[quote:f3669134bc="soroosh8"]من از یه چیزی میترسم,اونم اینه که حساسیت این بازی رو خیلی بالا بردیم,درسته مهمه ولی آخر همه چیز هم نیست,ما که 100% این بازی رو میبریم توش شکی نیست,ولی این همه هی بگیم حتما باید ببریم به تیم فشار و استرس وارد میشه!ما فقط باید بریم و خوب تشویق کنیم,بقیه دیگه دست خدا و بچه های با غیرت تیم محبوبمون هست

[/quote:f3669134bc]
من فکر می کنم این بازی واقعا حساس تر از یک بازی معمولی در لیگ هست ... چون اولا اینکه مس در جدول بالای ما هست و 5 امتیاز هم بیشتر ازمون داره و ما باید ببریمشون که اونا امتیازی نگیرند و ما 3 امتیاز رو بگیریم ، ثانیا ما با برد احتمالی در بازی عقب افتاده با پیکان بتونیم مس و شاید هم تیم های دیگه رو بیاریم پایین ...
خوشبختانه ما با خیلی از تیم های بالامون بازی داریم که امتیازات اون بازی ها یه جورایی 6 امتیاز هست ! یعنی نباید بذاریم 3 امتیاز رو بگیرند و از اونور خودمون 3 امتیاز رو بگیریم ... تیم هایی مثل مس ، صبا ، راه آهن ، ملوان ، فجر ، نفت تهران و حتی تراکتور ، استقلال و سپاهان ... فرض رو بر این می ذاریم که پایینی هامون رو بزنیم ... گهر ، پیکان ، نفت آبادان ، ذوب آهن . تازه بازی با مس ، فجر ، صبا ، تراکتور ، نفت آبادان و سپاهان هم تو خونه مون هست و شانس بیشتری برای برد داریم ...
اگه بخوایم واقعیت رو نگاه کنیم ، متاسفانه در هفته های اخیر [b:f3669134bc]تیم های بالایی ما برای ما بازی کردن و ما برای تیم های پایینی !! [/b:f3669134bc] وگرنه الان نشسته بودیم و خیلی راحت می گفتیم اگه نبردیم هم مهم نیست ...
این رو بگم اصلا من خودم نگران سقوط نیستم و از اول فصل هم گفتم ما امسال تک رقمی میشیم ... ولی به فکر رتبه بهتر هستم چون به معنای واقعی داریم بازی می کنیم و دلیلی برای امتیاز از دست دادن نداریم ...