توسط navidmadan » جمعه آپريل 13, 2012 7:17 pm
منم این برد شیرینو به همه بچه ها تبریک میگم ,,,, توی روزی که بارون امان همه رو توو ورزشگاه بریده بود بازم به نسبت تشویق بچه ها بد نبود ........... غیر از 2-3 مورد کوچیک تعللی که بچه ها داشتن توی کل بازی که یکیشم باعث شد گل بخوریم دیگه اشتباه آنچنانی ای بچه ها نداشتنو با اینکه بازی با پرسپولیسم برده بودن ولی بازم مغرور نشدنو واسه برد بازی کردن که باید ازشون ممنون بود ...................... اینجا میخوام واقعا از محمد غلامی تشکر کنم که با اینکه چند روز پیش مصاحبه کرده بودو گفته بود که اولویتش واسه فصل بعد استقلالو پرسپولیسه ولی با همه وجودش امروز بازی کرد , گرچه بهترین روزش نبود ولی تلاششو کردو یه گل حساسم واسمون زد ........................................................................................................................... ولی نکته منفی این بازی فقط یک چیز بود اونم نحوه بازی کردن میلاد زنیدپور ,,,,,,,, من خودم به شخصه میلادو خیلی دوست دارم ولی واقعا انتظار نداشتم بیاد توی زمینو انقدر رفع تکلیفی بازی کنه .................. شاید کم کاریه امروزش زیر سایه تلاش بقیه بچه ها که باعث برد تیم شدن گم بشه ولی اصلا این حرکتش بخششی توش نمیتونه باشه .............................. بچه ها همه شماها که امروز چه از تلوزیونو چه از ورزشگاه بازی رو دیدید خواهشا نظرتونو راجع به بازیه میلاد بگید , نمیدونم شاید من دارم اشتباه فکر می کنم!! ,,,,,,,, توی چند صحنه که بهش پاس داده شد متاسفانه اصلا دنبال توپ نمیرفت که توی یکی از صحنه ها هم یکی از بازیکنای تیم که یادم نیست کی بود بهش اعتراض کرد که چرا نمیری دنبال توپ؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, توی شرایطی که تیم داره خوب نتیجه می گیره اصلا حاشیه درست کردن واسه تیم درست نیست ,,, تنها انتظاری که از کادر فنی دارم اینه که بازیه امروز میلادو قشنگ آنالیز کنن ببینن واقعا این بازیکن نهایت تلاششو امروز کرد توی همون چند دقیقه ای که اومد توی بازی یا نه؟ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, و یه خواهش از آقا مهرداد گل : ازش میخوام که این ماجرا رو پیگیری کنه , نظر بقیه رو هم جویا بشه و بعدش حالا از یه طریقی این ندا رو به تیم بده که این هوادارا به خاطر اسمو تیپ بازیکنا نیست که دوسشون دارنو تشویقشون می کننو بهشون لقب میدن ,,,, این تلاش بازکنا توی زمینه که باعث تشویق هوادارا میشه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, نیم فصل اول چاووشی واقعا رو فرم نبودو خیلیامونم بهش اعتراض داشتیم , ولی حالا که داریم میبینیم که داره با همه وجود واسمون بازی میکنه نتیجش شد این همه تشویقی که واسش انجام شدو نوش جونش ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, امیدوارم میلاد اگه دلش دیگه با تیم نیست به زور وارد میدون نشه واسمون , چون فقط باعث ضرر تیم شهرمون میشه , ولی اگه مشکلش جای دیگس امیدوارم هرچه زودتر مشکلش رفع بشه و توی این 4 هفته آخر به تیم کمک کنه تا با یه خاطره خوب از این شهر بره................................................................
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
navidmadan در جمعه آپريل 13, 2012 7:20 pm .