[quote:054d2c2ced="MAZIYAR"]من معتقدم شراط پارسال ما به مراتب بدتر از این فصل بود و با این شرایطی که باشگاه داشت نباید انتظارات زیادی داشت و شاید جرقه ای که در این فصل در جام حذفی زده شده انتظارات رو بالا برد ولی همه ما به خوبی آگاه هستیم در چه شرایط سختی به سر میبریم و بازیکنان باغیرت شهرمون هم اینشرایط رو درک کردند که با حداقل های باشگاه ساختند.
فقط توصیه میکنم یک نگاهی به وضعیت شاهین بوشهر داشته باشید چون هم از لحاظ مالکیتی و هم کادرفنی شباهت زیادی بهشون داشتیم ولی ما کجا هستیم و چه شرایطی داریم و اونها کجان و چه حالی دارند[/quote:054d2c2ced]
ما سال قبلتر هم بازی پای فینال رو باختیم و نرفتیم فینال حذفی ... اون سال بازیکنانمون هم به اسم بهتر بودند ... پس موفقیت تیم در جام حذفی رو من نمی ذارم به حساب اتفاق بلکه به نظر من نمایش قدرت و فکر تیم بود ...
امسال از همون اول نظر شخصی من این بود که این تیم یک رتبه تک رقمی شیک میاره (1 تا 5 ) و به نظر من از لحاظ نوع بازی قطعا جزو 5 تا تیم بودیم ولی امتیازات مفتی که برادر گرانقدر آقای درخشان از دست داد و مقصر اصلیشون بود نذاشت که این اتفاق بیوفته ...
سال آینده هم با این وضع تمدید قرارداد ، به نظرم باز هم یک تیم [color=red:054d2c2ced][size=24:054d2c2ced][b:054d2c2ced]خصوصی[/b:054d2c2ced][/size:054d2c2ced][/color:054d2c2ced] عالی هستیم و من باز رتبه تک رقمی رو مد نظر دارم اما از 5 تا 10 ... اون هم دلایل مختلفی داره چون بازیکنانی از ما جدا شدند که پایه تیم ما بودند و سیستم و حرکت تیممون روی اونها بود ... اگه هم بهترین ها رو بیاریم باید کنار این تیم باشه تا هماهنگ بشه ... هماهنگی ای که مهدوی ، نظیفکار ، مختاری ، حاجتی ، آبشک ، سهرابی و ابراهیمی با هم داشتند ، به هیچ عنوان تکرار شدنی نیست مگر با سال ها کنار هم بازی کردن ... به نوعی این بازیکنان با هم بزرگ شدن و اگه یکی بگه "د" همه تا "دانای علی" میرن و میان ...
در کنار اینها بازیکنانی مثل جهانبخش و ابوذر اضافه شدند که به دلیل هوش و استعدادشون ؛ اونا خیلی بیشتر از تصور تونستند جا بیوفتند و انگار سالهاست کنار هم هستند ... هرچند بودند دوستانی مثل ....وابده....
من فکر می کنم با اضافه شدن کاردوست ، ما می تونیم سیستم بازیمون رو عوض کنیم و خلاصه بله ... ترکیب پیشنهادی هم بمونه نزدیک بازی ها ...