[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » جمعه آپريل 13, 2012 6:42 pm

دم ممد غلامی هم گرم واقعا جنگده بازی کرد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط arman0131 » جمعه آپريل 13, 2012 6:46 pm

دمه همه بچه ها گم بخصوص بچه های پشت دروازه با بچه های اچ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/ /8/
arman0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 14, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » جمعه آپريل 13, 2012 6:58 pm

خدارو 1000مرتبه شکر که بردیم و تک رقمی شدیم /11/
الان با فولاد که هفتمه حتی هم امتیازیم و با کوچیکترین لغزششون میان پایین . به امید امتداد این پیروزی ها و بالاتر رفتن دامـــــــــــــــــــاش شــــــــــــــــهر بــــــــــــــــــــــاران /23/

......................

فقط دامــــــــــــــــــــــــــاش /23/
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 13, 2012 6:58 pm

[quote:134da24cbc="majid13"]دم ممد غلامی هم گرم واقعا جنگده بازی کرد.[/quote:134da24cbc]

آره ، غلامی خوب بود ، منم راضیم . اما عالی نبود ، بازم در یک صحنه با سر توپ ربایی کرد که حتی بازم
پای بازیکن بهش برخورد کرد ، اما بعضی بچه تو جایگاه H دهن مارو سرویس کردن که هی تشویق نکن ،
فحش میدادن بهش ، هی چاووشی رو تشویق کن و ...........
خدایی خیلی اعصاب مارو بهم ریختن . چند نفر تازه اومدن تو اون قسمت H که ما هستیم و تو این چند بازی
هم نظم مارو بهم ریختم و هم اعصابمونو خراب کردن !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آپريل 13, 2012 7:07 pm

[quote:54ba4b39b0="miladcivil"][quote:54ba4b39b0="majid13"]دم ممد غلامی هم گرم واقعا جنگده بازی کرد.[/quote:54ba4b39b0]

آره ، غلامی خوب بود ، منم راضیم . اما عالی نبود ، بازم در یک صحنه با سر توپ ربایی کرد که حتی بازم
پای بازیکن بهش برخورد کرد ، اما بعضی بچه تو جایگاه H دهن مارو سرویس کردن که هی تشویق نکن ،
خدایی خیلی اعصاب مارو بهم ریختن . چند نفر تازه اومدن تو اون قسمت H که ما هستیم و تو این چند بازی
هم نظم مارو بهم ریختم و هم اعصابمونو خراب کردن ![/quote:54ba4b39b0]
متاسفانه همون افراد دارن باعث ضربه زدن به جو صمیمی هواداران میشن و وقتی پشت دروازه شعار ایران آسیا رو داد به من زنگ زدن و گفتن این چه شعاریه که من گفتن به تو چه؟هرکس دوست داره میگه!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط omidkhan » جمعه آپريل 13, 2012 7:08 pm

سلام میلاد جان حق با تو اعصاب واسه ما نذاشتن نفهمیدیم چه تشویق کردیم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
omidkhan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 27, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه آپريل 13, 2012 7:08 pm

[quote="MAZIYAR"
اما من برخلاف نظرات اکثر بچه ها معتقدم افشین باید در ابتدای نیم دوم به زمین بیاد چون افشین به صورت تعویضی میاد مفیدتر میشه و این برداشت من هست،امروز هم انصافا هوادارای رشتی برای افشین و در کل بازیکنای بومی تیم سنگ تموم گذاشتند و بارها با تشویق هاشون از زحماتی که در این چند هفته کشیدند تشکر کردند.
و از بازی بعد با افتخار این شعار رو دوجانبه میگیم:
هشت ماه پول نداشتیم..........غیرت رشتی داشتیم :P[/quote]

من هم کاملاً موافقم. به نظرم افشین یک ذخیره طلایی هست و این یک استراتژی خوب تارتار هست که انگیزه گلزنی افشین رو افزایش داده.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط omidkhan » جمعه آپريل 13, 2012 7:09 pm

سلام میلاد جان حق با تو اعصاب واسه ما نذاشتن نفهمیدیم چه تشویق کردیم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
omidkhan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 27, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه آپريل 13, 2012 7:11 pm

بنظر منم اشتباهه که بخایم محمدغلامی رو تشویق نکنیم، ما باید فرهنگ بالامون رو به همه ثابت کنیم بالاخره متاسفانه تویه ایران پیشرفت فقط در تیمهایه اس اس و پس پس خلاصه میشه و محمد تویه این یه سال واسه ما خیلی زحمت کشید ومیشه به جرعت گفت که بهترین خرید ما تویه این فصل بود.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آپريل 13, 2012 7:13 pm

آقا یه نفر از بچه های h به من بگه وقتی ما گفتیم ایران اسیا اون چند نفر چی گفتن؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه آپريل 13, 2012 7:14 pm

من نمیدونم غلامی دیگه باید چیکار می کرد ؟ گل به اون قشنگیم که زد سال دیگه از این اینجا که رفت حسرتشو میخوریم! غلامی و چاووشی در کنار هم یک زوج فوق العاده هستند
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه آپريل 13, 2012 7:17 pm

منم این برد شیرینو به همه بچه ها تبریک میگم ,,,, توی روزی که بارون امان همه رو توو ورزشگاه بریده بود بازم به نسبت تشویق بچه ها بد نبود ........... غیر از 2-3 مورد کوچیک تعللی که بچه ها داشتن توی کل بازی که یکیشم باعث شد گل بخوریم دیگه اشتباه آنچنانی ای بچه ها نداشتنو با اینکه بازی با پرسپولیسم برده بودن ولی بازم مغرور نشدنو واسه برد بازی کردن که باید ازشون ممنون بود ...................... اینجا میخوام واقعا از محمد غلامی تشکر کنم که با اینکه چند روز پیش مصاحبه کرده بودو گفته بود که اولویتش واسه فصل بعد استقلالو پرسپولیسه ولی با همه وجودش امروز بازی کرد , گرچه بهترین روزش نبود ولی تلاششو کردو یه گل حساسم واسمون زد ........................................................................................................................... ولی نکته منفی این بازی فقط یک چیز بود اونم نحوه بازی کردن میلاد زنیدپور ,,,,,,,, من خودم به شخصه میلادو خیلی دوست دارم ولی واقعا انتظار نداشتم بیاد توی زمینو انقدر رفع تکلیفی بازی کنه .................. شاید کم کاریه امروزش زیر سایه تلاش بقیه بچه ها که باعث برد تیم شدن گم بشه ولی اصلا این حرکتش بخششی توش نمیتونه باشه .............................. بچه ها همه شماها که امروز چه از تلوزیونو چه از ورزشگاه بازی رو دیدید خواهشا نظرتونو راجع به بازیه میلاد بگید , نمیدونم شاید من دارم اشتباه فکر می کنم!! ,,,,,,,, توی چند صحنه که بهش پاس داده شد متاسفانه اصلا دنبال توپ نمیرفت که توی یکی از صحنه ها هم یکی از بازیکنای تیم که یادم نیست کی بود بهش اعتراض کرد که چرا نمیری دنبال توپ؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, توی شرایطی که تیم داره خوب نتیجه می گیره اصلا حاشیه درست کردن واسه تیم درست نیست ,,, تنها انتظاری که از کادر فنی دارم اینه که بازیه امروز میلادو قشنگ آنالیز کنن ببینن واقعا این بازیکن نهایت تلاششو امروز کرد توی همون چند دقیقه ای که اومد توی بازی یا نه؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, و یه خواهش از آقا مهرداد گل : ازش میخوام که این ماجرا رو پیگیری کنه , نظر بقیه رو هم جویا بشه و بعدش حالا از یه طریقی این ندا رو به تیم بده که این هوادارا به خاطر اسمو تیپ بازیکنا نیست که دوسشون دارنو تشویقشون می کننو بهشون لقب میدن ,,,, این تلاش بازکنا توی زمینه که باعث تشویق هوادارا میشه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, نیم فصل اول چاووشی واقعا رو فرم نبودو خیلیامونم بهش اعتراض داشتیم , ولی حالا که داریم میبینیم که داره با همه وجود واسمون بازی میکنه نتیجش شد این همه تشویقی که واسش انجام شدو نوش جونش ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, امیدوارم میلاد اگه دلش دیگه با تیم نیست به زور وارد میدون نشه واسمون , چون فقط باعث ضرر تیم شهرمون میشه , ولی اگه مشکلش جای دیگس امیدوارم هرچه زودتر مشکلش رفع بشه و توی این 4 هفته آخر به تیم کمک کنه تا با یه خاطره خوب از این شهر بره................................................................
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navidmadan در جمعه آپريل 13, 2012 7:20 pm .
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه آپريل 13, 2012 7:18 pm

[quote:cbcae922f5="MAZIYAR"]تبریک تبریک تبریک به همه گیلانی ها و رشتی ها و به خصوص هوادارانی که امروز غیرتشون رو نشون دادند و به استادیوم اومدند و یه خسته نباشید به بازیکنان ،کادر فنی و اعضای تیم و شخص مهندس عابدینی که باعث خوشحالی یک شهر و یک استان شدند.
این بازی نکت جالبی برای ما داشت و علاوه بر مسائل فوتبالی تونستیم مسائل اجتماعی رو هم ببریم و نشان بدیم که داماش فقط برای ما یک تیم نیست بلکه هویت و غرور گیلان هست و به داماش به یک نگاه هویتی نگاه میکنیم.
ابتدا از همکاری بچه های جایگاه h با تیفوسی ها تشکر میکنم که سنگ تمام گذاشتند،شعار پوررضا روحت شاد شعاری بود که واقعا نگاه ها رو به سمت هواداران برد و این نشان از فهم بالای هواداران داماش هست،حتی من شنیدم که حتی صدای هواداران کامل پخش شد و حتی گوینده هم این موضوع رو تاکید کرد.مورد بعدی پرده محکومیت توهین به میرزا بود و ...
اما در مورد بازی و هواداران باید بگم که بعد از گل اول هواداران بازی رو ول کردند و من اون چیزی که از تیفوسی ها در نیمه اول انتظار داشتم نبودند ولی در نیمه دوم کل استادیوم رو به شور آوردند و به نظر من با تشویق هاشون تاثیرگذار بودند.
واقعا برخلاف گذشته از خط دفاعیمون خیالم راحت هست و با اومدن محمد سیم خاردار دفاعمون بیمه شده ولی هنوز توی دروازه مشکل داریم که دیگه نمیشه کرد!
در خط هافبک هم باید بگم که حسین ابراهیمی واقعا داره خوب بازی میکنه و فیکس بازی کردن جهانبخش براش یه اعتماد به نفس خوبی شد که خوب بود و مهدوی و حاجتی هم مثل همیشه زحمت کش و میدان دار رشتی ها در زمین بودند اما در مورد مگنو معتقدم که اگه آبشک در زمین باشه و بد بازی کنه زیاد دلمون نمیسوزه ولی مگنو ... محمد غلامی هم خوب بود
اما در مورد سه تعویض باید بگم اول از همه از هواداران انتقاد دارم،میلاد زنیدپور چیکار کرد که این همه از سوی شما تشویق شد؟آیا جز توپ خراب کردن کاری کرد؟به نظر من جهانگیر رو زودتر میاوردیم بهتر بود و تارتار با بازی دادن به میلاد در دو بازی اخیر تبعیضی رو در حق جهانگیر انجام داده.
اما من برخلاف نظرات اکثر بچه ها معتقدم افشین باید در ابتدای نیم دوم به زمین بیاد چون افشین به صورت تعویضی میاد مفیدتر میشه و این برداشت من هست،امروز هم انصافا هوادارای رشتی برای افشین و در کل بازیکنای بومی تیم سنگ تموم گذاشتند و بارها با تشویق هاشون از زحماتی که در این چند هفته کشیدند تشکر کردند.
و از بازی بعد با افتخار این شعار رو دوجانبه میگیم:
هشت ماه پول نداشتیم..........غیرت رشتی داشتیم :P[/quote:cbcae922f5]

من تا اینجای فصل با بازی ابشک زیاد موافق نبودم چون امسال اصلا" خوب نبود به جزء قاسمپور تمام مربیانی که بودند قبولش داشتند(برعکس حاجتی )تاتار از اول که امد تو تمام بازیها فیکس اینو گذاشت تا بازی با مس که مصدوم بود بعدا" دوباره اینو فیکس چندبازی که کلا" خوب نبود یک نقایصی تو بازیش هست که امیدوارم رفع بشه مثل توپ زیاد لو دادن واحساسی وتکروی کردن زیاد وبازی نمایشی برای تماشاگران . اما با این وجود امیدوارم از اینجای فصل به بعد با توجه به اینکه الان موندن ما قطعی شده بهش به عنوان یه بازیکن فیکس بازی بدن تا سال دیگه یه آبشک باتجربه داشته باشیم وهم اینکه بازیش پیشرفت کنه ونقایص بازیش برطرف بشه.در مورد چاووشی تو بعضی از بازیهاموافقم اما امروز میتونست از اول بازی کنه چون نیاز به برد داشتیم . در مورد زنید پور هم با توجه به اینکه سال دیگه میره وبا این بازیهایش بهتره اصلا"بازی بهش ندن.
ولی با برد امروز میتونیم از امروز از فوتبال لذت ببریم وبا خیال راحت بازی نگاه کنیم واینقدر گوش به زنگ نتایج بقیه تیمها نباشیم( خسته شدم تو این هفته ها اینقدر نتایج وبازیهای تیمهای ته جدولی را دنبال کردیم) وروزهای بدون استرس را تجربه کنیم.
امشب بدون استرس سقوط میخوابیم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 13, 2012 7:19 pm

[quote:88c7a8c765="MAZIYAR"][quote:88c7a8c765="miladcivil"][quote:88c7a8c765="majid13"]دم ممد غلامی هم گرم واقعا جنگده بازی کرد.[/quote:88c7a8c765]

هم نظم مارو بهم ریختم و هم اعصابمونو خراب کردن ![/quote:88c7a8c765]
متاسفانه همون افراد دارن باعث ضربه زدن به جو صمیمی هواداران میشن و وقتی پشت دروازه شعار ایران آسیا رو داد به من زنگ زدن و گفتن این چه شعاریه که من گفتن به تو چه؟هرکس دوست داره میگه![/quote:88c7a8c765]

میلاد جان این ادامه همون جریانی بود که من واستون قبل از بازی تعریف کردم و از بعد از بازی با سپاهان شروع شده اگر یه خورده واقع بین هم باشیم همچین افرادی باعث میشند که وقتی یک بازیکن بعد از پایان قراردادش از اینجا میره دهنش رو باز کنه و هر چیزی در مورد کل رشت بگه جالب اینجاست وقتی خودشون داشتند واسه من رشادت هاشون! رو تعریف میکردند اینقدر مسخره بود که واقعا مونده بودم چی بگم !!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط gravestone » جمعه آپريل 13, 2012 7:26 pm

فقط یک جمله/همه چیز عالی بود /16/
نماد کاربر
gravestone
کاربر سایت
کاربر سایت