[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند

هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط jamaran-city » جمعه آگوست 26, 2011 7:07 pm

فقط ای کاش معراج اینجا بود اون شبی که من اعصابم داغون بود ارومم کرد این حرفهای رضا رو میدید /15/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 26, 2011 7:47 pm

این همونی نیست که هر چی تو سایتش بود به ضرر ما بود ...این همونی نیست که به ما تو سایتش توهین می کرد ...این رفیق همونی نیست که به مهرداد گفته بود امارو دستکاری میکنی( خودتون قضاوت کنید..الان چند روزی که سایتشون امارش 25 هزاره ..نکته جالب میدونین چیه تا همین چند روز پیش به 2000 تا هم نمیرسید ... به سایت ما انگ میزنن ..بعد خودشون دستکاری میکنن .).. این همونی نیست که گفته بود هر کی کوچکترین حرفی درباره ملوان و انزلی بزنه و باعث کوچکترین تحریک بچه های سایت بشه معلق میشه ...همونی نیست که از لج ما رفت تو سایتشو یه تاپیک زد و نوشته بود بعضی * دارن از پوربخش حمایت میکنند ..ما هم باید از وهابی حمایت کنیم ..تو همونی نیستی که انواع و اقسام اتهاما رو به داماش زدی ...الان اومدی و حرف از کدوم بهتر رو میزنی ..با حرفات داری به ما توهین میکنی ... خیلی راحت میخوای نیشتو به ما بزنی ..ادمایی مثل تو خیلی وقته دسشون واسه من رو شده ..
میخوای بگی از فوتبال چیزی سرت میشه ..میخوای بگی منم منم ..برو تو همون سایتت بده که روزی 25 هزار تا امار داره ..واسه ملوانت بزن
بقران هر وقت رفتم تو یکی از این دوسایت ملوان فقط دیدم دارن به ما میخندن ..من به خودم گفتم ما دیگه کی هستیم بخاطر اینکه به انزلی تو رشت توهین نشه دارم با همشهری خودم دعوا میگیرم ...با هم محلی خودم بحث میکنم ..بعد همینا دوباره بازی با ذوب اهن توهین میکنن ..جالب اینجاست که میگه یه عده محدود بوده ...اخه صدای اون همه محدوده ...چقدر ما بدبختیم ..بازی با تراکتور م تموم شد .. هر چی هم باشه واسه داماشو هواداراشه ....هر چی بلایه بذار سر ما بیاد .. ما واسه گیلانمون شهرمون این کارو کردیم ..تو این سایت کسی نمیذاره به ملوان حرفی بزنند ..ولی تو سایت خودشون ما رو کردن مضحکه عام و خاص.واسه ما صحبت از بومی گرایی میکنن ...باشگاه داماش چهار ساله اومده سرمایه گذاری کرده ..مرده یه دفعه نمیتونه بیاد تیمو بومی کنه ...الان به نظر من تو هر بازی میتونه 6 .7 تا بومی بازی کنه ...ولی یه دفعه نمیشه این کارو کرد ..همه چی کم کم ..اول خودشو اثبات کنه...رو پایه کار کنه ..بعد
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 26, 2011 7:50 pm

دوستان لطف کنند در مورد بحث کامنت بدن و اگر موضوعات انحرافی دیگه دارند یا توی پیغام خصوصی مطرح کنند و یا اینکه از بخش گفتگوی آزاد در حد متعارف و بدور از توهین حرف بزنند.

ضمنا آقا رضا من میخوام یه کامنتت رو تا یه جایی تائید کنم.. شما چون هوادار ملوان هستید (یا حالا هر تیم دیگه ای) ، نباید سعی کنید به کامنت ها و مطالب هواداران داماش جهت دهی (چه مثبت،چه منفی) کنید.
همونطوری که توی سایت اصلی هواداران ملوان و سایت شما هم چنین چیزی باید باشه و هیچ هوادار داماشی نمیتونه و نباید در مورد تیم شما نظری همراه با جهت دهی داشته باشه...ما هر کدوم مون میتونیم در مورد تیم دیگر اظهار نظر داشته باشیم و تیم مون رو سرور تیم دیگه بدونیم ولی در سایت های خودمون.(البته در اونجا اختیار عمل دست شماست که با کاربران غیر ملوانی تصمیم گیری کنید).

[color=black:f19427efb9]در پایان بازم میخوام که دوستان از ادامه این بحث های نامربوط در این مبحث خود داری کنند .[/color:f19427efb9]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » جمعه آگوست 26, 2011 8:32 pm

[quote:901500367f="onlyrasht"]این همونی نیست که هر چی تو سایتش بود به ضرر ما بود ...این همونی نیست که به ما تو سایتش توهین می کرد ...این رفیق همونی نیست که به مهرداد گفته بود امارو دستکاری میکنی( خودتون قضاوت کنید..الان چند روزی که سایتشون امارش 25 هزاره ..نکته جالب میدونین چیه تا همین چند روز پیش به 2000 تا هم نمیرسید ... به سایت ما انگ میزنن ..بعد خودشون دستکاری میکنن .).. این همونی نیست که گفته بود هر کی کوچکترین حرفی درباره ملوان و انزلی بزنه و باعث کوچکترین تحریک بچه های سایت بشه معلق میشه ...همونی نیست که از لج ما رفت تو سایتشو یه تاپیک زد و نوشته بود بعضی * دارن از پوربخش حمایت میکنند ..ما هم باید از وهابی حمایت کنیم ..تو همونی نیستی که انواع و اقسام اتهاما رو به داماش زدی ...الان اومدی و حرف از کدوم بهتر رو میزنی ..با حرفات داری به ما توهین میکنی ... خیلی راحت میخوای نیشتو به ما بزنی ..ادمایی مثل تو خیلی وقته دسشون واسه من رو شده ..
میخوای بگی از فوتبال چیزی سرت میشه ..میخوای بگی منم منم ..برو تو همون سایتت بده که روزی 25 هزار تا امار داره ..واسه ملوانت بزن
بقران هر وقت رفتم تو یکی از این دوسایت ملوان فقط دیدم دارن به ما میخندن ..من به خودم گفتم ما دیگه کی هستیم بخاطر اینکه به انزلی تو رشت توهین نشه دارم با همشهری خودم دعوا میگیرم ...با هم محلی خودم بحث میکنم ..بعد همینا دوباره بازی با ذوب اهن توهین میکنن ..جالب اینجاست که میگه یه عده محدود بوده ...اخه صدای اون همه محدوده ...چقدر ما بدبختیم ..بازی با تراکتور م تموم شد .. هر چی هم باشه واسه داماشو هواداراشه ....هر چی بلایه بذار سر ما بیاد .. ما واسه گیلانمون شهرمون این کارو کردیم ..تو این سایت کسی نمیذاره به ملوان حرفی بزنند ..ولی تو سایت خودشون ما رو کردن مضحکه عام و خاص.واسه ما صحبت از بومی گرایی میکنن ...باشگاه داماش چهار ساله اومده سرمایه گذاری کرده ..مرده یه دفعه نمیتونه بیاد تیمو بومی کنه ...الان به نظر من تو هر بازی میتونه 6 .7 تا بومی بازی کنه ...ولی یه دفعه نمیشه این کارو کرد ..همه چی کم کم ..اول خودشو اثبات کنه...رو پایه کار کنه ..بعد[/quote:901500367f]

دوست عزیز چرا ناراحتی ؟ ما 2 ماهه شروع کردیم و با شیوه های مختلف تونستیم آمار سایت رو ببریم بالا ، اولش باید بگم وقتی شما فقط ادعات میشه اون سایت 450 هزار تومان فقط واسه قالب سایت خرج کرد ، 2 میلیون تومان واسه تبلیغات در سرویس وبلاگدهی بلاگفا خرج کرد ، 2 نفر استخدام کرد که جدیدترین خبرها رو تو سایت قرار بدن ، 500 هزار تومان واسه سیستم سئو سایت خرج کرد ، دوست عزیز ما هزینه کردیم در عرض 2 ماه آمار سایتمون رسید به 30 هزار بازدید در روز ، در ضمن شما به عنوان طرفدار داماش میای به سایت ما ، ولی اون لینک هایی که ما به گوگل میدیدم به عنوان اخبار دنیای فوتبال هستش ، در ضمن سایت ما با 2 دامنه در دسترس هستش www.MalavanFc.ir و www.YourClub.ir آمار فعلی سایت اصلا جالب نیست ، روزانه 20 الی 30 هزار نفر اصلا مد نظر ما نیست ، ما به عنوان یک خبرگذاری به روز فعالیت میکنیم ، و هدفمون تا 2 ماه آینده رسیدن به آما نیم میلیون بازدید در روزه ، در ضمن سایت ما از سیستم های مدیریت محتوای دیگه هم استفاده میکنه ، شاید شما خیلی راحت سایت رو باز کنی ولی از الگریتم پیچیده سایت خبر نداری و نمیتونی متوج بشی ، بله دوست عزیز سایتی که به این شکل حرفه ای و بروز کار میکنه باید هم آمارش بره بالا ، شما نیم میلیون بازدید در روز رو در نظر بگیر .
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه آگوست 26, 2011 8:38 pm

تغییر در کادر فنی داماش/عابدینی برای دینورزاده دستیار می‌آورد
ورزش > لیگ برتر - عابدینی کادر فنی تیمش را تقویت می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین؛ امیر عابدینی مدیرعامل داماش گیلان می‌خواهد کادر فنی تیمش را تقویت کند. او می‌خواهد یک دستیار جدید برای مهدی دینورزاده سرمربی تیمش جذب کند. او گزینه‌هایی را هم برای این سمت در نظر دارد. دستیار دینورزاده یا امیرحسین پیروانی است یا ابراهیم قاسمپور. اگر عابدینی نتواند با هیچ کدام از این گزینه‌ها به توافق برسد، یک دستیار خارجی برای دینورزاده جذب می‌کند تا با کمک این دستیار، داماش جایگاه به بهتری در لیگ برتر برسد.
43
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 26, 2011 8:55 pm

من فقط پاسخ آقا رضا رو میدم و این مطلب رو میبندم چون فکر میکنم زیادی به انحراف رفته...
برادر رضا شما هم اگر پاسخی در این مورد دارید میتونید به من پیغام خصوصی بدید و بگید من اشتباه میکنم یا از بخش گفتگوی آزاد پاسخ من رو بدید.

ببین برادر من سعی کردم خودم رو زیاد دخالت ندم تو مسائل و اینجا هم نمیخوام خدا نکرده جبهه ای بر علیه شما بگیرم بلکه میخوام پاسخ تون رو بدم از اونجایی که به نوعی بازی با افکار هست..چون خیلی ها از این چیزایی که شما گفتید سر در نمیارند و فکر میکنند حق با شماست اما من تا حد زیادی سر در میارم.
ببین دوست عزیز مجبورم کامنت دوست خوبم onlyrasht رو تائید کنم... این چیزهایی هم که گفتید متاسفانه باید بگم تا حد زیادی غیر واقعیه...!
من با سیستم نیوک تا حد خیلی زیادی آشنایی دارم و این قضیه آمار هم چیز پیش پا افتاده ایه که مسلما باهاش آشنام... و از اونجایی که میدونم شما مسئولیت فنی رو ندارید باید بگم که دوستان شما زیاد آشنا نبودند.
یا بلوک آمارتون دچار مشکل شده و انزلیچی شده یا اینکه دوستان فنی تون دستکاری کردند. برای این قضیه هم دلیل موجه دارم ...
مطالب صفحه اصلی تون همیشه آمار بازدیدی زیر 40 تا 50 دارند... و فرومتون هم به فعالیه فروم اینجا نیست... پس امکان نداره به عنوان مثال روز گذشته 19000 بازدید داشته باشید و ما 21 هزار ضمن اینکه اینجا شما تعداد آنلاین ها و فعالیت کاربران رو هم میبینید و تعداد یوزرهای آنلاین و کاربران میهمان اونجا هم مشخصه.
ضمنا بحث سئو بیشتر برای رنک گوگل هست...

اینها رو گفتم که به قول خودتون مغلطه نشه وگرنه برخلاف گفته شما و دوستانتون هدف ما به هیچ وجه بالا بردن آمار بازدید و از این حرفا نیست و امیدوارم شما هم به این چیزها دل رو خوش نکنید...
هدف ما تنها ارائه یک محیط برای هواداران داماش با شرایط و ضوابط خاص هست. حالا هدف شما رو دقیق نمیدونم ...

یه چیز دیگه اینکه اون کسی که برای یه همچین قالبی ازتون اونقدر پول گرفته سرتون رو کلاه گذاشته... اگر دوست داشتید من چند طراح قالب خوب میشناسم که با مبلغی ناچیز میتونند باتون قالب بهتری رو طراحی کنند :wink:

موفق باشید
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان