[quote:ad52434a49="amir131"]دينورزاده:
اين بهترين نمايش داماش تاكنون بود
استعفايم فقط خواسته هواداران است نه باشگاه
سرمربي داماش گيلان گفت: در مجموع نسبت به بازيهاي قبل نمايش بهتري ارائه كرديم و مي توانستيم با استفاده بهتر از موقعيتهاي ايجاد شده به هر سه امتياز دست يابيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه *، مهدي دينورزاده پس از تساوي خانگي تيم اش مقابل مس كرمان اظهار كرد: پس از گل اولي كه در نيمه نخست به ثمر رسانديم مي توانستيم به گل هاي بعد نيز دست يابيم و حتي پس از دريافت گل تساوي نيز موقعيتهايي براي پيروزي داشتيم كه با بي دقتي و كم شانسي به هدر رفت.
وي تصريح كرد: گلي كه در نيمه دوم از مس كرمان دريافت كرديم در اثر غفلت بازيكنانم به ثمر رسيد. در عين حال در مجموع از روند رو به رشد بازيكنان داماش راضي هستم و اميدوارم روز به روز بهتر شويم.
سرمربي داماش درباره انتقاد از نحوه استفاده از مهرههاي اين تيم گفت: در تيم داماش بيست و چند بازيكن حضور دارند كه هر بازيكن در صورت رسيدن به فرم ايده آل در تركيب تيم قرار ميگيرد و زماني كه بازيكني نتواند خواسته هاي كادر فني را در زمين پياده كند به طور مسلم جايي در تركيب نخواهد داشت.
دينورزاده ادامه داد: متاسفانه در نيمه دوم يك تعويض اجباري در تركيب داماش داشتيم كه كارمان را براي ادامه ديدار مشكل كرد. ضمن اينكه مس حريف دست و پا بسته اي نبود و با اينكه از نتيجه كسب شده راضي نيستم اما بهترين نمايش داماش را در شش بازي اخير ليگ برتر ارائه كرديم.
مهدي دينورزاده درباره شعارهاي اواخر بازي تماشاگران داماش مبني بر استعفايش از سرمربي گري اين تيم هم گفت: اين شعارها صرفاً خواسته تماشاگران داماش بود. بنده تا زماني كه كادر مديريتي داماش خواستار ادامه حضورم در اين تيم هستند و با تمام وجود براي موفقيت داماش تلاش خواهم كرد.
وي در پايان گفت: اميدوارم تيم داماش با يك رتبه خوب و ايده آل در جدول ليگ برتر باقي بماند. در ديدار آينده مقابل سپاهان نيز با شناخت كامل از اين تيم در صدد كسب نتيجه خواهيم بود و با سپاهان به چشم يك حريف قدرتمند و قابل احترام نگاه خواهيم كرد
ایشون انگار قصد ندارن شاخو بکشن امروز بهش چیزی نگفتیم بازی با راه اهن ممکنه یه کوچولو از دست ما ناراحت بشن[/quote:ad52434a49]
در مقابل این مصاحبه ی عوام فریبانه ی دنیورزاده بخونید بلاژوویچ چی تو مصاحبش گفته !!!!!!!!!!!!
سرمربي مس كرمان گفت: بازيكنانم مقابل داماش با ارائه يك فوتبال خوب و با انگيزه توانستند به يك تساوي با ارزش خارج از خانه دست يابند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر انزلیچی بلاژويچ سرمربي كروات مس كرمان پس از تساوي اظهار داشت: در مجموع از نتيجه به دست آمده راضي هستم. داماش گيلان تيم بسيار با تحرك و پر جنب و جوشي نشان داد و بازيكنان من اراده زيادي براي كسب نتيجه به خرج دادند.
وي تصريح كرد: پس از دريافت گل اول به لحاظ روحي و رواني فضاي سنگيني بر روي بازيكنانم وارد شد كه در ادامه با انگيزه اي كه به بازيكنان مس وارد كرديم توانستيم به يك تساوي دست يابيم و تصور ميكنم مردم كرمان از كسب اين نتيجه راضي هستند.
بلاژويچ گفت: مس كرمان در پنج بازي اخير نتوانسته بود به اين پيروزي دست يابد و با اينكه در اين بازي نيز از كسب سه امتياز باز مانديم ولي بازيكنانم ديدار پاياپايي به نمايش گذاشتند تا به آينده اين تيم اميدوارتر شوم.
سرمربي مس درباره قضاوت اين ديدار هم گفت: معمولاً درباره عملكرد داوران در ديدارهاي تيمم اظهار نظر نميكنم ولي داور اين بازي در مجموع قضاوت ايده آلي انجام داد و به صحنههاي حساس بازي كاملاً اشراف داشت.
وي ادامه داد: در مدتي كه هدايت مس كرمان را بر عهده گرفتم نتوانستم از لحاظ تاكتيكي به لحاظ كمبود زمان كار خاصي انجام دهم و صرفاً براي رويارويي با داماش گيلان به لحاظ روحي و رواني بر روي بازيكنانم كار كردم.
بلاژويچ در پايان درباره شانس بقاي مس كرمان در ليگ برتر خاطر نشان كرد: در فوتبال تضمين كردن هر چيزي سخت و دشوار است ولي به شخصه نسبت به باقي ماندن مس كرمان در ليگ برتر تضمين ميدهم. چرا كه بازيكنان خوب و كارآمدي در اختيار داريم كه در هفتههاي آينده به نتايج بهتري خواهيم رسيد.
دنیور بعد اینکه دیشب گفت چند تا رسانه هستند که نمیخواند من باشم امروز گفت تماشاگرا هم نمیخوان من باشم پس چرا موندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟