[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_farse » جمعه نوامبر 08, 2013 3:56 pm

[quote:ffed64f957="r4sht"][quote:ffed64f957="amirdamashcity"][quote:ffed64f957="kiavash"][quote:ffed64f957="amirdamashcity"][quote:ffed64f957="mahmood1331"][quote:ffed64f957="r4sht"]پرونده این جام که این همه روش حساب باز کردیم بسته شد
حالا دیگه هیچ انگیزه فوتبالی ندارم واسه امسال
توی لیگ برتر که اصلا فکر اینکه بتونیم سهمیه چهارم رو هم کسب کنیم ندارم با این اوضاع
یک نیم فصل داریم واسه میانه جدول ماندن
دیگه حتی حس کامنت گذاشتن رو ندارم
واقعا امروز باید برای ناظمی و تیم داماش متاسفم بود
بدترین شکل ممکن بازی کردیم
جالب اینکه راه اهن بدتر از ما بود و به این تیم باختن واقعا دردناکه[/quote:ffed64f957]

[size=18:ffed64f957][color=black:ffed64f957]دوستان عزيز دنيا كه به آخر نرسيده
با شرايطي كه از نظر مالي و نيمكت ذخيره ها داريم بايد خدا رو شكر كنيم كه تيم تو نيم فصل اول ،تك رقمي شديم
با نيمكت جوون و كم وزني كه داريم نبايستي زياد از حذف تو جام حذفي ناراحت باشيم

ضمناً دوست عزيز r4sht به فرض كه بيايم و با جام حذفي الان آسيايي بشيم ،به نظر شما با اين وضعيت بودجه اي تو مسابقات آسيايي چيكار ميتونيم انجام بديم به غير از كيسه گل شدن؟

من هم با بقيه دوستان هم نظر هستم كه بايد واسه نيم فصل دوم چند تا بازيكن مثمر ثمر بگيريم

ضمناً امروز فوق بي انگيزه بوديم و يه طورايي ،چه رو سكو و چه تو تيم خودمون رو از پيش برنده ميدونستيم[/color:ffed64f957][/size:ffed64f957][/quote:ffed64f957]

چرا میخوایم خودمون رو گول بزنیم الان اگه سرمربی غیر بومی بود شما اینطوری منطقی برخورد میکردی؟ اتفاقا اگه جلوی این مشکل یا بهتره بگیم فاجعه گرفته نشه بله دنیا به آخر میرسه. من امروز که از ورزشگاه داشتم میومدم خونه امیدوار بودم اینجور کامنت هایی که همش میخوان هوادارا رو به آرامش دعوت کنن نبینم.چرا ما نباید مشکلات تیمو بزرگ کنیم؟چون مربی بومیه؟چون اگه خدای نکرده بیفتیم دسته یک به خاطر مربی بومی ما رو نگه میدارن تو لیگ؟ بخدا داریم به تیم خیانت میکنیم الان هر تیم دیگه بود هواداراش به حرف اومده بودن اینقدر ما آروم هستیم کل تیم باورشون شده چه ببریم چه ببازیم اعتراضی نیست و مهم نیست چه نتیجه ای میگیریم برای همین بی تفاوت شدن.مگه برای همین تارتار تو ورزشگاه به خاطر تاکتیک زیرتوپ زدن حیا کن رها کن راه ننداختیم؟ حالا من نمیگم اینکارو کنیم ولی حداقل اینقدر ریلکس رو مشکلات سرپوش نذاریم بهتره نقاط ضعف رو گنده کنیم تا تیم مجبور به رفعش بشن نه ما رو به عنوان یه بازیچه فرض کنن.بهانه نیمکت و مالی دیگه قدیمی شده این تیم تاکتیک نداره بهتر اینو قبول کنیم.البته من از شیوه بازی تیم ناراحتم وگرنه امیدی به قهرمانی در جام حذفی نداشتم و از قبل پیش بینی کرده بودم حذف میشیم.[/quote:ffed64f957]
شما فکر میکنی مشکلات تیم به این راحتی حل میشه؟؟؟؟عابدینی با این همه سابقه و همتی که کرد آخرش تسلیم شد!!مثلا ما بیایم شعار بدیم مشکلی حل میشه؟جز اینکه تو تیم چند دستگی پیش میادو خدای نکرده سقوط؟؟؟؟فکر میکنی بعد چی میشه؟یهو همه چیز درست میشه؟مشکلات تیم به این راحتیا نیست!داداش من اینقدر تاکتیک تاکتیک نکنید!کدوم تیما تو ایران الان با تاکتیک بازی میکنن؟در حال حاضر تیمی با تاکتیک میتونه بازی کنه که پول داشته باشه تا بتونه مربی و بازیکن داشته باشه!ما نه پول داریم نه بازیکن و نه مربی در حد بالا.بعد دم از تاکتیک میزنی؟همین راه آهن تاکتیکی بازی میکنه که پایین جدوله؟بجز سرخابی ها-سپاهان-تراکتور-نفت-سایپا که هم پول دارن هم بازیکن بقیه تیما دارن چک وپر میزنن.چه مس و ذوب با اون همه سرمایه!چه سپاسی و ملوان که مثل ما بی پولن.همه بی تاکتیک هستیم.مگه بدون بازیکن و مربی وپول میشه تاکتیکی هم بازی کرد؟؟وقتی تیمت بازیکن سطح بالا نداره مربیش دستش خالیه وخودشم کم تجربه.به همه اینا بی پولی رو هم اضافه کن.اونوقت انتظار تاکتیک داری؟تا همینجاشم ما شاهکار کردیم!خودتو بذار جای تماشاگرای مس یا ذوب بعد ببین در مورد داماش چی میگی!مطمئنا اونا میگن آخه داماش بدون پول بدون بازیکن اومده نیمه بالای جدول اما ما چی؟یکم انصاف هم خوبه بلا میسر.البته شما هم دلت واسه تیم میسوزه.اما الان زمان حمایته[/quote:ffed64f957]
1- جوابم رو گرفتم اصل قضیه همین بود ما نه بازیکن درست وحسابی داریم و نه سرمربی این جمله رو قبول دارم
2- من نگفتم شعار بدیم حتی ذکر کردم کار درستی نیست و منظورم این بود نباید به بهانه مالی رو اشتباهات تیم سرپوش گذاشت، وگرنه من از همه مشکلات تیم مثل شما با خبرم
3-راه آهن از نظر من من مثل داماش استحقاق برد رو نداشت و به هیج وجه نمیگم این تیم تاکتیک خوبی داره.
4-من چرا باید خودمو بزارم جای هوادارن ذوب و مس ما داریم واسه این تیم خون و دل میخوریم و حق انتقاد داریم ولی اونا چی اون اصلا حق اظهار نظر ندارن چون کاری واسه تیمشون انجام نمیدن.من وقتی داماش میبازه تا یه ماه ناراحتم ولی شما اگه یه هوادار از این دو تیم بیاری اینطوری باشه من دیگه حرفی ندارم.
5-ممنون از اینکه درک کردی این حرفا از روی دلسوزیه وگرنه این مسائل منفعتی واسه من نداره.[/quote:ffed64f957]

[color=blue:ffed64f957]راستش الان اومدم دیدم بچه ها از درد دل و ناراحتیم این همه کامنت گذاشتن شرمنده شدم نظر ندم . ببینید دوستان حرف یکی از بچه ها درسته کدوم یکی از تیم ها واقعا تاکتیک دارن ؟ با ثبات و رو به رشد بازی میکنند ؟ فوتبال ایران احساسی هست و داماش از این قاعده مستثنا نیست [/color:ffed64f957]
[color=blue:ffed64f957]نگاه کنید همین داماش چطور ذوب اهن رو 5 تا میزنه بعد به راه اهن بحران زده توی رشت توی عضدی میبازه ؟ اینکه دوستان میگن راه اهن تیم خوبیه کاملا در اشتباه هستند اونا 4 تا پاس سالم نداشتن و کلا واسه پنالتی اومده بودن ولی ما جوری بازی کردیم انگار 2 تا گل زدیم . ما واقعا بد بازی کردیم و شخص ناظمی باید مسولیت این حذف شدن رو به گردن بگیره چون ترکیب بسیار بدی فرستاد توی زمین و نتیجش هم شکست خفت بار از راه اهن ته جدولی تو رشت شد بعدش اینکه چرا دوستان میگن داماش اگه حتی اسیایی میشد با کدوم پول میخواست بازی کنه ؟ در جواب باید بگم اولا کلی اسپانسر پیدا میشد و بعد کلی بازیکن باری بازی در آسیا از خداشون بود بیاد داماش و خودت ای اف سی مبلغی به همه تیم ها کمک میکنه همین طور فدراسیون و در اخر سطح فوتبال رشت بسیار بالاتر میرفت و همه اینا فقط 4 تا برد میخواست که محال نبود ولی باور نداشتن مجموعه باعث شد اولین بازی ما اخریش توی حذفی باشه / از طرفی با اختلاف امتیار و بازی های نا امید کننده ای که داریم میکنیم حتی فکر سهمیه گرفتن از لیگ هم در حد رویاست حالا من هوادار واقعا به چی دل خوش کنم ؟ در اخر اینم باید بگم که ناظمی سرمربی ترسویی هست یا شده و این بومی بودن باعث میشه هوادارا حجب و حیا به خرج بدن - در اخر به عنوان یه برادر دست همه بچه ها رو میبوسم و از زحماتشون تشکر میکنم که توی سرما و گرما پشت این تیم هستن . به امید روز های خوب برای داماش [/color:ffed64f957][/quote:ffed64f957]

من با نظر محمود موافقم در مورد اینکه باید یه مقدازی نقد دلسوزانه رو به تیم و شخص افشین ناظمی منتقل کرد.امروز تیممون بی انگیزه و سرد بود ، افشین خان یه ذره از نظر القاء انگیزش ضعیفه،باید اینو قبول کرد.در ضمن با مشکلاتی که amirdamashcity هم گفت موافقم ولی حمایت کور کورانه هم نباید کرد.افشین خان تازگیا اصلاً مسِِؤولیت باخت رو قبول نمیکنه و حتی نمیگه داماش بد بود و این باعث میشه آدم حس کنه به شعورش توهین شده.به نظرم تیم ما نیاز مبرم به یک هافبک چپ خوب،یه هافبک طراح و یه دفاع وسط سرعتی داره.دفاع هامون خیلی کندن و راحت رو سرعت جا میمونن.طراحی تو تیم نداریم.اضافه شدن هافبکها وقت حمله خیلی ضعیفه و تقریباً نیست.چپمونم که تعطیل،انگار ابوذر تنها داره چپ بازی میکنه.نمیدونم میتونیم خرد داشته باشیم یا نه،ولی اگه نداشته باشیم نیم فصل دوم وضعمون بد میشه به نظرم
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه نوامبر 08, 2013 4:53 pm

فقط از تنها چيزي كه ديروز خوشم اومد اون خداحافظي كبه بود كه نشون داد مرام و معرفت اين بازيكن خارجي از خيلي ها بيشتره
آخرين ويرايش توسط Forza-Rasht on شنبه نوامبر 09, 2013 5:47 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 6:25 pm

[quote:dc9ddd1cb7="sepidroudi"]نکات بازی: حاجی زاده بد بود - افشین بعد اینهمه نیمکت نشینی خوب عمل کرد در مجموع - دیگه همش بی برنامه و بی هدف، نکته دیگه ای نداشت بازی[/quote:dc9ddd1cb7]

[color=blue:dc9ddd1cb7]آقاااااااا براااااااااااا ، مرده پاسور اول تیمه ، بعد شما میای میگی بد ! مگه میشه ؟[/color:dc9ddd1cb7]
[color=black:dc9ddd1cb7]بد امثال اون آبشک و مهدی هستند که تو زمین راه میرن ... [/color:dc9ddd1cb7]
[color=red:dc9ddd1cb7]گرفتی مارو؟!؟![/color:dc9ddd1cb7]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 6:39 pm

[quote:d599fb1d0c="Damash1"]به نظر من بیشتر دوستان با شیوه بازی مخالفن تا نتیجه ... اگه یه بازی خوب میکردیمو میباختیم انقد به تیم خرده نمیگرفتیم ... واقعا در حد افتضاح بودیم[/quote:d599fb1d0c]
[color=green:d599fb1d0c]بله ، احسنت.[/color:d599fb1d0c]
[color=blue:d599fb1d0c]ما سال قبل تو رشت 2-1 به تراکتور با ناظمی باختیم و یا حذفی اوت شدیم، اما تیم تشویق شد و خسته نباشید گفتیم.[/color:d599fb1d0c]
[color=red:d599fb1d0c]من موافق hamidjavan هستم، اما نه تنها مهره ها و بازیکنان، بلکه ضعف فنی تیم از جنبه کادر هم باید پوشش داده بشه.[/color:d599fb1d0c]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 08, 2013 6:42 pm

[color=brown:2943e91109]خیلی خوشحال امروز رشت نبودم و بازی نیومدم ! چون 3 حالت پیش میومد: یا سر خودم، یا ناظمی یا حاجی زاده بلا می آوردم.[/color:2943e91109]
[color=darkblue:2943e91109]امیدوارم به دوستان ما (موافقین پر و پا قرص ژاوی تیم ما) ثابت شده باشه که هافبک دفاعی یعنی چی و
حساسیت و اهمیت این پست درک کرده باشند.[/color:2943e91109]
[color=black:2943e91109]من مخالف حرف دوستمون (golsar-boy) هستم، خب از کجا معلوم ما در مراحل بعد تراکتور و پرسپولیس
نمیبردیم؟ بازی های سختی بود اما هیچ چیزی غیرممکن نیست.[/color:2943e91109]
[color=blue:2943e91109]البته احتمالا منظور شما اینه که با این طرز تفکر جلوی راه آهن هی فرت فرت میبازیم و حالا چه برسه به تیمهای
قویتر! که البته حق با شماست و تا زمانیکه فکر خراب و غلط در تیم حاکم باشه همینه.[/color:2943e91109]
[color=red:2943e91109]به شخصه حرف پیش و ابتدا فصلمو پس میگیرم و از این لحظه هیچ حمایتی از شخص ناظمی (حالا چه مسئول این
بی کیفیتی هست و یا نیست) نمیکنم.
قرار ما بود از ناظمی با این امکانات کم و مشکلات حمایت بشه ولی به ما ثابت بشه اونم داره زحمت میکشه، ولی
مثل اینکه جامه سرمربیگری با تنش غیرهمحوانی داره!
وقتی ما یکسری اشتباهات تکراری هی مرتکب بشیم یا نمیتونم اون اشتباهات پیدا کنیم و یا داریم لجبازی میکنیم!!!
که هردوش زشت و ناپسند هستند.[/color:2943e91109]
[color=green:2943e91109]خلاصه، این ره به ترکستان هست و ولاغیر .[/color:2943e91109]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed-rashti » شنبه نوامبر 09, 2013 12:23 am

دوستان یه سوال .

آخر بازی دروازه بان راه آهن اومده بود سمت تماشاگرا . انگاری داشت از دور محترمانه حرف میزد !
کسی میدونه جریان چی بود؟؟؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه نوامبر 09, 2013 3:45 am

[size=10:0f2f55575a]سلام
آقایان بنظر من تیم بلحاظ مشکلات متعدد مالی و.... انگیزه بازی و بردن در جام حذفی را نداشت و همان بهتر که حذف شد تا بتواند بر روی لیگ تمرکز کند. ما اگر قهرمان حذفی هم میشدیم نهایتا" می شدیم ملوان که توسط تیم های دست چندم غرب آسیا مثل تیم های باشگاهی اردن و.... همان دور اول حذف شد. البته این مربوط به سالها قبل می شود که فوتبال در همه جای ایران و آسیا زیاد جدی گرفته نمیشد الآن که هیچ.منظور من این است تیم هایی مثل داماش نمی توانند در دو جبهه بازی کنند بهتر است تمرکزشان لیگ برتر باشد. جام حذفی را فراموش کنید و به آینده تیم در لیگ بیندیشید و بخصوص به تیم های پایه که تاکید من بیشتر تیم های پایه است تا آینده و بقاء تیم تضمین گردد. اما در مورد مربی یکی از آقایان مدعی است مربی خوب نداریم. سال ها همین حرفها زدیم نتوانستیم در یک بستر مناسب چند مربی تربیت کنیم نتیجه اش شد که درخشان خانه خراب کن به رشت بیاید و تیم را در آستانه سقوط قراردهد. این مایه عبرت ما نشده الآن نسلی وارد عرصه مربیگری شده که در آینده ای نه چندان دور می توانیم یک دوجین مربی لیگ برتری داشته باشیم. این حرف ها جز دلسردی نیرو های بومی ما فایده دیگری ندارد. همین آقای ناظمی و یا نظر محمدی اینان بسیار خوشفکر و با استعداد هستند و می توانند مربیان خوبی بشوند. همیشه این آقای جهنپور بوده که تیم را به لیگ برتر برده و بسیار برای تیم زحمت کشیده بنظر من ما پتانسیل خوبی برای مربیگری تیم های لیگ برتری داریم و در آینده این ثابت خواهد شد. ولی بنده خدا آقای ناظمی دستش خالی است و کار فوق العاده ای نمی تواند بکند . وظیفه ماست که از وی حمایت و در پیشبرد تیم به او کمک کنیم.
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه نوامبر 09, 2013 4:34 am

[quote:abb9e8a5ec="miladcivil"][color=brown:abb9e8a5ec]خیلی خوشحال امروز رشت نبودم و بازی نیومدم ! چون 3 حالت پیش میومد: یا سر خودم، یا ناظمی یا حاجی زاده بلا می آوردم.[/color:abb9e8a5ec]
[color=darkblue:abb9e8a5ec]امیدوارم به دوستان ما (موافقین پر و پا قرص ژاوی تیم ما) ثابت شده باشه که هافبک دفاعی یعنی چی و
حساسیت و اهمیت این پست درک کرده باشند.[/color:abb9e8a5ec]
[/color][/quote:abb9e8a5ec]
اقای میلاد خان ، فکر نکنم کسی در این سایت باشه که حامی و پر و پا قرص حاجی زاده در هر شرایطی باشه!
همان طور که به بازی مختاری ، هادی محمدی ، قدمی ، سیف الهی ، متوسل زاده و ... انتقاد وارد است به بازی حاجی زاده هم در این بازی انتقاد وارد است!
ولی قرار نیست اگر در مسابقه ی بعدی وظایفش رو درست انجام بده به دلیل دید بد بهش انتقاد کرد.
انتقاد کردن شما از دید من اصلا بد نیست و خیلی هم خوبه ، اما اینکه بیای به مخالفان خودتون تیکه بندازی اصلا درست نیست...
وقتی یه بازیکن دلش با تیم نیست چیکار باید کرد؟
دو سال پیش هم عابدینی بهش گفت بالای چشمت ابرو هست؟ابتدای فصل چی؟هر نیم فصل میرسه دوست داره میخواد بره...
میلاد جان اگه فقط یه مورد از رفتارها و گفتارها رو بهت بگم با تمام علاقه ای هم که به اون بازیکن داری ، قیدش رو میزنی...
آبشک از نگاه هوادار بازیکن توی دل برو و دوست داشتنی هست و همه بهش علاقه داریم و منم معتقدم اگه فکر میکنه با رفتنش پیشرفت میکنه نباید جلوش رو بگیریم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه نوامبر 09, 2013 4:53 am

[quote:58e87d4ac2="miladcivil"][quote:58e87d4ac2="sepidroudi"]نکات بازی: حاجی زاده بد بود - افشین بعد اینهمه نیمکت نشینی خوب عمل کرد در مجموع - دیگه همش بی برنامه و بی هدف، نکته دیگه ای نداشت بازی[/quote:58e87d4ac2]

[color=blue:58e87d4ac2]آقاااااااا براااااااااااا ، مرده پاسور اول تیمه ، بعد شما میای میگی بد ! مگه میشه ؟[/color:58e87d4ac2]
[color=black:58e87d4ac2]بد امثال اون آبشک و مهدی هستند که تو زمین راه میرن ... [/color:58e87d4ac2]
[color=red:58e87d4ac2]گرفتی مارو؟!؟![/color:58e87d4ac2][/quote:58e87d4ac2]

چرا این جمله ی آبشک و مهدوی راه میرن رو به من میگی؟؟!! :roll:

درست نیست ........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 09, 2013 4:59 am

[quote:9681465c51="MAZIYAR"][quote:9681465c51="miladcivil"][color=brown:9681465c51]خیلی خوشحال امروز رشت نبودم و بازی نیومدم ! چون 3 حالت پیش میومد: یا سر خودم، یا ناظمی یا حاجی زاده بلا می آوردم.[/color:9681465c51]
[color=darkblue:9681465c51]امیدوارم به دوستان ما (موافقین پر و پا قرص ژاوی تیم ما) ثابت شده باشه که هافبک دفاعی یعنی چی و
حساسیت و اهمیت این پست درک کرده باشند.[/color:9681465c51]
[/color][/quote:9681465c51]
اقای میلاد خان ، فکر نکنم کسی در این سایت باشه که حامی و پر و پا قرص حاجی زاده در هر شرایطی باشه!
همان طور که به بازی مختاری ، هادی محمدی ، قدمی ، سیف الهی ، متوسل زاده و ... انتقاد وارد است به بازی حاجی زاده هم در این بازی انتقاد وارد است!
ولی قرار نیست اگر در مسابقه ی بعدی وظایفش رو درست انجام بده به دلیل دید بد بهش انتقاد کرد.
انتقاد کردن شما از دید من اصلا بد نیست و خیلی هم خوبه ، اما اینکه بیای به مخالفان خودتون تیکه بندازی اصلا درست نیست...
وقتی یه بازیکن دلش با تیم نیست چیکار باید کرد؟
دو سال پیش هم عابدینی بهش گفت بالای چشمت ابرو هست؟ابتدای فصل چی؟هر نیم فصل میرسه دوست داره میخواد بره...
میلاد جان اگه فقط یه مورد از رفتارها و گفتارها رو بهت بگم با تمام علاقه ای هم که به اون بازیکن داری ، قیدش رو میزنی...
آبشک از نگاه هوادار بازیکن توی دل برو و دوست داشتنی هست و همه بهش علاقه داریم و منم معتقدم اگه فکر میکنه با رفتنش پیشرفت میکنه نباید جلوش رو بگیریم.[/quote:9681465c51][color=red:9681465c51]
__________________________________________________________________________________[/color:9681465c51]
[color=black:9681465c51]آقا ميلاد يا miladcivi يكي از اعضا و نويسنده هاي متفكر و چيره دست ،چه به لحاظ ورزشي(فوتبالي)و چه به لحاظ اجتماعي و سيا.... هستند كه من به شخصه از وقتي كه عضو وارش شدم با دقت و كنجكاوي تمام كامنتاشون رو ميخونم
دليل علاقه من به نظرات و نوشته هاشون هم به خاطر عميق نگاه كردن به مسائل و همچنين نگاه انتقادي و گاهاً تنديه كه به موضوعات دارند و از همه مهمتر تفكر كاملاً ناسيوناليستيشونه
ولي اين اواخر حس ميهن دوستي يا همون ناسيوناليستيشون تو كامنتاشون ،خيلي مشخصتر و واضحتر از بقيه تواناييهاشونه. . .[/color:9681465c51]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 09, 2013 7:51 am

[quote:887c097749="sepidroudi"][quote:887c097749="miladcivil"][quote:887c097749="sepidroudi"]نکات بازی: حاجی زاده بد بود - افشین بعد اینهمه نیمکت نشینی خوب عمل کرد در مجموع - دیگه همش بی برنامه و بی هدف، نکته دیگه ای نداشت بازی[/quote:887c097749]

[color=blue:887c097749]آقاااااااا براااااااااااا ، مرده پاسور اول تیمه ، بعد شما میای میگی بد ! مگه میشه ؟[/color:887c097749]
[color=black:887c097749]بد امثال اون آبشک و مهدی هستند که تو زمین راه میرن ... [/color:887c097749]
[color=red:887c097749]گرفتی مارو؟!؟![/color:887c097749][/quote:887c097749]

چرا این جمله ی آبشک و مهدوی راه میرن رو به من میگی؟؟!! :roll:

درست نیست ........[/quote:887c097749]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [color=blue:887c097749]آخه نیست ما در خیلی از جهات همنظر و دارای تشابهات هستیم، حس کردیم باهم ندار هستیم.[/color:887c097749]
[color=red:887c097749]به همین دلیل گفتم، شاید به در بگم و تخته بشنوه![/color:887c097749] [color=black:887c097749]و البته اینکه شما جز معدود افراد بودی بلاخره یکبار به یه بازی ضعیف!!!
حاجی زاده اعتراف کردی، که خود این موضوع نشانگر قدرت تحلیل (تحلیل1و2)بالای شماست[/color:887c097749] :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 09, 2013 8:08 am

آقایون راسته به افشین چاووشی فحاشی شد؟ یه چیزایی شنیدم ولی تا موقعی که خودم تو استادیوم بودم همچین چیزی ندیدم /18/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_farse » شنبه نوامبر 09, 2013 8:57 am

[quote="amirdamashcity"]آقایون راسته به افشین چاووشی فحاشی شد؟ یه چیزایی شنیدم ولی تا موقعی که خودم تو استادیوم بودم همچین چیزی ندیدم /18/[/quo

نه به طور دسته جمعی ولی یه نفر داشت یه فحشایی با صدای بلند میداد بهش،تنها بود و خیلی مهم نیست.افشین دیروز بعد مدتها سر حال و خوب بود اتفاقاً
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 09, 2013 9:05 am

[quote="ali_farse"][quote:f0b6cedb79="amirdamashcity"]آقایون راسته به افشین چاووشی فحاشی شد؟ یه چیزایی شنیدم ولی تا موقعی که خودم تو استادیوم بودم همچین چیزی ندیدم /18/[/quo

نه به طور دسته جمعی ولی یه نفر داشت یه فحشایی با صدای بلند میداد بهش،تنها بود و خیلی مهم نیست.افشین دیروز بعد مدتها سر حال و خوب بود اتفاقاً[/quote:f0b6cedb79]

عجب آدم عوضی بود :(
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 09, 2013 9:47 am

[color=green:cdcb6ff914][size=18:cdcb6ff914]حسن‌زاده: اتفاقات بعد از بازی داماش - راه‌آهن را بررسی می‌کنیم/ باید مستندات به دست ما برسد:[/size:cdcb6ff914][/color:cdcb6ff914]

[size=10:cdcb6ff914][color=black:cdcb6ff914]به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از دیدار داماش گیلان - راه‌آهن سورینت در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی حواشی زیادی در شهر رشت رخ داد و اتوبوس تیم راه‌آهن مورد حمله برخی هواداران داماش قرار گرفت.
بعد از این بازی برخی هواداران داماش مقابل رختکن راه‌آهن تجمع کردند و با بازیکنان این تیم درگیر شدند. البته این پایان کار نبود و هنگام خروج اتوبوس راه‌آهن از ورزشگاه هجوم هواداران به سمت راه‌آهنی‌ها ادامه داشت اما اسکورت پلیس باعث شد تا اتفاق ناگواری رخ ندهد. در ادامه نیز هنگام خروج اتوبوس از شهر و بعد از اینکه اسکورت پلیس تمام شد برخی هواداران داماش به سمت اتوبوس راه‌آهن حمله کردند و با سنگ شیشه یکی از اتوبوس‌ها را شکستند.
درباره این اتفاقات اسماعیل حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، عنوان کرد: ما نمی‌دانیم که چه اتفاقی افتاده و باید براساس مستندات صحبت کنیم.
وی افزود: مطمئناً اگر مستندات و گزارش اتفاقات به دست ما برسد به این موضوع رسیدگی می‌کنیم و موضوع را بررسی خواهیم کرد و بعد از آن نظرمان را اعلام می‌کنیم اما تا قبل از اینکه ما گزارشی نداشته باشیم نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم.[/color:cdcb6ff914]
[/size:cdcb6ff914]

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/188573
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان