مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط raincityboy » چهارشنبه فبريه 01, 2012 5:54 pm
[color=black:aa5ba15423]امروز سر تمرین رفتم میلاد زنید پور افشین چاوشی محمد غلامی از جمله بازیکنهایی بودن که با انگیزه کار می کردن بهنام لایقی فر امروز توی تمرین ترکوند تمام توپ ها گرفت،متاسفانه مصطفی حاجتی 10روز از میادین به دور است و به تهران منتقل شده به علت کشیدگی در رباط صلیبی،عدم حضور محمد محمدی هم در نوع خودش جالب بود مثل تمرینهای گذشته،ابوذر رحیمی همچنان با بینی باندپیچی کرده تمرین میکنه،برای تیم نمیخوام حاشیه درست کنم ولی یکی از دروازه بان های تیممون جلوی یکی از تماشاگرا فحش داد به هرچی تیم داماش و فوتبال کاش مشکل نداشتیم میتونستیم این دروازبان اخراج کنیم[/color:aa5ba15423]
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط ARYANST122 » چهارشنبه فبريه 01, 2012 6:29 pm
[quote:5c2fac332b="raincityboy"][color=black:5c2fac332b]امروز سر تمرین رفتم میلاد زنید پور افشین چاوشی محمد غلامی از جمله بازیکنهایی بودن که با انگیزه کار می کردن بهنام لایقی فر امروز توی تمرین ترکوند تمام توپ ها گرفت،متاسفانه مصطفی حاجتی 10روز از میادین به دور است و به تهران منتقل شده به علت کشیدگی در رباط صلیبی،عدم حضور محمد محمدی هم در نوع خودش جالب بود مثل تمرینهای گذشته،ابوذر رحیمی همچنان با بینی باندپیچی کرده تمرین میکنه،برای تیم نمیخوام حاشیه درست کنم ولی یکی از دروازه بان های تیممون جلوی یکی از تماشاگرا فحش داد به هرچی تیم داماش و فوتبال کاش مشکل نداشتیم میتونستیم این دروازبان اخراج کنیم[/color:5c2fac332b][/quote:5c2fac332b]احیانا دروازه بان دوم تیم نبود؟؟؟ از تو صحبتات یه جوری میشه برداشت کرد داداش
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط Fan » چهارشنبه فبريه 01, 2012 8:48 pm
[quote:75dea12015="ardavan"]خطاب به fan : حیف که نمی تونیم بریم ورزشگاه وگرنه یه هه هه هه هههههههههه توپ می گفتم خودم لولشون می کردم

[/quote:75dea12015]
اردوان جون اره شانس اوردن اصفهانيا ايشالا بازيه بعد ميتركونيم ، دلو واسه دادات يه زره شده

-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
توسط Fan » چهارشنبه فبريه 01, 2012 8:54 pm
[quote:c5f77f34fe="ARYANST122"][quote:c5f77f34fe="raincityboy"][color=black:c5f77f34fe]امروز سر تمرین رفتم میلاد زنید پور افشین چاوشی محمد غلامی از جمله بازیکنهایی بودن که با انگیزه کار می کردن بهنام لایقی فر امروز توی تمرین ترکوند تمام توپ ها گرفت،متاسفانه مصطفی حاجتی 10روز از میادین به دور است و به تهران منتقل شده به علت کشیدگی در رباط صلیبی،عدم حضور محمد محمدی هم در نوع خودش جالب بود مثل تمرینهای گذشته،ابوذر رحیمی همچنان با بینی باندپیچی کرده تمرین میکنه،برای تیم نمیخوام حاشیه درست کنم ولی یکی از دروازه بان های تیممون جلوی یکی از تماشاگرا فحش داد به هرچی تیم داماش و فوتبال کاش مشکل نداشتیم میتونستیم این دروازبان اخراج کنیم[/color:c5f77f34fe][/quote:c5f77f34fe]احیانا دروازه بان دوم تیم نبود؟؟؟ از تو صحبتات یه جوری میشه برداشت کرد داداش[/quote:c5f77f34fe]
جالبه ، يه ضرب المثلى هست : ميمون هر قدر زشت تر باشه بازيش بيشتره ، خيلى خوب بودن تو دروازه رو هم دارن ، فصل بعد بايد يه فكر اساسى به حال دروازه كنيم .
-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
توسط raincityboy » چهارشنبه فبريه 01, 2012 11:51 pm
محسن بنگر که اوایل فصل تا پای ثبت قرارداد با داماش هم پیش رفت، ماندن در سپاهان را لطف خدا دانست.
محسن بنگر، مدافع سپاهان در گفتگو با خبرگزاری ایمنا در مورد دیدار اخیر این تیم مقابل فجرسپاسی شیراز گفت: در آن دیدار بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و چند موقعیت خوب گلزنی نیز داشتیم که متاسفانه فقط یکی از آنها به گل تبدیل شد.
وی در مورد خط دفاعی خوب سپاهان که در ۴ بازی اخیر گلی دریافت نکرده است، تصریح کرد: وقتی تیمی گل نمی خورد، همه بازیکنان آن تیم سهیم هستند. تیم ما هم در دفاع تیمی و هم در حمله تیمی، بسیار هماهنگ کار می کند؛ یک هافبک دفاعی خوب هم در جلو خط دفاعی ما قرار دارد و همه این موارد، شرایط را برای گل زدن به ما سخت می کند.
مدافع بلند قد سپاهان در مورد بازی تدافعی این تیم پس از جلو افتادن از حریف هم گفت: در این شرایط، فقط به برد احتیاج داریم و فرقی ندارد که با چند گل به پیروزی برسیم، آنقدر در ۷۰ دقیقه اول بازی روی تیم حریف فشار می آوریم که آنها نتوانند در دقایق پایانی دیدار، بازی خود را انجام دهند و فقط حملات پراکنده ای روی دروازه ما داشته باشند؛ این مورد کار را برای خط دفاعی ما راحت می کند.
بنگر در مورد دیدار با داماش گیلان هم گفت: بازی سختی را پیش رو داریم، چمن مصنوعی ورزشگاه رشت هم کار را برای ما سخت تر می کند ولی فقط برای کسب پیروزی به این شهر سفر می کنیم.
مدافع شمالی که اوایل فصل تا پای ثبت قرارداد با داماش هم پیش رفت، از تصمیم حرفه ای خود دفاع کرد و افزود: لیگ ما یک لیگ حرفه ای و من یک بازیکن حرفه ای هستم؛ اول فصل برای ثبت قرارداد به باشگاه داماش رفتم ولی بعد از آن خدا خواست که در سپاهان بمانم. شاید اگر به داماش می رفتم وضع آن تیم فرق می کرد و اکنون این شرایط بحرانی را تجربه نمی کرد.
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط vahidjn » پنج شنبه فبريه 02, 2012 5:28 am
جاقالان شک نوکونید ترکنیم اشانه!!!
-

vahidjn
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 09, 2011 12:00 am
توسط alex00755 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 5:57 am
کاش ا بازی با تماشاگر بو...12نفره بوستیم.هتویم دانم که واترکانیم اشانه...
بدون تشویق ورزشگاه شون صفایی نره...
-

alex00755
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am
-
توسط armin_punisher6 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 7:21 am
[quote:880310f919="raincityboy"][color=black:880310f919]امروز سر تمرین رفتم میلاد زنید پور افشین چاوشی محمد غلامی از جمله بازیکنهایی بودن که با انگیزه کار می کردن بهنام لایقی فر امروز توی تمرین ترکوند تمام توپ ها گرفت،متاسفانه مصطفی حاجتی 10روز از میادین به دور است و به تهران منتقل شده به علت کشیدگی در رباط صلیبی،عدم حضور محمد محمدی هم در نوع خودش جالب بود مثل تمرینهای گذشته،ابوذر رحیمی همچنان با بینی باندپیچی کرده تمرین میکنه،برای تیم نمیخوام حاشیه درست کنم ولی یکی از دروازه بان های تیممون جلوی یکی از تماشاگرا فحش داد به هرچی تیم داماش و فوتبال کاش مشکل نداشتیم میتونستیم این دروازبان اخراج کنیم[/color:880310f919][/quote:880310f919]
آبره پیغام خصوصی داری.
-

armin_punisher6
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am
-
توسط Fan » پنج شنبه فبريه 02, 2012 8:15 am
کد خبر : 63797 زمان ارسال : پنجشنبه 13/11/1390 11:14
تارتار: مجبور به شکست سپاهان هستيم
سرمربي تيم فوتبال داماش با بيان اينکه مجبور به شکست سپاهان هستيم،گفت: اگر شعار هواداران عليه تيم ادامه پيدا کند ديگر نميتوانيم از شرايط ميزباني استفاده کنيم.
مهدی تارتار در خصوص دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و سپاهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: سپاهان جزو تیمهایی است که در کورس قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر قرار دارد و همین موضوع موجب شده که بازیکنان این تیم انگیزه بالایی داشته باشند.
وی درهمین خصوص افزود: به دلیل آنکه طی چند هفته گذشته امتیازات زیادی را از دست داده ایم بنابراین مجبور به شکست سپاهان هستیم،افزود: البته این موضوع بدان معنی نیست که در این بازی خانگی بخواهیم شتابزده و بدون برنامه بازی را آغاز کنیم.
سرمربی تیم داماش در خصوص حل مشکلات مالی کادر فنی و بازیکنان این تیم اظهار داشت: در خصوص حل مشکلات مالی قولهای مساعدی به ما داده شده اما هنوز در عمل چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.
وی در خصوص شعارهایی که برخی از هواداران تیم داماش در جریان بازیها علیه بازیکنان و کادر فنی تیم داماش می دهند، تاکید کرد: متاسفانه ما در بازیهای خانگی خود شاهدیم که برخی ازهواداران علیه بازیکنان و کادر فنی تیم شعار می دهند که این موضوع موجب می شود که بازیکنان از نظر روحی افت کرده و تحت استرس زیادی بازی کنند.
تارتار تاکید کرد: اگر این موضوع ادامه داشته باشد دیگر نمی توانیم از شرایط میزبانی در بازیهای خانگی خود استفاده کنیم.
وی درخصوص واگذاری تیم داماش از سوی عابدینی به هدایتی نیز گفت: هنوز عابدینی در خصوص واگذاری امتیاز باشگاه داماش به هدایتی با من صحبتی نکرده است.
دیدار تیمهای فوتبال داماش و سپاهان از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر ساعت 15:30 در ورزشگاه عضدی رشت برگزار می شود.
-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
توسط vahidjn » پنج شنبه فبريه 02, 2012 8:56 am
جاقالان افشین نتانه بازی بوکونه 3کارته!!! مصطفی حاجتی مصدوم!!! تارتار بومیانه امرا لج بوکوده طوری کی زکانه اعصاب رو را شه!!! ولی با این حال امسال جزو تیمای بالای جدولیم!!! دنیدی چرا؟ چون : طرفدار داماشیم تا آخرش باهاشیم!!!! راستی هر کاری اشان(دشمنان ) بوکونیدی نتانید امارا از ان تیم جدا بوکونید!!!
-

vahidjn
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 09, 2011 12:00 am
توسط mojtaba-dahka » پنج شنبه فبريه 02, 2012 9:20 am
آبره اشکال نره امه وضعیت هتو نمانه
-

mojtaba-dahka
- کاربر نسبتا فعال
.png)