[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed1992 » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 2:24 pm

[quote:7ea98898ee="yankee"][quote:7ea98898ee="hamed1992"][quote:7ea98898ee="yankee"]فروزان در تمرينات گسترش فولاد حاضر شد

دروازه‌بان تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز تمرينات خود را آغاز کرد.

محسن فروزان بعد از جدايي از تراکتورسازي تبريز با عقد قراردادي يکساله به گسترش فولاد تبريز پيوست.

به گزارش فارس،اين بازيکن از امروز به اردو و تمرينات گسترش فولاد در سرعين اردبيل اضافه شد و کار خود را زير نظر رسول خطيبي آغاز کرد.

تيم فوتبال گسترش فولاد تا روز دوشنبه هفته آينده تمرينات خود را در اردوي سرعين دنبال مي کند.

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B4%D8%AF

/8/ این طرفداران فروزان الان کجان؟ دیگه فروزان رو بچه تبریزی خطاب کنید. به شخصه که دیگه دوست ندارم هیچ وقت داماش ببینمش. دیگه هم تشویقش تو ورزشگاه معنی نداره[/quote:7ea98898ee]
برادر عزیز آخه چرا یکسری از مسایل رو در نظر نمیگیری!!
فقط 1سوال ازت دارم:تو مطمینی که به فروزان بیشنهاد شد و فروزان نیومد؟یا با این وضعیت تیم که حتی بازیکنای تیم خودمون حرف رفتن میزنن بعدش انتظار داری فروزان بیاد؟[/quote:7ea98898ee]

حامد جان من اصلا بحثم این نیست که چرا داماش نیومد. مختار هست که هرجا دوست داره بازیکنه. من از این بدم میاد که زیاد تبریز تبریز میکنه همین. الانم که رفت تیم دوم تبریز. من فقط نظرم رو گفتم همین ابرار[/quote:7ea98898ee]
آرش جان من اگه حرفی زدم قصد بی احترامی بنظر شما نداشتم،آبرارا قوربان :P
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 4:32 pm

این فراهانی باز هم تمدید کردن باهاش فکر می کردم دیگه این فصل راحت می شیم از دستش
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 4:33 pm

[color=darkblue:fd64aac81f]آقای عابدینی حتی اگر بازیکنان فصل قبل ، بزرگی کردند و منت سرت گذاشتند و تمدید قرارداد کردند ، فکر نکن این تیم فاقد نقاط ضعف هست ، خیر
یک نگاهی به سایر تیم ها بینداز ، بله تا دندان مسلح هستند ،
یکی از دوستان عزیزم در همین تاپیک عنوان نمود که با تمدید قرارداد بازیکنان فقط در سه پست ضعف داریم !!!!!!!!!!!!!!!
اولاً که سه پست نیست ، بلکه با احتساب و احتمال محرومیت و یا مصدومیت می شود 6 نفر ( در سه پست) ثانیاً به نظر بنده بیش از3 پست هست ، در ضمن از افرادی چون فراهانی و نصرتی چی خیری دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
که پول مفت رو به حلقوم این نفرات تزریق کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!استفاده از بازیکنان امید شرافت داره به استفاده از صد تا از این نمونه بازیکنان.
در هر حال تقریباً با ته کشیدن بازیکنان خوب داخلی ، ضرورت جذب بازیکنان خارجی تاپ در داماش بیش از پیش به چشم می آید .
من اگه جای عابدینی بودم ، بجای هدر دادن پول و استفاده از افرادی نظیر نصرتی و فراهانی ، این پول رو در جهت خرید بازیکنان تاپ خارجی هزینه می کردم .
اگه فراهانی و نصرتی واقعاً مستعد بودند تا حالا می بایست فیکس بازی می کردند .[/color:fd64aac81f]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 4:44 pm

[quote:adf71a1b09="RASHTBOY"][color=darkblue:adf71a1b09]آقای عابدینی حتی اگر بازیکنان فصل قبل ، بزرگی کردند و منت سرت گذاشتند و تمدید قرارداد کردند ، فکر نکن این تیم فاقد نقاط ضعف هست ، خیر
یک نگاهی به سایر تیم ها بینداز ، بله تا دندان مسلح هستند ،
یکی از دوستان عزیزم در همین تاپیک عنوان نمود که با تمدید قرارداد بازیکنان فقط در سه پست ضعف داریم !!!!!!!!!!!!!!!
اولاً که سه پست نیست ، بلکه با احتساب و احتمال محرومیت و یا مصدومیت می شود 6 نفر ( در سه پست) ثانیاً به نظر بنده بیش از3 پست هست ، در ضمن از افرادی چون فراهانی و نصرتی چی خیری دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
که پول مفت رو به حلقوم این نفرات تزریق کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!استفاده از بازیکنان امید شرافت داره به استفاده از صد تا از این نمونه بازیکنان.
در هر حال تقریباً با ته کشیدن بازیکنان خوب داخلی ، ضرورت جذب بازیکنان خارجی تاپ در داماش بیش از پیش به چشم می آید .
من اگه جای عابدینی بودم ، بجای هدر دادن پول و استفاده از افرادی نظیر نصرتی و فراهانی ، این پول رو در جهت خرید بازیکنان تاپ خارجی هزینه می کردم .
اگه فراهانی و نصرتی واقعاً مستعد بودند تا حالا می بایست فیکس بازی می کردند .[/color:adf71a1b09][/quote:adf71a1b09]

ازون موقع که خبر اومده فراهانی تمدید کرده دارم دیونه میشم,کی میشه ما از امثال اینا راحت بشیم؟؟!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 4:56 pm

فرهانی دروازه بان مطمنی نیست و بزی موارد هم سوتی میده ولی رودباریان باز وضعیت بهتری داره
منم فکر میکنم با از دست دادن ابراهیمی و جهانبخش و رفتن آبشک و نظیف کار به تیم خیلی فشار بیاد
دوستانی هم که هی بحث بازیکنان امید رو پیش میکشین لطفا یه نگاه به بازیکنان تیم های دیگه بندازین و بعد فکر کنین با بازیکنای امید میشه کاری کرد ؟
نهایتش اینه واسه بقا بجنگیم
ما نیاز به بازیکنای خوبی در پست های مختلف داریم
در ضمن با بی ارزش بودل ریال ایران و ارز بین المللی بازیکنای تاپ خارجی در توان تیم داماش نخواهد بود دوست عزیز
نمیدونم سرنوشت داماش این فصل چی میخواد بشه ولی امیدوارم عاقبت به خیر بشیم با این اوضاع
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 4:59 pm

[quote:a5c64a6760="r4sht"]فرهانی دروازه بان مطمنی نیست و بزی موارد هم سوتی میده ولی رودباریان باز وضعیت بهتری داره
منم فکر میکنم با از دست دادن ابراهیمی و جهانبخش و رفتن آبشک و نظیف کار به تیم خیلی فشار بیاد
دوستانی هم که هی بحث بازیکنان امید رو پیش میکشین لطفا یه نگاه به بازیکنان تیم های دیگه بندازین و بعد فکر کنین با بازیکنای امید میشه کاری کرد ؟
در ضمن با بی ارزش بودل ریال ایران و ارز بین المللی بازیکنای تاپ خارجی در توان تیم داماش نخواهد بود دوست عزیز
نمیدونم سرنوشت داماش این فصل چی میخواد بشه ولی امیدوارم عاقبت به خیر بشیم با این اوضاع[/quote:a5c64a6760]
ابشک و نظیفکار تمدید کردن.
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 5:25 pm

[quote:ce898fd763="r4sht"]فرهانی دروازه بان مطمنی نیست و بزی موارد هم سوتی میده ولی رودباریان باز وضعیت بهتری داره
نمیدونم سرنوشت داماش این فصل چی میخواد بشه ولی امیدوارم عاقبت به خیر بشیم با این اوضاع[/quote:ce898fd763]
با همین بازیکنا و فقط یک مهاجم خوب و یک هافبک میتونیم سهمیه آسیا رو بگیریم
به شرطی که همه این بازیکنا تمدید کنن
و مهاجم خوب و گلزن هم بیارن
ان شا له مهاجم های داماش رو فرم باشن تا موقعیت از دست ندیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 5:54 pm

آقاجان میلاد نصرتی دیپورت شد و حتی قبل از اینکه جوابش کنند من نظرات شما رو به کادرفنی باشگاه گفتم که به گوش عابدینی هم رسید.
اما در جواب دوستی من باید عرض کنم بر خلاف برخی دوستان عقیده دارم به جز چهار پنج تیم اول باقی تیم ها وضعشون اسفناک هست و مهم اسکلت تیم بود که ما تونستیم حفظش کنیم و مسلما عملکرد ما امسال بهتر از فصل قبل هست.
حالا یه خبر در گوشی هم بهتون بدم که انکان داره یه نفر از لیست خارج بشه که شما هم بدتون نمیاد.خواهشا پیش بینی نکنید تا الکی شایعه درست بشه.
رضا کاردوست و یه بازیکن دیگه هم از شنبه میرن سر تمرین و اگه نظر کادرفنی رو جلب کردند قرار داد بسته میشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:13 pm

[quote:66b98e87d8="MAZIYAR"]آقاجان میلاد نصرتی دیپورت شد و حتی قبل از اینکه جوابش کنند من نظرات شما رو به کادرفنی باشگاه گفتم که به گوش عابدینی هم رسید.
اما در جواب دوستی من باید عرض کنم بر خلاف برخی دوستان عقیده دارم به جز چهار پنج تیم اول باقی تیم ها وضعشون اسفناک هست و مهم اسکلت تیم بود که ما تونستیم حفظش کنیم و مسلما عملکرد ما امسال بهتر از فصل قبل هست.
حالا یه خبر در گوشی هم بهتون بدم که انکان داره یه نفر از لیست خارج بشه که شما هم بدتون نمیاد.خواهشا پیش بینی نکنید تا الکی شایعه درست بشه.
رضا کاردوست و یه بازیکن دیگه هم از شنبه میرن سر تمرین و اگه نظر کادرفنی رو جلب کردند قرار داد بسته میشه.[/quote:66b98e87d8]
مازایار جان می شه مخفف اسمشو بگی
یا اینکه غیر بومیه یا بومی
یه راهنمایی بکن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:19 pm

تا شنبه قطعی میشه و اعلام میکنم.
غیربومیه

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:36 pm

[quote:ca304df19d="MAZIYAR"]آقاجان میلاد نصرتی دیپورت شد و حتی قبل از اینکه جوابش کنند من نظرات شما رو به کادرفنی باشگاه گفتم که به گوش عابدینی هم رسید.
رضا کاردوست و یه بازیکن دیگه هم از شنبه میرن سر تمرین و اگه نظر کادرفنی رو جلب کردند قرار داد بسته میشه.[/quote:ca304df19d]\

[color=red:ca304df19d] دوست عزیز ما باید داماش رو با چهار پنج تیم اول مقایسه کنیم ، سایر تیمها که نمی توانند مبنای قیاس شدن قرار گیرند ، اگرچه معتقدم ، با نگاهی به جدول نقل و انتقالات که در هر سایتی قابل دسترسی می باشد ، بیش از 4 و 5 تیم یارگیری مناسب نموده اند
یادم هست ، پارسال ، صحبت از داماش آسیایی بود که یازدهم شدیم ، امیدوارم امسال بعضی ها بیشتر به فکر احساسات صادقانه مردم شریف رشت باشند و به سایر مسائل کمتر توجه کنند ، اگرچه . . .[/color:ca304df19d]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:43 pm

مازیار جان ما پیش بینی نمیکنیم ولی به نظر میاد معلومه کیه!!!تقریبا اکثریت بچه های سایت از سبک بازی آقای (الف_ح) خوششون نمی آد!!! :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:49 pm

[quote:f37b031306="The_King_of_rasht"]مازیار جان ما پیش بینی نمیکنیم ولی به نظر میاد معلومه کیه!!!تقریبا اکثریت بچه های سایت از سبک بازی آقای (الف_ح) خوششون نمی آد!!! :wink:[/quote:f37b031306]
فکر نکنم اون باشه چون به نظر بازیکن مطمینیه
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 6:54 pm

من معتقدم شراط پارسال ما به مراتب بدتر از این فصل بود و با این شرایطی که باشگاه داشت نباید انتظارات زیادی داشت و شاید جرقه ای که در این فصل در جام حذفی زده شده انتظارات رو بالا برد ولی همه ما به خوبی آگاه هستیم در چه شرایط سختی به سر میبریم و بازیکنان باغیرت شهرمون هم اینشرایط رو درک کردند که با حداقل های باشگاه ساختند.
فقط توصیه میکنم یک نگاهی به وضعیت شاهین بوشهر داشته باشید چون هم از لحاظ مالکیتی و هم کادرفنی شباهت زیادی بهشون داشتیم ولی ما کجا هستیم و چه شرایطی داریم و اونها کجان و چه حالی دارند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 7:19 pm

[quote:054d2c2ced="MAZIYAR"]من معتقدم شراط پارسال ما به مراتب بدتر از این فصل بود و با این شرایطی که باشگاه داشت نباید انتظارات زیادی داشت و شاید جرقه ای که در این فصل در جام حذفی زده شده انتظارات رو بالا برد ولی همه ما به خوبی آگاه هستیم در چه شرایط سختی به سر میبریم و بازیکنان باغیرت شهرمون هم اینشرایط رو درک کردند که با حداقل های باشگاه ساختند.
فقط توصیه میکنم یک نگاهی به وضعیت شاهین بوشهر داشته باشید چون هم از لحاظ مالکیتی و هم کادرفنی شباهت زیادی بهشون داشتیم ولی ما کجا هستیم و چه شرایطی داریم و اونها کجان و چه حالی دارند[/quote:054d2c2ced]

ما سال قبلتر هم بازی پای فینال رو باختیم و نرفتیم فینال حذفی ... اون سال بازیکنانمون هم به اسم بهتر بودند ... پس موفقیت تیم در جام حذفی رو من نمی ذارم به حساب اتفاق بلکه به نظر من نمایش قدرت و فکر تیم بود ...

امسال از همون اول نظر شخصی من این بود که این تیم یک رتبه تک رقمی شیک میاره (1 تا 5 ) و به نظر من از لحاظ نوع بازی قطعا جزو 5 تا تیم بودیم ولی امتیازات مفتی که برادر گرانقدر آقای درخشان از دست داد و مقصر اصلیشون بود نذاشت که این اتفاق بیوفته ...

سال آینده هم با این وضع تمدید قرارداد ، به نظرم باز هم یک تیم [color=red:054d2c2ced][size=24:054d2c2ced][b:054d2c2ced]خصوصی[/b:054d2c2ced][/size:054d2c2ced][/color:054d2c2ced] عالی هستیم و من باز رتبه تک رقمی رو مد نظر دارم اما از 5 تا 10 ... اون هم دلایل مختلفی داره چون بازیکنانی از ما جدا شدند که پایه تیم ما بودند و سیستم و حرکت تیممون روی اونها بود ... اگه هم بهترین ها رو بیاریم باید کنار این تیم باشه تا هماهنگ بشه ... هماهنگی ای که مهدوی ، نظیفکار ، مختاری ، حاجتی ، آبشک ، سهرابی و ابراهیمی با هم داشتند ، به هیچ عنوان تکرار شدنی نیست مگر با سال ها کنار هم بازی کردن ... به نوعی این بازیکنان با هم بزرگ شدن و اگه یکی بگه "د" همه تا "دانای علی" میرن و میان ...

در کنار اینها بازیکنانی مثل جهانبخش و ابوذر اضافه شدند که به دلیل هوش و استعدادشون ؛ اونا خیلی بیشتر از تصور تونستند جا بیوفتند و انگار سالهاست کنار هم هستند ... هرچند بودند دوستانی مثل ....وابده....

من فکر می کنم با اضافه شدن کاردوست ، ما می تونیم سیستم بازیمون رو عوض کنیم و خلاصه بله ... ترکیب پیشنهادی هم بمونه نزدیک بازی ها ... :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان