توسط hamidjavan » پنج شنبه ژانويه 16, 2014 2:36 pm
امروز بابای دوست صمیمی من فوت کرده بود ورفتم مراسم تدفینش و نتونستم بازی را ببینم و وقتی نتیجه بازی را تو قبرستان از اینترنت دیدم انگار منو تو قبر کردند و دارند روی من خاک میریزندکاش که اینجوریبود و این روزهارا نمی دیدم.
اما باخت داماش و تیره روزیهای این تیم واقعیتهای فوتبال و زندگی است بعضی ها دارند تلاش می کنندزحمت میکشند و برنامه دارند اما ما چی؟ تیم ما پارسال هم با وجود جهانبخش و حسین ابراهیمی با دستهای حاج صفی از سقوط نجات پیدا کرد در روزهای آخر. و مسلم بود تولیگ 16 تیمیاین تیم با این بضاعت مشکل داره حتی با وجود جهانبخش وحسین ابراهیمی . اما آنی که باید اینها را می فهمید نفهمید که نفهمید. پارسال هم تیم ما با وجود همین مهاجمان به اضافه جهانبخش و ابراهیمی وکبه هفته ها در گلزنی مشکل داشت. اما چی کار کردند تیم ما روزبه روز ضعیفتر وضعیفتر شد. نیم فصل هم که نگو گریه ام میگیره. تو 40 کیلومتری ما مربی تیم رقیب حاضر نمیشه مدیرعامل برای حل مشکل مالی حتی یه بازیکن بفروشه اما ما به تیممون چوپ حرتج زدیم مربیمون هم مثل ماست وایساد نگاه کرد اردو لغو شد بازهم آقای ماست نگاه کرد بازیکن جذب نشد امابازهم حرف نزد که نزد چون مدیرعاملمون خیلی بزرگه امیره سرداره ریس فیفاست-دیکتاتوره هیشکی حق نداره اعتراشض کنه به سرنوشت محمد آبشک ومهدوی بعداز بازی با پرسپولیس دچار میشه. متاسفانه مشکل ما بازیکنان ما نیستند تو بازی قبلی مختاری اشتباه کرد این بازی هم نظیفکار - و فراهانی هم که داره سه سال تو داماش ویه سال تو پیکان اشتباه میکنه. واقعیت اینه که تو شرایط فعلی که تمام فرصتهای یارگیری و تقویت وبهسازی تیم را از دست داده ایم ظرفیت تیم ماهمین هست.
تو شرایط ایده آل هم که تمام مشکلات مالی و مدیریتی تیم حل بشه فقط تیم ما کمی بهتر از تیم فعلی است و برای عدم سقوط هم باید دست به دعا ودستهای مثل حاج صفی امیدوار بود. میدونید چرا ؟ چون آن موقعیکه باید تیم تقویت میشد مشکلات برطرف میشد ما خواب بودیم خواب خواب. یادش به خیر بعداز جدایی حسین ابراهیمی کلی این بچه توسط امیر ما زیرسوال رفت وکوبیده شد و قرار شد تیم توسط این امیر پراز بازیکن بشه. خاک تو سر ما که چشممون به این آقاست. نمیشه از تیمی که مدیرعاملش نامه میده میگه همه میتونند برند همه آزادند و الا آخر چه انتظاری میشه داشت. آخر فصل هم میگه من تیم رشت را که همیشه ژتونش 2 سال تو لیگ برتر بود را 3سال تو لیگ برتر نگاه داشتم من کار بزرگی کردم. البته امیدوارم که مرد باشهتا پایان فصل بمونه و جوابگو باشه.
از نمایندگان رشت هم که هیچی نمیشه انتظار داشت نه تو مجلس نه تو شورای شهر. یادمه قبل از شروع فصل تو انتخابات گفتیم بریم رای بدیم الماس خاله و چندتا دیگه بیاند که هوای داماش را داشته باشند اگه بچه های همین سایت یک یا دونفر از اعضای خانواده شون را راضی میکردند بیاند به نفرات موردنظر رای بدهند حداقل وضعمون اینجوری نبود اما دوستان گفتند آه سر بازی اوسر هم بازیه. خوب وقتی ما نتونستیم 8هزار رای تو شوراء بیاریم چه جوری میتونیم از نمایندگان شهرمون انتظار حمایت داشته باشیم. اصلا" فوتبال برای مردم این شهر چقدر اهمیت داره . اندازه یه لاین گرفتن و فحش دادن. البته اینجا هم باید یادی بکنم از دوستان احمق که به دلالیل احمقانه و واهی حاضر نبودند بازیکنی مثل نزهتی که تیممون کاملا" بهش نیاز داشت به تیم بیاد. وقتی همچین تماشاگرانی داریم لیگ 1 هم برامون زیادیه.
کلا" این قانون فوتبال وزندگیه آنی که بیشتر زحمت میکشه برنده هست نه آنی که مصاحبه میکنه ادعا داره . همین سپاسی تو نیم فصل بکریج و نزهتی را گرفت اما ما چه کردیم . هیچی فقط سهم ما از این فوتبال شده غصه خوردن وت سزخودمون زدن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
hamidjavan در پنج شنبه ژانويه 16, 2014 2:43 pm .