[quote:dae348b1bd="kiavash"]آقایان-آبراران-دوستان عزیز چرا ناراحت هستید؟
آیا ما از سپاسی شیراز کمتریم؟یادتون میاد که سپاسی اولین بار در چه سالی از لیگ پایین تر اومده بالا؟(یادتونه با محمود فکری و مهابادی و...)
اوایل چندتایی بازیکن اسم ورسم دار داشتن:برومند گلرشون بود پورمند دفاعشون بود اکبرپور -رحمتی و خیلیا دیگه رو به لیگ معرفی کردن.فقط یه بار سقوط کردن
حالا یه نگاه به خودمون بندازیم:از گذشتمون شروع میکنم.پگاه با کلی سرو صدا وخریدهای آنچنانی وسرشناس وبعضآ بازیکنای مسن:زنده یاد حجازی-پژمان نوری-حسن زاده-طهماسبی-شیردل-آتیلا حجازی-داریوش یزدانی-دین محمدی-ساشا ایلیچ-تقی پور وبعدها در داماش:غلامی-مهدوی کیا- زنیدپور-محمد محمدی وخیلیا دیگه که ممکنه از یادم رفته باشن
تا همین 2 فصل پیش ما خریدای خوبی داشتیم.حالا 2فصله که با مشکل مواجهیم.هیچ ایرادی نداره[size=18:dae348b1bd].باور کنید با همین بضاعت میتونیم بازم شگفتی های خوبی خلق کنیم.قبول دارم که سخته اما ما رشتی ها همیشه ثابت کردیم که میتونیم.فوتبال گیلان و رشت از هر لحاظ برتر از شیراز و سپاسی وامثال اوناست[/size:dae348b1bd].یه مثال میزنم تا خیالتونو راحت کنم که همیشه خرید کردن نتیجه نمیده.همین پرسپولیس در 2فصل اخیر با این همه بازیکن ستاره به کجا رسید؟
قاضی-انصاریفر-کریمی-گردان-حقیقی-نوری-بنگر-سید جلال-ماهینی-و....
در 2فصل اخیر به ترتیب هفتم و دوازدهم شدند(قبول دارم مربی ومدیریت و... در کسب نتایجشون دخیل بوده)
[color=green:dae348b1bd]بهتون قول میدم اگه با همین مربی وبازیکنا باشرط حمایت از طرف باشگاه و طرفدارا حتما نتیجه میگیریم.حالا در کنارش ممکنه بازیکنی به تیم اضافه بشه یا نه.[/color:dae348b1bd]
ولی ما با تمرکز بیشتر رو تیم با همین ظرفیتا به هدفمون میرسیم ومطمئن باشید بازیکنای جدیدی به فوتبال معرفی خواهیم کرد.همانطور که تا الان معرفی کردیم
چرا ما تیم سازنده لیگ لقب نگیریم؟چرا ما یه آرسنال از مدل ایرانی نباشیم.من در افشین ناظمی این قدرت رو میبینم که بتونه تیم رو روپا نگه داره
به امید اینکه فصل خوبی در پیش داشته باشیم.واز همتون خواهش میکنم اینقدر با دید منفی نگاه کنید چون واقعا انرژی منفی به تیم میده.هر بازیکنی هم که نمیخواد یا نمیتونه بهتره بره که هم واسه ما هم واسه خودش بهتره. داماش همیشه زنده خواهد بود

[/quote:dae348b1bd]
کاملا موافقم بالاخره یکی حرف دل ما رو زد
دم شما گرم
مطمینا تیمی که بازیکن ساز باشه سود بیشتری هم عایدش می شه و یه منبع درآمد بازیکنای ما می شن مثلا همین جهانبخش که به هلند رفت هم پرچم داماش بالا رفت و هم یه پولی به تیم تزریق شد