[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتاق همفکری وارش اسپرتی ها،برای هماهنگی قبل از هر بازی

اتاق همفکری وارش اسپرتی ها،برای هماهنگی قبل از هر بازی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyar1369 » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 8:24 pm

روبه رو اماده باش.............................روبه رو اماده باش /23/
داماش..................سرور ملوانه /11/
داماش..................سرور ملوانه
نظرتون در مورد این شعار چیه؟ /4/
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 8:36 pm

[quote:b02aca9b1c="mahyar1369"]روبه رو اماده باش.............................روبه رو اماده باش /23/
داماش..................سرور ملوانه /11/
داماش..................سرور ملوانه
نظرتون در مورد این شعار چیه؟ /4/[/quote:b02aca9b1c]

وابده ول کن فقط کافیه اس اس و پس پس یه چیزی بگن ما از همون تقلید کنیم.

نه اینتر نه میلان...فقط داماش گیلان
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 9:06 pm

[quote:4c8b99625c="sajjad_fx"][quote:4c8b99625c="ashkan0131"]شعار های ثبت شده در تاپیک
قسم به هرچي مرده ... استقلالي نامرده
تاجي مياد استاديوم 4 تايي بر ميگرده 4 تايي بر ميگرده
غلامي غلامي عقاب تيم مايي
مدير محبوبه ما...........امير عابديني
سرور هرچي مرده..... آبراره گيله مرده
جهانگير جهانگير عشق تو داره واگير
آبشک-آبشک-بزن تو گل-بي شک
يواش ..... يواش ..... شدم عاشق داماش ........ آخ که من ميميرم براش
علي علي علي صخره=علي صخره
علي سلطان رشته=علي صخره
علي همتا نداره=علي صخره
علي آبراره رشته=علي صخره
علي ديـــــــــــــــــــوار.........علي ديــــــــــــوار............عليي ديـــــــــوار
تيم داماشو بچه هاش -گل ميزنن به حريفاش -اين بازي رو ما ميبريم-اينومطمئن باش
قرمز و آبي نريم هر کي بيه ترکانيم
محبوب شهر ما کيه...محمدرضا مهدويه
طرفدار داماشيم...تا آخرش باهاشيم
نه قرمز نه آبي...داماش تو عشق مايي
مسئولين مسئولين...حمايت حمايت
تو قلب ما نوشته...آبشک مونو عشقه
داماش داماش شعار ماست .................. عابديني تو قلب ماست
[b:4c8b99625c][size=18:4c8b99625c]ما خانه به دوشيم...ما خانه به دوشيم.... شهر رشت رو به عالم نفروشيم[/size:4c8b99625c][/b:4c8b99625c]
دوستان از همتون ممنونم که در تاپیک حضور پیدا می کنید و همچنین از ابرار با تعصب که اسم خوبی واسه این تاپیک گذاشت[/quote:4c8b99625c]
دوست عزیز فکر کنم معنی خانه به دوش یعنی کسی که مکان مشخصی نداره و دائم مثل عشایر در حال تغییر خانه و آشیانه ی خودش هست،بعد از اونور میگید شهر رشت رو به عالم نفروشیم...!!
اینکه رشت و رشتی سروره ،بحثی نیست،ولی دیگه خانه بدوشش چیه این وسط؟!![/quote:4c8b99625c]

[color=black:4c8b99625c]
خب این شعار رو هواداران یه کوچولو قدیمی استادیوم یادشون هست... اگر اشتباه نکنم این شعار رو هواداران بعد از تغییر نام سر دادند که به این معنا هست که ما ممکن هست اسم تیم مون عوض بشه و به نوعی خانه به دوش باشیم اما مهم اسم شهر رشته و شهر رشت رو به کل عالم نمی دیم :wink:

پ.ن - hatam : این ایده شما رو از قبل از فصل به شکل ها و انواع مختلف دوستان ایده دادند (البته برای کلمه رشت) اما مشکل اجرای اون هست که به هماهنگی های زیادی نیازه.[/color:4c8b99625c]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 9:23 pm

تاجیو لنگی نریم /// هر کی بایه ترکانیم :P

قرمزو ابی نریم , نفس شعارش قشنگ ولی ما پیراهن اولمون ابی و پیراهن دوممون قرمز پس بنظرم زیاد جالب نیست :roll:

من تاجیو لنگی نریم /// هر کی بایه ترکانیمو بیشتر می پسندم تا ابیو قرمز نریم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در چهارشنبه ژانويه 04, 2012 9:45 pm .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 9:38 pm

البته آبی و قرمز ناریم نه آبی و لنگی :D
وقتی می گن سرخ آبی مطمئنا منظور به تراکتور یا داماش نیست و منظور پایتخت نشین هاست. اینجا هم منظورش همینه... ما آبی داماشیم نه آبی استقلال (البته بیشتر به رنگ سرمه ای هم میل میکنه) و پیراهن دوم هم همینطور قرمز داماش نه قرمز پرسپولیس.
:wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 9:52 pm

شب تاره * بیقراره * تیمی که چاره نداره * تاجی باید بدونه * که داماش سرش میذاره شب تاره /16/ /11/
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط reza_932 » چهارشنبه ژانويه 04, 2012 10:03 pm

نه اینتر نه میلان.....فقط داماش گیلان /16/ /16/

ای داماش قهرمان برو تا صدر جدول.لیگ برتر زیر پاهات داره له میشه کم کم...ای داماشششش....
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 7:57 am

دوستان به نتیجه ای نرسیدیم ها ...!!!
یکم بیشتر هماهنگ شیم بهتر نیست ؟!! الان هر کی داره فقط شعار می نویسه ... همونطوری که گفتم شعار دیگه کافیه حداقل برای بازی با استقلال ... پس بهتره روی چندتا بیشتر تمرکز کنیم تا هماهنگیمون بیشتر بشه ... اینطوری بهتر نیست ؟؟؟
یکی از دوستان صحبت شال گردن رو مطرح کرد که خیلی خوبه و می تونیم یه شال گردن رو انتخاب کنیم و یک طرفش بنویسیم شهر باران ( به فارسی ) و طرف دیگرش بنویسیم وارش اسپرت ( که می تونه نشانی سایت به انگلیس باشه ) که معلوم بشه کسایی که این رو دارن واسه این سایت هستند و تو ورزشگاه کاملا شناسائی میشیم ... البته بهتره از جنس نازکی باشه که بشه تو گرما هم انداختش ...
دوستان روی این بیشتر مانور بدین و کسایی که کاری از دستشون بر میاد اعلام کنن حالا یکی شاید بتونه شال گردن ارزون پیدا کنه ، یکی شاید بتونه طرح رو خودش بزنه ، یکی شاید بتونه چاپ رو ارزون تر تموم کنه ... به نظر من اگه بتونیم کاری کنیم که تا بازی با استقلال چندین تا آماده بشه و یه روز بیایم سر تمرین و پولشو بدیم و بگیریمش و واسه بازی با استقلال یک دست بشیم خیلی خوبه ... تا ببینیم نظر دوستان چیه اگه بازی با استقلال هم نشد تا بازی بعدی که تو عضدی هست می تونیم بترکونیم ... بازی بعدی ما با فجر تو عضدی و در روز یکشنبه تاریخ 25 / 10 / 1390 ساعت 15:00 هست دیگه حتما آماده میشه
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 9:03 am

دوستان ما به شعر هایی قبل بازی و بعد بازی نیاز داریم اما شعر خوندن با شعار دادن خیلی فرق می کنه شعرو یک نفر میده چند نفر خوششون میاد اونا هم میگن ولی شعر باید گروهی باشه برای بازی های داخل عضدی بهتر هوادارا تو جایگاه H جمع بشن و بهتره همدیگه رو بشناسن شعرهای ثبت شده:
تيم داماشو بچه هاش -گل ميزنن به حريفاش -اين بازي رو ما ميبريم-اينومطمئن باش
ای داماش قهرمان برو تا صدر جدول.لیگ برتر زیر پاهات داره له میشه کم کم...ای داماشششش...
شب تاره * بیقراره * تیمی که چاره نداره * تاجی باید بدونه * که داماش سرش میذاره شب تاره
{هرجای دنیا بگردی هیچ جا مثه رشت نمیشه/میرویم تا قهرمانی اخه طوفانیم همیشه/ما طرفدار داماشین تااون اخرش باهاشیم/داماشی توکهکشانی همیشه توو قلب مایی}
به جای کهکشانی ،قهرمانی هم میشه گذاشت
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 9:35 am

پدرام گل من برای شال رو سفارش دادم این جوری که نشنونتون دادم اما با این فرق که شهرباران نبوده و فقط رشت رو با حروف لاتین و حروف بزرگ سفارش دادم چون وقتی ال بسته میشه پشت گردن میمونه و نما جالبی داره اما اگه کلمه یا جمله طولانی باشه حروف کاملا مشخص نیست . به اون نکته ای که شما قبلا گفتید هم من قبلا به اون یارو تاکید کردم و گفت که بهتر از کلاف نازک باشه تا توی تابستان استفاده بشه . فکر نکنم تا بازی اس اس خیلی آماده بشه اما من تاکید دارم که آماده بشه تا اون موقع (البته خیلی کله خشک و یه دنده هستش اما کارش حرف نداره خیلی هم سختگیره پدر سوخته :) )
خلاصه بچه از من خرده نگیرید چون من اینجا فقط اون یارو میشناسم هزینه اش باید 14 15 باشه با خرید کلاف به عهدی خودش .من که این قیمت دارم میگیرم شاید زیاد شه کمتر بگیره .اما خدایی 15 تومان در قبال یه دست شدن ورزشگاه ارزش داره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 9:44 am

دوستان من پیشنهاد سرود پیروزی رو خیلی استقبال میکنم و میتونم 98764748 تا شعر هم بگم که آخر ((ش)) باشه و آخر مصرع دیگه داماش .
اما این سرود نشد که :?: سرود باید هیبت داشته باشه نه این که مثل شعر اندی باشه 6&8.
در ضمن هر چی گیلکی باشه یا بعضی از مصرع اون ها گیلی باشه بهتر و این که باید از گیلان رشت میرزا استفده بشه .
از همه مهمتر این که آهنگ مهم دوستان .فرض کنید همین شب تاره آهنگش خوبه که همه بلدن و همه میخوننن.یا فراگیر بودن توی ملونی برای اینه که همه آهنگش رو بلدن پس وقتی دارین پیشنهاد شعری میدین حتما بگید آهنگش کدوم هستش اگه تشابهی داره .
من خودم آهنگ آرش رو پیشنهاد داده بودم اما استقبال نشد .اما من میدونم که همه شنیدن و آهنگش ورزشی هستش و همه میتونن یاد بگیرن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 9:48 am

آره mahyarmaha همین کاری که تو داری میکنی قشنگتره و هم به صرفه تر خیلی ممنون از زحماتت /13/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 9:48 am

http://www.pic.iran-forum.ir/images/ytn ... qvojaj.bmp این شال هستش که وسطش رشت مینویسه.[color=red:350417c931] [/color:350417c931]RASHT
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 10:00 am

در مود بادکنک من حاضرم تمام هزینه اش رو بدم فقط یکی بتونه اون همه رو بادکنک رو با گاز شهری پر کنه بیاره شرطه.من 20 تا بادکنک بزرگ میگیرم اما کسی هست که ک از خونه پر کنه بیاره ؟یقینا خیلی نمای جالب داره ما 2تا بازی توی رشت داریم که اهمیت داره که یکی اس اس و یکی اون کلاغ چلاغ خزری .پس حسابی سنگ تموم میزاریم دیگه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 10:10 am

پس مهیار جان شما شال رو گرفتی عکسش رو بذار اینجا تا ما هم ببینیم و مشتری شیم ... /11/ /8/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان