[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs فولاد خوزستان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs فولاد خوزستان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:33 am

[quote:cb080d263b="333"][quote:cb080d263b="raincityboy"]رشت شده کلانشهر پول نمیده شورای شهر /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:cb080d263b]
من به شخصه هیچ وقت این شعار رو نمیدم تا کی خود زنی آخه تا کی بیگانه پرستی شعار علیه شهردار و شهرداری درست نیست شهرداری اگر پول داشت پلها و چاله چوله ها رو درست میکرد باید علیه غده سرطانی استان شعار داده این یارو خودش تق و لق هست یه شعار بدیم مشروعیتش زیر سوال میره و فوری برمیدارن این ... از استانداری گیلان[/quote:cb080d263b]

[color=black:cb080d263b]دوست عزیز یکم خبرهای شهر های دیگه هم دونبال کنید شورای شهر درود در لرستان به تیم گهر که استادیوم برای بازی نداره 4میلیارد کمک کرده میدونید یعنی چی؟ یعنی اینکه کلانشهر رشت با بوجه کلانش که معلوم نیست کجا میره و با اون خلافی هایی که از ساختمان ها میگیرند حاظر نیست 4 میلیارد برای من و تو جوون خرج کنه تا نرید دونبال مواد و اعتیاد و بجاش بریم استادیوم و تیم شهرمون تشویق کنیم

البته بگم شورای شهر بخاطر این پول نمیده که میترسه کمک کنه و دوستان دیگه که داخل شورا هستند از این موضوع سوئ استفاده کنند و به نام خودشون ثبت کنن[/color:cb080d263b]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:33 am

[quote:867779dfa5="nima_beckham"][quote:867779dfa5="MAZIYAR"][quote:867779dfa5="pedram_1367"][quote:867779dfa5="MAZIYAR"]شعار جدید این بازی:
شهر شده کلانشهر.........پول نمیده شورای شهر /9/
یه شعار هم که حیا کن رها کن هست
پس این دو تا رو در جریان باشید و وقتی روبرو شعار می دن هم دیگه رو نگاه نکنین :wink:[/quote:867779dfa5]

ما هستیم ...
فقط یک پیشنهاد : بهتر نیست به جای "شهر" بگیم "رشت" ؟
این لیدر های جدیدمون (رضا و دوستان ) از این بازی میان پیش ما یا هنوز تصمیم گیری نشده ؟![/quote:867779dfa5]
سوال خوبی کردید و یادم رفت در مورد لیدرا براتون توضیح بدم.
تصمیمی که تا به این لحظه گرفته شده اینه که دوستان عزیز ما به نام مرتضی،پژمان و آرمان پشت دروازه هستند و من به همراه رضا و حامد و سالار(چند بازی اول) رو H می اییم و و به صورت لوزی در جایگاه مستقر میشیم و سراوانی قول داده اگر عباس کوچکترین ساز مخالفی با شما زد بلافاصله به من زنگ می زنی و من میام روی سکو و پیش شما می شینم تا ببینم بازم می تونه ساز خودشو بزنه.
من برداشتم این هست که با کمک شما و خواهشا این قدر هم نچسبین به عکس آقا :wink:[/quote:867779dfa5]

مرتضی،پژمان و آرمان ( پشت دروازه یه جا با هم جمع میشند ؟یا پخش میشند پشت دروازه !؟[/quote:867779dfa5]
حالا قرار بر این شده پخش بشن ولی در مورد H قطعی شده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 333 » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:33 am

[quote:52f63925f4="MAZIYAR"][quote:52f63925f4="333"][quote:52f63925f4="MAZIYAR"]شعارها باید با سیاست باشه تا آتو نده دس بعضی افراد
باید یواش یواش بریم جلو و شعارهایی بدیمتا توی روزنامه ها و حتی نود از شعارهای سر داده شده استفاده بشه.
احساسی صحبت کردن در مورد این جور مسائل به هواداران خودمون ضربه میزنه و هرچیزی سر جای خودش خوبه و اگر همین دو تا شعار رو با توجه به ازدحام هوادار جا بندازیم کار شاخی کردیم و مطئنم شعار حیا کن رها کن برای آقایان رو همه سر میدن چون کسی دل خوشی ازش نداره[/quote:52f63925f4]
این جواب شما با سیاست هست این شعار اصلا با سیاست نیست
میشه یک شعار لایت و با سیاست درست کرد از استاندار و استانداری استفاده بشه نه رشت و شهرداری و شورای شهر که نه وظیف شون هست نه میتونن و نه در گذشته هم...[/quote:52f63925f4]
وظیفه شورای شهر هست،شورایی که فقط برای منفعت خودشون نمی خوان به این تیم کمک کنن.مگه رشت چی از درود کم داره که شش میلیارد قول داره به داماش درود تزریق کنه؟مگه رشت چی از شهرداری لنگرود،آستارا،انزلی و لاهیجان و ... کم داره.فقط انتظار یه کمک حدقلی تا 2 ، 3 میلیاردی داریم و از نظر من وظیفه و تکلیف بر شورای شهر وشهردار رشت هست و در این بازی هم خبر موثق دارم که شهردار جدید رشت داره میاد و باید بهش تاکید بشه و همون طور که پل و خیابان برای شهر مهم هست ، داماش هم جز باید های این شهر شده.[/quote:52f63925f4]
باید تیم اسپانسر داشته باشه متاسفم که تیم های شهرداری های شهرستانها رو با تیم لیگ برتری دامش مقایسه میسه درود هم استاندرش گفته شهرداری هیچ کمکی نکرده

به نظر من این سیاست عابدینی که با پول شهرداری و شورا تیمداری از ترس اومدن اسپانسر و جایگزینی اسپانسر فایده ای گرچه موافق عابدینی هست ولی این تز عابدینی جواب نمیده استاندار اونجا بشینه ما علیه شهرداری و شهردار شعار بدیم جالبه واقعا!
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:34 am

[quote:33653bcd88="333"][quote:33653bcd88="raincityboy"]رشت شده کلانشهر پول نمیده شورای شهر /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:33653bcd88]
من به شخصه هیچ وقت این شعار رو نمیدم تا کی خود زنی آخه تا کی بیگانه پرستی شعار علیه شهردار و شهرداری درست نیست شهرداری اگر پول داشت پلها و چاله چوله ها رو درست میکرد باید علیه غده سرطانی استان شعار داده این یارو خودش تق و لق هست یه شعار بدیم مشروعیتش زیر سوال میره و فوری برمیدارن این ... از استانداری گیلان[/quote:33653bcd88]
شعار حیا کن رها کن برای شخصی هست که مورد انتقاد شما هست

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 777 » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:39 am

اگه میخایم شعارهامون همه گیر ورسانه ای بشه اول اینکه نوع شعارهامون باید اعتراضی باشه
وحقایق روبرایه همه رسانه ها روشن کنه مثل همین شعارها والبته اینکه همه باهم هماهنگ باشیم دردادن شعارها ونکته مهم اینه که چه وقتی مناسب دردادن شعارهاست به نظرمن بهترین وقت دراواخر بازی و بعدازپایان مسابقه است تابتونیم بهتر صدامون رو برسونیم به رسانه ها مثل فصل گذشته که برعلیه تارتار درپایان بازی شعاردادیم ودیدید که چطوررسانه ای شد .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 777 در چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:40 am .
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:40 am

[quote:781eaaebb1="333"][quote:781eaaebb1="MAZIYAR"][quote:781eaaebb1="333"][quote:781eaaebb1="MAZIYAR"]شعارها باید با سیاست باشه تا آتو نده دس بعضی افراد
باید یواش یواش بریم جلو و شعارهایی بدیمتا توی روزنامه ها و حتی نود از شعارهای سر داده شده استفاده بشه.
احساسی صحبت کردن در مورد این جور مسائل به هواداران خودمون ضربه میزنه و هرچیزی سر جای خودش خوبه و اگر همین دو تا شعار رو با توجه به ازدحام هوادار جا بندازیم کار شاخی کردیم و مطئنم شعار حیا کن رها کن برای آقایان رو همه سر میدن چون کسی دل خوشی ازش نداره[/quote:781eaaebb1]
این جواب شما با سیاست هست این شعار اصلا با سیاست نیست
میشه یک شعار لایت و با سیاست درست کرد از استاندار و استانداری استفاده بشه نه رشت و شهرداری و شورای شهر که نه وظیف شون هست نه میتونن و نه در گذشته هم...[/quote:781eaaebb1]
وظیفه شورای شهر هست،شورایی که فقط برای منفعت خودشون نمی خوان به این تیم کمک کنن.مگه رشت چی از درود کم داره که شش میلیارد قول داره به داماش درود تزریق کنه؟مگه رشت چی از شهرداری لنگرود،آستارا،انزلی و لاهیجان و ... کم داره.فقط انتظار یه کمک حدقلی تا 2 ، 3 میلیاردی داریم و از نظر من وظیفه و تکلیف بر شورای شهر وشهردار رشت هست و در این بازی هم خبر موثق دارم که شهردار جدید رشت داره میاد و باید بهش تاکید بشه و همون طور که پل و خیابان برای شهر مهم هست ، داماش هم جز باید های این شهر شده.[/quote:781eaaebb1]
باید تیم اسپانسر داشته باشه متاسفم که تیم های شهرداری های شهرستانها رو با تیم لیگ برتری دامش مقایسه میسه درود هم استاندرش گفته شهرداری هیچ کمکی نکرده

به نظر من این سیاست عابدینی که با پول شهرداری و شورا تیمداری از ترس اومدن اسپانسر و جایگزینی اسپانسر فایده ای گرچه موافق عابدینی هست ولی این تز عابدینی جواب نمیده استاندار اونجا بشینه ما علیه شهرداری و شهردار شعار بدیم جالبه واقعا![/quote:781eaaebb1]
ما بد متوجه شدی کاربر عزیز.نوک پیکان انتقادات به استاندار هست و شعارهایی که مربوط به شورا میشه درخواستی هست.
این جمله رو خوب تجزیه تحلیل کنید متوجه میشید.
در مورد شهرداری ها بذار یه چیزی بگم،شهرداری تبریز چی؟
شهرداری لنگرود در لیگ دو ، شهرداری چابکسر و فومن و لاهیجان و آستارا در لیگ سه دیگه سالی 500 میلیون برای تیمشون هزینه می کنند که؟شهرداری تبریز پارسال کمتر از هفت میلیارد برای شهرش هزینه کرد؟پس رشت که یک کلنشهر هست نمیتونه به عشق مردم این شهر کمک مالی کنه؟(کمک دائم العمر نداریم)چرا متوجه نمیشید تیم در بد وضعیتی هست؟آیا با منحل شدن تیم اقای شهردار محبوب شما(هنوز ما چیزی ندیدیم و تصمیم نمی گیریم) می تونه با توجه به آسیب های اجتماعی که به مردم شهر وارد میشه راحت کنار بیاد و این آسیب ها رو با آسفالت کردن و ... جبران کنه؟

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 18, 2012 10:58 am

من نمی دونم چرا دوستان میگن نباید شورای شهر و شهردار رو خطاب قرار داد ؟ و یک نفر هم اسم جعفرزاده رو آورد ... اون آقایه هم سر جای خودش ...
به نظر من شورای شهر اگه نتونه این تیم رو بخره ، می تونه حداقل تا نیم فصل اسپانسرش بشه تا هزینه های رفت و برگشتش بیرون بیاد ... دوستان توی این جلسه هم اندیشی گفته شد که تیم هنوز پول رفتن و اقامت در بندرعباس رو نداره !!! /18/ /18/ /18/ دیگه از این فاجعه تر هم هست مگه ؟؟؟؟!!!!
شهردار جوان و بومی ما که اومده و باعث این نشاط در بین مردم شده که خدا رو شکر که این اومده و یکم کار می کنه ، باید بیاد و کمک کنه ... اصلا از نفوذش در شهرهای دیگه استفاده کنه و واسه تیم هتل بگیره ... چی میشه مگه ؟؟؟؟ راه دوری نمیره که ....
یا مثلا جعفرزاده ... هرچند من مطلع هستم که خیلی پیگیر کارهای تیم هست ... چرا ما از نماینده های دیگه انتظار نداریم ؟!؟ چون اونا معلوم الحال هستند و دیگه نیازی به درخواست ازشون نیست ...
باز هم تاکید می کنم باید همین شورای شهر به داد این تیم برسه و حداقل هزینه اقامت و رفت و آمدشون رو تامین کنه ... حال می خواد تف سربالا باشه یا پایین ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:56 pm

[img:2e8b350378]http://img4up.com/up2/02462969999882471513.jpg[/img:2e8b350378]
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه جولاي 18, 2012 1:13 pm

[quote:3f35da7bf4="golsar"][img:3f35da7bf4]http://img4up.com/up2/02462969999882471513.jpg[/img:3f35da7bf4][/quote:3f35da7bf4]
خیلی باحال شد آبرار. دمت گرم :P
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar » چهارشنبه جولاي 18, 2012 1:18 pm

majid13
قـابلی نداشـت آبـرار :P
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه جولاي 18, 2012 1:20 pm

شعار جدید این بازی:
شهر شده کلانشهر.........پول نمیده شورای شهر
اصلا جور در نمیاد. شما فکرشو بکنید. حداقل دو هزارنفر این میخان جواب شهر شده کلانشهر رو بدن! مخصوصا اون تیکه شورای شهر که اگه مثلا 50نفر با تاخیر بگند دیگه خودمونم نمیفهمیم چی گفتیم چی برسه به ... .
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه جولاي 18, 2012 2:24 pm

خواهشا شعارها در ابتدا متوجه این استاندار بی وجدان باشه....جمعه فرصتی است برای تصفیه حساب با استاندارشون!!
فقط این شعارها در زمان مناسبی از بازی انتخاب شه که بازی بازیکنهای تیم آسیب نزنه...
امیدوارم داماش برنده دیدار باش,از صمیم قلب آرزو می کنم
خدایا تیم داماش و ما فقط تو رو داریم,پس خودت هوای ما رو داشته باش
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه جولاي 18, 2012 2:36 pm

هرندي:تيمي دست و پا شکسته جمع کردم

سرمربي تيم فوتبال داماش با بيان اينکه تلاش مي‌کنيم با کسب نتايج خوبي به نوعي زحمات آقاي عابديني را جبران کنيم.

اميد هرندي، در مورد آخرين وضعيت تيم داماش پيش از رويارويي با تيم فولادخوزستان ضمن بيان مطلب فوق گفت: گرچه هنوز اسپانسر نداريم، تمام مشکلات روي دوش آقاي عابديني است و ايشان يک تنه براي حل مشکلات مالي مي‌جنگند، تيم را بدون برگزاري حتي يک اردوي در اردبيل، آماده حضور در مسابقات ليگ کرديم.

وي با اشاره به اينکه تيمي دست و پا شکسته را جمع جور کرده اما هيچ وقت ناراضي نيست، اظهار داشت: ما حتي در حد يک تيم معمولي نتوانستيم اردو و بازي تدارکاتي براي حضور در ليگ داشته نداشتيم اما نا اميد نيستيم و تلاش مي‌کنيم با کسب نتايج خوبي به نوعي زحمات آقاي عابديني که يک تنه برابر مشکلات ايستاده‌اند، را جبران کنيم.

سرمربي داماش با بيان اينکه سال‌ها در کنار بزرگاني همچون حجازي، شرفي و جهانپور به عنوان دستيار در ليگ برتر فعاليت مي‌کرد اما بازي با فولاد نخستين تجربه سرمربيگري‌اش در ليگ است، افزود: بدشانس هستم امروز که نوبت به سرمربيگري من رسيد، تيم را با مشکلات مالي بسيار تحويل گرفتم اما سعي مي‌کنيم با تلاش بيشتر در زمين مسابقه حقمان را بگيريم.

وي با اشاره به اينکه ديدار فولاد را از نزديک ديده و فرکي با حضورش در اين تيم تاکتيک‌ و نوع عملکرد اين تيم را بسيار تغيير داده است، تاکيد کرد: شک نکنيد فولاد تيم خطرناکي در فصل جاري خواهد بود اما هدفمان اين است برابر تماشاگران‌مان آنها را شکست داده و ليگ را با نتيجه خوب پشت سر بگذاريم. مطمئن باشيد اگر بدشانس نباشيم، توان چنين کاري را داريم.

هرندي در پايان پرسپوليس، استقلال، سپاهان، تراکتورسازي و مس کرمان را مدعي قهرماني در ليگ عنوان کرد و گفت: قيمت 5-6 بازيکن تيم ما برابر نفرات مطرح تيم‌هاي بزرگ است اما امسال نشان مي‌دهيم تيم آسانسوري نبوده و جايگاه مناسبي را در ميانه جدول کسب خواهيم کرد.

ديدار تيم‌هاي فوتبال داماش گيلان و فولاد خوزستان در هفته اول دوازدهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر ساعت 21 روز جمعه در ورزشگاه شهيدعضدي رشت برگزار مي‌شود.
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه جولاي 18, 2012 2:41 pm

[quote:82b76051d8="majid13"]شعار جدید این بازی:
اصلا جور در نمیاد. شما فکرشو بکنید. حداقل دو هزارنفر این میخان جواب شهر شده کلانشهر رو بدن! مخصوصا اون تیکه شورای شهر که اگه مثلا 50نفر با تاخیر بگند دیگه خودمونم نمیفهمیم چی گفتیم چی برسه به ... .[/quote:82b76051d8]

[color=black:82b76051d8]با نظر مجید موافقم. بخش دوم شعار یکَم می لنگه. باید به فکر یه شعار روون باشیم. خیلی تلاش کردم یه شعار با این کلمات بسازم که روون تر باشه اما نتیجه نداد. بازم سعیمو می کنم شاید به چیزی رسیدم.[/color:82b76051d8]
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 18, 2012 2:43 pm

[quote:e2f8ee6371="majid13"]شعار جدید این بازی:
اصلا جور در نمیاد. شما فکرشو بکنید. حداقل دو هزارنفر این میخان جواب شهر شده کلانشهر رو بدن! مخصوصا اون تیکه شورای شهر که اگه مثلا 50نفر با تاخیر بگند دیگه خودمونم نمیفهمیم چی گفتیم چی برسه به ... .[/quote:e2f8ee6371]
مجید جان جور در میاد من نمیدونم چه جور میگیذ که سخته
دیگه از داماش منحل بشه گیلان قیامت میشه بهتر هست.با حمایت کاربرای سایت که در جایگاه H میشینند جاش میندازیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان