قویدل.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درباره تجمع عده‌ای در مقابل شرکت صدرا اظهار داشت: این افراد طلبکاران باشگاه داماش نیستند بلکه طلبکاران شرکت صدرا هستند.
وی درباره اظهارات قویدل که عنوان کرده می‌تواند عابدینی را برکنار کند گفت: او قانون را نمی‌داند که چنین حرفی زده است. در قرارداد فی‌مابین آیتم‌هایی وجود دارد که من به قویدل توصیه می‌کنم بند‌های 3،4،5 آن را بخواند. من فروشنده باشگاه بودم اما با شرایطی خاص و زمانی که شرایط بیع جاری نباشد قرارداد فسخ می‌شود.
مدیرعامل باشگاه داماش خاطرنشان کرد: طبق قرارداد قویدل نباید تا آخرسال، دیونی داشته باشد و باید طلب بازیکنان و همچنین چک‌های قوه‌ قضائیه را پرداخت کند اما این تعهدات انجام نشده و چک‌های او برگشت خورده است. به همین دلیل ‌می‌توانم تشخیص دهم تا آخر سال چه اتفاقی خواهد افتاد.
عابدینی تصریح کرد: نیازی نیست او مرا برکنار کند. قویدل دیون خود را پرداخت کند، خودم خواهم رفت. من 3 بار استعفا دادم اما چرا او این استعفا را قبول نکرد؟ قویدل حتی اگر من استعفا بدهم هم نمی‌تواند در این باره تصمیم‌گیری کند چرا که باشگاه داماش مایملک او حساب نمی‌شود و استعفای من را هم جای دیگری باید قبول کند.
وی درباره اظهارات قویدل پیرامون پرداخت‌های انجام شده از سوی او گفت: رسول زارعی مسئول مالی و خانم آریانا مسئول حسابرسی داماش می‌توانند اعلام کنند که رقم واقعی پرداخت‌ها چقدر بوده است. قویدل دروغ می‌گوید. او تاکنون 900 میلیون برای خرید تیم پرداخت کرده است. ضمن آنکه 3 میلیارد و 300 میلیون به ما پول داده و مقداری را هم خرج کشتی کرده است. از این میزان 2 میلیارد تومان به بازیکنان پرداخت شده و مابقی نیز صرف هزینه‌هایی چون سفر و دیگر مسائل مربوط به تیم شده که اسناد و مدارک در این باره گویا هستند.
عابدینی تاکید کرد: در این مدت کوتاه قویدل 40 دروغ گفته است. او به ما گفته بود تا 30 بهمن یک‌ونیم میلیارد تومان پرداخت خواهد کرد که این پول در همان زمان هم 2 ماه دیرتر از موعد مقرر بود با این حال هنوز هم این رقم پرداخت نشده است.
مدیرعامل باشگاه داماش خاطرنشان کرد: من به این دلیل عصبانی شدم و فریادم درآمد که دیدم مردم جلوی من را می‌گیرند و بعضی از آنها فکر می‌کنند من مالک شرکت صدرا هستم در حالی که به آنها توضیح دادم ما تنها باشگاهداری می‌کنیم. من وقتی چک‌های برگشت خورده و توهین‌های مردم را دیدم ناراحت شدم. اکنون ما چک‌های برگشتی به مبلغ 600 میلیون را داریم. ضمن آنکه تنها30 درصد مبلغ قرارداد بازیکنان پرداخت شده است.
وی افزود: بودجه داماش برای این فصل 12 میلیارد بوده در حالی که قویدل می‌گوید این بودجه 7/5 میلیارد بوده که این حرف واقعیت ندارد.
مدیرعامل باشگاه داماش خاطرنشان کرد: تیم ما فردا با گهر بازی دارد و من به این آقا می‌گویم چرا با رفتار بچه‌گانه خود باشگاه را مضمحل می‌کنید. قویدل قدرتی نیست که بخواهد مرا برکنار کند. او 2 راه پیش‌رو دارد یکی راهکار دشوار و دیگری راه‌ آسان‌تر که این است که پول بازیکنان را بدهد و من خودم استعفا دهم.
وی در پایان گفت: مالک شرکت صدرا بهرام قویدل است و نه شهرام قویدل.

http://www.damashsc.com/fa/news/2823-13 ... 6-11-28-38
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط razor » شنبه مارس 16, 2013 12:04 pm

قویدل هم آدمه . مرتیکه دروغ گو .همان طور که کاربران کفته اند. ما داماش را با عابدینی می خواهیم . به بعضی از آقایون هم ربطی نداره که برن سرمربی بیارند.
آن هم کی درخشان عوضی . این آقا اگر نمی تواند تیم داری کند . برود گم شود . . این آقای پرسپولیسی فکر کنم می خواست . جهانبخش را به پرسپولیسی ها بدهد . پول بگیرد.
اما خیال کرده که ما بچه های شهر باران هستیم و نمی گذاریم با عشقمان بازی شود . با امیرمان بد رفتاری.

ما داماش را با عابدینی می خواهیم /11/ نه با قویدل و درخشان. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
همه تیما ره ترکانیم ری.

http://upload.tehran98.com/img1/ql1qstcojcgqc13f6hy.jpg
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

پستتوسط razor » شنبه مارس 16, 2013 12:54 pm

این هم ورزش 3 با خبر های مسخره اش

قويدل عابديني را برکنار کرد

به دليل اتهاماتي که امير عابديني مطرح کرده و باعث تشويش اذهان عمومي شده، اين باشگاه فردا طي شکايتي به قوه قضاييه از مديرعامل سابق اين باشگاه اعلام جرم خواهد کرد.

با انتشار مصاحبه تند اميرعابديني با خبرگزاري فارس که در آن مالک داماش به کلاهبرداري متهم شده بود، شهرام قويدل مالک داماش مديرعامل باسابقه اين تيم را برکنار کرد.

به گزارش گل، دقايقي پيش قويدل با عزل عابديني ، هادي طباطبايي را به سمت سرپرست اين باشگاه منصوب کرده و او براي در اختيارگرفتن تيم به رشت خواهد آمد .

قويدل در اين رابطه مي گويد: با توجه به شرايط حاضر و ناهماهنگي امير عابديني با هيات مديره، مالک باشگاه و برنامه‌هاي باشگاه او از کار برکنار شد. همچنين به دليل اتهاماتي که امير عابديني مطرح کرده و باعث تشويش اذهان عمومي شده، اين باشگاه فردا طي شکايتي به قوه قضاييه از مديرعامل سابق اين باشگاه اعلام جرم مي کند

اين مجادله البته احتمالا به سود بازيکن ها هم تمام خواهد شد چراکه قصد مالک باشگاه پرداخت مقداري از دستمزدهاي عقب افتاده است .

اين در حالي است که نزديکان عابديني مي گويند قويدل حقي بر اين کار ندارد چراکه عملا وي از مالکيت باشگاه خلع شده است.

در هرحال باشگاه داماش در بدترين وقت سال دچار مشکلات شديد و تنش هايي است که شايد باعث شود اين تيم رشتي از پا در بيايد . در انتظار اخبار بيشتر باشيد.
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان