[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 28, 2011 10:41 am

این هم قراره بازی کنه مگه

اب وهوا همین که هست اینجا رشت شهر باران :twisted:
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 10:52 am

محمدي: كم پيش آمده مقابل پرسپوليس بازنده باشم/ آنها اول فصل من را مي‌خواستند
من 4سال در پرسپوليس بازي كردم ولي الان بازيكن داماش هستم و بايد براي موفقيت اين تيم تلاش كنم. من در اين سال‌ها با پيراهن پيكان و استقلال مقابل پرسپوليس بازي كردم و آمار خوبي دارم

سايت گل ـ محمد محمدي دروازه‌بان تيم داماش گيلان بعد از اينكه در ديدار مقابل ملوان انزلي نيمكت‌نشين شد، حرف و حديث‌هاي مختلفي به وجود آمد ولي اين تيم فردا بازي حساسي با پرسپوليس دارد و مطمئنا ابراهيم قاسم‌پور از محمدي در درون دروازه استفاده خواهد كرد.
محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در مورد رويارويي با پرسپوليس تيم سابق‌اش مي‌گويد:« ما بازي سختي در پيش داريم و نبايد به شرايط پرسپوليس در جدول نگاه كنيم. در اين بازي ميزبان هستيم و بايد سه امتياز را بگيريم.»
محمدي در پاسخ به اين سوال كه از قرار گرفتن مقابل تيم سابق‌ات چه احساسي داري خاطرنشان مي‌كند:« من 4سال در پرسپوليس بازي كردم ولي الان بازيكن داماش هستم و بايد براي موفقيت اين تيم تلاش كنم. من در اين سال‌ها با پيراهن پيكان و استقلال مقابل پرسپوليس بازي كردم و آمار خوبي دارم در ضمن خيلي كم پيش آمده كه به پرسپوليس ببازم.»
محمدي در ابتداي فصل يكي از دروازه‌بان‌هاي مورد نظر پرسپوليس بود كه خودش هم اين موضوع را تأييد مي‌كند. او در اين مورد مي‌گويد:« پرسپوليسي‌ها من را مي‌خواستند و آقاي كاشاني با من صحبت كرد ولي من به مسئولان داماش گيلان قول داده‌ بودم به اين تيم بروم.»

خدا کنه همون فراهانی رو بزارن اینم که تا به ما رسید انگار شلا پلا بوخورده
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه اکتبر 28, 2011 11:05 am

محمدی جان شما فقط لایه نخور!
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 11:23 am

[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 28, 2011 11:45 am

در آستانه بازي با پرسپوليس
قاسم‌پور:
داماش از هر نظر آماده است
مهدوي‌كياي حرفه‌اي، روحيه خوبي دارد

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: براي بازي مقابل پرسپوليس از هر نظر آماده‌ايم، هرچند از حوادث و اتفاقات غفلت كنيم.

ابراهيم قاسم پور در آستانه ديدار تيم‌هاي فوتبال داماش و پرسپوليس درباره آخرين وضعيت آمادگي تيمش اظهار كرد: خوشبختانه وضعيت خوبي داريم و هيچ مشكل خاصي نيست. بازيكنان انگيزه بالايي دارند و با روحيه و طراوت فوق‌العاده‌اي تمرين مي‌كنند. تلاش مي‌كنيم تيمي قوي مقابل پرسپوليس به ميدان بفرستيم، هر چند نبايد از حوادث و اتفاقات غفلت كنيم.

وي با اشاره به پيش‌بيني هواشناسي و وضعيت زمين استاديوم رشت براي بازي فردا، تصريح كرد: به دليل پيش‌بيني كه از استقبال زياد هواداران دو تيم براي تماشاي بازي فردا شده است، اين مسابقه در استاديوم سردار جنگل رشت برگزار مي‌شود. طبق پيش‌بيني هواشناسي هوا باراني خواهد بود. چمن اين ورزشگاه هم نه خوب است و نه خيلي بد. اميدواريم مسئولان برگزاري بازي تدابيري بيانديشند تا زمين چندان لغزنده نباشد. با اين حال ما خودمان را براي بازي در هر شرايطي آماده كرده‌ايم . مي دانيم كه اگر وضعيت زمين خراب شود، نمي‌توان بازي تاكتيكي و روان جالبي را به نمايش گذاشت و خواه ناخواه فوتبال فيزيكي بين دو تيم ايجاد مي‌شود.

سرمربي تيم داماش درباره شرايط روحي بعضي از بازيكنان داماش از جمله مهدي مهدوي كيا به خاطر قرار گرفتن جلوي پرسپوليس خاطر نشان كرد: همه بازيكنان براي اين مسابقه مهم آماده هستند. مهدوي كيا بازيكن فوق العاده‌ حرفه‌اي است كه سال‌هاي زيادي در آلمان بازي كرده، او نسبت به شرايط اين بازي آگاه است و روحيه خوبي دارد. پيش از اين هم در تيم استيل آذين برابر پرسپوليس قرار گرفته است. ما نگراني از بابت چنين مسايلي نداريم.

قاسم پور در ارزيابي‌اش از كيفيت فني تيم پرسپوليس و اين كه آيا دوست نداشتيد پرسپوليس در وضعيت بهتري برابر شما قرار مي‌گرفت؟ اظهار كرد: درست است كه پرسپوليس نتايج خوب و روند رو به رشدي در اين فصل نداشته است، اما بازيكنان خوبي دارد. وضعيت كنوني آن‌ها باعث نمي‌شود تا اين تيم را دست كم بگيريم. تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال هميشه بزرگ هستند و هميشه حريف سرسختي خواهند بود. حتي مقايسه بازي در ليگ و جام حذفي هم براي سنجش كيفيت تيم‌ها چندان درست نيست.

وي افزود: پيرامون بازي‌هاي اين دو تيم بزرگ هميشه حساسيت‌هايي وجود داشته است كه بعضا باعث مي‌شود بازيكنانشان انگيزه فوق العاده‌اي براي كسب پيروزي پيدا كنند. به هيچ وجه نمي‌توان فوتبال اين تيم‌ها را از قبل پيش‌بيني كرد. هم داماش و هم پرسپوليس به نقاط ضعف و قوت يكديگر آشنا هستند و روي آن كار مي‌كنند. ما حساب ويژه‌اي براي اين مسابقه باز كرديم.

قاسم پور در واكنش به صحبت‌هاي رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر اين كه تا شكايتي از تماشاگران ملواني به دست‌مان نرسد، پيگيري در اين باره نخواهيم كرد، گفت: نمي دانم شكايت چه بايد باشد. سنگي كه بالاي سر من در اتوبوس خورد، بسيار بزرگ و حتي شبيه نارنجك بود. مامور نيروي انتظامي در اتوبوس ما حضور داشت. سرپرست و تمام بازيكنان تيم هم حاضر بودند و همه اين صحنه‌ها را ‌ديدند. شخصا درخواستي براي شكايت نكردم، اما تا جايي كه مي دانم انجام چنين اموري در باشگاه انجام مي‌شود.

وي افزود: شايد قرار است اين موضوع زير سيبلي ردشود. ما هم مي دانيم وقتي شخصي يك نفر را مي‌كشد، قطعا خانواده‌ مقتول بايد شكايتي كنند تا پرونده‌ رسيدگي شود.

سرمربي تيم داماش در ارزيابي‌اش از شرايط اين تيم در جدول ليگ و آينده‌اي كه مي‌تواند پيش‌بيني كند، گفت: جايگاه ما خيلي بد نيست و البته خيلي هم خوب نيست. ما به دنبال رده بهتري در جدول هستيم. همان طور هم كه قبلا گفتم اگر در يكي دو پست بازيكنان جديدي جذب كنيم، تيم بسيار بهتري خواهيم داشت. موفقيت در جام حذفي هم از اهداف ما است كه تلاش مي‌كنيم به آن برسيم. پتانسيل تيم داماش بالا است و رسيدن به عناوين مهم فوتبال كشور برايش دور از دسترس نيست. هر چند نمي‌توان اتفاقات پيش‌بيني نشده و عوامل مختلفي كه مي‌توانند سرنوشت يك تيم را رقم بزنند، را فراموش كرد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » جمعه اکتبر 28, 2011 12:01 pm

به حق امام جواد (ع) لنگیا رو با می بریم و با چشمهای گریان روانه تهران می کنیمشون :evil: .

بازیکنای داماش از دوباره باید پرسپولیس رو به اتیش بکشند :oops: :wink:

میرزا کبیر امی یار :P
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط arya » جمعه اکتبر 28, 2011 12:10 pm

به امید خدا برد ماله ماست اما باید توجه داشت که
1 امیر عابدینی به شدت تشویق بشه
2.مهدی مهدوی کیا
3.مهدوی
4 ابشک
5 غلامی
و 6 بریم که ورزشگاه رو بترکونیم
نماد کاربر
arya
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 12:13 pm

[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 28, 2011 12:53 pm

مهدوی کیا:کینه ای نیستم،برای استیلی دسته گل می برم/دوست دارم پرسپولیس نتیجه بگیرد البته به غیر از بازی با داماش

مهدوی کیا می گوید یک پرسپولیسی اصیل است اما در بازی روز شنبه با تمام وجودش برای داماش بازی خواهد کرد.

یک بار دیگر مهدی مهدوی کیا و یک بار دیگر پرسپولیس.این بار رویارویی او با تیم سابقش کمی متفاوت است.او تا به حال سه بار با پیراهن تیم های دیگر مقابل پرسپولس بازی کرده که دو باخت و یک تساوی حاصل آنها بوده است اما اتفاقاتی که در ابتدای فصل بر سر آمدن کیا به ایم تیم افتاد به نظر شرایط رویارویی مجدد را کمی تغییر داده است.البته خود مهدی نظر دیگری دارد:«این بازی هم مثل همه بازیها.سه امتیاز دارد و تمام تلاش مان این است که سه امتیاز بازی برای تیم ما داماش باشد»

شرایط تیم شما در آستانه بازی با پرسپولیس چطور است؟نتایجی که در هفته های قبل گرقته اید به نظر از لحاظ روحی تاثیر زیادی روی تیم شما داشته است.
برای بازی با پرسپولیس آماده هستیم.هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ بدنی.بعد از پیروزی در داربی گیلان و پس از آن در جام حذفی شرایط خوبی داریم.شک نکنید که فقط برای سه امتیاز به میدان می رویم.

اما بازی با پرسپولیس فرق می کند.پرسپولیس در هر حالتی پرسپولیس است.
فکر می کنم[size=24:b76669e770] سه امتیاز برای داماش است تا با خیال راحت به تعطیلات برویم[/size:b76669e770]

با این اوضاع خیلی راحت از برد حرف می زنید.
چرا نزنم؟ما شرایط خوبی داریم. در چند بازی آخر نتایج خوبی گرفته ایم و از لحاظ روحی شرایط ایده آلی داریم.ما در خانه بازی می کنیم و[size=18:b76669e770] حمایت تماشاگران خودی را دایرم.امیدوارم سه امتیاز این بازی را بگیریم.[/size:b76669e770]
اوضاع پرسپولیس هم این روزها خوب نیست و این به نفع شماست.
من از پرسپولیس دور هستم و نمی دانم شرایط این تیم چطور است. فقط در روزنامه ها اخبار این تیم را دنبال می کنم.آنها نتیجه نگرفته اند و یک سری حواشی هم به شرایط این تیم دامن زده است.
تقابل شما و پرسپولیس.چه نظری در این مورد دارید؟
مثل بقیه بازی ها سه امتیاز دارد. اما من هم یک پرسپولیسی اصیل هستم و باید مقابل تیم سابق خودم بازی کنم. امیدوارم ببریم.شرایط روحی این بازی برایمان مهم است. تا به حال سه بار مقابل پرسپولیس با پیراهن استیل آذین بازی کرده ام که یک بار مساوی و دو بار هم باخته ام.بازی آخر ما هم که به جنجال کشیده شد و بقیه قضایا را هم همه می دانند.
به سال های خیلی دور برگردیم.زمانی که بانک ملی به پرسپولیس آمدید.اگر کیا به پرسپولیس نمی آمد آیا در مسیر زندگی اش چنین اتفاقاتی می افتاد؟
والله آمدنم به پرسپولیس اتفاق مهمی در زندگی ورزشی ام بود. من به محبوب ترین و معروف ترین تیم آسیا پیوستم و در 18 سالگی در این تیم فیکس بازی کردم.این باعث شد زودتر از بقیه بازیکنان توی چشم باشم. آن زمان اکثیرت بازیکنان استقلال و پرسپولیس در تیم ملی بازی می کردند و این تاثیر زیادی در پیشرفت فوتبالیست ها داشت.من از پرسپولیس به تیم ملی رسیدم و همین شرایط را برای پیوستنم به بوخوم فراهم کرد و یازده سال در آلمان بازی کردم. من صد درصد مدیون پرسپولیس هستم.
امسال چطور؟
آن سال استانکو یک تیم طلایی را شکل داد.من بعد از آن تیم خوبی ندیدم.استانکو پرسپولیس را ساخته و پرداخته کرد،در ایران قهرمان شد و در آسیا هم نتایج خوبی گرفت.در فوتبال ایران از بچگی طرفدار پرسپولیس بودم. در رویاهایم دوست داشتم که در تیم مثل پرسپولیس بازی کنم.در 18 سالگی به یکی از آرزوهایم رسیدم اما برای رسیدن به چنین جایگاهی زحمت کشیدم. آن زمان که من به پرسپولیس آمدم درکنار بازیکنانی بازی می کردم که زمانی در ورزشگاه تشویقشان می کردم و برایشان هورا می کشیدم.این برای من اتفاق مهمی بود. آن موقع در پرسپولیس رقیبان زیادی داشتم.دایی،کرمانی مقدم و پیوس.من در کنار این بازیکنان باید رقابت می کردم. بعد استانکو سیستم را تغییر داد و شرایط به گونه دیگری رقم خورد.
حالا با این همه خاطره باید دوباره مقابل این تیم قرار بگیرید.
بالاخره طبیعت فوتبال است هزار تا اتفاق در آن می افتد. من سالها در هامبورگ بازی کردم و مورد لطف هواداران این تیم قرار داشتم. پس از رفتنم به آینتراخت مقابل هامبورگ هم بازی کردم.آن رویارویی مقابل هامبورگ سخت بود.
کدام سخت تر بود؟بازی کردن مقابل هامبورگ یا پرسپولیس؟
هر کدام شرایط خاص خودش را داشت.آنجا فضای فوتبال آلمان حاکم بود و اینجا شرایط فوتبال ایران.اما هم تماشاگرا ن پرسپولیس و هم هوادارن هامبورگ برایم سنگ تمام گذاشتند.
آنها خیلی شما را تشویق می کردند.
بله شدید تشویق می کردند،فراتر از تشویق بود.حتی وقتی من به دروازه هامبورگ حمله می کردم آنها باز هم من را تشویق می کردند.از این اتفاقات در فوتبال خیلی کم رخ می دهد.
حالا در شرایطی جلوی پرسپولیس قرار می گیرید که آنها اول فصل تو را نخواستند.
این مسائل برای اول فصل بود.ما الان دنبال سه امتیاز بازی روز شنبه هستیم.
یعنی آن اتفاقات را فراموش کرده اید؟
من کینه ای نیستم.هرچه بوده تمام شده و رفته. بخواهم به این موضوع فکر کنم یا نکنم فایده ای ندارد. آدم نباید به گذشته برگردد.در مجموع از انتخاب داماش خوشحال هستم.ما در قعر جدول بودیم و با تغییر مربی حالا شرایط بهتری داریم.امیدوارم این بازی را ببریم تا جایگاهمان در لیگ محکمتر شود.
مثل اینکه خدا شما را دوست داشت که امسال به پرسپولیس نیامدید.چون امسال همه اش ناکامی بوده و حاشیه.
خب نمی شود شرایط را پیش بینی کرد.پرسپولیس همیشه حاشیه داشته است.امسال اتفاقاتی افتاده که تیم نتایج خوبی نگرفته است.ان شاءالله این تیم بتواند نتیجه بگیرد البته به جز بازی با داماش.
در حالی پرسپولیسی ها تو را نخواستند که الان در دفاع راست 7 نفر را امتحان کرده اند.
من نظری در این مورد ندارم چون این مسئله به من ارتباطی ندارد.
با این شرایط به سمت استیلی می روید؟
چرا نروم؟! ما سالها هم بازی بودیم.بالاخره فوتبال است.در فوتبال ایران سعی کرده ام به همه احترام بگذارم.
اما استیلی نه تنها تو را نخواست بلکه وقتی با داماش قرارداد بستید گفت که مهدوی کیا صبر نکرد.او با این حرف تو را مقصر جلوه داد.
بالاخره این صحبت ها برای آن موقع بوده است. این بالا و پایین فوتبال است و ارزشی ندارد.من کینه ای نیستم.
الان دارید با 5 پاس گل در داماش می درخشید و جزو بهترین گل ساز های لیگ بوده اید.
من دنبال آمار و ارقام نیستم ولی خب خدا را شکرمی کنم که توانسته ایم نتایج خوبی بگیریم.

ولی این 5 پاس را در شرایطی داده اید که همه می گفتند فوتبا مهدوی کیا تمام شده است.
به هر حال از این حرف ها زیاد می زدند.من باید یک سال خاطره تلخ با استیل آذین را حذف کنم.فصل قبل یک استثتا بود.پشت سر تمام باز یکنانی که در استیل آذین بودند از این حرف ها زده شد.امیدوارم از این اتفاقات دیگر در زندگی ورزشی ام نیافتد. فصل قبل تلخ و عذاب آور بود.
به پرسولیس گل بزنید خوشحالی می کنید؟
این هم از آن سوالات حاشیه ای بود.یعنی همه چیز این بازی به شادی مهدوی کیا بر می گردد؟(با خنده)
این بازی در رشت برگزار می شود. فکر می کنید که تماشگران کدام تیم را تشویق می کنند.در رشت پرسپولیسی زیاد است.
[size=18:b76669e770]شما ببینید وسط هفته 10هزار هوادار آمدند و داماش را تشویق کردند. این یک نقطه مثبت تیم است. من فکر می کنم آنها در این بازی طرفدار تیم شهرشان هستند.ما هم سعی می کنیم خوب بازی کنیم و سه امتیاز را تقدیم آنها کنیم.[/size:b76669e770]
تقابل مهدوی کیا و علی کریمی هم در نوع خودش دیدنی است.شما سالها در تیم ملی هم بازی بوده اید.
فکر می کنم من و علی فقط یک بار مقابل هم بازی کرده ایم.آن زمان من در هامبورگ بودم و علی در بایرن مونیخ.آن بازی را ما دو بر یک بردیم. یک برد استثنایی بود.بایرن برای اولنی بار در آلیانس آره نا باخت.علی به محض اینکه وارد زمین شد چند دقیقه بعد مچ پایش آسیب دید.ما در دقیقه نود بازی را با گلی که من زدم بردیم. الان معلوم نیست علی بازی می کند یا نه. یک روز می گویند بازی می کند و یک روز هم می گویند معلوم نیست.اما در هر صورت علی از دوستان خوب من است.
اگر پرسپولیس این را ببازد این احتمال وجود دارد که استیلی برکنار شود.
به این کارها کاری ندارم.به تنها چیزی که فکر می کنم پیروزی است نه این مسئله. ما به تیم خود فکر می کنیم تا حاشیه امنیت مان را بالا ببریم. این را اول مصاحبه هم گفتم الان هم می گویم با تمام احترامی که برای پرسپولیس قائل هستم با تمام وجودم برای تیم داماش بازی می کنم.[color=blue:b76669e770] [/color:b76669e770]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در جمعه اکتبر 28, 2011 1:01 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 1:00 pm

شکست مطلق قاسمپور مقابل پرسپولیس؛ 7 باخت در 8 بازی!
قاسمپور در دوران مربیگری خود هرگز موفق به شکست پرسپولیس نشده است
سایت گل- ابراهیم قاسمپور سرمربی تیم داماش گیلان بهترین عملکرد را در چهار هفته اخیر داشته است. او در چهار هفته گذشته لیگ برتر با داماش 3 برد و یک تساوی کسب کرده و با 10 امتیاز داماش را به رده های میانی جدول رسانده است، ضمن آنکه در جام حذفی نیز تیمش را به مرحله یک هشتم نهایی رساند. قاسمپور اما در دوران مربیگری اش هرگز موفق به شکست پرسپولیس نشده است! او اولین بار در سال 76 با پاس تهران مقابل پرسپولیس قرار گرفت که 2-1 باخت. در فصل 78 نیز با پاس تهران 3-1 و 1- صفر به سرخپوشان باخت.
در لیگ برتر،اولین رویارویی ابو با پرسپولیس در فصل 81 بود که او سرمربی سرمربی برق شیراز بود و در هفته اول 2-1 مغلوب پرسپولیس شد. قاسمپور در ادامه همان فصل از برق کناره گیری کرد و هدایت نفت آبادان را بر عهده گرفت و موفق به گرفتن یک تساوی بدون گل در آبادان از پرسپولیس شد. او در فصل 86 دوباره سرمربی نفت آبادان شد که در لیگ برتر 3-2 و 1- صفر و در جام حذفی نیز با نتیجه 3-2 مغلوب پرسپولیس شد.
قاسمپور در دوران مربیگری اش از 8 رویارویی با پرسپولیس 7 بار شکست خورده است و نهمین رویارویی او با سرخپوشان پایتخت فردا و در هفته دوازدهم لیگ برتر خواهد بود.

فردا قاسمپور رکوردشو میشکنه /11/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 28, 2011 1:07 pm

پرسپوليس سوراخه من شنبه كلاس دارم هرچقدر فكر ميكنمميبينم نميشه نيومد حتما بايد رفت من ميام صندلي پر ميكنم و تشويق شما چي ابراران؟ /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 1:28 pm

پرسپولیس بدنبال هشتمین پیروزی در رشت (زرشک)
پرسپولیس در 10 بازی قبلی خود در رشت 7 برد و 2 تساوی و یک باخت بدست آورده است

سایت گل- تیم پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر فردا در رشت به مصاف داماش گیلان می رود.این برای یازدهمین بار است که سرخپوشان پایتخت در شهر باران به میدان می روند. پرسپولیس در 10 بازی قبلی خود در چارچوب لیگ و جام حذفی در رشت عملکرد عالی داشته است و 7 برد، 2 تساوی و یک باخت بدست آورده است. تنها شکست پرسپولیس مقابل فوتبال رشت در فصل 86 لیگ برتر بود که در رشت 1- صفر مغلوب پگاه شد. آخرین حضور پرسپولیس در رشت نیز در فصل گذشته جام حذفی بود که پرسپولیس تیم داماش را 2-1 شکست داد.
پرسپولیس در رشت 7 بار در لیگ و 3 بار در جام حذفی به مصاف تیم های این شهر رفته است.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » جمعه اکتبر 28, 2011 1:34 pm

اینا همش جنگ روانی این رسانهاست که می خواند روحیه مارو خراب کنند تا تیم مورد علاقشون پیروز میدان بشه , الانم که تو همین تایبپیک دو تا پست هست در مورد ضعف تیممون ...

واقعا ورزشمون مافیایی هستش.

ایشاالله فردا با یه شکست سنگین لنگیارو بدرقه می کنیم به سمت طهران (ت) :evil:
میرزا کبیر امی یار ابرار

رشتی ابرااااره
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 1:53 pm

عکسی از یک روز بیاد ماندنی
اسفند سال 86 هتل کادوس رشت شب قبل از بازی پگاه - پرسپولیس که با گل زیبای حسین ابراهیمی به نفع پگاه به پایان رسید

حسین لنگ سوراخ کن /23/ /23/ /23/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aslanadigozal » جمعه اکتبر 28, 2011 2:24 pm

محمد غلامي:حقم نبود از تيم ملي خط بخورم

محمد غلامی مهاجم داماش گیلان معتقد است که تیمش بازی سختی مقابل پرسپولیس در پیش خواهد داشت.او در مورد بازی فردا حرف هایش را اینگونه آغاز می کند:« بازی سختی با پرسپولیس داریم. آنها نتیجه نگرفتند و در بحران هستند. من برای پرسپولیس و استیلی ناراحتم ولی ما تلاش می کنیم که برنده شویم. دوست دارم تیم ما برنده شود. بالاخره میزبانیم و باید از این امتیاز برای گرفتن 3 امتیاز خانگی استفاده کنیم.»
او ادامه می دهد:« اگر بخواهم نتیجه را بگویم خیلی سخت است ولی ما در خانه به هیچ تیمی باج نداده و نمی دهیم. فعلا تیم ما روی دور برد است و انشالله این روند را ادامه می دهیم. یقین بدانید چیزی به جز پیروزی فکر نمی کنیم. من واقعا دوست ندارم برد تیم ما باعث شود که استیلی برود ولی چاره ای نیست.»
غلامی در پاسخ به این سوال که قول گلزنی می دهی تاکید می کند:«تمام تلاشم را می کنم تا به پرسپولیس گل بزنم. این بازی برای من حساسیت خاص و ویژه ای دارد چرا که کی وش و دستیارانش این بازی را می بینند. من در اردوی قبلی حقم نبود، خط بخورم و این انگیزه ام را چندبرابر کرده تا در این بازی توانایی های خود را نشان دهم.»
او در مورد پیروزی داماش در جام حذفی می گوید:« ما می خواهیم در جام حذفی قهرمان شویم. حتی در لیگ برتر هم دنبال قهرمانی هستیم. ای کاش قاسمپور زودتر آمده بود. ما الان داریم حسرت امتیازهایی را می خوریم که 5 هفته اول لیگ از دست دادیم. قاسمپور اگر بود، حداقل 3 بازی از 5 بازی اول را می بردیم.»
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان