[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط metall » يکشنبه مارس 31, 2013 3:17 pm

[quote:268471ec09="saeid-nedved"]khodayi bazi ro didin bachehaaaa? yeki bere kole baziro dobare bebine bejoz un 7-8 daghigheyi ke khub bazi kardano gol zadan kolan fk nakonam 3ta mogheyate gol dashte bashan/bunam ba peykan tu azadii!!!!!!! bekhoda mitunim biyaym finaaaal[/quote:268471ec09]

دوست عزیز فارسی تایپ کن اینجا فینگلیش ممنوعه فقط میتونی گیلکی از لاتین استفاده کنی :wink:
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه مارس 31, 2013 3:18 pm

مهدوي‌کيا در پايان گفت: صحبت خاصي درباره خداحافظي‌ام نمانده است، ان‌شا‌الله اگر پرسپوليس به فينال برسد آخرين بازي خودم را انجام مي‌دهم.

بنده خدا نمیدونه داماش میره فینال /10/ /10/ /10/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه مارس 31, 2013 3:19 pm

dar inke hadi bazikone khoobiye hich jaye shaki nist... vali vaghean fk mikonin harfi ke zadin manteghiye? mage kooshki bad bazi kard ba teraktor? az vaghti umad raste timemoon rah oftad/hala umadimo hadi az pase defa rast bar nayoomad... unvaght chi? kasi pasokh goo mishe? eshtebahe ma joloye in perspolise morde khor barabare ba az beyn raftane tamume arezoohayi ke too sare hamamoon hast
dar morede haji zade ham begam: ghasde tohin ya eteham zadan be kasiro nadaram vali ehtemale inke HAJIZADE , TAGHIPOORE pegah beshe kam nist/ye khorde be savabeghesh deghat konin mifahmin harfam kam birah nist
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مارس 31, 2013 3:20 pm

[quote:4cc4138d48="r4sht"][quote:4cc4138d48="soroosh8"][quote:4cc4138d48="r4sht"]پرسپولیس پیکان رو 2 بر یک برد
امیدوارم روحیه تیمشون بالا نره که متاسفانه میره
از طرفی باید این بازی رو انلایز کرد و به تیم مربی گری داماش راهکار و پیشنهاد بدیم
راستش روی وضعیت دفاعی تیم و اشتباهات فردی خیلی باید دقت کرد
تازه بدنسازی و آمادگی جسمانی هم خیلی مهم هست چون احتمال داره بازی به 12 دقیقه هم بکشه
از تنها چیزی که خیالم جمع هست جو استادیوم هست که کامل به سود داماشه و اون جایگاه سهمیه پرسپولیس صداش در مقابل هواداران رشتی گم میشه[/quote:4cc4138d48]

نترس آبرار دیگه پیکان رو بردن بزور روحیه بالا رفتن نداره که,لهشون میکنیم :twisted:[/quote:4cc4138d48]

[color=blue:4cc4138d48]امیدوارم بازی رو ببریم و بریم فینال ولی به این راحتی هم نیست دوست عزیز ، اگه خوب و قشنگ هم بازی کنیم و 90 دقیقه قشار بیاریم ولی مثل بازی های قبل روی اشتباه گل بخوریم چی ؟ همون اندازه که باید به تیم باور داشت باید منطقی هم برد بازی سختی داریم و روی کاغد شانس ما بیشتره چون میزبانیم ولی اینکه توی فوتبال همیشه دو دوتا بشه چهارتا نیست > بعدشم اگه بریم فینال خیلی یازی سخت تری هم مقابل سپاهان داریم ،امیدوارم داماش موفق باشه [/color:4cc4138d48][/quote:4cc4138d48]

دوست عزع منم میدونم بازی سختیه,ولی انصافا پرسپولیس تیم نیست,کاملا مشخص هست,فقط کافیه بچه های ما بازیه خودشونو بکنن,و اشتباه فردی(روی صحبتم با آقای فراهانی و رفقا هست)نکنن,وگرنه اگه سپاهان بود من همچین حرفی به این راحتی نمیزدم :)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مارس 31, 2013 3:24 pm

saeid-nedved : برادر چند باری به شما تذکر داده شد که طبق قوانین سایت کامنت ها رو فینگلیش ننویسید .
شما میتوانید از سایت های خدمات تبدیل فینگلیش به فارسی مثل سایت زیر استفاده کنید :

http://www.behnevis.com/
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه مارس 31, 2013 3:25 pm

امروز تا تلویزیون رو روشن کردم پس پس گل خورد و بعد گل هم تماشاگراشون مهدوی کیا رو تشویق میکردن و به بازیکناشون بی غیرت میگفتن و شعارهای دیگه و البته شعار محرمی کجایی بی غیرت رو ( - 18 ). به این تیم گل بزنیم راحت میتونیم ببریمشون چون سکو ها براشون حاشیه ایجاد میکنه. تیمشون هم چندان قوی نیست گل اول که مفت زدن شانسی بود گل دومم که دفاع در یارگیری اشتباه کرد و نوری کریستالی اومد با ضربه سر گل زد. اگه بدون استرس بازی کنن بچه ها این تیم رو راحت میبریم /7/ داماشِ قهرمانِ ایران /23/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damashmylove2 در يکشنبه مارس 31, 2013 3:28 pm .
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مارس 31, 2013 3:25 pm

[quote:1188546cb0="saeid-nedved"]dar inke hadi bazikone khoobiye hich jaye shaki nist... vali vaghean fk mikonin harfi ke zadin manteghiye? mage kooshki bad bazi kard ba teraktor? az vaghti umad raste timemoon rah oftad/hala umadimo hadi az pase defa rast bar nayoomad... unvaght chi? kasi pasokh goo mishe? eshtebahe ma joloye in perspolise morde khor barabare ba az beyn raftane tamume arezoohayi ke too sare hamamoon hast
dar morede haji zade ham begam: ghasde tohin ya eteham zadan be kasiro nadaram vali ehtemale inke HAJIZADE , TAGHIPOORE pegah beshe kam nist/ye khorde be savabeghesh deghat konin mifahmin harfam kam birah nist[/quote:1188546cb0]
کوشکی بازی با تیراختور خوب بازی کرد!!!!!!؟ :o افتضاه بود که برادر. من دقت کردم فکر کنم پاسهای اشتباهش سه برابر بود. یه جا که توو محوطه جریمه اشتباه کرد و نزدیک بود رسما ما رو مثا سیاه به فنا بده!!!
در مورد هادی هم بله!! یه بار درخشان هادی رو دفاع چپ (!) گذاشت که اتفاقا توو اون بازی از بهترینایه ما بود خدایش. پس تو دفاع راست 100% بهتره.
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه مارس 31, 2013 3:30 pm

sisteme man farsiii neminevise/ :x :x :x :x
ye modat maro injoori tahamol konin dorostesh mikonam/ az hamegi mazerat mikham :? :x
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مارس 31, 2013 3:31 pm

[quote:3cbe89e975="MEHRDAD"]saeid-nedved : برادر چند باری به شما تذکر داده شد که طبق قوانین سایت کامنت ها رو فینگلیش ننویسید .
شما میتوانید از سایت های خدمات تبدیل فینگلیش به فارسی مثل سایت زیر استفاده کنید :

http://www.behnevis.com/[/quote:3cbe89e975]

lمهرداد جان عجب سایتیه این,نمیدونستم,دمت گرم/3/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مارس 31, 2013 3:33 pm

[quote:b78e25d059="saeid-nedved"]sisteme man farsiii neminevise/ :x :x :x :x
ye modat maro injoori tahamol konin dorostesh mikonam/ az hamegi mazerat mikham :? :x[/quote:b78e25d059]

برادر ، کامنت من رو کامل بخون . اگر چنین مشکلی داری راه حلش سادست! کافیه کامنتی که می نویسی رو توی اون سایت ها به راحتی تبدیل به فارسی کنی.
اینم فارسی شده کامنتت :

سیستم من فارسیی نمینویسه
یه مدت مارو اینجوری تحمل کنین درستش میکنم/ از همگی‌ معذرت می‌خوام
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مارس 31, 2013 3:35 pm

[quote:6e01d3e05f="MEHRDAD"][quote:6e01d3e05f="saeid-nedved"]sisteme man farsiii neminevise/ :x :x :x :x
ye modat maro injoori tahamol konin dorostesh mikonam/ az hamegi mazerat mikham :? :x[/quote:6e01d3e05f]

برادر ، کامنت من رو کامل بخون . اگر چنین مشکلی داری راه حلش سادست! کافیه کامنتی که می نویسی رو توی اون سایت ها به راحتی تبدیل به فارسی کنی.
اینم فارسی شده کامنتت :

سیستم من فارسیی نمینویسه
یه مدت مارو اینجوری تحمل کنین درستش میکنم/ از همگی‌ معذرت می‌خوام[/quote:6e01d3e05f]
علم چقد پیشرفت کرده بره. عجب دستگاهیه! :lol:
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مارس 31, 2013 3:38 pm

[quote:2ca03bf4da="majid13"][quote:2ca03bf4da="MEHRDAD"][quote:2ca03bf4da="saeid-nedved"]sisteme man farsiii neminevise/ :x :x :x :x
ye modat maro injoori tahamol konin dorostesh mikonam/ az hamegi mazerat mikham :? :x[/quote:2ca03bf4da]

اینم فارسی شده کامنتت :

سیستم من فارسیی نمینویسه
یه مدت مارو اینجوری تحمل کنین درستش میکنم/ از همگی‌ معذرت می‌خوام[/quote:2ca03bf4da]
علم چقد پیشرفت کرده بره. عجب دستگاهیه! :lol:[/quote:2ca03bf4da]

بچه های ما توی این سایت دیگه دارن اتم رو میشکافند :lol: :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

bebakhshid motevaje nashodam / koja bayad beram?

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه مارس 31, 2013 3:43 pm

[quote:cb83da2247="soroosh8"][quote:cb83da2247="majid13"][quote:cb83da2247="MEHRDAD"][quote:cb83da2247="saeid-nedved"]sisteme man farsiii neminevise/ :x :x :x :x
ye modat maro injoori tahamol konin dorostesh mikonam/ az hamegi mazerat mikham :? :x[/quote:cb83da2247]

اینم فارسی شده کامنتت :

سیستم من فارسیی نمینویسه
یه مدت مارو اینجوری تحمل کنین درستش میکنم/ از همگی‌ معذرت می‌خوام[/quote:cb83da2247]
علم چقد پیشرفت کرده بره. عجب دستگاهیه! :lol:[/quote:cb83da2247]

بچه های ما توی این سایت دیگه دارن اتم رو میشکافند :lol: :lol:[/quote:cb83da2247] :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :roll: 8O 8O
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

زندان لاکان داداش

پستتوسط armin_damash » يکشنبه مارس 31, 2013 4:30 pm

[quote:4530519c02="RASHTBOY"][quote:4530519c02="miladcivil"][quote:4530519c02="RASHTBOY"]در ابتدای فصل مختاری خیلی ضعیف ظاهر شد و با آمدن مرتضی ابراهیمی در کنار نظیفکار ، خط دفاعی ما بهتر عمل کرد ولی رفته رفته از بازی ملوان به این طرف ، ابراهیمی سیر نزولی رو طی کرد و علاوه بر ضعف دربازی رو زمین ، در توپ های هوایی هم خیلی ضعیف کار می کرد ، به نظر من در حال حاضر زوج مختاری و نظیفکار آمادگی [b:4530519c02]نسبی [/b:4530519c02]بیشتری دارند ، متاسفانه امسال نظیفکار هم اون نظیفکار پارسال نبود ، امیدوارم در بازی جام حذفی ترکیب ابراهیمی و مختاری و یا شاید حاجی زاده بازی قابل قبولی رو ارائه بدند . /3/[/quote:4530519c02]

[color=black:4530519c02]جز با خط آخر [size=18:4530519c02][حاجی زاده][/size:4530519c02] با بقیش موافقم . [/color:4530519c02][/quote:4530519c02]

[color=blue:4530519c02] شما هیچ بخشی رو هم قبول نداشته باشید ، ما شما رو قبول داریم .[/color:4530519c02][/quote:4530519c02]
نماد کاربر
armin_damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه مارس 31, 2013 5:00 pm

امروز بازی رو دیدید دوستان ؟ پرسپولیسی ها از این برد خیلی خوشحال شدند ، که صد البته حق هم دارند ، [b:33e85d6c48]چراکه تیم شانزدهم جدول رو با زور و بلا بردند!!!!!! [/b:33e85d6c48]، قصد تحقیر تیم پیکان رو ندارم ولی اونا تیمی رو بردند که ما تو رشت 5 گل و در تهران دو گل بهشون زدیم ، من که این تیم پرسپولیس رو بسیار ضعیف و بی بنیه دیدم ، ضمن احترام به علی بچه رشتی ، باید عرض کنم ، ایشان هم دیگه اون بازیکن دوران جوانی نیستند ،بازیکن خلاق و ستاره ای هم که در تیمشان وجود نداره ، این تیم با تجویز آمپول و مسکن تازه بدین نحو بازی می کنه ، تو رشت مجال نفس کشیدن به این تیم رو نخواهیم داد، اگه خط دفاعی هوشیارانه و بدون اشتباه بازی کنه و با توجه به حضور رودباریان و مهمتر از همه تعصب بازیکنان و تشویق شما هواداران همیشگی ، پس پس رو تو رشت با شکست بدرقه خواهیم کرد.
اسطوره آسیا ( شما بخوانید دروغگوی آسیا) هم باید خواب فینال جام حذفی رو ببینه ، اینقدر این بازیکن ناامید هست که آرزوی قهرمانی در جام حذفی رو نداره، بلکه آرزوی [b:33e85d6c48]حضور در فینال جام حذفی[/b:33e85d6c48] داره ، این سخن مهدوی کیا بدین معناست که عبور از دژ داماش برایش مشکل و غیرممکن هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان