[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه مه 24, 2012 8:54 pm

من به امیر عابدینی اعتماد دارم پارسال وقتی دینور زاده رو آورد فکر میکردم نمیایم لیگ برتر ولی اومدیم قاسم پور و تارتار هم به نحوی تیمو جمع کردن این که دیگه همشهری خودمونه چرا جوش میزنید نهایت مثل دینورزاده بهد چند هفته اخراج میشه اگه بد نتیجه گرفت فعلا فقط حمایت
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » پنج شنبه مه 24, 2012 8:59 pm

من خودم هم موافق این انتصاب نبودم اما داش حمزه صحبت کرد نمیگم کامل بوود اما تا یه جاییش منو اروم کرد قبول کردم که حمایت باید باشه اما خطاب به اون دوستانی که میگن جو تیم با این نوشتن ها بهم میریزه من میگم که اگه من هودار که با برد تیمم شادم با باختش غمم میگیره اینو نگم کی بگه ؟#* بگن؟یا کسای دیگه..

اینکه همه ما خوب داماش میخواییم چیز واضحی از هرندی هم بخاطر امیر ابرار حمایت میکنم اما خوب میشه عذر خواهی کنه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » پنج شنبه مه 24, 2012 9:10 pm

[quote:ac42e95d34="elphias"]بازم میگم باید مجید جلالی میومد تا کاری رو که تو فولاد کرد رو تو رشت بکنه که بازیکن های جونمون مثل آبشکو ... به تیم ملی برسن بازیکنای امیدمونم چهره بشن... برای کار کردن با بازیکن های جوون مربی باید حداقل با تجربه باشه... ولی حالا که اومده خوش اومده ایشالا قدمش بسازه تیم خوب نتیجه بگیره خواهشا هم حرف آسیا رو نزنین مطمئنا تیمی که واسه سال بعد داره آماده میشه نمیتونه واسه آسیا بجنگه تو لیگ ممکنه حالا تو حذفی شانسی بشه که اونم معمولا فدراسیون نمیذاره و یه جام به پس پس و اس اس میده پس فقط حمایت باید بشه ایشون /13/[/quote:ac42e95d34]

کاملا با نظرت موافقم اما عزیز دل با این هوادارای عجولی که ما داریم جلالی اینجا جواب نمیده.جلالی مربی هست که تیمش خوب بازی میکنه.بازیکن میسازه.اما نتیجه خوب نمیگیره.فقط کافیه دو تا بازی نتیجه نگیره.کل ورزشگاه به فحشش میگیرن.در ضمن هیچوقت مربی های تیم ملی رشت رو نمیبینن.مطمئن باش مهدی رحمتی هم بیاد رشت تیم ملی دعوت نمیشه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط neye_kabir در پنج شنبه مه 24, 2012 9:19 pm .
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » پنج شنبه مه 24, 2012 9:15 pm

[quote:15b7d50d42="iman1978"]این دوستانی که اینقدر بومی بومی میکنند لطفا جواب بدن کدوم تیم با یک مربی بومی تا حالا خوب نتیجه گرفته؟اگه منظورشون ملوانه که اونم چسبیده کف جدول!!! آخه این حرفا چیه؟ ما وقتی از فوتبال حرفه ای حرف میزنیم که توی اون بومی گرایی ملاک نیست چرا حرف هامان حامدی رئو دارین تکرار میکنیم؟ حالا اگه فرض هم بر بومی گرایی باشه افشین ناظمی بهترین گزینه است کسیکه که تعصبش رو به ما ثابت کرده نه این آدمی که اصلا تعصبی به داماش نداره و ملوانیه!!! الان انزلی چیا احتمالا دارن با دمشون گردو میشکونند!!![/quote:15b7d50d42]

عزیز دل کدوم بخش فوتبال ایران حرفه ایه که اینش باشه؟در ضمن تو کل دنیا هوادارا ترجیح میدن بازیکن و مربیشون بومی باشه.(گفتم ترجیح میدن.اشتباه نشه)از طرفی الان بحث سر نتیجه گرفتن نیست.اگه یه مربی سطح اول دنیا بیاد شما میتونی تضمین بدی که نتیجه بگیره؟من به شخصه میگم حالا که این مربی انتخاب شده باید بهش فرصت داد.
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه مه 24, 2012 9:57 pm

کلا طرفداری شدید و متصبانه ی بعضی از دوستان و از اون طرف کوبوندن بیش از حد بعضی دیگرو نمیتونم درک کنم.
اولا که هممون منتظر مشخص شدن وضع باشگاه بودیم و این تصمیم کاملا عجیب و غیر منتظره بود برامون و اینو قبول دارم. اونم انتخابی که حرفهای زیادی رو طبیعتا پشت سرش داره.
ثانیا ما هنوز چیزی از ایشون ندیدیم و مصاحبه ای هم انجام ندادند. شاید برای اون مصاحبه شون - که بشخصه دیدم و اندازه ی شما تعجب کردم - توضیحی داشته باشند و برفرض اینکه توضیحی هم نداشته باشن, باید این حق رو به ایشون بدیم که نظر خودشو چه درست و چه غلط راجع به تیم اون موقع داماش بدن. هرچند که ما قبول نداشته باشیم. ولی این دلیل نمیشه که به خاطر اون حرف با کل انتخاب یا کارهای ایشون مخالف باشیم.
در آخر اینو میگم که من تو این چندوقت اخیر با اتفاقاتی که افتاده به شخصی به نام امیر عابدینی ایمان آوردم و مطمئنم که هیچ کاریو بدون دلیل و بدون فکر انجام نمیده و کسی هست که از اشتباهات گذشته درس میگیره. پس این بارم اعتماد میکنم بهش و امیدوار میشم به آینده.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه مه 24, 2012 11:35 pm

[quote:b4e42f07a4="raincityboy"][quote:b4e42f07a4="iman1978"]هرندي هنوز شروع نكرده الگوي بعضي ها شده تيم 15 جدول !!! اصلا چرا خودمونو با سپاهان مقايسه نكنيم مگه فلعه نوعي بومي بود؟ كرانچار بوميه؟ ما نبايد سطح خودمونو تا سطح ملوان پايين بيارين مثلا ما تيم حرفه اي هستيم! اگه الگوي ما ملوانه خدا آخر و عاقبتمونو به خير كنه!!![/quote:b4e42f07a4]

این تا موقعی هست که مثل سپاهان و تراکتور پول داشته باشی ما دیگه اون میلیاردر قدیمی نیستیم که جیبمون شل کنیم به هرکی پول بدیم،برای بعضی ها تاسف میخورم که تار تار با هرندی مقایسه می کنند، مگه ویسی که الان تیمش 4 جدول چی داشت که مربی های رشتی ما ندارند؟مگه عبد نصرالهیی،خباز،مرتضی شعبانزاده،علی احمدی صفت ،سید علی محمدی چی کم دارند که ما یک بارهم بهشون فرصت ندادیم مطمئن باشید هرکی بیاد این شهر یروزی میره ولی ما باید با بومی ها چشم تو چشم بشیم مثل نیک نظر که دل همه هواداها ازش خونه پس بومی هیچ موقع کم فروشی نمیتونه بکن حتی دست 4 تا بومی دیگه هم میگیره و میاره راس کار، مگه شهر رشت و فوتبال رشت یک سرپرست نداره که سرپرست ما از تهران باید باشه؟ الان فصل شروع نشده دارم خیلی حرفها میگم، مگه از عبدالله مرغوبی که یک زمان تدارکات چی تیم صنعت بود کسی بالاتر نداریم که شده مشاور عابدینی که جرات نداره حتی با عابدینی 4 کلمه حرف بزنه[/quote:b4e42f07a4]

آره درست میگید ویسی جوان بود اما ویسی سالها دستیار بود وتو فولادی که قهرمان لیگ شد به گفته پژمان منتظری تو برنامه 90همه کاره تیم بودوهمه انو پدر صدا میزدند. سالها دستیار مربیان دیگه بود بعدشد سرمربی.اما این اقا رزومه اش پاچه خواری حجازی و حامی بازیکنان پابه سن گذاشته تهرانی وتهرانیهای دیگر مثل حاجیلو بوده.ویه موقعی هم که تیم ما نتیجه نمیگرفت منتقد درجه 1تارتار وعابدینی وطرفدار پر پاقرص تیم پانزدهم جدول والبته بومی گرایی بود. آره مربی بومی خوبه یکی مثل ناظمی ویا حتی مربیان بومی تیمهای پایه ما مثل احمدی صفت ورستمی ودیگران که دارند تو تیمهای پایه زحمت میکشند وکلی بازیکن خوب مثل محسن فروزان وگلبرگ وابراهیمی ودیگران را تحویل فوتبال شهر دادند نه این آقا که .................... بگذریم .................... این اقا با زهم نان به نرخ روز میخوره همونطوری وقتی تو شهرداری رشت بود سپیدرود بهش یه پیشنهاد خوب داد امد سپیدرود وسال بعد دوباره با پیشنهاد بهتره شهرداری چیها برگشت انجا. الان هم می دونه چه جوری پاچه خواری عابدینی رو بکنه مثل ان روزهای دور که بغل دست ناصر حجازی می نشست هرچه بازیکن تربچه رو می اوردند و9تا میخوردند واین آقا هیچی نمی گفت. [size=18:b4e42f07a4] [/size:b4e42f07a4][size=18:b4e42f07a4]تنها سابقه سرمربیگری این آقا به بعداز اخراج مجید جهانپور و قبل از امدن ناصرحجازی برمیگرده تو بازی با برق شیراز بازی که اس اس شهرداری رشت 6-0 بازی را باخت.[/size:b4e42f07a4]
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 24, 2012 11:43 pm

من همش احساس میکنم هرندی مربی خوبی میشه برامون.
از بازگشت هادی سهرابی هم خیلی خوشحال شدم، حالا امیدوارم آبشک هم بمونه :P
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه مه 25, 2012 5:21 am

با توجه به پشت سر گذاشتن اتفاقات و فشارهای فصل گذشته ، من شخصاً تصور می کردم که اون وقایع تلخ امسال تمام شده و عابدینی با رفع کامل مشکل باشگاه ، علاوه به خرید بازیکنهای خوب و متعصب ، اقدام به استخدام یک مربی خارجی کاربلد و با تجربه مشابه کرانچار خواهد کرد ؛ حداقلش جذب مربیان وطنی ، مانند ابراهیم زاده یا جلالی رو پیش بینی می کردم
ولی تصورم کاملاً اشتباه بود ؛ زهی خیال باطل :?
امسال هم همون آشه و همون کاسه :(
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه مه 25, 2012 5:33 am

اصلا مربی اوردن ربطی به بومی بودن و غیر بومی بودن نداره. بازیکن باید بومی باشه نه مربی. مگه کرانچار سپاهان رو قهرمان کرد بومی بود ؟ 90% تمام تیمها مربیها بومی نیستن. امیدورام بتونه با داماش موفق باشه. همین :?:
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » جمعه مه 25, 2012 7:00 am

[quote:5ebc0c7a00="msrmorteza"]چرا اخبار شبکه باران هرندی رو به عنوان مربی داماش اعلام نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:5ebc0c7a00]

به نظر شما آیا الان تیم دست عابدینی یا استانداری گیلان ؟؟؟؟!!!!!

:arrow: :arrow:
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 25, 2012 7:41 am

به گزارش اوج نیوز، امیر عابدینی درباره ماجرای فروش داماش اظهار داشت : طیق خبری که من دارم آقای ساکت روز شنبه قراری را با استاندار گیلان دارند تا وضعیت خرید مشخص شود. شنیده ام که فجرسپاسی را هم قصد دارند بخرند که در این صورت دیگر از خرید داماش منصرف خواهند شد. ولی می گویم که اگر داماش را بخواهند بخرند نه امروز و نه هیچ روز دیگری این تیم قابل انتقال نیست و برای مردم رشت است.
وی ادامه داد : اگر بحث خرید توسط ساکت منتفی شود باز هم خریدارهایی هستند، اما سر قیمت با آنها مشکل داریم. تیم چهار و نیم میلیارد بدهی دارد و پنج و نیم میلیارد هم قیمت خودش است. این رقم یک مقدار برای برخی از خریدارها مشکل ایجاد کرده است.
عابدینی درباره انتخاب هرندی به عنوان سرمربی داماش گفت : از هرندی خواهش کردیم کار را شروع کند، هرندی آدم خوشنام و فوتبال فهمی است که بومی همین استان هم هستند و قبول کردند هدایت تیم را بر عهده داشته باشند.
وی درباره وضعیت بازیکنان این تیم عنوان کرد:با بچه ها هم حرف زدیم حرف زدیم خیلی از بومی ها قبول کردند بمانند.البته تا امروز جدایی محمدی، عسگری، غلامی و زنید پور قطعی شده است. با ابوذر رحیمی صحبت کردم و قبول کرده که بماند. فقط مشکل الان جهانبخش است که دلش می خواهد به تیم های دیگر برود.
عابدینی درباره جدایی مهدی تارتار گفت : تارتار را به طور کامل حمایت کردیم، مربی خوبی است و اگر فرصت داشته باشد خودش را نشان می دهد. اما در رشت فضای کار کردن برایش مناسب نبود، در ضمن ما برنامه ای داریم که طی سه سال تیم بطور کامل بومی شود. یکی از مهمترین دلایل انتخاب هرندی همین است.

[img:7217769665]http://owjnews.ir/images/stories/1391-03-04-5.jpg[/img:7217769665]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه مه 25, 2012 7:49 am

در ضمن ما برنامه ای داریم که طی سه سال تیم بطور کامل بومی شود. یکی از مهمترین دلایل انتخاب هرندی همین است.
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مه 25, 2012 8:48 am

[quote:a4a83c2f41="MEHRDAD"]درمورد برنامه ای که من خودم ندیدم و می دونم اکثر بچه هایی که انتقاد دارند هم ندیدن(چون اکثرا استادیومی هستید نه پشت سیستمی) نظری ندارم .

خیلی ها انتقادها و ابراز علاقه هاشون رو اعلام کردند . من فقط چند جمله می گم که امیدوارم منظورم رو بگیرید، این انتخاب شدن ها و انتخاب نشدن ها بی دلیل و حکمت نیست ...
گودبای پارتی هم راه نندازید...شاید هرندی موفق بود و شاید نبود اما مطمئن باشید مربیگری تیم داماش (تیم های دیگه لیگ ایران رو کاری نداریم ) به سبقه یک فرد ربطی نداره .[/quote:a4a83c2f41]
اولین برنامش سر بازی ملوان بود و داماش خارج خونه بازی داشت پس همه کسایی که انتقاد دارن اون برنامه رو دیدن.حالا شاید تو ندیده باشی دلیل نمیشه هیچکی ندیده باشه!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مه 25, 2012 8:56 am

واقعا واسم جالبه که بعضی ها میگن که برخی بیش از حد حسس و تعصبی برخورد میکنن!!!یکی به من بگه واقعا بیشترین رقایبت رو با کی داریم؟؟!!غیر اینه که با ملوان؟؟؟خوب وقتی جلو حریفمون اینطور تحقیر و کوچیک میشیم اونم از زبان یه همشهری.این بنظرتون چیزی که باید ازش به همین راحتی گذشت؟؟!!!فکر کن مثلا مربی جدید لیورپول بیاد بگه ما باید از تیم منچستر یاد بگیریم!!!یعنی هوادارای لیورپول خاندان اون مربی رو میزارن بالا دار!!!یه هوادار لیورپول به پسر مالک باشگاه نامه نوشت و اون پسر مالک جواب اون هوادارو با نامه داد و لی یک توهین امیز صحبت کرد بعد هوادارای لیورپول دو روز کامل تو شهر تظاهرات کردن!!بعد این اقا خیلی راحت و با کینه امده 2/3 بار تو تی وی به بدترین شکل فوتبال رشت رو کوبونده بعد بعضی ها میگن این حساسیت بی مورده!!!واقعا واسم جالبه!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط masoud449 » جمعه مه 25, 2012 8:57 am

دوستان من از تو رادیو شنیدم که مجید جهانپور به عنوان سر پرست تیم انتخاب شده
شایعه ست یا حقیقت داره ؟
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال