[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در مورد بازي داماش -پرسپوليس چه فكر ميكنيد؟ آيا در اين بازي تباني صورت گرفت؟

بلي
33
43%
خير
26
34%
نميدانم
18
23%

کل آرا : 77

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 4:24 am

به امید موفقیت داماش در بازی های بعدی. دوستان اگه باز هم تو تمرینات تیم شرکت کردید، به بازیکن ها بگید که مردم رشت با اینکه از باخت ناراحت هستند، اما از تک تک بازیکن ها که با جون و دل برای داماش 90 دقیقه تلاش کردند ممنون هستند.

انصافاً حمایت پرشور هوادارهای داماش گیلان تو ایران کم نظیره! آفرین بر تک تک شما. داماش باز هم به حمایت همه ما نیاز داره. هر وقت از حاشیه دوری کردیم و فقط به تشویق تیمموم پرداختیم، تیممون خوب نتیجه گرفته. به امید برد های شیرین برای داماش گیلان.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 4:38 am

[quote:e16a84adf2="Havadar"][size=18:e16a84adf2]کسایی که دم از تبانی میزنند الان برنامه باورزش و حرفهای عابدینی رو بشوند و ببینند تبانی در کار نبوده از طرف خودمون

دستی دستی تیمو تو حاشیه نبریم[/size:e16a84adf2][color=red:e16a84adf2] [/color:e16a84adf2][/quote:e16a84adf2]

اتفاقا با دیدن برنامه با ورزش در چند مورد به یقین رسیدم
1. تبانی در قاسمپور و عابدینی وجود داشت ...
2. قاسمپور از روی لجبازی آبشک رو بازی نمیده و به اصطلاح می خواد ادبش کنه در حالیکه همه حرکات آبشک از روی احساسی بودن و اخلاقشه که اگه مربی یکم بیشتر باهاش نزدیک شه تا آخر جونش می جنگه ... قابل توجه دوستانی که تاکید دارن قاسمپور با آبشک مشکلی نداره ...
3. عابدینی شدیدا سواره قاسمپوره ...
4. وهابی طرفدار ملوانه ...
5. نکته آخر هم اینه که یک سیاه بازی بزرگ بود کل برنامه مخصوصا وقتی عابدینی اومد روی خط ...
وهابی هی تعریف میکرد از قاسمپور که خارج مربیگری کرده !! اگه به مربیگری دسته 2 امارات میگن مربیگری که به قطبی که تو جی لیگ مربی هست چی باید گفت ؟! یا به فروتن که تو دسته 2 آلمان یه زمانی تیم داشت ...
عابدینی میگفت من تو ورزشگاه نموندم و خارج شدم چون شاید اگه می موندم دخالت میکردم ولی گفت باید آبشک رو بازی می داد !! مهندس جان چرا همون موقع نگفتی ؟ اگه دوست نداری دخالت کنی چرا تو بازی با مس زمان دینورزاده بهش گفتی آبشک رو بازی نده و مصاحبه هم کردی که آبشک زیادی کارت میگیره که همون شد که آبشک رفت و بعدشم مریض شد و ... ؟! فکر میکنم مصاحبه اش تو همین سایت باشه ...
قاسمپور هم میگه :
ما بازیکنان 2 پسته می خوایم !؟ حتما مثل آقایی که دو تا پستش یکی خراب کردن توپ داماش و دومی موقعیت گل دادن به حریفه !
در پست آبشک ما ترافیک بازیکن داریم ! آقایی ، مهدوی ، مگنو ، سرلک !!! حاجتی رو هم نگفت ولی بازی میده ! من فکر میکنم اگه اینجوری باشه غلامی هم میتونه تو پست آبشک بازی کنه ...
چاووشی هم مهاجمه و هم هافبک چپ !!! ( من چیزی در این بازه ندارم با وجود هافبک های چپی مثل حاجتی و زنید پور به نظر من بهتره چاووشی نوک بازی کنه )
مهدوی کیا از روی خستگی سوتی نداد ...
چون دیدم تیم داره بازی میکنه من تعویض نکردم ولی به بازیکنانم گفتم اگه خسته شدین بهم بگین ... که این به نظرم جوک سال می تونه باشه ... اگه اینطوری باشه ما دیگه مربی نمیخوایم ! همچنین ذخیره چون 11 نفر میرن تو و تا آخر بازی می کنن دیگه دیگه تاکتیک و اینجور مسائل مهم نیست...

زنده باد رشت و رشتی و به امید موفقیت داماش ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saeedod_67 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 6:24 am

این مربی به هر دلیلی با ابشک مشکل داره حرفهاش در مورد ابشک مسخرس اصلا گیریم ابشک افتضاح وقتی هوادار میگه بیارش تو باید بیاری 10 هزار هواداری که هر روز تیمو زیر نظر دارن خوب فرق مسایل فنی و لجبازی با بازیکن و تماشگرارو میفهمن
saeedod_67
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Havadar » يکشنبه اکتبر 30, 2011 6:31 am

به نظر من ما به لجبازی قاسمپور باختیم که امیدوارم متوجه بشه که حداقل ما لجاجتی نداریم و مثل قبل کار خودشو درست انجام بده
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه اکتبر 30, 2011 7:15 am

siabagh : در پاسخ به این جملت ( به MEHRDAD عزيزهم بگم كه شما بايد افتخار كني كه توي اين سايت بچه ها با آزادي ميان نظر ميدن )
این آزادی ایجاد شده من که خودم این آزادی رو ایجاد کردم که نباید افتخار کنم بلکه دوستان دیگه ای که یه سری الفاظ بکار بردند باید این رو متوجه بشند .

اما در مورد اظهار نظرها... هر کسی عقیده ای داره اما عده ای انتقاد داشتند که یا روی احساس بود یا به هرحال منطقی تر از روی دلسوزی من برای این افراد احترام قائلم چون خود من هم به مبحث های انتقاد داشتم اما متاسفانه بعضی های دیگه کاملا با غرض ورزی میان و کامنت میذارند و حرف های خاص می زنند .

اما در پاسخ به pedram_1367 : من از بازی دیروز خبر ندارم که آیا مشکلی پیش اومد یا نیومد اما قاسمپور در تمام مصاحبه هاش و گفتگوهایی که ما داشتیم خودش از غیبت آبشک و یا اینکه کم کم بازی میکنه و ارزشش و این حرفا حرف میزد و در حالی که ما چیزی نمی گفتیم و خودش این مبحث رو باز میکرد . البته ما گاها اجازه نوشتن داشتیم و گاها اجازه نداشتیم یا لزومی برای نوشتنش وجود نداشت.

پ.ن: من اصلا برنامه دیشب رو ندیدم و اگر هم می دیدم هر کس از حرف ها مطمئنا یه برداشتی داره... و همینجا هم نمونش رو دیدیم اما من فقط به خود بازی کار دارم که باز هم میگم هیچ دلیل و رفتاری تو بازی ندیدم که مبنی بر تبانی باشه چون مطمئنا مهدوی کیا و نظیفکار از قصد اشتباه نکردند مگر اینکه واقعا کسی غیر از این نظری داشته باشه(!!!) و تیم هم که از جون مایه گذاشت.
حالا می گید چرا قاسمپور تعویض نکرد، اینو بذارید رو تفکرات اشتباهش تو این بازی... آخه عدم تعویض چه ربطی به تبانی داره. لابد صد در صد مطمئن بود که مهدوی کیا رو تعویض نکنه اون اتفاق میفته یا پنالتی رو نمی گیرند...
تبانی یعنی اینکه شرایط رو کاملا برای برد حریف مهیا کنیم در حالی که تیم ما داشت با جون و دل بازی می کرد و اگر دو تا اتفاق نمی افتاد ما برنده بودیم و به دو اتفاق هم نمی گن تبانی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه اکتبر 30, 2011 7:58 am

دوستان یکی به من بگه چرا قاسمپور وقتی دید آقایی هیچ کار در میانه میدان نمی تونه بکنه اون رو بازی داد و آبشک رو ذخیره گذاشت؟!!!!! یک سوم میانه زمین رو کاملا دادیم دست حریف./9/ /9/
واقعا چرا آبشک نیومد زمین؟!!!!!!هدف قاسمپور از بازی ندادنه آبشک چی بود؟!!!!!!!!/9/ /9/
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 30, 2011 8:41 am

نظرات همه رو خوندم واقعا براي درك فوتبالي بعضي از دوستان تاسف ميخورم واقعا براي افرادي تاسف ميخورم كه دستي دستي دارن تيم رو به حاشيه ميبرن!واقعا براي كسايي كه خودشون دارن آتو ميدن دست دشمناي اين تيم تاسف ميخورم.
من هميشه گفتم:هوادار واقعي اين نيست كه از تيمش هميشه حمايت كنه بلكه در كم.مواقع لزوم بايد انتقاد كنه
اما يه چيز ديگه هم بايد بعضي از دوستان كارشناس در نظر داشته باشن:
انتقاد كردن هنر نيست
و گفتن هرچيزي كه در سرت مياد در اين سايت اصرار نيست! /9/
اي كاش بعضي دوستان اين رو درك كن كه دشمنان زيادي داريم كه منتظر سو استفاده هستند.
طرفدار داماشيم تا آخرش باهاشيم /23/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:59 am

من یه خواهشی از دوستان مدیر سایت دارم و امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم ...
خواهش میکنم تو هر نظری که یکی میداره جواب ندین و اگه توهینی توش بود سریعا و بدون اخطار پاکش کنین اما با این وضعیت که تا یه چیز نوشته میشه و شما میاین و سریع دفاع از مدیریت و مربی تیم میشه و یا مخالفت خودتونو با طرز فکر و نظر یکی میگید به نظرم زیاد درست نیست ...
دم همه گرم و امید به موفقیت داماش رشت
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه اکتبر 30, 2011 11:16 am

[quote:df09970772="pedram_1367"]من یه خواهشی از دوستان مدیر سایت دارم و امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم ...
خواهش میکنم تو هر نظری که یکی میداره جواب ندین و اگه توهینی توش بود سریعا و بدون اخطار پاکش کنین اما با این وضعیت که تا یه چیز نوشته میشه و شما میاین و سریع دفاع از مدیریت و مربی تیم میشه و یا مخالفت خودتونو با طرز فکر و نظر یکی میگید به نظرم زیاد درست نیست ...
دم همه گرم و امید به موفقیت داماش رشت[/quote:df09970772]

منم یک خواهشی از شما دارم که به قانون شماره 4 توجه کنید :

4.درگیری ، فحاشی و توهین در میان کاربران و یا خطاب به شخصیت یا قومیتی خاص ممنوع خواهد بود. [color=darkblue:df09970772]هر کاربر در حیطه وظایف خود می تواند اظهار نظر داشته باشد و از دخالت در امور دیگر مدیریتی و بحث و توهین به مدیران نیز اجتناب کنید در غیر اینصورت برخورد لازم صورت میگیرد .[/color:df09970772]

البته منظورم این نیست که شما از ماها انتقاد نکنید. و البته شما می تونید درخواست هاتون رو از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید ولی متاسفانه در گذشته و همینطور دیروز دیدم که احترام ها چه بین کاربران و چه بین کاربر و ناظر نگه داشته نمیشه .
البته هدف من از یادآوری این قانون به یکی دو نفری هست که دیروز هم مثل گذشته شروع به یه سری متلک پرانی های خاص کردند و خودشون می دونند و در این مطلب منظورم به شما نیست . من و دوستان دیگه بابت کارهایی که در راه ارتقا تیم شهرمون انجام میدیم هیچ منتی بر سر کسی نمیذاریم اما من بعد به اون دو سه نفر که خودشون هم می دونند کی هستند اجازه هم نمی دم که باعث دلسردی بشند. اجازه نمی دم این فضا رو که برای عده زیادی از کاربران و هواداران هست توسط چند نفر خاص به تمسخر گرفته بشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Havadar » يکشنبه اکتبر 30, 2011 11:37 am

آبرار pedram_1367 درست میگه
من دوروزه تو این سایت عضوم ولی تو هزار تا سایت وفروم فعال بودم و هستم شرمنده اینجوری ولی انگار مدیرهای اینجا دائم دنبال ابراز وجود هستند و تحمیل حرف خودشون به بقیه که این خوب نیست هرکی عقل داره و نظر میده هرکی خواست قبول میکنه

چیزی هم خلاف قانون بود باید حذف بشه یا با کاربر برخورد بشه حتی مسدود بشه نه اینکه تو تاپیک ها بگید چرا اینجوری هست فلانی اینجوری نکن بدتر تاپیک به بیراهه میره مثل همین خالا
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 11:50 am

[quote:9506f9967d="MEHRDAD"][quote:9506f9967d="pedram_1367"]من یه خواهشی از دوستان مدیر سایت دارم و امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم ...
دم همه گرم و امید به موفقیت داماش رشت[/quote:9506f9967d]

منم یک خواهشی از شما دارم که به قانون شماره 4 توجه کنید :

4.درگیری ، فحاشی و توهین در میان کاربران و یا خطاب به شخصیت یا قومیتی خاص ممنوع خواهد بود. [color=darkblue:9506f9967d]هر کاربر در حیطه وظایف خود می تواند اظهار نظر داشته باشد و از دخالت در امور دیگر مدیریتی و بحث و توهین به مدیران نیز اجتناب کنید در غیر اینصورت برخورد لازم صورت میگیرد .[/color:9506f9967d]

البته منظورم این نیست که شما از ماها انتقاد نکنید. و البته شما می تونید درخواست هاتون رو از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید ولی متاسفانه در گذشته و همینطور دیروز دیدم که احترام ها چه بین کاربران و چه بین کاربر و ناظر نگه داشته نمیشه .
البته هدف من از یادآوری این قانون به یکی دو نفری هست که دیروز هم مثل گذشته شروع به یه سری متلک پرانی های خاص کردند و خودشون می دونند و در این مطلب منظورم به شما نیست . من و دوستان دیگه بابت کارهایی که در راه ارتقا تیم شهرمون انجام میدیم هیچ منتی بر سر کسی نمیذاریم اما من بعد به اون دو سه نفر که خودشون هم می دونند کی هستند اجازه هم نمی دم که باعث دلسردی بشند. اجازه نمی دم این فضا رو که برای عده زیادی از کاربران و هواداران هست توسط چند نفر خاص به تمسخر گرفته بشه .[/quote:9506f9967d]

در اینکه بسیار زحمت میکشین شکی نیست ولی به نظر من کسی رو که رعایت نمیکنه سریعا از سایت اخراج کنین و اکانتش رو هم حذف ... به هر حال بازم دم شما گرم...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirabarar » يکشنبه اکتبر 30, 2011 11:54 am

ولاکون وابده /23/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه اکتبر 30, 2011 3:17 pm

خدا رو شكر بقيه تيما ي زيرمون نتيجه نگرفتن همون يه پله اومديم پايين ... ديگه بيخيال ... اين حق كشيا هميشه بوده و بچه ها همه زحمتشون و كشيدن...
شب قبلشم ناظمي از دستا ي پشته پرده گفته بود ... چي كار ميشه كرد ...

ملوانم امروز باخت تو دهني به اون مازيار ... بود ... طرفدار داماشيم تا آخرش باهاشيم :twisted:
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط kesbakh » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:28 pm

[list=][b:9ddb4d0f94]به دلیل پخش زنده از شبکه 3 ابشک بازی نکرد چون کی روش سرمربی ایران از خونه بازی رو نگاه میکرد به همین دلیل بازیکن ما به تیم ملی دعوت نمیشه.[/b:9ddb4d0f94][/list]
نماد کاربر
kesbakh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه اکتبر 31, 2011 10:01 am

من با بخشی از صحبتای مهرداد موافقم اما مطمئنم مهدویکیا از عمد به نوری راه داد. وگرنه یه بازیکن مبتدی هم در لحظه آخر که نوری میخواست ضربه منجر به گل سوم بزنه یه تکل میزد تا جلو توپ رو سد کنه. به همون نسبت که مطمئنم غلامی از قصد اخراج نشد مطمئنم مهدویکیا از عمد تکل نزد و از عمد کرنر آخر بد سانتر کرد. ضمنا دیگه فکر کنم همه تیما فهمیدن مهدویکیا شده سوراخ تیممون. به نظرم علی حسینی به مراتب بهتر کار میکنه و بهتره مهدویکیا یه خط جلوتر بازی کنه. در آخرم بگم فکر نمیکنم تبانی بوده باشه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان