[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 09, 2011 10:52 am

[quote:4bc133ad63="888"][quote:4bc133ad63="MEHRDAD"]ترکیب احتمالی طبق آخرین تمرینات از نظر من :

[align=center:4bc133ad63][font=Tahoma:4bc133ad63][size=18:4bc133ad63][color=black:4bc133ad63]محمد محمدی(دروازه بان)

رحیمی نظیفکار آلوز جهانبخش

مگنو

افشه مهدوی چاوشی مهدوی کیا

غلامی[/color:4bc133ad63][/size:4bc133ad63][/font:4bc133ad63][/align:4bc133ad63][/quote:4bc133ad63]یعنی ابشک هم نمی خواد بذاره[/quote:4bc133ad63]

اینطور که به نظر می رسه... باید بمونیم و ببینیم!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:07 am

میشه مگه این ترکیب و بزار که از اول بازی خودم بهش فحش میدم این چه ترکیبی آخه 3 تا بازیکن اصلی رو بزاره کنار جاش 3 تا داغونو بزاره یعنی زینیدپور آبشک نباشن این دیگه خنده داره که بعد از ون ور اون کلنگ آلوز تو زمین باشه من که اگه الوز تو زمین باشه از همون دقیقه اول بازی بهش فحش میدم به بقیه کاری ندارم از خجالت دینورم در میام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:15 am

شما اختیار خودتون رو دارید ولی مگه قراره به دلخواه تمام تماشاگران تیم بچینند؟! مطمئنا من هم از نبودن آبشک ناراحت میشم پس باید بلند شم لابد فحش بدم؟! یکی دیگه میگه چرا محمدی که چند تا گل خورد، فراهانی یا بهنام بهترند و.....!!
هر کسی یه نظری داره و یکی هم میگه زنیدپور خیلی کلاس میذاره... در مورد آلوز اسلومونشن هم باید بگم که من خودم دوست داشتم محمد مختاری توی ترکیب باشه و همش هم این رو میگفتم ولی متاسفانه دارم میبینم که محمد هنوز آماده نیست و تو بازی چوکا هم مشهود بود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:21 am

مهرداد پولادی: با شکست داماش از بحران خارج می شویم هافبک تیم فوتبال مس کرمان گفت:شرایط تیم ما بحراني بوده و نیاز به یک پیروزی داریم تا به طورکامل از بحران خارج شویم. مهرداد پولادی،هافبک تیم فوتبال مس کرمان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:بعد از اتفاقاتی که در هفته پنجم افتاد،با تیم نبودم اما برای خروج از بحران،تیم نیاز به یک پیروزی دارد و مقابل داماش به دنبال آن هستیم.

وی ادامه داد:از بلاژویچ تعریف زیادی شنیده ام و امیدوارم تیممان با او به روزهای اوج خود بازگردد.من به مدت 2 روز با تیم تمرین می کنم و امکان دارد سرمربی تیم از من استفاده نکند.

وی تصریح کرد:شرایط خوبی دارم و آماده بازی هستم،اما درمجموع تصمیم گیرنده،کادرفنی است و شاید از من استفاده نکند؛اما در هر حال من آماده هستم.

پولادی خاطرنشان کرد:در بازي قطر با تیم ملی،کادرفنی از عملکردم رضایت داشت و فقط از این که تیممان با وجود تمام شایستگی یک امتیاز گرفت،ناراحت هستم./ز
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:47 am

[quote:aab498600d="MEHRDAD"]شما اختیار خودتون رو دارید ولی مگه قراره به دلخواه تمام تماشاگران تیم بچینند؟! مطمئنا من هم از نبودن آبشک ناراحت میشم پس باید بلند شم لابد فحش بدم؟! یکی دیگه میگه چرا محمدی که چند تا گل خورد، فراهانی یا بهنام بهترند و.....!!
هر کسی یه نظری داره و یکی هم میگه زنیدپور خیلی کلاس میذاره... در مورد آلوز اسلومونشن هم باید بگم که من خودم دوست داشتم محمد مختاری توی ترکیب باشه و همش هم این رو میگفتم ولی متاسفانه دارم میبینم که محمد هنوز آماده نیست و تو بازی چوکا هم مشهود بود .[/quote:aab498600d]
این آقا میدونست که محمد مصدوم چرا پس میکایلی رو زور کرد که نمیخواد رفت بعد بقول خودش 100 cd دید این آلوز و که ... هست و آورد حالا شما میگی محمد ضعیف چرا نصرتی رو نمیزاره میگی محمد آبشک ناراحتی منم ناراحتم در بقیه ی کارای این مربی هم ، ناراحتم پس دست رو دست بزاریم تیمو با انتخابهای اشتباه ببره لیگ 1 بد کاسه چه کنم چه کنم بگیریم دستمون شاید امروز شانسی ببرن ولی با این رویه نشون میده که تیم با این مربی به هیچ جای نمرسه متاسفم براش
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:52 am

از استادیوم تماس داشتم یه 800-900 نفری مثه اینکه اومدن.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط meelad » جمعه سپتامبر 09, 2011 12:07 pm

نـــــه ایـــنتــر .. نه میــــلان .. فقط داماشـــه گیـــلان ..
یــه بــرد بگیـــریم تیــم و هـــوادارهــا از این حال و هــوا در میان .. به امید شــروع پیــروزی های تیم داماش..
فعلا /13/
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه سپتامبر 09, 2011 2:55 pm

:? 1-1 شدیم. 3 امتیاز بازی خانگی رو راحت از دست دادیم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mostafa در جمعه سپتامبر 09, 2011 2:57 pm .
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه سپتامبر 09, 2011 2:56 pm

حیف شد بازی برده رو مساوی کردیم!! :? واقعاً دست تماشاگر ها که یکصدا داماش رو از اول تشویق میکردن درد نکنه.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه سپتامبر 09, 2011 3:44 pm

باز هم دو امتیاز خونگی از دست رفت چاوشی رو اونهمه تشویق کردیم تازه بعد گل اورد الوز هم باز که فیکس بود واقعا تماشگرا راست میگفتن مربی... مشنگ نمیخوایم
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه سپتامبر 09, 2011 3:48 pm

داماش 1 – مس کرمان 1، بلاژویچ بحران در رشت را تمدید کرد/ اعتراض شدید به دینورزاده
از دقیقه 80 به بعد تماشاگران رشتی با شعارهای دینورزاده استعفا، استعفا اعتراض خود را نسبت به عملکرد کادر فنی داماش در شش بازی گذشته نشان دادند
سایت گل –

پنجشنبه 18 شهریور، ورزشگاه شهید عضدی رشت

تماشاگر: 8000 نفر

داماش: محمد محمدی؛ ابوذر رحیمی، علی نظیف کار، جونیور آلوس (محمد مختاری 50)، علیرضا جهانبخش، نگنو باتیستا، مهدی مهدوی کیا (جهانگیر عسگری 71)، رضا مهدوی، میلاد زنیدپور، محمد کریمی (سید رضا چاووشی 75)، محمد غلامی

سرمربی: مهدی دینورزاده

مس کرمان: ارشاد یوسفی، فرها سالاری، جورج مراد (محسن بیانی 2+90)، بیژن کوشکی، فرزاد حسین خانی، عادل کلاه کج، کارلوس ادواردو (له آندرو پاریوس 46)، میلاد فخرالدینی (سپهر حیدری 84)، شجاع خلیل زاده، مهرداد پولادی، احمد حسن زاده

سرمربی: انزلیچی بلاژویچ

شرح بازی: در نیمه اول داماش به صورت نسبی برتری داشت و به گل هم رسید اما در نیمه دوم مسی ها جلو کشیدند و داماش هم که چندین مهره اصلی خود را مثل آبشک، چاووشی و حاجتی به دلیل نامعلوم روی نیمکت نشانده بود به دفاع پرداخت و این باعث شد مس به گل تساوی دست یابد و امتیازات در رشت تقسیم شود.

اخطار: محمد رضا مهدوی در دقیقه 79 و علی نظیف کار در دقیقه 85 از داماش ؛ کارلوس ادواردو در دقیقه 30 از مس کرمان

شرح گل: 0-1 دقیقه 24 برای داماش، محمد غلامی با ضربه سر سنگین خود از داخل محوطه 18 قدم روی ارسال ابوذر رحیمی از جناح چپ گل داماشی ها را به ثمر رساند.

1-1 دقیقه 73، با پاس جورج مراد به مهرداد پولادی و ضربه دقیقه این بازیکن گل تساوی برای مسی ها رقم خورد.

اتفاق ویژه: از دقیقه 80 به بعد تماشاگران رشتی با شعارهای دینورزاده استعفا، استعفا اعتراض خود را نسبت به عملکرد کادر فنی داماش در شش بازی گذشته نشان دادند.

بهترین بازیکن: مهرداد پولادی از مس کرمان، پولادی علاوه بر اینکه گل تساوی مسی ها را به ثمر رساند تا تیم جنوبی دست خالی از شمال برنگردد با میدان داری و رهبری بازیکنانش مرد اول این دیدار بود.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 09, 2011 4:28 pm

از تیمی که این همه حاشیه داشت و تازه 2 روزه سرمربی یالا سره تیمه باختیم بگیم بهتره /9/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه سپتامبر 09, 2011 4:32 pm

ببينيم اين دفعه كي مقصر باخت ميشه؟؟؟ شما چيزي جز 90 دقيقه تشويق تيم ديديد؟؟؟ دم همه ي هوادارا گرم ولي متاسفانه كيه كه قدر بدونه؟؟؟
اين بود اون تغيير تيم؟؟؟ حق محمد 90 دقيقه نيمكت نشيني بود؟؟؟
ديگه تيمي ضعيف تر از مس پيدا نميكنيم. كي پس بايد داخل خونه ببريم؟؟؟
صبر ما هم حدي داره ديگه. آقا شاخ فاكش بوشو ده.خستا گودي امره.
/9/
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » جمعه سپتامبر 09, 2011 4:33 pm

/9/ /15/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 09, 2011 4:44 pm

حاشيه ديدار تيم‌هاي داماش و مس

هواداران تيم داماش گيلان پس از تساوي اين تيم مقابل مس کرمان خواهان استعفاي سرمربي تيم‌شان شدند.
/9/

--------------------------------------------------------------------------------

تيم فوتبال داماش گيلان در هفته ششم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران مقابل مس کرمان درخانه متوقف شد تا پس از 6 هفته با 5 امتياز در مکان شانزدهم جدول قرار بگيرد.
اين موضوع که به مذاق هواداران گيلاني خوش نيامده است باعث شد تا آنها در پايان اين ديدار عليه مهدي دينورزاده، سرمربي داماش شعارهايي را سر داده و خواستار جدايي اين مربي از داماش شوند.

* جايگاه خبرنگاران ورزشگاه عضدي رشت که با زمين مسابقه در يک سطح است همچنان مشکلاتي را براي خبرنگاران و اصحاب رسانه به وجود آورده و اعتراض آنها هيچ ثمر‌ي ندارد.
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان