[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

دامـاش گیلان vs مس سرچشمه / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آپريل 13, 2012 4:44 pm

به گزارش گل به نقل از فارس سرمربی پیشین استقلال رشت با اشاره به عملکرد بازیکنان داماش گفت: امروز چاووشی، حاجتی و مهدوی که از بازیکنان سابق خودم بودند خیلی خوب کار کردند. بازیکنان ذخیره داماش هم که به میدان آمدند به اندازه بازیکنان اصلی در میدان درخشیدند. در مجموع داماش بهتر از ما بازی کرد و پیروز شد.

شرفی در مورد داوری مسابقه گفت: داوری مشکل خاصی نداشت و خوب بود و اگر اشتباهی هم بود برای هر دو تیم صورت گرفت.

وی در مورد فوتبال رشت گفت: اگر در فوتبال رشت این همه تغییر و تحولات ایجاد نمی‌شود و استقلال رشت، داماش و پگاه دائم تغییر نمی‌کردند اکنون فوتبال رشت نیز مثل فوتبال تبریز قطب می‌شد.
[b:a06219af65]تبريز كجا قطب فوتبال كشوره ؟ منتخب شهرستان ها [/b:a06219af65]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه آپريل 13, 2012 5:43 pm

امروز باید از بچه های پشت دروازه تشکر کرد که علاوه برتشویقهای خوب با فهم زیادشونبا شعارهای حاشیه ای عباس ودوستان همنوایی نکردندوبرای تشویق چاووشی به ان کدو توهین نکردند تا دودش به چشم تیم بره. من موندم این لیدرها عوض اینکه منافع باشگاه را درنظر بگیرند روی اتش تماشاگرها نفت میریزند.اگه نتونند جلوی این شعارها را در منطقه خودشون بگیرند به درد چی میخورند
اصغر شرفی هم امده بازی خوب بازیکنان ما را به نام خودش سند زد. درحالی که در هردو باری که برای ما مربیگری کرد بدترین نتایجو رقم زد.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آپريل 13, 2012 6:04 pm

تبریک تبریک تبریک به همه گیلانی ها و رشتی ها و به خصوص هوادارانی که امروز غیرتشون رو نشون دادند و به استادیوم اومدند و یه خسته نباشید به بازیکنان ،کادر فنی و اعضای تیم و شخص مهندس عابدینی که باعث خوشحالی یک شهر و یک استان شدند.
این بازی نکت جالبی برای ما داشت و علاوه بر مسائل فوتبالی تونستیم مسائل اجتماعی رو هم ببریم و نشان بدیم که داماش فقط برای ما یک تیم نیست بلکه هویت و غرور گیلان هست و به داماش به یک نگاه هویتی نگاه میکنیم.
ابتدا از همکاری بچه های جایگاه h با تیفوسی ها تشکر میکنم که سنگ تمام گذاشتند،شعار پوررضا روحت شاد شعاری بود که واقعا نگاه ها رو به سمت هواداران برد و این نشان از فهم بالای هواداران داماش هست،حتی من شنیدم که حتی صدای هواداران کامل پخش شد و حتی گوینده هم این موضوع رو تاکید کرد.مورد بعدی پرده محکومیت توهین به میرزا بود و ...
اما در مورد بازی و هواداران باید بگم که بعد از گل اول هواداران بازی رو ول کردند و من اون چیزی که از تیفوسی ها در نیمه اول انتظار داشتم نبودند ولی در نیمه دوم کل استادیوم رو به شور آوردند و به نظر من با تشویق هاشون تاثیرگذار بودند.
واقعا برخلاف گذشته از خط دفاعیمون خیالم راحت هست و با اومدن محمد سیم خاردار دفاعمون بیمه شده ولی هنوز توی دروازه مشکل داریم که دیگه نمیشه کرد!
در خط هافبک هم باید بگم که حسین ابراهیمی واقعا داره خوب بازی میکنه و فیکس بازی کردن جهانبخش براش یه اعتماد به نفس خوبی شد که خوب بود و مهدوی و حاجتی هم مثل همیشه زحمت کش و میدان دار رشتی ها در زمین بودند اما در مورد مگنو معتقدم که اگه آبشک در زمین باشه و بد بازی کنه زیاد دلمون نمیسوزه ولی مگنو ... محمد غلامی هم خوب بود
اما در مورد سه تعویض باید بگم اول از همه از هواداران انتقاد دارم،میلاد زنیدپور چیکار کرد که این همه از سوی شما تشویق شد؟آیا جز توپ خراب کردن کاری کرد؟به نظر من جهانگیر رو زودتر میاوردیم بهتر بود و تارتار با بازی دادن به میلاد در دو بازی اخیر تبعیضی رو در حق جهانگیر انجام داده.
اما من برخلاف نظرات اکثر بچه ها معتقدم افشین باید در ابتدای نیم دوم به زمین بیاد چون افشین به صورت تعویضی میاد مفیدتر میشه و این برداشت من هست،امروز هم انصافا هوادارای رشتی برای افشین و در کل بازیکنای بومی تیم سنگ تموم گذاشتند و بارها با تشویق هاشون از زحماتی که در این چند هفته کشیدند تشکر کردند.
و از بازی بعد با افتخار این شعار رو دوجانبه میگیم:
هشت ماه پول نداشتیم..........غیرت رشتی داشتیم :P
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 13, 2012 6:08 pm

من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 13, 2012 6:08 pm

دم همه داماشیها گرم ،امروز همه فوق العاده بودند.به ویژه دم افشین چاوشی گرم(غیرت بچه رشتی، همینه همینه)
به هواداران تیم مس سرچشمه هم میگم که ما میدونیم خیلی سخته ، تیمی سقوط کنه و بخواد همه چیز رو دوباره از اول بسازه ،واقعا وحشتناکه ،به هر حال سند سقوط شما به دست ما امضا شد ،به امید دیدار دوباره در لیگ برتر
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » جمعه آپريل 13, 2012 6:10 pm

دم همه بچه ها گرم بخصوص ابراهیمی که فوق العاده بود و ای کاش که چاوشی و تاتار با کمک تماشاگرا با هم اشتی کنند چون واقعا حیفه که چاوشی تو زمین نباشه جای ابشک و عسکری هم واقعا رو نیمکت نیست ولی همه بازیکنا باید مطیع سر مربی باشند به امید برد مقابل ذوب اهن /16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 13, 2012 6:16 pm

[quote:6e3fe04ed3="rashti_sarvar"]من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/[/quote:6e3fe04ed3]

آقا مگه ورزشگاه 15 هزار نفری نیست! خوب اون کسی که داره تعداد هوادار ها رو میگه اگه یه نگاه بکنه میبینه نصف ورزشگاه پر شده ... :?: بخواد از نصف ما 2 هزار تا کم کنه میشیم 5 هزار نفر ... ولی زده بود 2000 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 13, 2012 6:20 pm

[quote:2de57e5a9b="nima_beckham"][quote:2de57e5a9b="rashti_sarvar"]من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/[/quote:2de57e5a9b]

آقا مگه ورزشگاه 15 هزار نفری نیست! خوب اون کسی که داره تعداد هوادار ها رو میگه اگه یه نگاه بکنه میبینه نصف ورزشگاه پر شده ... :?: بخواد از نصف ما 2 هزار تا کم کنه میشیم 5 هزار نفر ... ولی زده بود 2000 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:2de57e5a9b] اره نیما جان منم تعجب کردم چرا گفتن تعداد تماشاگر 2000 هزار نفر :?: امروز زیر بارون خیلی بیشتر از 2000 هزار نفر اومده بود
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » جمعه آپريل 13, 2012 6:23 pm

بچه ها متشکریم /16/ /16/ /16/
به امید برد مقابل ذوب /16/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آپريل 13, 2012 6:25 pm

[quote:ea434d899a="rashti_sarvar"][quote:ea434d899a="nima_beckham"][quote:ea434d899a="rashti_sarvar"]من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/[/quote:ea434d899a]

آقا مگه ورزشگاه 15 هزار نفری نیست! خوب اون کسی که داره تعداد هوادار ها رو میگه اگه یه نگاه بکنه میبینه نصف ورزشگاه پر شده ... :?: بخواد از نصف ما 2 هزار تا کم کنه میشیم 5 هزار نفر ... ولی زده بود 2000 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:ea434d899a] اره نیما جان منم تعجب کردم چرا گفتن تعداد تماشاگر 2000 هزار نفر :?: امروز زیر بارون خیلی بیشتر از 2000 هزار نفر اومده بود[/quote:ea434d899a]
زیاد جدی نگیرید.اگه داماشی ها امروز دو هزار نفر بودند پس انزلیچیا در بازی های قبل 200 نفر بودند دیگه؟
این آمار بر اساس بلیط فروشی هست و حس میکنم یه ذره هم دروغ میگن!
امروز حداقل 5 هزار هوادار متعصب زیر باران طرفدار داماش بودند که این برابری میکنه با 50 هزار هواداری که در شهرهای دیگه میان

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط zxzx » جمعه آپريل 13, 2012 6:28 pm

این برد رو به همه بچه ها تبریک میگم تو ورزشگاه داشتم به بچه ها میگفتم که دوست دارم چاووشی بیاد وگل بزنه که خدارو شکر همین جوری هم شد /11/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 13, 2012 6:35 pm

[quote:c84ef2b68c="MAZIYAR"][quote:c84ef2b68c="rashti_sarvar"][quote:c84ef2b68c="nima_beckham"][quote:c84ef2b68c="rashti_sarvar"]من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/[/quote:c84ef2b68c]

آقا مگه ورزشگاه 15 هزار نفری نیست! خوب اون کسی که داره تعداد هوادار ها رو میگه اگه یه نگاه بکنه میبینه نصف ورزشگاه پر شده ... :?: بخواد از نصف ما 2 هزار تا کم کنه میشیم 5 هزار نفر ... ولی زده بود 2000 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:c84ef2b68c] اره نیما جان منم تعجب کردم چرا گفتن تعداد تماشاگر 2000 هزار نفر :?: امروز زیر بارون خیلی بیشتر از 2000 هزار نفر اومده بود[/quote:c84ef2b68c]
زیاد جدی نگیرید.اگه داماشی ها امروز دو هزار نفر بودند پس انزلیچیا در بازی های قبل 200 نفر بودند دیگه؟
امروز حداقل 5 هزار هوادار متعصب زیر باران طرفدار داماش بودند که این برابری میکنه با 50 هزار هواداری که در شهرهای دیگه میان[/quote:c84ef2b68c]

مگه کسی بدون بلیط میاد ؟ 2 نفر جلو در وایسادن هر کی بلیط نداشته باشه را نمیدن ! دوستام خاستن بدون بلیط برن تو اونا رو از صف بردن بیرون ... حالا اگه 500 نفر هم بدون بلیط بیان بازم این آمار وحشتناک دروغه ! همین آمار دروغ رو هم همه جا چاپ میکنن ... تو شهر خودمون دارن سرمونو میبرن
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آپريل 13, 2012 6:39 pm

[quote:aecd066f4a="nima_beckham"][quote:aecd066f4a="MAZIYAR"][quote:aecd066f4a="rashti_sarvar"][quote:aecd066f4a="nima_beckham"][quote:aecd066f4a="rashti_sarvar"]من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/[/quote:aecd066f4a]

آقا مگه ورزشگاه 15 هزار نفری نیست! خوب اون کسی که داره تعداد هوادار ها رو میگه اگه یه نگاه بکنه میبینه نصف ورزشگاه پر شده ... :?: بخواد از نصف ما 2 هزار تا کم کنه میشیم 5 هزار نفر ... ولی زده بود 2000 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:aecd066f4a] اره نیما جان منم تعجب کردم چرا گفتن تعداد تماشاگر 2000 هزار نفر :?: امروز زیر بارون خیلی بیشتر از 2000 هزار نفر اومده بود[/quote:aecd066f4a]
امروز حداقل 5 هزار هوادار متعصب زیر باران طرفدار داماش بودند که این برابری میکنه با 50 هزار هواداری که در شهرهای دیگه میان[/quote:aecd066f4a]

مگه کسی بدون بلیط میاد ؟ 2 نفر جلو در وایسادن هر کی بلیط نداشته باشه را نمیدن ! دوستام خاستن بدون بلیط برن تو اونا رو از صف بردن بیرون ... حالا اگه 500 نفر هم بدون بلیط بیان بازم این آمار وحشتناک دروغه ! همین آمار دروغ رو هم همه جا چاپ میکنن ... تو شهر خودمون دارن سرمونو میبرن[/quote:aecd066f4a]
مطمئن باش خیلی بیشتر از این حرفاست و حداقل نصف بچه های پشت دروازه بدون بلیط میان و خیلی ها هم نامه هئت فوتبال دارن و خیلی ها هم با بلیط های جعلی میان که من خیلی از موارد رو دیدم.
موارد بوجورا که ترا بوگفتم همه کلک رشتی بو آبرار :lol:

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 13, 2012 6:40 pm

[quote:b4b0457a87="MAZIYAR"]

اما من برخلاف نظرات اکثر بچه ها معتقدم افشین باید در ابتدای نیم دوم به زمین بیاد چون افشین به صورت تعویضی میاد مفیدتر میشه و این برداشت من هست،امروز هم انصافا هوادارای رشتی برای افشین و در کل بازیکنای بومی تیم سنگ تموم گذاشتند و بارها با تشویق هاشون از زحماتی که در این چند هفته کشیدند تشکر کردند.
و از بازی بعد با افتخار این شعار رو دوجانبه میگیم:
هشت ماه پول نداشتیم..........غیرت رشتی داشتیم :P[/quote:b4b0457a87]

به نظر من هم افشین یه بازیکن نیمه دومی هست ! هر وقت نیمه دوم میاد گل میزنه ...
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 13, 2012 6:41 pm

[quote:d4174780ae="MAZIYAR"][quote:d4174780ae="nima_beckham"][quote:d4174780ae="MAZIYAR"][quote:d4174780ae="rashti_sarvar"][quote:d4174780ae="nima_beckham"][quote:d4174780ae="rashti_sarvar"]من صدام گرفته از بس داد زدم تشویق کردم. هیچ تیمی مثل ما انقدر طرفدار نداره زیر بارون انقدر هوادار بیاد. تبریک به همه ی مردم رشت. عشق است داماش /23/[/quote:d4174780ae]

آقا مگه ورزشگاه 15 هزار نفری نیست! خوب اون کسی که داره تعداد هوادار ها رو میگه اگه یه نگاه بکنه میبینه نصف ورزشگاه پر شده ... :?: بخواد از نصف ما 2 هزار تا کم کنه میشیم 5 هزار نفر ... ولی زده بود 2000 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:d4174780ae] اره نیما جان منم تعجب کردم چرا گفتن تعداد تماشاگر 2000 هزار نفر :?: امروز زیر بارون خیلی بیشتر از 2000 هزار نفر اومده بود[/quote:d4174780ae]
امروز حداقل 5 هزار هوادار متعصب زیر باران طرفدار داماش بودند که این برابری میکنه با 50 هزار هواداری که در شهرهای دیگه میان[/quote:d4174780ae]

مگه کسی بدون بلیط میاد ؟ 2 نفر جلو در وایسادن هر کی بلیط نداشته باشه را نمیدن ! دوستام خاستن بدون بلیط برن تو اونا رو از صف بردن بیرون ... حالا اگه 500 نفر هم بدون بلیط بیان بازم این آمار وحشتناک دروغه ! همین آمار دروغ رو هم همه جا چاپ میکنن ... تو شهر خودمون دارن سرمونو میبرن[/quote:d4174780ae]
مطمئن باش خیلی بیشتر از این حرفاست و حداقل نصف بچه های پشت دروازه بدون بلیط میان و خیلی ها هم نامه هئت فوتبال دارن و خیلی ها هم با بلیط های جعلی میان که من خیلی از موارد رو دیدم.
موارد بوجورا که ترا بوگفتم همه کلک رشتی بو آبرار :lol:[/quote:d4174780ae]

گرفتم موضوع چیه :D
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان