[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سپاهان اصفهان Vs داماش گیلان/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

سپاهان اصفهان Vs داماش گیلان/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:11 pm

[quote:1276ce5f92="raincityboy"][color=black:1276ce5f92]من فقط برای یک عده متاسفم که اسم خودشون گذاشتند هوادار ، این چه لحن صحبت کردن و کامنت گذاشتن؟ ما داشتیم با تیمی بازی میکردیم که محمد غلامی مهاجم 5 تیمش بود، ما توانمون همین بود البته از بازی ضعیف چند بازیکن نمیشه به راحتی گذشت، اگر کسی بد بازی کرد نباید با کامنامون روحیشو داغون کینم، چرا نمیگید تیم سپاهان خوب بازی کرد؟ محمد خلعتبری میدونید با چند میلیارد اومد سپاهان؟ پس یکم رویایی فکر نکینم، ما باید نیم فصل دوم تیممون جمع کنیم این تیم در نیمه اول خوب بازی کرد پس ما فقط با خودمون 11 نفر برده بودیم اصفهان، نیمه دوم ضعیف بودیم چون هیچ بازیکنی نداشتیم تا بخواد بازی عوض کنه،محمد آبشک،بروش و کوشکی مصدوم هستنمد و مرتضی ابراهیمی هم که محروم بود، پس یکم انصاف داشته باشید، روی نیمکتمون هادی محمدی و نصیری بودند که سنشون 20 سال هست،
انشالله نیم فصل دوم یک تیم خوب و یک دستی درست میکنیم و با تیم ها مبارزه میکنیم به امید موفقیت تیم داماش[/color:1276ce5f92][/quote:1276ce5f92]

دقیقا حق با محمود هست و در ادامه حرفاش میخواستم بگم که اون لحظه ای که گزارشگر بازی نیمکت دوتا تیم رو خوند خندم گرفت - سپاهان عادل کلاه کج - جالوویچ- سوکای - و... رو روی نیمکت داشت و ما نصیری - سیاه - الماسخاله و غول تیم ما هم رو نیمکت افشه و چاووشی بودن !!!!!

چه انتظاری دارید با این بازیکنا ؟؟؟؟؟!!!!!! نمیگم سپاهان دست نیافتنی هست ولی خوب واقعا قدرتمند و با تجربه هست. ایشالا بازی آخر رو با برد تموم میکنیم و 22 امتیازی میشیم و نیم فصل دوم رو هم با تقویت تیم نتایج بهتری میگیریم قطعا .

فقط یه نظر دیگه داشتم که الان نظرم عوض شد و عقیدم اینه که یه دفاع وسط مثل چیرا نیاز داریم تا زوج خوبی رو با نظیفکار تشکیل بده - بازی های امسال مختاری چنگی به دل نمیزنه و ابراهیمی هم همینطور.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:13 pm

من همين جا ميگم من عاشق اميد هرندي هستم و خيلي هم دوسش دارم اون روزاي اولي که همه مخالف انتخابش بوديد من تنها کسي بودم که تو اين سايت ازش حمايت کردم ولي همه اينا دليل نميشه که انتقادتون بدون منطق باشه...
دوست عزيزي که فرمايش کردي داماش نتونست موقعيت خلق کنه : ميشه جواب بدي با کدوم بازيکن؟؟ايا داماش فورواردي داره در حدي که بتونه تيم قدرتمند سپاهان رو ازار بده _ ايا داماش هافبکي خلاق داره که بتونه ايجاد موقعيت کنه _ ايا داماش يه هافبک دفاعي درست حسابي داره...
حالا از تمام اينا گذشته ما در مقابل سپاهان بازي داشتيم سپاهاني که حقش در مقابل استقلال صدرصد برد بود...
در ضمن ما تو نيمکت چي؟بازيکن داريم؟؟
اين هم ياتون باشه ما پارسال با اون همه بازيکن خوب و عالي هم از سپاهان شکست خورده بوديم...
در کل من نظرم اينکه داماش بايد از نظر بازيکن تقويت بشه زور داماش به سپاهان نرسيد و باخت:باز دم رودباريان گرم که امروز فوق عالي بود...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:16 pm

[quote:9fec56cf02="miladcivil"][color=black:9fec56cf02]البته بدشانسی ما این بود سپاهان از صدر عقب افتاده بود و حسابی میخواست جبران کنه ...
یه شانسی آوردیم تیم هایی مثل صبا و پرسپولیس و مس برنده نشدن .
این بازی با استقلال هم بگذره و واسه نیم فصل یه مهاجم نوک و یه دفاع چپ و یه دفاع راست به تیم اضافه کنیم و بازیکنان مصدوم برگردند و تا ببینیم دیگه درخشان چه بهانه ای واسه ارائه چنین بازی های ضعیفی داره .....
البته اگه به کسی بر نخوره /4/
یه سوال از برو بچ مطلع : مگه در اوائل فصل قرارداد زارعی فسخ نشده بود ؟ چی شد تشریف آورد ؟
اینجا شده زباله دانی پرسپولیس ، با اومدن واعظ و قویدل هم آت و اشغالهای استقلال میان ....
فقط و فقط امیدوارم در نیم فصل بازی های خانگی امتیاز کامل بگیریم تا یکمکی تو جدول جهش داشته باشیم ...
نمیدونم چرا ، اما یاد حرف یه آدم بدی میوفتم که گفته بود : (این تیم از این رتبه بالاتر نمیره) ..... تا ببینیم نیم فصل دوم و بعد یارگیری چی میشه .[/color:9fec56cf02][/quote:9fec56cf02]

امید هرندی اول فصل گفت زارعی رو می خوام و اومد تو لیست و باهاش قرارداد بستند اما بعد منصرف شد. قصد خارج کردن زارعی وجود داشت اما چون این بازیکن با داماش قرارداد بسته بود خارج کردنش باید با رضایت خودش می بود تا شخصی رو جایگزین کنند که این اتفاق نیفتاد چون رضایت نداد، همانطوری که محمد آبشک هم قرار بود از لیست خارج بشه که اینکار رو انجام ندادند .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:20 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:16 pm

حالم از این بازی بهم خورد
افتضاح بودیم. انگار همه از سپاهان ترسیده بودند . شانس آوردیم یه عده اونجا از ترس نام سپاهان سکته نزدند!!!!
بدترین بازی این فصل رو از داماش دیدم. 90 دقیقه فقط دفاع فقط دفاع ! فقط دفاع در برابر تیمی که دوستان میگن غلامی مهاجم پنجمش هست! خوب تیمی که شما دارید میگید قوی هست ما باید بیایم 90 دقیقه باهاش دفاعی بازی کنیم؟ تابلو هست وقتی داری 90 دقیقه در برابر تیمی که میگید قوی هست دفاعی بازی کنیم منفجر میشیم.
بدجوری تحقیر شدیم تو این بازی. آبرو هیچی دیگه نموند برامون
فقط خدا رحم کرد شانس آوردیم رودباریان تو دروازه بود وگرنه عین آبکش میشدیم. 10 گل رو میخوردیم

یکی خواهشاً بره حساب کنه بازیکنای سپاهان تو زمین چند کیلومتر دویدن بعد بازیکنای داماش چند کیلومتر دویدن؟ قطعاً فاصله این دو رقم از زمین تا آسمون خواهد بود

حالم از تیممون بهم خورد . عصبیم کرد امروز ... درخشان تاکتیکش در این بازی منفی هزار !
خدا به داد بازی با استقلال برسه 10 تا هم حتماً قراره اونجا بخوریم دیگه آره؟

فقط یه چیز بود تو این بازی که دیدمش و ازش لذت بردم و اون بازی خیلی قشنگ و زیبای محمد غلامی بود. منتظریم محمد غلامی رو در داماش ببینیم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:21 pm

اين بود تاكتيك درخشاني كه مثلا اميد هرندي رو مسخره مي كرد ؟ مستر درخشان هر وقت بعد از اينهمه هفته كه مربي داماش شدي تيم رو از رتبه يازدهمي كه تحويل گرفتي بالاتر اوردي اونوقت اظهار فضل كن . اگه تو خودت رو زرنگ مي دوني بدون كه ما صد برابر تو زرنگ هستيم و تمام زير و زبر تو رو مي شناسيم ولي فقط و فقط و فقط و فقط و فقط وفقط وفقط وفقط و فقط به خاطر مصلحت تيم و به حاشيه نرفتن داماش دندان روي كبد ميذاريم وگرنه همه عالم و ادم ميدونن كه درخشان منفورترين مربي حال حاضر ايرانه با وجهه اي كاملا مخدوش كه عابديني به خاطر احيا وجهه درخشان پرسپوليسي او رو دوباره سرمربي كرد تا باز داماش رو سكوي پرتاب رفقاي لنگي كنه ( بعد از حسين عبدي و جمشيد شاه محمدي كمك مربي و مهدي تارتار ) . وجهه مخدوشي كه بعد از استفاده از بازيكنان صغر سني در تيم ملي نوجوانان و جراحي پلاستيك تاسف بار و اتهام امتياز فروشي در تيم پيكان و ارتباط با پرونده دادگاه ناصر محمدخاني و اخرين دسته گلش يعني ساقط كردن شاهين بوشهر از ليگ برتر و گند هايي كه در رابطه با قرارداد بستن با محمد پروين رباط پاره كرده و ميثم منيعي تاريخ مصرف گذشته به وجود اومد . عابديني در مصاحبه اي تلويزيوني اعلام كرده بود كه يكي از اشتباهات بزرگ او در پرسپوليس اوردن مربي بوقي به اسم مت كوويچ بود كه همين كار باعث كنار گذاشته شدن حميد درخشان شد و عابديني با پيشكش كردن سرمربيگري داماش خواست به نوعي از دل رفيق لنگي خودش دربياره حالا حتي اگه به قيمت خالي كردن پشت مربي بومي تيم تموم بشه . هر چند كه من از شنيدن اون مصاحبه از اين جهت لذت بردم كه همين مستر درخشان عاملي بود كه باعث شد تا اجازه ندن فوتباليست سرشناس و هافبك جنگنده رشت يعني داداش زاده بعد از گرفتن كارت پايان خدمت از تيم پيام مشهد نتونه دوباره به پرسپوليس ملحق بشه و با همين نامردي تيم ملي و جام جهاني 98 و اوج گيري دوباره رو از داداش زاده گرفت ( چرا كه در دهه هفتاد اسكلت تيم ملي از تيم پرسپوليس تشكيل شده بود ) پس درخشان در همون قضيه مت كوويچ هم خوب تقاص نامردي با بهزاد داداش زاده رو داد و از پرسپوليس كنار گذاشته شد . باز هم تاكيد مي كنم كه به خاطر مصلحت داماش فعلا اين شخص رو تحمل مي كنيم تا حداقل در بازي بسيار بسيار حساس با استقلال صدرنشين بتونيم امتياز بگيريم به شرطي كه درخشان چشمش رو باز كنه و به پرسپوليسي ها نون قرض نده . مثل اين حاجي زاده كه كه هميشه از طرف درخشان فيكسه و روي اعصاب پياده روي مي كنه و يا بدتر از همه فيكس گذاشتن مسعود زارعي پرسپوليسي اون هم در يك بازي سنگين خارج از خانه بود كه تا وقتي در زمين بود تمام حملات سپاهان از اون سمت شكل مي گرفت . فاجعه وقتي عميقتر ميشه كه درخشان به زارعي دچار اضافه وزن بعد از يك نيم فصل بازي نكردن مياد و در برابر يكي از تيمهاي تهاجمي يعني سپاهان و اونهم در خانه حريف بازي ميده و نتيجتا يك تعويض ما هم مي سوزه.
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:27 pm

[color=black:58db72dabe]البته من با صحبت های دوستن عزیز Mordab و meraj130 و raincityboy مخالفم .
چون با تماشای بازی های تیم ما راحت میشه مشاهده کرد تیم فقط میرن که نبازه .
خب الان یارامون اینن ، چیکار کنیم ، بازی نکنیم ؟ نریم به شهرهای دیگه و بگیم تیم ما ناقص هست و امثال سپاهان و پرسپولیس و تراکتور و استقلال همه یارارو دارن ؟
این که نشد حرف ! جلوی تراکتور هم همینطور بزدلانه کار کردیم 5 تا توپ به تیرمون خورد . آخه والله بخدا این رسم بازی دفاعی هم نیست که داریم انجام میدیم .
حداقل از مدافعین ثابت در حناحین استفاده کنیم و با 4 هافبک دفاعی درجا جلو خط دفاع پوشش بدیم و در کارهای ایستگاهی و استفاده از چاشنی شانس به 1 یا 3 امتیاز فکر کنیم .
همینطور الله بختکی حاجی زاده اون وسط که انگار اومده کشتی کج ، مهدوی و سهرابی که گم بودن ، جهانبخش هرجا میگیرفت میخواست دریبل کنه ، حسین ابراهیمی هم که تعطیل .....
میبازیم دیگه ، بر خوج هم میبازیم !
قبول که قدرت بازیکنای اون تیم ها بیشتره اما مگه سپاسی و راه آهن و ملوان و سایپا چطور خودشون تو محدوده میانی و بالای جدول نگه میدانر ؟ یا حتی همین نفت تهران ؟
امیدوامر نخوایم بازی با استقلال با همین روش مزخرف 4.3.2.1 که هیچکسی نمیودنه باید چیکار کنه بازی نکنیم و تا هم نتیجه و هم بازی رو نبازیم .[/color:58db72dabe]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:29 pm

[color=black:29ab438a93]
دوستان عزیز یه خواهش ازتون دارم با یک باخت قید همچیز و همه کس رو نزنید ، ما تو اصفهان بازی داشتیم ، سپاهان تیمش بمراتب پر مهره تر بود ، انگیزه اونها بیشتره چون واسه قهرمانی می جنگن و این سه امتیاز خیلی خیلی واسشون مهم بود که باید به هر شکلی میگرفتن
ما یک روز خیلی بد رو داشتیم و اونها هم روز خوبشون بود
ایشالا بازی استقلال جبران می کنیم و سه امتیاز رو می گیریم
من مطمعنم با اضافه شدن "بازیکن بدردبخور!" در تیممون مخصوصا خط دفاع ، هم خوب بازی می کنیم و هم خوب نتیجه می گیریم

عشق است داماش :P

[/color:29ab438a93]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 2:36 pm

[quote:2cc002d479="hatam"][color=black:2cc002d479]
دوستان عزیز یه خواهش ازتون دارم با یک باخت قید همچیز و همه کس رو نزنید ، ما تو اصفهان بازی داشتیم ، سپاهان تیمش بمراتب پر مهره تر بود ، انگیزه اونها بیشتره چون واسه قهرمانی می جنگن و این سه امتیاز خیلی خیلی واسشون مهم بود که باید به هر شکلی میگرفتن
ما یک روز خیلی بد رو داشتیم و اونها هم روز خوبشون بود
ایشالا بازی استقلال جبران می کنیم و سه امتیاز رو می گیریم
من مطمعنم با اضافه شدن "بازیکن بدردبخور!" در تیممون مخصوصا خط دفاع ، هم خوب بازی می کنیم و هم خوب نتیجه می گیریم

عشق است داماش :P

[/color:2cc002d479][/quote:2cc002d479]

[color=black:2cc002d479]خدا کنه ، مطمئنم امید همه همین هست که اول استقلالو بترکونیم ، بعدش هم نیم فصل دوم خوب و منطقی کار کنیم . [/color:2cc002d479]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:00 pm

طلسم سپاهان برای ما همچنان باقی ماند

قصد ندارم فاز منفی بدم ولی تو ت ب ر ی ز اون بازی رو انجام دادیم ، تو اصفهان هم که اینطور !!! خلاصه تو خارج از خانه در مقابل حریف های آنچنانی بسیار دست و پا بسته هستیم واین مورد بسیار آزاردهنده هستش .
امیدوارم مسئولین داماش به فکر جذب بازیکنان خوب خارجی باشند چرا که در دور رفت کار ما سخت تر خواهد بود .
در ضمن زوج نظیفکار و مرتضی ابراهیمی عملکرد بهتری دارند.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:09 pm

[color=black:ace287e548]والا من که نیمه اول رو ندیدم - نیمه دوم رو که دیدم و نظرات دوستان رو هم که خوندم و موافقم که امروز چیزی خاصی واسه ارایه کردن نداشتیم و خیلی بد بودیم

چیزی که مسلم هست امروز به همراه بازی فجر دو روز افتضاح تیممون بود ولی خوب پیش میاد البته نباید دیگه تکرار بشه

ولی خیلی اعصابا خرابه هاااااااااا - ترمز نداریمااااااااا - زود از کوره در میریم - ان شالا استقلال رو لوله میکنیم تا بشه استقلوووول :D

ولی یه چیزی هست - زمین سردار امروز خراب بود امیدوارم تا روز بازی درستش کنن :roll: [/color:ace287e548]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:15 pm

باز هم تکرار تاریخ
نمیدونم چرا دوباره خاطره تلخ پارسال اینبارم جلوی چشمام اتفاق افتاد امروز واقعا تیم بدون تاکتیک بازی میکرد فاصله بین مدافعین بسیار زیاد بود محمد سیاه امروز هیچ کاری نکرده تنها کار ی که اغلب انجام میشد و به ثمر هم نمیرسید انتقال توپ به سمت راست و نفوذ از اون سمت که ثمری هم نداشت واقعا اگر رودباریان نبود شیرین 3 تا گل دیگه هم میخوردیم محمد مختاری محمد همیشگی نبود خط هافبک عملا از کار افتاده بود وتوپ به مهاجمین نمیرسید دوستان فقط چیزی که امروز من دیدم این بود
اگر بازیکن از لالیگاو بقیه لیگای دنیا می آوردن با این برنامه مربی هرگز به هیچ نتیجه ای نمیرسیدیم
وقتی قبل بازی از ناظمی پرسیدم چندتا گل میزنیم دستش رو به نشانه نمیدونم تکون داد امروز ما اومدیم برای مساوی برای گل نخوردن هیچ برنامه ایی هم برای گل زدن نداشتیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:39 pm

چرا هر 5 تا 6 بازی خوب یهو درجا میزنیم به معنای واقعی کلمه افتضاح بودیم :?
من که دارم احساس خطر میکنم اوضاع اصلا خوب نیست
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:43 pm

مومني: سپاهان شايستگي پيروزي را داشت

مربي تيم فوتبال داماش گفت: بازي سختي مقابل سپاهان داشتيم و اين تيم شايستگي پيروزي را داشت.
[مومني: سپاهان شايستگي پيروزي را داشت]

حميد درخشان سرمربي تيم داماش پس از شکست 3 بر صفر تيمش مقابل سپاهان در نشست خبري حاضر نشد و محمد مومني مربي اين تيم پاسخگوي سؤالات خبرنگاران بود.

مومني در ابتداي صحبت‌هاي خود گفت: خوشحالم که به اصفهان آمدم. در اين شهر خاطرات خوبي داشتم و از اينجا بود که به تيم ملي راه پيدا کردم و حتي عنوان آقاي گلي را از اين شهر کسب کردم و من به مردم اين شهر مديونم.

وي ادامه داد: سرمربي تيم به دلايلي در نشست حاضر نشد و من در اين کنفرانس حضور پيدا کردم. بازي‌ با تيم‌هاي بزرگ هميشه سختي‌هاي خودش را داردف سپاهان هم قهرمان چند دوره ليگ برتر بوده. از نحوه بازي خودمان راضي نيستيم و انتظاراتمان برآورده نشده. سپاهان شايستگي پيروزي را داشت.

مومني در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه به نظر مي‌رسد شما در عمق دفاعي مشکل داشتيد اظهار داشت: ما ابراهيمي را در اين مسابقه نداشتيم و دچار مشکل بوديم. نفرات جديدي جايگزين کرديم همچنين قصد داريم در نيم فصل بازيکنان جديد به تيم اضافه کنيم تا مردم رشت فوتبال قابل قبولي ببينيد و کم و کاستي‌ها جبران شود.

مربي تيم داماش افزود: قرار است در 3 خط بازيکنان اضافه کنيم تا توجه به اينکه داماش در نيم فصل اول مشکلات مالي داشت در بستن تيم دچار مشکل شد اما تلاش مي‌کنيم در نيم فصل دوم جبران کنيم و دل هواداران راشاد کنيم.

مومني درباره بازي خوب رودباريان گفت: او جزو نفرات بزرگ تيم بود و شايستگي پوشيدن پيراهن تيم ملي را دارد. بازيکنان بزرگ مي توانند به تيم ملي کمک کنند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:46 pm

درخشان: شرایط داماش خوب نبود/ ما افت کردیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: شرایط ما خوب نبود اما فوتبال برد و باخت دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید درخشان سرمربی تیم فوتبال داماش پس از شکست تیمش مقابل سپاهان در نشست خبری حاضر نشد.

وی در جمع خبرنگاران درباره این بازی گفت: فوتبال برد و باخت دارد اما شرایط ما هم خوب نبود. داماش افت کرده به همین دلیل فکر می‌کنم انتظارات برآورده نشد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه نوامبر 28, 2012 3:46 pm

دوستان خواهش می کنم منطقی باشید و منصفانه انتقاد کنید!!!قبول دارم این ضعیف ترین بازی داماش بعد از بازی فجر بود ولی در نظر داشته باشید که
این تیم شش بازی بود که نباخته بود و این اولین شکست ما بعد از 6 بازی هستش....
شما یک مقایسه نفر به نفر بکنید تا ببینید چه قدر ما از نظر نفرات دچار ضعف هستیم....بازیکنهای ما اصلا با اونها قابل قیاس نبودند...ما اصلا روی نیمکت بازیکنی که بتونه جریان بازی رو عوض کنه نداشتیم....تا همین الانش هم که انتهای جدول نیستیم به خاطر غیرت بچه ها و همت هوادارهاست....
اما در مورد بازی به غیر از بازی دادن به زارعی!!!!!!!!!!!!!!!! که من اصلا نفهمیدم فلسفه حضور بازیکنی که حتی در اوج آمادگیش هم یک بازیکن کاملا معمولی بود در یک همچین بازی ای چی بود؟!!!!!, باید به دو نکته اشاره کرد:
1-محمد مختاری این فصل واقعا کنده و اصلا تمرکز لازم رو نداشت و بارها و بارها جا می موند(بازی با صبا هم یکی از عوامل باز بودن خط دفاعی بود), از این حیث واقعا بودن مرتضی ابراهیمی غنیمتی هستش
2-واقعا به یک هافبک دفاعی شش دانگ(بخ جای حاجی زاده) و دفاع راست مطمئن و یک دفاع وسط مقتدر(مثل لک چیرا) و مهاجم فرصت طلب احتیاج داریم....در نقل و انتقالات نیم فصل کارهای زیادی برای انجام دادن داریم.....(امیدوارم بتونیم محمد غلامی رو به داماش بیاریم که با این بازی قشنگ امروزش کمی بعید به نظر میرسه :? )
فعلا تمام تمرکز ما باید برای بازی با استقلال باشه که متاسفانه تا اینجای کار از فولاد عقبه و مطمئنا با تمام قوا میاد برای کسب سه امتیاز.....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 14 مهمان