[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » جمعه ژانويه 04, 2013 7:51 pm

[quote:383cc6644a="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:383cc6644a]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:383cc6644a]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:383cc6644a]

عالیه :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 04, 2013 8:04 pm

مجید جان بال مشت رو میشه از فروهر برنداری؟نماد ایرانی نباشه خیلی بهتره.
بهتر نیست عوض شه؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 04, 2013 8:22 pm

[quote:152d94ce5b="sepidroudi"][quote:152d94ce5b="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:152d94ce5b]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:152d94ce5b]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:152d94ce5b]

مجید جان عالیه - فقط مثلا رعد و برق و باران بالای این طرح بزنی پرتر و زیباتر نمیشه به نظرت؟؟؟

اینجوری نشون میده تیفوسیها تیمشون رو تو بارون هم تنها نمیزارن و جانانه تشویق میکنن

یا مثلا از اونجایی که آرم باشگاهمون اسب بالداره :roll: بالهاش که هست - سر یه اسب رو به صورتی هنرمندانه که خودت بلدی مثلا بزاری

البته اینا نظر منه - شاید دارم چرت میگم :lol: :lol:[/quote:152d94ce5b]
آبرار مطمعن باش اگه بارونم بذارم مذخرف میشه. مثلا یه لحضه به لوگو های معروف نگاه بکن مثلا آدیداس سه تا خطه . خب چه ربطی داره به شرکتش یا آرم موبایلت نوکیا یا هر چیز دیگه. مطمعن باش همه اینا کلی نماد دارند ولی نمیان توو یه لوگو همه شناسنامشونو خالی کنند. لوگو هر چه ناخواناتر و گنگ تر باشه لوگو بهتری محسوب میشه. یعنی یجورایی مخاطب درگیر میکنه که ای چی میتونه باشه و همین درگیر شدن باعث میشه که اون لوگو هیچوقت از خاطرش نره و این یعنی موفقیعت اون شرکت یا هرچی . 8)
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه ژانويه 04, 2013 8:30 pm

مجید جان قبول دارم 100 در 100 همینه که میگی

ولی این پرچمای بزرگ یا نمادهای هواداران تیفوسی (مثل رمی ها و .....) شلوغه و با تنوع رنگ و مثل آرم یک شرکت تجاری نیست

البته گفتم شاید اشتباه میکنم یا همون چرت میگم :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 04, 2013 8:32 pm

[quote:18c1960126="mahyarmaya"]مجید جان بال مشت رو میشه از فروهر برنداری؟نماد ایرانی نباشه خیلی بهتره.
بهتر نیست عوض شه؟[/quote:18c1960126]
آبرار اول از همه از راهنمایی که کرده بودی بصورت خصوصی . ازت ممنونم :P
پیله آبرار هیچ مشکلی نداره من بالو عوض میکنم ولی خدایش این یخورده فرق میکنه با فروهر
[img:18c1960126]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/Faravahar-Gold.svg/330px-Faravahar-Gold.svg.png[/img:18c1960126]
ولی بخاطر گل رو شما بالش رو عوض میکنم. :P
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 04, 2013 8:35 pm

[quote:4a799f18fb="sepidroudi"]مجید جان قبول دارم 100 در 100 همینه که میگی

ولی این پرچمای بزرگ یا نمادهای هواداران تیفوسی (مثل رمی ها و .....) شلوغه و با تنوع رنگ و مثل آرم یک شرکت تجاری نیست

البته گفتم شاید اشتباه میکنم یا همون چرت میگم :D[/quote:4a799f18fb]
آبرار نزن این حرفو. شما سرور مایی :P
من لوگو هواداران رم رو ندیدم اگه بذاری ببینیم ممنون میشم. ولی فکر کنم لوگو لوگو دیگه آبرار. دیگه عمجان پسر یا خاله پسر نداره که :!:
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 04, 2013 8:40 pm

[quote:1688efdbc8="majid13"][quote:1688efdbc8="mahyarmaya"]مجید جان بال مشت رو میشه از فروهر برنداری؟نماد ایرانی نباشه خیلی بهتره.
بهتر نیست عوض شه؟[/quote:1688efdbc8]
آبرار اول از همه از راهنمایی که کرده بودی بصورت خصوصی . ازت ممنونم :P
پیله آبرار هیچ مشکلی نداره من بالو عوض میکنم ولی خدایش این یخورده فرق میکنه با فروهر
[img:1688efdbc8]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/Faravahar-Gold.svg/330px-Faravahar-Gold.svg.png[/img:1688efdbc8]
ولی بخاطر گل رو شما بالش رو عوض میکنم. :P[/quote:1688efdbc8]
مجید این لگو هر چی واسه من نداشت فقط باعث این شد که خیلی خوشم بیاد ازت. :P
خیلی دوست داشتنی هستی.
باشه بلامیسر .خیلی شبیهش بود .بال بهتر میخواستم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 04, 2013 9:00 pm

[quote:23c71357ff="shahinwade"]اقا مازیار اقا مهرداد کی می خواین بهترین رو انتخاب کنین /4/[/quote:23c71357ff]

مگه ما باید انتخاب کنیم؟ :lol:
به نظر من فعلا زود هست که چند تا برای انتخاب مدنظر قرار داده بشه . فکر می کنم کم کم طرح ها به سمت حرفه ای تری دارند گرایش پیدا می کنند...
اما در مورد طرح ها من هم مثل armin8651 موافق سادگی و خلوت بودن یک لوگو هستم در عین اینکه باید شکیل باشه و رنگ ها هم تناسب داشته باشند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه ژانويه 04, 2013 9:38 pm

به نظرم بدنیست چندنفر تو لوگو باشن که دستشون رو شونه اون اسب بالداری که تولوگوی داماش هست گذاشته باشن.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 04, 2013 9:45 pm

مجید آرمین جان آن میشید؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط navidmadan » جمعه ژانويه 04, 2013 9:49 pm

[quote:ec2cf2bf79="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:ec2cf2bf79]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:ec2cf2bf79]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:ec2cf2bf79]
یک لوگو باید نماد یه مجموعه باشه ،،،،،،، واقعا این لوگو نماد چیه؟؟ ورزش فوتبال جای رقابت سالمو دوستانس ،، دعوا که نداریم که بخواهیم عکس مشت رو اون وسط بذاریم :D اون بال ها هم هیچ دلیل موجهی واسشون وجود نداره که به این شکل تبدیل به نماد بچه های تیفوسی بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادمون باشه که واسه طرافدارای تیفوسیه داماش قراره لوگو طراحی بشه ، نه واسه خود تیم یا تیم بکس یا تیر اندازیه داماش گیلان :D ،،،،،،،،،،،،،، به هر حال فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به یه لوگوی مناسب برسیم ،،،،، نظرسنجی هم زمانی معنا پیدا میکنه که ندونیم از بین 5-6 تا لوگوی فوق العاده و انتزاعی کدوم رو انتخاب کنیم ،،،،،،،،،،،،،،،، اگه همین الان با عجله نظرسنجی بذاریم روی همین چندتا لوگو (با احترام به همه بچه هایی که تا الان زحمت کشیدنو لوگو طراحی کردن) میشه یه انتخاب زورکی و بین بد و بدتر
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 04, 2013 10:06 pm

[quote:bf292c4b00="navidmadan"][quote:bf292c4b00="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:bf292c4b00]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:bf292c4b00]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:bf292c4b00]
یک لوگو باید نماد یه مجموعه باشه ،،،،،،، واقعا این لوگو نماد چیه؟؟ ورزش فوتبال جای رقابت سالمو دوستانس ،، دعوا که نداریم که بخواهیم عکس مشت رو اون وسط بذاریم :D اون بال ها هم هیچ دلیل موجهی واسشون وجود نداره که به این شکل تبدیل به نماد بچه های تیفوسی بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادمون باشه که واسه طرافدارای تیفوسیه داماش قراره لوگو طراحی بشه ، نه واسه خود تیم یا تیم بکس یا تیر اندازیه داماش گیلان :D ،،،،،،،،،،،،،، به هر حال فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به یه لوگوی مناسب برسیم ،،،،، نظرسنجی هم زمانی معنا پیدا میکنه که ندونیم از بین 5-6 تا لوگوی فوق العاده و انتزاعی کدوم رو انتخاب کنیم ،،،،،،،،،،،،،،،، اگه همین الان با عجله نظرسنجی بذاریم روی همین چندتا لوگو (با احترام به همه بچه هایی که تا الان زحمت کشیدنو لوگو طراحی کردن) میشه یه انتخاب زورکی و بین بد و بدتر[/quote:bf292c4b00]
دوست من از اون اول میگفتی طرحت اصلا خوشم نیومد ومذخرفه بهتر بود. همونطور که گفتم این طرح تلفیقی قدرت و اتحاد رو میرسونه. در ضمن برادر من لوگو یه چیز انتزاییه نه یه چیز حقیقی ! :arrow:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در جمعه ژانويه 04, 2013 10:33 pm .
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » جمعه ژانويه 04, 2013 10:20 pm

بچه ها فقط عجله نکنید بزارید چند طراح حرفه ای هم میخواهند در این طرح شرکت کنند البته تمام بچه ها حرفه ای هستند :P
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه ژانويه 04, 2013 10:34 pm

[quote:122fefcff1="majid13"][quote:122fefcff1="navidmadan"][quote:122fefcff1="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:122fefcff1]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:122fefcff1]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:122fefcff1]
یک لوگو باید نماد یه مجموعه باشه ،،،،،،، واقعا این لوگو نماد چیه؟؟ ورزش فوتبال جای رقابت سالمو دوستانس ،، دعوا که نداریم که بخواهیم عکس مشت رو اون وسط بذاریم :D اون بال ها هم هیچ دلیل موجهی واسشون وجود نداره که به این شکل تبدیل به نماد بچه های تیفوسی بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادمون باشه که واسه طرافدارای تیفوسیه داماش قراره لوگو طراحی بشه ، نه واسه خود تیم یا تیم بکس یا تیر اندازیه داماش گیلان :D ،،،،،،،،،،،،،، به هر حال فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به یه لوگوی مناسب برسیم ،،،،، نظرسنجی هم زمانی معنا پیدا میکنه که ندونیم از بین 5-6 تا لوگوی فوق العاده و انتزاعی کدوم رو انتخاب کنیم ،،،،،،،،،،،،،،،، اگه همین الان با عجله نظرسنجی بذاریم روی همین چندتا لوگو (با احترام به همه بچه هایی که تا الان زحمت کشیدنو لوگو طراحی کردن) میشه یه انتخاب زورکی و بین بد و بدتر[/quote:122fefcff1]
دوست من از اون اول میگفتی طرحت اصلا خوشم نیومد ومذخرفه بهتر بود. همونطور که گفتم این طرح تلفیقی قدرت و اتحاد رو میرسونه. در ضمن برادر من لوگو یه چیز انتزاییه نه یه چیز حقیقی ! :arrow:[/quote:122fefcff1]
دمت گرم دیگه مجید جان :) چرا ناراحت شدی آخه؟ :) من کی گفتم طرحت مضخرفه؟ :) دوستیم همه اینجا،،،، میخواهیم بهترین لوگو رو داشته باشیم ،،،، دوستی یعنی اینکه واسه بهتر شدن؛ همدیگه رو راهنمایی کنیمو اشکالاتمونو به هم بگیم ،،، ناراحتی نداره که ابرار :) ،،،،،،،،،،،،،، در ضمن من فکر نمیکنم رشتت معماری باشه ، چون تعریفت از انتزاعی بودن یک نماد و نشانه اصلا صحیح نیست ،،،،،، یک نشان انتزاعی در عین اینکه اشاره مستقیم به هدف طراح نمیکنه؛ هیچگونه کثرت گرایی هم با خودش به همراه نداره ،،،،،،، به هر حال علامت مشت هم میتونه قدرت باشه ، هم دعوا باشه ، هم مقاومت باشه ، هم آش و لاش کردن باشه ، هم هر چیز دیگه ای توی هر نوع زمینه ای (ورزشی - اجتماعی - سیاسی - فرهنگی و...) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در ضمن ، حتی با قبول همین لوگوی شما به عنوان لوگوی مناسب و برتر ، خودت قضاوت کن که آیا این لوگو مثلا به جای لوگوی داماش نمیتونه مثلا واسه هوادارای پورتوی پرتغال یا چلسی انگلیس یا گهر دورود کاربرد داشته باشه؟؟؟ ،،،،،، این یعنی عدم وجود هویت در این لوگو
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 04, 2013 10:49 pm

[quote:556e5cf09f="navidmadan"][quote:556e5cf09f="majid13"][quote:556e5cf09f="navidmadan"][quote:556e5cf09f="majid13"]من بین طرحهایی که زدم از همه بیشتر این خوشم اومد.
[img:556e5cf09f]http://axgig.com/images/51631025961924879085.jpg[/img:556e5cf09f]
دوستان هم طرحهای خیلی زیبایی زدند منم با شیخ رشتی موافقم یه قرعه کشی انجام بشه و بهترین انتخاب شه تمام.[/quote:556e5cf09f]
یک لوگو باید نماد یه مجموعه باشه ،،،،،،، واقعا این لوگو نماد چیه؟؟ ورزش فوتبال جای رقابت سالمو دوستانس ،، دعوا که نداریم که بخواهیم عکس مشت رو اون وسط بذاریم :D اون بال ها هم هیچ دلیل موجهی واسشون وجود نداره که به این شکل تبدیل به نماد بچه های تیفوسی بشن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یادمون باشه که واسه طرافدارای تیفوسیه داماش قراره لوگو طراحی بشه ، نه واسه خود تیم یا تیم بکس یا تیر اندازیه داماش گیلان :D ،،،،،،،،،،،،،، به هر حال فکر میکنم هنوز خیلی کار داره تا به یه لوگوی مناسب برسیم ،،،،، نظرسنجی هم زمانی معنا پیدا میکنه که ندونیم از بین 5-6 تا لوگوی فوق العاده و انتزاعی کدوم رو انتخاب کنیم ،،،،،،،،،،،،،،،، اگه همین الان با عجله نظرسنجی بذاریم روی همین چندتا لوگو (با احترام به همه بچه هایی که تا الان زحمت کشیدنو لوگو طراحی کردن) میشه یه انتخاب زورکی و بین بد و بدتر[/quote:556e5cf09f]
دوست من از اون اول میگفتی طرحت اصلا خوشم نیومد ومذخرفه بهتر بود. همونطور که گفتم این طرح تلفیقی قدرت و اتحاد رو میرسونه. در ضمن برادر من لوگو یه چیز انتزاییه نه یه چیز حقیقی ! :arrow:[/quote:556e5cf09f]
دمت گرم دیگه مجید جان :) چرا ناراحت شدی آخه؟ :) من کی گفتم طرحت مضخرفه؟ :) دوستیم همه اینجا،،،، میخواهیم بهترین لوگو رو داشته باشیم ،،،، دوستی یعنی اینکه واسه بهتر شدن؛ همدیگه رو راهنمایی کنیمو اشکالاتمونو به هم بگیم ،،، ناراحتی نداره که ابرار :) ،،،،،،،،،،،،،، در ضمن من فکر نمیکنم رشتت معماری باشه ، چون تعریفت از انتزاعی بودن یک نماد و نشانه اصلا صحیح نیست ،،،،،، یک نشان انتزاعی در عین اینکه اشاره مستقیم به هدف طراح نمیکنه؛ هیچگونه کثرت گرایی هم با خودش به همراه نداره ،،،،،،، به هر حال علامت مشت هم میتونه قدرت باشه ، هم دعوا باشه ، هم مقاومت باشه ، هم آش و لاش کردن باشه ، هم هر چیز دیگه ای توی هر نوع زمینه ای (ورزشی - اجتماعی - سیاسی - فرهنگی و...) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در ضمن ، حتی با قبول همین لوگوی شما به عنوان لوگوی مناسب و برتر ، خودت قضاوت کن که آیا این لوگو مثلا به جای لوگوی داماش نمیتونه مثلا واسه هوادارای پورتوی پرتغال یا چلسی انگلیس یا گهر دورود کاربرد داشته باشه؟؟؟ ،،،،،، این یعنی عدم وجود هویت در این لوگو[/quote:556e5cf09f]
اول از همه منو بعنوان داداش کوچکترت ببخش اگه تند رفتم. راستش شما احساس کردم خیلی مسخره وار کامنت گذاشتی و من هر چقدر هم که طرحم آماتور بوده باشه انتظار مسخره شدنو نداشتم چون خلاصه یه زحمتی کشیدم ولی حالا که فهمیدم نیت این نبوده ازتون عذر میخام.
آبرار خلاصه رشته رو اشتباه کردی چون من رشتم گرافیکه و اینا هم از مباحث گرافیکه حالا چون من خیلی آماتورم بخاطر اینه که تقریبا تازه کارم و رشته معماری واسه یه مبحث دیگست.
خلاصه الان به آبرار مهیار هم گفتم که من دیگه طرح بهتری به مغزم خطور نمیکنه آبرار. بنظرم همونی که محمود عزیز گفت خوبه یعنی چندتا حرفهی بیان.
فقط یه سوال چندتا لوگو هست که شما با دیدنش (بدون اینکه نوشتش رو بخونی) میفهمی این چیه؟(واسه چه نهاد یا شرکتی)
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان